Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce oja avem azi!

Featured Replies

Na ce-mi faceti voi mie, nu credeam sa ajung vreodata a face asa ceva :tongue3:

Carmen ti-am furat copyrightul.

post-4-13411644907278_thumb.jpg

asta binenteles ca e dreapta pentru ca stinga e strimba :D Io vroiam sa-mi fac sablon cu o hirtiuta sa pot trage linii drepte dar Stefano mi-a zis sa merg cu mina libera, doar ca eu nu-s ca el care e in stare sa faca totul si cu stinga si cu dreapta, asa ca drept pedeapsa l-am pus sa imi faca poze :P

post-4-13411646672318_thumb.jpg

astea erau nuantele pe care le aveam eu, ale lui Carmen is de o mie de ori mai frumoase

sa speram ca va fi cu noroc, daca nu dupa meci imi dau cu verdele peste ele ca oricum miine ma imbrac in verde

Uma, imi plac si mie cele din poza, mai putin postura, doar ca trebuie unghii mai largi ca sa iasa bine, la forma alor mele nu cred ca ies bine

La urmatoarul meci cand va juca Germania sa nu care cumva sa te vad cu piciorul intr-o farfurie de supa cu knödel. :P

Nu...eu bag piciorul in halba de bere :tongue3:

Uma, imi plac si mie cele din poza, mai putin postura, doar ca trebuie unghii mai largi ca sa iasa bine, la forma alor mele nu cred ca ies bine

Mie mi-au placut mult unghiile ei, nu picioarele in mancare :tongue3: Eu merg dupa principiul ca un steag "falfaie" deci nu are cum sa fie liniile drepte :P.

Deci am venit de la o celebrare a zilei Canadei si am intrat intamplator intr-un stil de bazar - am gasit Sally Hansen 7 sticlute la $8 cand deobicei atata dau pe 1 bucata sticluta (nu sunt expirate, sunt bune si frumoase cu toatele). Vreti sa va spuna Uma cate si-a cumparat? 21! Asta ca tot si-a dat peste degete acum cateva zile ca are prea multe...dar la pretul asta...cum puteam sa rezist? Poze dupa meci.

Pai normal ca nu puteai sa rezisti :tongue3:

Io daca tot am golit raftul ca sa caut ojele tricolore, cu ocazia asta am gasit si pila de sticla pe care o cautam de 2 zile si n-o gaseam :P le-am si pozat pe cele de acum

L'oreal & Rimmel

post-4-13411689746066_thumb.jpg

Mavala & Maybelline

post-4-13411689941867_thumb.jpg

PeggySage & Kiko

post-4-13411690242137_thumb.jpg

Bottega verde & Bourjois

post-4-13411690420945_thumb.jpg

diverse

post-4-13411690688673_thumb.jpg

asta e sprayul de uscat

post-4-13411690909986_thumb.jpg

Si toate produsele de la Mavala

post-4-13411691221781_thumb.jpg

mai am si top coatul si intaritorul asta dar le folosesc ca diluant

post-4-13411692769222_thumb.jpg

Se pare ca unghiile mele roz degrade tin noroc Spaniei :tongue3: (facute cu buretele dupa tutorialul pus de mine cateva pagini un urma)

post-90-13411722310441_thumb.jpg

Cel mai bun sa castige!!

P.S. - Hai Spania!! :P

am incercat si eu sa fac steagul Italiei, desi eram plouata(la propriu) si fara chef , am zis, ahi sa o fac si pe asta, da se pare ca fara noroc

cam asa au fost unghiile mele azi

post-479-13411752108662_thumb.jpg

Na ce-mi faceti voi mie, nu credeam sa ajung vreodata a face asa ceva :P

Carmen ti-am furat copyrightul.

.....

astea erau nuantele pe care le aveam eu, ale lui Carmen is de o mie de ori mai frumoase

Tare!!!!!!!!!!

Vreau drepturi de autor!!!! :P :D :tongue3:

Duminica dimineata am tras o fuga la "chineji" ca alb si verde nu aveam...iar alte magazine nu erau deschise...O oja scarboasa ca asta n-am vazut in viata mea!!!!! Sunt curioasa daca sub oja mai am unghie...:D

Au pierdut...asta e...ne ramane doar sa ne zgariem pe ochi cu unghiile astea...:D

Sunteti geniale cu steagul =))

Eu , de ieri , un ciocolatiu

"Intre" - cafea si lapte - , adica o cafea cu lapte .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Este fix genul de culoare pe care o iubesc eu .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Se pare ca unghiile mele roz degrade tin noroc Spaniei =)) (facute cu buretele dupa tutorialul pus de mine cateva pagini un urma)

Foarte fain ti-au iesit Olguta .Fix ca in tutorial .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Multumesc de complimente, feteleee!

Ce creative sunteti !!! Super topicul ... ce colorate, ce bombonele =)) ... unele mai frumoase ca altele! Brava Carmen de spaghetti! Super tare poza!

My favourite:

[center]post-685-13412588220021_thumb.jpg

post-685-13412588514639_thumb.jpg

post-685-13412588728804_thumb.jpg

post-685-13412592886438_thumb.jpg

post-685-13412593796124_thumb.jpg[/center]

[center]iaca m-ati corupt si am iesit aseara din sfera clasica :D

acum am o culoare turbata, ceva intre ... mov-albastru metalizat de zici ca mi-am scapat ciocanul peste degete si ma tot intreb: unde mi-a fost capul ?!? =))

Asa zice si iubi, cand ma vede cu albastru, mov sau verde ...

Of ... de cand m-am reintors din Ro si am deschis forumul m-am lipit de topicul acesta. Scuze ca nu pun poze de azi, dar am si eu o dambla pe care ma stradui sa o intretin chiar si acum cand timpul de manichiura e redus muuult de tooot.

Acum am un french cu argintiu in loc de alb. O sa vad daca am timp de poze maine.

O sa recunoasteti si tehnica buretzelului. Eu pun oja pe o bucata de carton, tamponez cu buretele si inainte de a da pe unghie mai tamponez usor pe suprafata curata a cartonului ca sa nu fie prea incarcat cu oja buretele.

Nu am vazut in pozele voastre oje de la CND. Nu a incercat nimeni? Eu folosesc mult marca asta si sunt f multumita. Gama de culori e totusi mult mai faina si mai variata la OPI.

post-697-13412588269797_thumb.jpg

post-697-13412588391601_thumb.jpg

post-697-13412589132628_thumb.jpg

post-697-1341258940633_thumb.jpg

post-697-13412589739356_thumb.jpg

post-697-13412590185752_thumb.jpg

post-697-1341259053889_thumb.jpg

post-697-13412590756273_thumb.jpg

post-697-13412591392073_thumb.jpg

Am uitat sa scriu ca am citit tot topicul... in mai multe etape din cauza de copii ...

Imi plac mult unghiile voastre si mai ales indrazneala de a incerca culorile. O sa incerc sa fac poze la unghii ca mancarurile mele nu sunt prea aratoase acum tinand cont ca ma axez pe mancare pt bebelusi de 6-7 luni si pt noi gatesc in viteza. =))

Scuze pt ca am "invadat" topicul cu atatea poze, dar nu am rezistat ispitei. Va urmaresc in continuare. :D

Woawww Salmida! ce unghii frumoase ai si ce modele splendide ti-ai facut! Imi plac tare! Sunt si gelate? sau doar cu oja?

Woawww Salmida! ce unghii frumoase ai si ce modele splendide ti-ai facut! Imi plac tare! Sunt si gelate? sau doar cu oja?

Mersi, Daniella! Da, sunt cu gel (pus f subtire), altfel nu le puteam tine asa lungi.

Salmida, splendide, reusesti sa le tii asa lungi cu copii mici?

Asta e cea care imi place cel mai mult, e rezistenta si se usuca repede.

o am de destul de mult timp, nici nu stiu daca mai fac gama asta

post-4-13412607824464_thumb.jpg

In sarcina si 4 luni dupa nastere le-am avut lungi si fara gel, asa tari erau. Acum revin la starea dinainte, sunt mai moi, nu mai rezista la stat mult cu mainile in apa asa ca am revenit la gel. Le am mai scurte acum pt ca e mai comod la inchis nasturei, capse etc.

Adriana, parca tu ziceai de manusi. Aici sunt manusi de menaj antialergice, poate gasesti si la voi. Eu de cand le-am descoperit numai din acestea folosesc.

Frumoasa culoare ...