July 9, 201214 yr comment_156557 Wow, Uma! Impresionanta colectie si culori superbe! Sa le folosesti cu succes! Nici eu nu am la maini aceeasi culoare ca la picioare decat rar de tot. Imi plac si mie ojele cu sclipici si ce ai tu acolo, Maya cred ca e oja cu sclipici cu efect holografic. E greu sa prinzi in poze frumusetea schimbului de culori la fiecare miscare. Ojele cu sclipici tin mai mult pe unghii, dar se si curata mai greu apoi. Pe o oja mata se poate aplica cu tehnica buretelului pe varful unghiei o oja de acest gen in nuanta apropiata sau contrara. Report
July 9, 201214 yr comment_156593 Imi plac si mie ojele cu sclipici si ce ai tu acolo, Maya cred ca e oja cu sclipici cu efect holografic. E greu sa prinzi in poze frumusetea schimbului de culori la fiecare miscare. Ojele cu sclipici tin mai mult pe unghii, dar se si curata mai greu apoi. Nu e holografic nu e, are doar particole groabe metalizate, care reflecteaza în culori apropiate ojei si/sau lucesc. În tineretile mele, purtam de astea, mai ales culori închise. Dar e adevarat, sînt enervante la curatat. Particolele ramîn lipite de unghii. Chestia este ca atunci nu foloseam base coat, acum folosesc tot timpul. Poate asa se duce mai bine O poza veche de 9-10 ani, cu Manhattan Dark Blue, tot de genul asteia lila de la Gosh. Uite un Gosh holographic/ poza de pe net : http://3.bp.blogspot.com/_A8kxuDiiRsA/TO93LuTi58I/AAAAAAAAFbo/3FMEWOl4yeY/s1600/DSC01241.jpg Report
July 9, 201214 yr comment_156608 In seara asta ma imbrac albastru inchis, m-am dat cu asta desi e mai deschisa decit credeam dar cealalta mi se pare ca da inspre mov.Lili, mi se potrivea mai bine albastrul tau Foarte frumos albastru si imi place la nebunie inelul.E de la Lizi? iar degetul cu ungia albastra e de la mîna stînga si e aratatorul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif ...ne-am linistit! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifPai daca s-au cerut informatii! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Maneki, ai forma super! Culoarea aia e prea cuminte pentru mine. Cînd am avut rozaliul ala palid, ma simteam ca o fecioara https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Alina, nici la noi nu este GOSH. A trebuit sa-mi vizitez vecinii austrieci. Petu, cum se comporta suprafata unghiilor dupa ce dai gelul jos? Uma, moatza, mie forma asta mi se pare cea mai practica, si ador pilitura cu pila de sticla. La mana stanga e ok,nici nu se vede ca am avut ,la dreapta nu am reusit sa pilesc bine de tot(mai vezi la un deget-doua cate o cuta)ca a fost tarziu.Nu-mi dadeam jos gelul daca nu mi se ciobea la degetele din mijloc la ambele maini cand am sters geamurile.Nu stiu cum am ajuns in canturi si pur si simplu s-a ciobit.Ori o fi fost ceva de proasta calitatehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/mad.gif Diana, cel mai bine de dat gelul jos ar fi la salon ca sa le puna in solutie speciala.Macar daca ti le-ai facut acasa, sper ca nu le-ai dat jos cu pila normala Report
July 9, 201214 yr comment_156609 Uma, ai o colectie impresionanta, toate sunt super.Eu in we le-am avut cu alb, am avut si niste gargarite,da nu mi-au placut si le-am sters.Asta am avut in wesi azi Report
July 9, 201214 yr comment_156615 Iata holografic ce am eu de la OPI, dar exista si alte culori. Cea turcoaz e cu particule mai grosiere, cealalta cu particule fine-fine si lucriu Cea de la gosh apare automat cand gugalesti dupa cuvant. Dar aici nu am gasit inca Gosh. Greu sa prinzi in poza efectul ... dar cam asa arata culorile Ioana, imi place mult ce ai azi ... Report
July 9, 201214 yr comment_156616 Am avut verde(frumos si buna oja) dar galbenul de ieri (frumos dar slab calitativ) a inceput azi sa mi sara:(O sa pun foto cu sticlutele ! Report
July 9, 201214 yr comment_156617 Iata holografic ce am eu de la OPI, dar exista si alte culori. Cea turcoaz e cu particule mai grosiere, cealalta cu particule fine-fine si lucriu Cea de la gosh apare automat cand gugalesti dupa cuvant. Dar aici nu am gasit inca Gosh. Greu sa prinzi in poza efectul ... dar cam asa arata culorile Da, dar vezi, astea holografice au în "sclipici" toate culorile. Vezi verde, lila, galben, portocaliu, argintiu, auriu....etc. În astea ale mele particolele sint mult mai groabe si au nuante metalice doar/aproximativ apropiate culorii ojei Sînt misto culorile! Cum spuneam, mie îmi plac astea sclipitoare Report
July 9, 201214 yr comment_156629 Foarte frumos albastru si imi place la nebunie inelul.E de la Lizi?Yessssalbastrul cel care mi se parea prea inchis e asta Report
July 9, 201214 yr comment_156630 Ioana, pe cele din a doua poza cum le-ai facut?Azi am vazut o tipa in farmacie, avea una albastra si una verde mi s-a parut, iar pe cea verde niste unghiuri facute cu albastru, faine. Report
July 10, 201214 yr comment_156672 Ioana, pe cele din a doua poza cum le-ai facut?Azi am vazut o tipa in farmacie, avea una albastra si una verde mi s-a parut, iar pe cea verde niste unghiuri facute cu albastru, faine.LA fel ca si prima, cu buretelul Imi place albastrul asta inchis.In poza pare movuliu. Eu tot caut solutia aia de matuit si n-am gasit.Poate ajung in we intr-un DM ca am inteles ca aia de la P2 au. Report
July 10, 201214 yr comment_156703 De cand s-a deschis topicu' asta...lucruri ciudate se intampla cu mine...dovada: Report
July 10, 201214 yr comment_156725 De cand s-a deschis topicu' asta...lucruri ciudate se intampla cu mine...dovada: Wow ce frumusete!!! Ador nuanta...e si eco!! Report
July 10, 201214 yr comment_156733 De cand s-a deschis topicu' asta...lucruri ciudate se intampla cu mine...dovada:Folosesti dovleceii pe post de arme albe ? Foarte frumoasa nuanta Report
July 10, 201214 yr comment_156736 Ioana, eu nu stiu marca P2, dar cum esti in tara lui Essence base coat-ul matifiant.. cauta la ei, e chiar cea mai ieftina varianta.. si tot una economica e un rimmel.Eu o am pe cea de la Essence si isi face treaba minunat... Sally Hansen, Gosh.. OPI holografice sau nu, sunt adorabile... si imi pare rau ca nu sunt deloc accesibile pentru mine, unele pentru preturi altele pentru ca nu le gasesc efectiv. Gasesc OPI in Slovenia, insa mai putin de 13 euro nu e nici una.Eu tot sper in seara asta sa imi fac unghiile, insa am avut asa mult de munca zilele astea ca ma tot incurajez singura. Apropo Maya, aaadoor movul, iar ala de pe unghiile tale e super.Carmen, eu as musca dintr-o unghie, ca imi pare jeleu:) sunt foarte frumoase.Ioana si Salmida, de voi ce sa mai zic... sunteti meseriase. AAaa si tips pentru indepartarea scipiciului fara sa stricati suprafata unghiei.. prin frecare sau stiu eu ce metode, puneti dizolvant pe o bucata de vata/ disc... puneti pe unghie si infasurati degetul/unghia in folie de aluminiu si lasati 5 min. Se ia oja cu tot cu scilipici foaaaarte usor. Report
July 10, 201214 yr comment_156742 Folositi pentru finisarea suprafetei unghiilor ceva de genul asta? Face suprafata fina, sau slefuie grob/strica suprafata? Nail Care Supershinerhttp://ecx.images-amazon.com/images/I/31pcP9fXVML._SL500_AA300_.jpg http://nailfun.de/nailfunshop/fotos/star_profi_polierblock_gruen_weiss_500.jpg Report
July 10, 201214 yr comment_156743 Eu folosesc o chestie cu 6 fete, printre care ultima e pentru polish, face suprafata suuuper fina fara sa o zgarie sau sa ii dauneze in vreun fel. Report
July 11, 201214 yr comment_156748 Maya am avut si eu la un moment dat insa ca sa dea suprafata aia super faina, de fapt slefuieste unghia si o subtiaza. In timp face mai multe probleme decat bine... Report
July 11, 201214 yr comment_156751 Folosesti dovleceii pe post de arme albe ? Foarte frumoasa nuanta Dovlecelul se asorta perfect cu culoarea unghiilor... Report
July 11, 201214 yr comment_156753 Folositi pentru finisarea suprafetei unghiilor ceva de genul asta? Face suprafata fina, sau slefuie grob/strica suprafata? Eu folosesc o chestie cu 6 fete, printre care ultima e pentru polish, face suprafata suuuper fina fara sa o zgarie sau sa ii dauneze in vreun fel. Mie mi-a făcut "reclamă" manichiurista la o pilă de genul ăsta de la Avon cândva, de mult. Atunci mi-a făcut ea tot procesul (şlefuit cu suprafaţa mai abrazivă şi apoi lustruit) acolo şi a durat mai mult decât dacă îmi facea şi manichiura şi pedichiura normale Dar am fost aşa de încântată încât nu am mai vrut lac pe unghii şi mi-am cumparat şi eu pila. Nu a fost scumpă, nu mai ştiu exact, dar sub un euro. Are (avea, că între timp e franjuri ) 4 feţe. Eu acasă doar o singură faţă foloseam, cea de lustruire, şi le făcea superbe. Doar că nu aveam răbdarea ei să le lustruiesc juma' de oră https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif şi nu ţineau prea mult, doar 1-2 zile. Maya, din experienţa mea cea vastă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif eu zic că nu prea rentează instrumentul decât dacă ai răbdare să le bibileşti de la 30 de minute în sus. Iar dacă le dai apoi cu ojă parcă e păcat de toată munca. Merită pentru cine se poartă "nudă", sau la bărbaţii cei cocheţi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gifA, şi încă ceva. Doar lustruire frumoasă am reuşit să fac şi cu o cârpă mai groabă, cred că era pâslă, sau aşa ceva, şi o ţineam şi mai uşor în mână. Report
July 11, 201214 yr Author comment_156767 Cred ca tehnica buretelui se poate aplica cu succes la unghii lungi.Eu le am baieteste acum si nici o sansa sa creasca sanatos si uniform. Imi place oja aia psihedelica, vreau si eu. Am una din colectia Party de la essence mova cu reflexe verzi.Adica depinde din ce unghi bate lumina, e ori mov, ori verde. Pila aia cu 4 fete o am si eu, dar nu am rabdare, cum zice Boni trebuie sa insisti. De ce pila de sticla vorbiti voi?Aveti vreo poza sa ma lamuresc? Eu nu ma impac cu gelul ala pentru pielite.Adica ce ar trebui sa le faca? sa dispara?Ca nu dispar! Sa le imping dupa?...Mai bine le tai! Am incercat de doua ori si pielitele sunt tot acolo in "bella vista" si le-am taiat. Carmen cred ca ai recordul la lungime, sper sa nu spun bestialitati.Si ma bucur ca te-am scos din monotonia rosului.Acum il am eu: Rosso Valentino.L-am pus si la picioare pentru ca vreau sandale rosii si nu gasesc.Ma consolez cu oja. Report
July 11, 201214 yr comment_156774 Lili, uitandu-ma mai bine la pilele astea de sticala, mi-am dat seama ca eu am spus ca am, dar defapt a mea e din ceramica, adica astaPila aia de la Avon cu 4 fete o am si eu,dar o folosesc rar, o am si pe asta cu 6 fete, dar tot rar o folosesc si folosesc pt netezirea suprafei, doar ultimile 4 fete.Primele 2 nici macar nu-s pt suprafata ci pentru pilire/scurtare prima parte, iar a doua pt. retus.asa ca nu puneti niciodata pe suprafata unghiei.eu o am pe asta de la P2 Pentru suprafata exista una speciala, folosita pt nivelare inainte de a aplica gelul. Alina, stiu ca mi-ai spus de Essence,dar nu am gasit la ei. Ieri ca o masura de precautie la lucrul in gradina, mi-am tras peste ce aveam inainte, negru.Azi il dau jos ca ma deprima in combinatie cu vremea de afara. Carman, vad ca ai devenit tot mai indrazneata, bravos.Te admir ca poti sa tii unghile asa mari.O singura data le-am avut asa lungi, acum vre-o 10 ani la nunta cumnatei mele,dar dupa le-am taiat ca dupa 8 ore de lucru pe PC, ma termina nervos zgomotul unghiilor pe taste.Plus ca daca le las mai lungi imediat se sesizeaza al meu cand fac masaj .E super ca le poti tine asa.Bravo. Report