Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ce gandesc motanii

Featured Replies

p.s. egzista si florarii deschise nonstop, daca nu, escaladeaza un gard si se descurca :blush:

numai pe la cimitir sa nu sara gardul noaptea, ca aduce flori cu panglicuta :rolleyes:

altfel, poa' sa-si gaseasca loc de odihna pe acolo :love7:

• Author

p.s. egzista si florarii deschise nonstop, daca nu, escaladeaza un gard si se descurca :blush:

numai pe la cimitir sa nu sara gardul noaptea, ca aduce flori cu panglicuta :rolleyes:

altfel, poa' sa-si gaseasca loc de odihna pe acolo :love7:

mah, radam si glumim, dar nu parasim incinta :lol:

trebuie sa mai explorez o tzara, niste bancuri sigur are matzu unde posta, in rest the chill zone il atrage ca idee, acuma o sa plec la magazinul din colt sa fac aprovizionarea pentru o reteta si apoi soamne cat incape, dar muzicale, ca altfel sughit! :)

p.s. egzista si florarii deschise nonstop, daca nu, escaladeaza un gard si se descurca :D

numai pe la cimitir sa nu sara gardul noaptea, ca aduce flori cu panglicuta :)

altfel, poa' sa-si gaseasca loc de odihna pe acolo :105:

mah, radam si glumim, dar nu parasim incinta :D

trebuie sa mai explorez o tzara, niste bancuri sigur are matzu unde posta, in rest the chill zone il atrage ca idee, acuma o sa plec la magazinul din colt sa fac aprovizionarea pentru o reteta si apoi soamne cat incape, dar muzicale, ca altfel sughit! :o

sa nu uiti sa iei si flori ! :tongue3: ca altfel ai sa dormi inghiontit sau singur pe sofa :)

(ex: dupa meci se lasa cu megainterziere de bere si intors in creierii noptii duhnind a butoi/sau a parfum de dama :105: , sau similar).

sanchi ! si cine te impiedica sa te duci la coafor, apoi prin mall-uri si sa te intorci acasa trasnind a parfumuri barbatesti si inotind in cutii cu pantofi, rochii si desuuri noi achizitionate ? :tongue3:

sa-l vezi ce repede o sa-ti vina acasa dupa meciuri :D

eu una, nu am experienta asta ca gaseam activitati de facut si ac de cojoc motanului! Ba din contra eu il rog sa iasa cu prietenii, dar nu vrea sa iasa nicaieri fara mine :) al meu e domestic din punctul asta de vedere, se uita la meciuri de pe canapea si nu amator de alcoale nici cat mine! max 1 pe zi in lunile caniculare! Cica de la anul se duce cu fiica-sa la meciuri :)

insa biata matza aia cu motanuil in cauza, daca nu are cardurile pe mana sau are copiii in grija, cum sa se duca la coifeour/shopping/SPA? :D

insa biata matza aia cu motanuil in cauza, daca nu are cardurile pe mana sau are copiii in grija, cum sa se duca la coifeour/shopping/SPA? ;)

dupa cum era prezentat mai devreme cuplul chivernisit, mitza pare a tine bine hatzurile. si cred ca are la dispozitie atit card-uri, cit si bona la copii cind vrea sa aiba o iesire la ciufulici, shopinguiala sau alte zbenguieli. :)

daca nu-i asa, vine superman si-o salveaza ! :) sau moftanescu ;)

• Author

dupa masinute, ce jucarii ii mai fascineaza pe motani ? :tongue3:

desigur produsele de inalta tehnologie lansate de apple inc. pe care stau calare imediat ce le pica sub labuta ! :angry:

desigur ca motanii sunt pasionati de tot ceea ce este nou in domeniul stiintific, insa doar in masura in care firea lor pragmatica este satisfacuta :drool:

iata un subiect care imbina utilul cu placutul :floare:

[center]http://www.youtube.com/watch?v=LQ-jv8g1YVI[/center]

sa mai spuna cineva ca motanii nu sunt gospodari :105:

• Author

hmm, am cam neglijat acest topic, cred ca m-am molipsit de la trendul general, in definitiv pe cine intereseaza ce gandesc motanii, nici macar pe impricinati...

Totusi, spre surpriza mea totala, am inceput sa primesc apeluri de la pisicute intrigate ca motanii au si ratiune, nu doar simtire :pupic:

Am sa incep cu doua spete simple, dar greu de solutionat de catre un motan fara experienta in gandirea extrem de aplicata a tovaraselor noastre care ne suporta cu atata abnegatie...

Folosesc din nou pseudonime, orice asemanare cu realitatea este o pura coincidenta!

Deci, foarte briefly, Deea imi spune: 'mof, sunt o pisica realizata, frumoasa, puternica si indraznesc sa spun, inteligenta. Partenerul meu este mai aerian, inca este in faza de cautari, a terminat filosofia si profeseaza momentan paznic la un muzeu. Il iubesc nespus, este atat de prostut, nu stiu ce s-ar face fara mine. Am o dilema! El crede si acum ca aduce mai multi bani in casa decat mine, este convins ca nu am putea duce toate cheltuielile cu vila si masinile fara bonurile lui de masa! Eu l-am convins ca asa este si ca lucrez pentru minimul pe economie, il fentez la preturi, habar n-are, crede ca un kg de muschi de vita din pampas este cinci lei si o vacanta de o saptamana all inclusive aiurea maxim o suta de euro... Ce ma fac, a aplicat pentru un post de casier la un supermarket, cum o sa-i mai spun ca o sticla de sampanie premium este opt lei si o paine cinci bani? Viata noastra austera, dar fericita, se va pierde in neant si mi-e teama sa nu intre intr-un soc orgoliofilactic, sa-si faca bagajul si sa mearga la scumpa mea soacra! Te rog ajuta-ma, platesc bine'

• Author

A doua solicitare vine de la Mira, care spune:' domnule Moftanescu, ma scuzati ca apelez la dvs., din cate am observat sunteti un mos de treaba, imi amintiti de bunicul meu si nu prea le aveti cu gatitul, ce coincidenta ( :pupic: ) De ce va scriu? Pentru ca n-o sa va dati la mine si vreau sa-mi deslusiti ce-i in mintea aia a lui inexistenta! Suntem amandoi studenti, traim impreuna de trei ani, eu stiu sa gatesc, fac omlete, cartofi pai, paste, raionul de semipreparate congelate nu are secrete pentru mine! Tot timpul ma compara cu maica-sa, vroiam sa folosesc alt termen, dar m-am abtinut... Problema este ca peste cateva zile creatura vine in vizita sa-si vada odorul, iar eu trebuie sa pregatesc ceva festiv, nu merge sa o duc la restaurant si sa o uit acolo. Vrea sa vada ce-i ofer eu puisorului ei zilnic, dar nu in dormitor... Nu stie de catering, dar n-o pot pacali, te rog sa ma ajuti cu ceva simplut dar gustos, trebuie sa reeditez atmosfera dintr-o bucatarie traditionala, zilnic imi povesteste dragul de el cum erau asteptati el si cu tacsu' acasa cu doua sufertase pline de la bucataria de bloc, habar n-am ce-i aia!'

cam atat pe moment, nu stiu ce sa le raspund, poate ma ajutati :pupic:

hmm, am cam neglijat acest topic, cred ca m-am molipsit de la trendul general, in definitiv pe cine intereseaza ce gandesc motanii, nici macar pe impricinati...

Totusi, spre surpriza mea totala, am inceput sa primesc apeluri de la pisicute intrigate ca motanii au si ratiune, nu doar simtire :pupic:

Am sa incep cu doua spete simple, dar greu de solutionat de catre un motan fara experienta in gandirea extrem de aplicata a tovaraselor noastre care ne suporta cu atata abnegatie...

Folosesc din nou pseudonime, orice asemanare cu realitatea este o pura coincidenta!

Deci, foarte briefly, Deea imi spune: 'mof, sunt o pisica realizata, frumoasa, puternica si indraznesc sa spun, inteligenta. Partenerul meu este mai aerian, inca este in faza de cautari, a terminat filosofia si profeseaza momentan paznic la un muzeu. Il iubesc nespus, este atat de prostut, nu stiu ce s-ar face fara mine. Am o dilema! El crede si acum ca aduce mai multi bani in casa decat mine, este convins ca nu am putea duce toate cheltuielile cu vila si masinile fara bonurile lui de masa! Eu l-am convins ca asa este si ca lucrez pentru minimul pe economie, il fentez la preturi, habar n-are, crede ca un kg de muschi de vita din pampas este cinci lei si o vacanta de o saptamana all inclusive aiurea maxim o suta de euro... Ce ma fac, a aplicat pentru un post de casier la un supermarket, cum o sa-i mai spun ca o sticla de sampanie premium este opt lei si o paine cinci bani? Viata noastra austera, dar fericita, se va pierde in neant si mi-e teama sa nu intre intr-un soc orgoliofilactic, sa-si faca bagajul si sa mearga la scumpa mea soacra! Te rog ajuta-ma, platesc bine'

floare la ureche ! :-*

Deea sa comploteze cu soacra-sa sa nu-si mai primeasca odorul inapoi acasa ! :pupic:

A doua solicitare vine de la Mira, care spune:' domnule Moftanescu, ma scuzati ca apelez la dvs., din cate am observat sunteti un mos de treaba, imi amintiti de bunicul meu si nu prea le aveti cu gatitul, ce coincidenta ( :( ) De ce va scriu? Pentru ca n-o sa va dati la mine si vreau sa-mi deslusiti ce-i in mintea aia a lui inexistenta! Suntem amandoi studenti, traim impreuna de trei ani, eu stiu sa gatesc, fac omlete, cartofi pai, paste, raionul de semipreparate congelate nu are secrete pentru mine! Tot timpul ma compara cu maica-sa, vroiam sa folosesc alt termen, dar m-am abtinut... Problema este ca peste cateva zile creatura vine in vizita sa-si vada odorul, iar eu trebuie sa pregatesc ceva festiv, nu merge sa o duc la restaurant si sa o uit acolo. Vrea sa vada ce-i ofer eu puisorului ei zilnic, dar nu in dormitor... Nu stie de catering, dar n-o pot pacali, te rog sa ma ajuti cu ceva simplut dar gustos, trebuie sa reeditez atmosfera dintr-o bucatarie traditionala, zilnic imi povesteste dragul de el cum erau asteptati el si cu tacsu' acasa cu doua sufertase pline de la bucataria de bloc, habar n-am ce-i aia!'

cam atat pe moment, nu stiu ce sa le raspund, poate ma ajutati :pupic:

si mai simplu ! :-*

ii dai Mirei link-ul arteiculinare si restul cauta ea, selecteaza retete si invata sa prepare cum se da pe spate o soacra. :pupic:

[...] 'Te rog ajuta-ma, platesc bine'

:drool: moftanescule, treci la raport !

daca madame Deea te-a platit in natura, sa-ti fie de bine ! B)

daca plata a fost cash, sari incoace cu 50% din profit ca nu fac munca voluntara ! B)

• Author

:occasion15: moftanescule, treci la raport !

daca madame Deea te-a platit in natura, sa-ti fie de bine ! :)

daca plata a fost cash, sari incoace cu 50% din profit ca nu fac munca voluntara ! :(

zent! :(

Uite ce minuni poate face conlucrarea dintre o albinutza si un moftan :(

Am luat legatura cu doamna Deea, sa stii ca sta foarte bine in ambalaj... I-am spus sa-ti urmeze sugestia, adica sa comploteze cu soacra in detrimentul odorului necopt, am crezut ca n-o sa mearga de nici o culoare. Sa stii ca da! S-au intalnit doua firi conflictuale in esenta, dar pragmatice. Deea i-a pus problema transant: tanti, ti-l vrei inapoi? Sa-i faci iara patul, sa-i speli, calci, gatesti si sa-i dai si bani de buzunar, ca doar stii cat castiga rambo de la muzeu... Plus sa-i cauti alta care sa-l accepte asa cum e :) S-au pus rapid de acord, mama impricinatului a fost fiica de general si sotie de alt general, doamna din lumea buna cu preocupari artistice si unghiute lungi dar impecabile toata viata... Asa ca l-au convins pe bietul baiat sa se sacrifice in continuare pe altarul artei si sa pazeasca exponatele pe bani putini, ca si tati a fost militar mama! Ajunge un bancher in familie, aka Deea, de ce sa fie doi, plus ca stii ce raspundere ai ca si casier?! Cam asa a decurs discutia tripartita, bravul subiect a primit ca si consolare o uniforma personalizata si un spray cu piper, la minister este austeritate dintotdeauna...

Am fost cadorisit cu un sarut pe obraz si un multumesc din gene, daca vrei le impartim :blink:

Am fost cadorisit cu un sarut pe obraz si un multumesc din gene, daca vrei le impartim :floare:

pe obraji m-a pupat un ilustru bucatar inaintea erei tale si de-atunci nu m-am mai spalat pe fatza. :-* doar pe dinti :pupic:

asa ca ma multumesc cu clipocitul tau din gene. ia sa-ti vad privirea languroasa ! :drool:

• 1 month later...

sunt motan batran, stiu ce ar trebui sa facem, determinarea ne lipseste :(

sa stii ca se pot schimba, am vazut eu un film :(

care ar fi ingredientele necesare?!

cred ca numai un soc de sa li se raschire blana pe schinare! :(

pai propun sa facem o regie ceva ...tot cu personaje imaginare ... :71:

spun eu, ca am vazut filmul. :cheers:

la un brunch ingredientele au fost: 2 oua sanatoase (cum era si de asteptat ! =))), 1 ardei, rosii, mozzarella rasa, 2 esalote, 2 catei de usturoi, citeva felii sunca de Parma si busuioc furat din sin, mai-maaaaaai ! :(

n-au fost necesare electrosocurile, ci doar un impuls generat de o foame de lup chinuit de febra creatiei :( , iar moftanescu s-a schimbat brusc-instantaneu-si-dintr-o-data intr-un chef, gatind la foc de mitraliera. chiar se stie, nu se lauda ! :lol:

Am gasit un candidat mustacios pentru postul de paznic al gradinii.

post-88-13420046838379_thumb.jpg

Pe aceasta delicata domnisoara care s-a amorezat de bravul pisoi.

post-88-1342004692474_thumb.jpg

Si pe acest blanos care l-a gasit pe soricelul ce indeplineste trei dorinte, care or fi alea....

post-88-13420046771087_thumb.jpg

Pentru ca meriti : dupa 3 zile supozitor, apoi lapte de magneziu, la ziua 4 clisma.

Pai ce faci, motane baby , te moftangesti sau esti constipat? Ai deschis acelasi jurnal pe multiple cai, erai cu logoreea la nivel avansat, hyper...luceafaraule care esti tu, de numa' Dana poa' sa te-ajunga. Da' ok, balmajesti far' de-ntelesuri, Dana nici nu mai stie ce-i ala Weber si-i ocupata sa-ti puna tie muzici, balet...draci laci. Ok, gigicule...can' te saturi sa o trimiti la gratare ca trece dracu' vara si n-o postat o marinata macar...pai?!

Tu Dano,ca sigur citesti aici, ca te trage moftu', te-ai inhaitat cu asta si n-ai mai pus mana nici pe webarica ala micu'. Sa fie intr-un ceas bun balmajeala muzicala..dar eu am o intrebare..cum il tii pe webarica ala mic si gri ca in poza de curat ca al meu s-o innegrit..de chelea dracu' ce ii.

Pentru ca meriti : dupa 3 zile supozitor, apoi lapte de magneziu, la ziua 4 clisma.

Pai ce faci, motane baby , te moftangesti sau esti constipat? Ai deschis acelasi jurnal pe multiple cai, erai cu logoreea la nivel avansat, hyper...luceafaraule care esti tu, de numa' Dana poa' sa te-ajunga. Da' ok, balmajesti far' de-ntelesuri, Dana nici nu mai stie ce-i ala Weber si-i ocupata sa-ti puna tie muzici, balet...draci laci. Ok, gigicule...can' te saturi sa o trimiti la gratare ca trece dracu' vara si n-o postat o marinata macar...pai?!

Tu Dano,ca sigur citesti aici, ca te trage moftu', te-ai inhaitat cu asta si n-ai mai pus mana nici pe webarica ala micu'. Sa fie intr-un ceas bun balmajeala muzicala..dar eu am o intrebare..cum il tii pe webarica ala mic si gri ca in poza de curat ca al meu s-o innegrit..de chelea dracu' ce ii.

da, mamico, promit sa ma cumintesc ! :(

daca esti alergica la motani, ce vinturi te-au adus pe aici ? :(

secretele mele legate de curatenia lui weber o sa ti le dezvalui, numai sa-ti treaca nervii pe moftanescu si apoi mai stam de-o ciorba... :(

Asta s-o bagat, moftangescu...se baga in toate...o mai avut o tentativa constipata pe alt forum. Mai era unu' Bufnila care la fel, invada orice gaurica pe net, cosmonautice,chestii...o ajuns departe, zau.

Da' tu de ce-i tii partea la ineptii si de ce ascunzi secretul curatarii gratarului? Stii ca deja te suspectez ca l-ai pozat de nou si n-ai cum sa faci capacul pe interior ca-n "prima zi" ? Ha...