June 28, 201214 yr comment_155524 Alina, ai arsenal! Vad ca ai si un galben. Îl porti? Eu am un fix cu galben, dar înca nu mi l-am cumparat, ca n-am gast nicunu' care sa aibe nuanta pe care o vreau. Am vazut pe net de la Gosh din colectia OH MY GOSH, nuanta de galben care o vreau. Cum o fi în realitate, nu stiu, ca la noi nu se gaseste nici macar pe net. În schimb am dat de un link austriac, doar ca aia nu livreaza în afara Austriei... asa ca, daca nu vine la mine, merg eu la el/e Cel tîrziu miercuri ajung. Noroc ca este o parfumerie exact în orasul în care mergem la shopping Report
June 28, 201214 yr comment_155540 Arsenalul meu Si , dupa ce am gatit si "desertit " mi-am permis sa-mi fac si gherutele ( cu buretelul , parca mi-a iesit ceva mai bine , semn ca repetitia e mama invataturii ) Report
June 28, 201214 yr comment_155545 Alina, ale tineretii valuri se vad la tine acolo .Asa aveam eu acu niste ani, tot timpul erau nepoatele mele bagate cu nasul in gentutele cu oje.M-am maturizat si m-am cumintit Am zis ca pana azi nu-mi mai fac unghiile,da am avut un mic incident si decat sa refac mai bine am sters mai ales ca azi planificasem sa ma imbrac in albastru, asa ca: facute cu buretele, fiindca albastru pe care il am e prea puternic. Si mi-am poza si mana dreapta, cat de cat egale Eu pila de metal nu o mai folosesc de ani de zile, o am in geanta fiinca pilesc doar colturile, in rest eu folosesc pila de carton,dar cea groasa.Am si de sticla,da nu ma inteleg excelent cu ea, o tin in borseta din geanta Report
June 28, 201214 yr comment_155554 Ce mi-e drag de voi! Alina m-ai dat gata...eu care ma plangeam ca am prea multe si nu mai am voie in magazine, m-am razgandit, doar 30 pe care le am sunt prea putine... Maya ce ti-am zis, motiv bun sa-l iei pe Dan pana in Austria Si astazi tinem cu Germania (sunt facute azi noapte pe fuga, asa ca liniile nu sunt foarte drepte...dar daca bate vantul si "falfaie" steagul, normal ca nu vezi linia dreapta, nu?!) Report
June 28, 201214 yr comment_155555 Ce mi-e drag de voi! Alina m-ai dat gata...eu care ma plangeam ca am prea multe si nu mai am voie in magazine, m-am razgandit, doar 30 pe care le am sunt prea putine... Maya ce ti-am zis, motiv bun sa-l iei pe Dan pana in Austria Si astazi tinem cu Germania (sunt facute azi noapte pe fuga, asa ca liniile nu sunt foarte drepte...dar daca bate vantul si "falfaie" steagul, normal ca nu vezi linia dreapta, nu?!)Foarte frumoase unghiutele tale! Report
June 28, 201214 yr comment_155556 Ioana, imi place rozul mult de tot. Uma, "Hai Germania!". Ai fluturat "steagul" pe sub nasul sefului? Report
June 28, 201214 yr comment_155564 Ioana, imi place rozul mult de tot. Uma, "Hai Germania!". Ai fluturat "steagul" pe sub nasul sefului? Care roz milena? ca roz pana acum n-am avut pe unghii Auleu, azi joaca Germania cu Italia?si am zis ca-mi fac steagul Italie.Se vede cat de microbista sunt:))La mine sta seara tv-ul pe tennis ca unii colocatari sunt mai pasionati de turneul de la Wimbledon Asta e, vedem ce steag imi fac pentru finala:)) Report
June 28, 201214 yr comment_155566 Ioana, imi place rozul mult de tot. Uma, "Hai Germania!". Ai fluturat "steagul" pe sub nasul sefului? Mersi Foxicescule Oh da..la prima ora s-a asezat pe scaun in fata mea si a zis ca la pranz bem vin din Italia...i-am zis ca e normal ca cei care pierd sa faca cinste Si cand a vazut unghiile a zis ca sunt chiar serioasa si a chemat un coleg sa cumpere steaguri cu Italia E un tip excelent, deobicei suntem in aceeasi tabara dar nu la fotbal..oricum o sa fie interesant Report
June 28, 201214 yr comment_155567 La mine sta seara tv-ul pe tennis ca unii colocatari sunt mai pasionati de turneul de la Wimbledon Asta e, vedem ce steag imi fac pentru finala:)) La tenis ma "cert" cu alt coleg, el cu Federer, eu cu Nadal...dar in numai cand joaca impreuna, in rest suntem de acord Pentru finala evident ca-ti faci steagul nemtilor Report
June 28, 201214 yr comment_155570 La mine sta seara tv-ul pe tennis ca unii colocatari sunt mai pasionati de turneul de la Wimbledon Asta e, vedem ce steag imi fac pentru finala:)) La tenis ma "cert" cu alt coleg, el cu Federer, eu cu Nadal...dar in numai cand joaca impreuna, in rest suntem de acord Pentru finala evident ca-ti faci steagul nemtilor Eu nu ma "cert" pe nimic, ca nu-s pasionata de tenis sau fotbal. , da al meu cand e vb de tenis e clar ca tv-ul merge pe tenis, asta daca nu vreau eu sa ma uit la altceva si atunci se duce la celalalt tv.In rest el tine cu Nadal, e "idolul" lui ca sa-l numesc asa, plus ca-i stangaci ca el. Apai de steag, eu inca nu-s convinsa, plus ca am mai multi verzulii in familie decat am din ceilati , asa ca speram sa se repete rezultatul de la mondiale din 2006 Report
June 28, 201214 yr comment_155574 AAaaaa, am gasit ieri nist oje... de la Bourjois, m-am jucat cu testerele in magazin, au un suppper efect siliconat si niste culori incantatoare, pretul... undeva pe la 7 euro, nici mult -nici putin.Pe astea le gasesc la supermarket in Franta, o sa ma uit, si odata au fost si pe unul dintre siteurile aceale cu preturi reduse. Eu mi-am luat creion de ochi marca asta care imi place mult, am si o oja grena de la ei. Report
June 28, 201214 yr comment_155579 Pe astea le gasesc la supermarket in Franta, o sa ma uit, si odata au fost si pe unul dintre siteurile aceale cu preturi reduse. Eu mi-am luat creion de ochi marca asta care imi place mult, am si o oja grena de la ei. Eu am testat ieri un grena de la ei.. si mi-a ramas la inima.. si-un albastru, si-un roz-moviu si-un verzuliu... si-un.. toate:)) mi-am dat 6 culori diferite pe 6 unghii si n-a fost una care sa nu-mi placa. In It nu le-am vazut, eu ieri am fost in Slovenia si le-am gasit in DM.Eu am un ritual al unghiilor si in ritualul asta e interzisa taiere unghiilor cu unghiera, le crapa fin in suprafata si se exfoliaza. De regula, le scurtez din pila, una de carton cu 2 fete, o fata pentru scurtare si o fata pentru finisare. Maya, da il folosesc galbenul ala, mai deunazi aveam o unghie galbena si restul albastre, dar il folosesc si singur, uneori ii mai fac 2-3 linii negre peste galben pentru un efect wow. Imi plac culorile neon de anul asta, insa nu m-am aruncat asa tare la ele, pentru ca oricum mi se spune ca nu prea am culori normale pe unghii.Multumesc fetelor pentru aprecieri, uite asa am si eu cate o fixatie:))si tot adun:) Report
June 28, 201214 yr comment_155583 sorry, Ioana, roz fuchsia, culoarea care ai pus-o dupa ce-ai facut inventarul Report
June 29, 201214 yr comment_155627 Azi is nuda' Mi-a venit asa ca unghia crescuta e alba -alba la mine si m-a intrebat cineva daca mi-am facut manichiura frantuzeasca ,eu nu le facusem nimik nici macar cu lac nu le dadusem ca sa mai respire asa ca azi le-am dat cu oja alb transparent sidefat. Report
June 29, 201214 yr comment_155635 Si astazi tinem cu Germania ...si a batut Italia...hi hi hi . Unghiile tale au purtat ghinion! Oricum, misto idee!!!! La urmatorul meci mi le fac verde-alb-rosu. Report
June 29, 201214 yr comment_155650 Unghiile tale au purtat ghinion!Pai sa le scriu baietilor sa-mi cer scuze Nu sunt mai unghiile, ca am avut pictate si la meciul cu grecii cand au fost leuti Report
June 29, 201214 yr comment_155659 UpTG , Rosul nu poate fi decat elegant ,la un party.Ce culoare de rochie ai avut ?Neagra ? Pisco, n-am fost in rochie.am avut insa jumpsuit elegant negru (e un pantalon in care sar si are in prelungire o bluzita cu bretelute, ce se inchide la spate cu un fermoar), iar deasupra un bolero din voal. [center]iaca m-ati corupt si am iesit aseara din sfera clasica acum am o culoare turbata, ceva intre ... mov-albastru metalizat de zici ca mi-am scapat ciocanul peste degete si ma tot intreb: unde mi-a fost capul ?!? http://img191.imageshack.us/img191/4294/0lacuri2.jpg nah, am blitzuit si dreapta, sa nu se creada ca n-am 2 miini (nu va mai povestesc pe ce-am sprijinit canonul, ca fac pofte josnice baietilor ) http://img40.imageshack.us/img40/3687/0lacuri1.jpg ce urmeaza dupa asta ? tot niste culori intre http://img594.imageshack.us/img594/6792/0lacuri.jpg [/center] Report
June 29, 201214 yr comment_155660 AAaaaa, am gasit ieri nist oje... de la Bourjois, m-am jucat cu testerele in magazin, au un suppper efect siliconat si niste culori incantatoare, pretul... undeva pe la 7 euro, nici mult -nici putin. Am cumparat eu una luni, mov cu sclipici multicolor, pt concediu. Arata foarte bine si e si rezistenta. Mi-am facut unghiile luni si inca arata bine. Report
June 29, 201214 yr comment_155662 Am gasit o poza pe net UPG mie-mi place culoarea! se vede bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifeu am avut acum cativa ani un gri metalizat, il purtam pe unghiile lungi...parca erau de otel https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Tare mi-a mai placut, dar nu am mai gasit nimic asemanator si am uitat ce marca era Report
June 29, 201214 yr comment_155664 Pai sa le scriu baietilor sa-mi cer scuze Nu sunt mai unghiile, ca am avut pictate si la meciul cu grecii cand au fost leuti Aha, o data noroc...o data ghinion...Eu, daca Duminica (cand e finala It-Spania)mi le fac tricolorul Italiei...sper sa fie ca la tine cu grecii... Report
June 29, 201214 yr comment_155671 Alphaaaa, am egoism pe tine. Eu pe asta nu am vazut-o , altfel cred ca o luam si eu:) nu stiu de ce imi place sa-mi pun... si-un pic de mov, iar sclipiciurile si flakies-urile din oje, abia au inceput sa imi placa. Eu am culori preferate, insa port cu placere orice alta culoare. Am observat ca nu exista imi sta sau nu imi sta bine... e chestiune de atitudine. Daca tu iti prezinti bine unghiile indiferent de culoarea in care sunt vopsite... toti ceilalti le vad ca aratand bine. Exceptam carcotasii:))Eu inca am magnetica pe unghii si se mentine bine. Cred totusi ca maine o schimb:) Report
June 29, 201214 yr comment_155687 sorry, Ioana, roz fuchsia, culoarea care ai pus-o dupa ce-ai facut inventarul aa tu te referi cred la cea mov, ca n-am nici roz fuchsia Dana, mie imi plac unghiile tale prinse cu usa Carmen, o intrebare fara suparare, de ce nu-ti pilesti unghia mijlocie ca sa creasca dreapta? Geany, asa e sora mea cea mijlocie are unghiile naturele de zici ca sunt facute french Report
June 29, 201214 yr comment_155689 Carmen, o intrebare fara suparare, de ce nu-ti pilesti unghia mijlocie ca sa creasca dreapta? ...tot fara suparare...fiindca asa imi place mie... Report