July 5, 201214 yr Author comment_156222 Pt. prima data in viata dau si eu dreptate unei soacre... Pai daca o vrei ti-o dau pe a mea, dar eu nu o vreau pe a ta! Report
July 5, 201214 yr comment_156229 E alta nuanta decat a Mayei, mai putin aurie. Maya, degetul pe care il arati e aratatorul sau inelarul? Pai neaurita voiam si eu, dar am luat ce-am gasit Aura, mîna orangeata e dreapta, iar degetul cu ungia albastra e de la mîna stînga si e aratatorul Report
July 5, 201214 yr comment_156232 Maya, ce mult imi plac ambele culori de pe gherutele tale Eu azi mi-s nuda . Mi s-a rupt o unghie si a trebuit sa le tai pe toate scurt si le-am vopsit cu un Opi bej: Ce unghii lungi ai, imi place mult forma asta! Da, pai macar sa fie ele lunguiete, ca lungi nu le pot tine. Se rup de la jumatatea unghiei de material prost ce sunt! Report
July 5, 201214 yr comment_156240 Carmen mie mi se pare ca iti sta super bine, ca se aranjeaza tare nuanta asta de albastru pe niste unghii lungi ca ale tale. Am mai zis, tine de atitudine.. daca ne plac sau nu unghiile intr-o anumita culoare.Maya si pe tine am egosim... eu nu gasesc GOSH si imi place mooovul si rosul, portocaliul e si el cool... n-am incercat pana acum protocaliu pe unghii. Eu am primit , in sfarsit, astazi niste margarete din alea de probat culorile ojelor si-am stat cu Darius vreo ora sa le pictam in toate culorile, o sa le fotochipez si o sa va arat. Astazi mi-a intrat o prima in cont... si ghiciti care mi-a fost primul gand.... "mmmhmmm, pot sa imi iau niste oje noi" in contextul in care nu ma arunc la cheltuit cand stiu ca sunt alte prioritati.. da' asa...) Report
July 5, 201214 yr comment_156241 Tare mult imi plac unghiile pilite asa patratos Maya Si portocaliul-auriu e frumos tare Frumoase unghii Maneki Mie imi plac la nebunie culorile nebune. Azi o cheama pe culoare Chartreuse chase Report
July 5, 201214 yr comment_156242 Mai ce unghii frumoase avetihttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Astazi am fost si eu la belit ochii prin magazin,dar am ajuns acasa numai cu un intaritor pentru unghii ca oricum astazi mai lucrez asa ca nu-mi puteam pune oja colorata. Gelul l-am dat jos.Maine ma ojesc si eu ,asa de WE Report
July 5, 201214 yr comment_156244 Pai daca o vrei ti-o dau pe a mea, dar eu nu o vreau pe a ta! Si ce naiba fac cu doua?????????? Report
July 5, 201214 yr comment_156245 Carmen mie mi se pare ca iti sta super bine, ca se aranjeaza tare nuanta asta de albastru pe niste unghii lungi ca ale tale. Am mai zis, tine de atitudine.. daca ne plac sau nu unghiile intr-o anumita culoare. Oricum...pe baieti i-am facut bucurosi...cica am unghii albastre de baieti.... Report
July 5, 201214 yr comment_156246 iar degetul cu ungia albastra e de la mîna stînga si e aratatorul ...ne-am linistit! Report
July 5, 201214 yr comment_156247 iar degetul cu ungia albastra e de la mîna stînga si e aratatorul ...ne-am linistit! Pai daca s-au cerut informatii! Maneki, ai forma super! Culoarea aia e prea cuminte pentru mine. Cînd am avut rozaliul ala palid, ma simteam ca o fecioara Alina, nici la noi nu este GOSH. A trebuit sa-mi vizitez vecinii austrieci. Petu, cum se comporta suprafata unghiilor dupa ce dai gelul jos? Uma, moatza, mie forma asta mi se pare cea mai practica, si ador pilitura cu pila de sticla. Report
July 5, 201214 yr comment_156248 Sorella, le-ai dat o forma splendida, asa ca ale tale imi plac foarte mult. Report
July 5, 201214 yr comment_156271 Maya, imi place forma pe care ai dat-o si portocaliul e super! Portocaliu nici nu am de fapt ... Aici nu am vazut Gosh. Maneki, ai o forma f frumoasa la unghii si cred ca se potriveste orice culoare la ele, inclusiv ... nude Uma, e frumoasa culoarea ta. Astfel de culori trebuie musai asortate la imbracaminte, zic eu ... si asta inseamana ojat zilnic .... E grozav cand ai timp. Cred ca Ioana spunea ca nu se dilueaza ojele. OPI are un diluant special de lac de unghii. Daca vreti fac o poza la sticla mea. Are si picurator asa ca e f comod sa pui cativa stropi daca oja devine prea groasa. In plus valabilitatea la lacul de unghii e de obicei de 2 ani si e f probabil sa fie nevoie de putin diluant la ojele folosite mai rar. Eu azi am "sugar pink" cu vernil pe varfuri. Am facut o poza afara, dar nu era soare si am si una la lumina becului. Report
July 5, 201214 yr comment_156273 Uma, e frumoasa culoarea ta. Astfel de culori trebuie musai asortate la imbracaminte, zic eu ... si asta inseamana ojat zilnic .... E grozav cand ai timp.Dupa cum ziceam, eu port mult alb -negru - blugi vara.Asa ca se potrivesc culorile foarte usor, mai ales ca am incaltaminte colorata Timp? Eu in 5-6 minute am terminat.Cu sters, colorat, uscat Mai ales daca nu e Revlon ca asta se usuca mai greu -dar cu Gosh, pot sa imi dau culoare inainte de a iesi pe usa si e gata Report
July 5, 201214 yr comment_156274 1. Maya, imi place forma pe care ai dat-o si portocaliul e super! Portocaliu nici nu am de fapt ... Aici nu am vazut Gosh. 2. Maneki, ai o forma f frumoasa la unghii si cred ca se potriveste orice culoare la ele, inclusiv ... nude 3. Uma, e frumoasa culoarea ta. Astfel de culori trebuie musai asortate la imbracaminte, zic eu ... si asta inseamana ojat zilnic .... E grozav cand ai timp. 4. Cred ca Ioana spunea ca nu se dilueaza ojele. +1 la toate 4 afirmatiile! Salmida, iar ai venit cu un model frumos! iti sta asa de bine ... Report
July 5, 201214 yr comment_156275 5-6 minute? woaw! speedy! manichiurista, ca sa ma tina 10 zile, da 2 straturi de oja si apoi lac. Curatat, maini si picioare + ojat = 75 minute. De aia incerc sa ma tina mai mult ... In 3 straturi, cum spun, se usuca mai greu, pe mine ma baga cu mainile la un aparat cu aer rece. Daca un pic imi sare, sau se strica le sterg imediat! Maya si imi mai place ca nu ai nici o urma de pielita si e foarte, foarte ingrijit data oja pe margini! Daca o faci si singura, ai mult talent. Daca tot ai dat forma asa de frumoasa, de ce nu le aduci pe toate la acelasi nivel? apoi e usor sa le tii egale, le pilesti un pic la saptamaan si daca sunt ojate, nu se mai rup asa usor, mai ales daca nu le lasi de 1 m... Report
July 5, 201214 yr comment_156277 Daniella, dau cu oja pe margini, dar nu pozez dupa ce le fac, ci abia a doua zi, dupa ce trebaluiesc si se duc resturile. Bun, daca ies imediat dupa lacuit, înmoi un betisor în acetona si sterg marginile. Stiu ca este si creion de corectat, dar merge si cu batzu' meu 'muiat Pielitele le taiam înainte cu forfecuta, iar de cînd am aflat de la Ioana de solutia de dizolvat pielitele /P2, combin. Adica nu rezist sa nu bag si foarfecele Solutia imi usuca pielea degetelor foarte mult, dar le dau cu crema, si merge.De pilit le pilesc cel mai des cu pila de sticla lata, uneori si cu aia de carton sau cea de metal (nu cu striatii). Cît despre aducerea la acelasi nivel, acum este în "facere". Problema e ca mai lungi de asa nu le pot lasa, ca se rupe cîte una... sau buba mare care ma supara la maxim, e unghia degetului mijlociu de la mîna stînga, care dupa lungimea asta/sau deja la lungimea asta, începe a se încovoia pe o parte Si decît sa trebuiasca sa le tai scurt pe toate, le voi pastra asa... Cînd ma plicti, le fac iar ovale. Ma gîndeam sa-mi pun gel pe aia, poate nu se mai încovoaie. Poate asa ca Salmida, doar un strat subtire. Dar nu stiu daca-l suport. Report
July 5, 201214 yr comment_156279 5-6 minute? woaw! speedy! manichiurista, ca sa ma tina 10 zile, da 2 straturi de oja si apoi lac. Curatat, maini si picioare + ojat = 75 minute. De curatat dureaza mai mult, dar nu le curat zilnic - am zis, sters, colorat, uscat Si Gosh de ex nici nu termin bine de dat si se usuca. Daca nu am de gand sa tin o culoare o saptamana, nu mai dau cu lac incolor peste. Report
July 5, 201214 yr comment_156280 Uma si Ioana si voi aveti unghii f frum. Uma, mi-a placut grav bleul si liliacchiul ala sidefat. Eu dau cu gel de ala de inmuiat pielitele de vreo 4 luni. Inconsecvent, dar dau. S-au subtiat. Maya, o sa vezi ca dupa cateva luni aproape poti renunta de tot la foarfecuta. Si dupa fiecare baie le imping ... Gosh asta o fi si la noi? Habar nu aveam de pila de sticla, eu am una de carton cu diamant. Si eu am apreciat sprayul de uscat cand il avea manichiurista, acu nu-l mai are. Apoi, mi-am luat eu un lac fast dry si ala era bun, dar l-am pierdut ...ratacindu-l pe la manichiura, printre ale lor... Report
July 6, 201214 yr comment_156281 Uma, mi-a placut grav bleul si liliacchiul ala sidefat.Gosh amandoua Report
July 6, 201214 yr comment_156284 Maya, faine oje ti-ai tras. Salmida si maneki, mi-au placut ''gherutzele'' voastre Report
July 6, 201214 yr Author comment_156313 Salmida, superbe unghii ai, de revista.Stiati ca exzista manechine de maini.Adica fotomodele de maini(unghii).Tu ai avea succes in cariera asta! Milena imi place "red carpet" dar tu esti pe sfond blue swimming pool! Eu eram asa si la maini si la picioare: "Pompous" de la 60 sec Rimmel. Acu le-am taiat baieteste si le am asa: Fotografiate imediat dupa aplicare deci ne retusate: Report
July 6, 201214 yr comment_156339 lili, imi place prima culoare.Rimmel, zici? tre'sa dau o tura de shopping, dar mi-e frica, ca nu m-oi opri doar la una - doua, si o sa patesc ca si Uma, o sa plec cu vreo 10. Report
July 6, 201214 yr Author comment_156341 Da-i rimmel 60 s, aia cu pensula lata.Si are multi sclipiciosi mici, in poza nu se vad bine! Report
July 6, 201214 yr comment_156354 Eu eram asa si la maini si la picioare: si Pitty: Doamne, te pomeni ca ne face si noua pedichiura! Ma duc s-o anunt pe Boa. Bronzolito! mie-mi place a' roz. Report