March 29, 201214 yr comment_139830 Pana si Giuniorotti a invatat de cativa ani decadenta carilagiilor fierbinti. Daca iti arat urmele de dinti lasate pe os, zici ca e de la Animal Planet dupa ce au trecut hienele .Jupanu' se uita la mine ca la felu' 12 cand ma vede cum halesc osu' moale...... Ma intreaba daca-s catelus..... Lasa, el pierde. Nu stie ce-i bun! Nu ma uit io in gura lui. Oricum, de-acu' s-a obisnuit cu mine si cu oasele lucioase ce raman in strachinuta mea...... Si cu urme de dinti, cateodata, ca deh.... tre' sa vedem daca avem destul calciu in dinti / masele. Report
March 29, 201214 yr comment_139831 Ba, Mamadeus, evident ca si cu oase cu maduva multa, dar ele nu mai apuca finalul, dispar usurel in timpul fierberii Ridiche, nu. Bors nu am mai avut, din pacate, caci mi-au mucegait hustele aduse de mama asta-vara, asa ca ma multumesc cu inlocuitori. Asta pana imi aduc iar ce imi trebuie Foaxä, bai, e bun, ce sa mai. Noi astia di pi shientru suntem borsari rau. Nimic nu te pune mai zdravan pe picioare ca un bors adevarat, fierbinte, aromat, satios. Unde mai pui ca una-doua se face. Am mai avut niste chiftele de pui, dar care azi dimineata si-au luat zborul cu tot cu sot. Poze data aviatuare. Report
March 29, 201214 yr comment_139832 Mamadeus, chiar ca e o idee buna sa facem un topic separat despre cum mancam. Cred ca ne-am amuza copios! Eu am un maaaare pacat (mananc pe canapea, cand sunt singura). Report
March 29, 201214 yr comment_139866 cine doreste cine pofteste salata ptr sotul meu de post aceiasi salata transformata in nepost (alta portie) am pus branza mea feta din ulei cu mirodenii Report
March 29, 201214 yr comment_139877 Ghiveci de legume la cuptor.Salata de ridichi, rosii, salata verde, stevie, ceapa verde, dreasa cu UV. si otet balasamic. Report
March 30, 201214 yr comment_139937 Ce de bunatati pe aici, eu cu ceva mai simplu, dar delicios!Checul aperitiv a lui Zoazorica: Report
March 30, 201214 yr comment_139999 Ahaaaaaaaaaa....No ca mi-ai facut pofta de bors. Peste-o ora plec acasa si peste 2 bag boticu' in borsarie, sa vad de-i acru ori il mai las. Sa-ti trimit si tie o sticloanta? Ori il beu singurica? Ma citez singurica... Am beut aseara vreo juma' de litru de bors, asa mai pe nerasuflate. Dupa care am zis ca ar fi cazul sa mai las si pentru azi! A iesit mi-nu-nat! Am pus peste huste alta apa, ar trebui sa iasa si mai acru borsu'... Report
March 30, 201214 yr comment_140011 Faine gateli eu am facut iarasi crumpi de`ai seci si o salata de ce mai aveam prin frigi si am pus mult patrunjel verde si.............. toate bune si frumoase am spalat tigaia si m am gandit eu ca erau bune langa crumpii astia si doua oua ochI.Sa numai manjesc inca odata tigaia am gacut ouale ochi la MO.Au mers toate foarte bine cu o bagheta frantuzeasca Bagheta dupa site-ul Ioanei) nustiu daca este Ioana noatra sau alta Ioana. toate la gramada ouale moi garnisite cu putina branza rasa din sapunel si salata Report
March 30, 201214 yr comment_140021 Ahaaaaaaaaaa....No ca mi-ai facut pofta de bors. Peste-o ora plec acasa si peste 2 bag boticu' in borsarie, sa vad de-i acru ori il mai las. Sa-ti trimit si tie o sticloanta? Ori il beu singurica? Ma citez singurica... Am beut aseara vreo juma' de litru de bors, asa mai pe nerasuflate. Dupa care am zis ca ar fi cazul sa mai las si pentru azi! A iesit mi-nu-nat! Am pus peste huste alta apa, ar trebui sa iasa si mai acru borsu'... Asta erea cu derectie, nu? Si sticla mea cand ajunge adica? Report
March 30, 201214 yr comment_140023 Cerra, cum adica seci? Adica, cand inghit altii in sec atunci cand vad pozele tale, nu? Report
March 30, 201214 yr comment_140028 Ahaaaaaaaaaa....No ca mi-ai facut pofta de bors. Peste-o ora plec acasa si peste 2 bag boticu' in borsarie, sa vad de-i acru ori il mai las. Sa-ti trimit si tie o sticloanta? Ori il beu singurica? Ma citez singurica... Am beut aseara vreo juma' de litru de bors, asa mai pe nerasuflate. Dupa care am zis ca ar fi cazul sa mai las si pentru azi! A iesit mi-nu-nat! Am pus peste huste alta apa, ar trebui sa iasa si mai acru borsu'... Asta erea cu derectie, nu? Si sticla mea cand ajunge adica?Mai acusica! Report
March 30, 201214 yr comment_140072 Cerra, cum adica seci? Adica, cand inghit altii in sec atunci cand vad pozele tale, nu? Pi iaca asa seci (asa stiu eu de la mamuca mea de cand eram mica) adica seci fara zama , dar nici fripti nici fierti Am mai zis si pe alta pagina cand i`am facut (ii fac destul de des) Cureti cartofii , ii tai asa pe lung in patru apoi felii asa mai groase si ii pui in tigaia de teflon. Peste ei asa cruzi tai o ceapa marunt si o pui si aia colo , pui ulei si putina apa si dai drumul la foc (pui capacul la tigaie)( mama nu avea tigaie de teflon dar in tigaia ei orice faceam nu se prindea de fund)focul sa fie potrivit si tot adaugi cate un strop de apa si ei se si rumenesc putin apoi ii intorci si tot asa pina sunt gata . Osa ai cartofi super buni ''seci''de fapt cam asa suna =ce faci mami azi de mancare? poi Cita crumpi in sac (a cu caciulitza nu ma faceti sa schimb tastatura acum) Cand sunt gata pui patrunjel deasupra daca vrei nu`i musai. Merg asa sau friji ceva carnati linga ei. Asta modelu meu. Mai fac si modelul sotului la care le zic barabule grabite. La astia se taie cartofii subtiti ca si la cei pai se pun multi gramada in tigaie , apoi iar asa pui ulei(cu untura ies mai buni) si ii lasi sub capac pina se moaie si prind crusta dedesupt . Se intorci si ies cam tot in genul asta se servesc cu mujdei de usturoi deasupra si cateodata sotul meu isi sparge si un ou in ei si ii amesteca. Imi plac ambele variante. Report
March 30, 201214 yr comment_140136 supa crema de legume cu lipii libaneze prajite in cuptor bagheta frantuzeasca cu salam si branza brie la cuptor sau cu sos iute Report
March 30, 201214 yr comment_140145 maine incerc iar oua la mo. ultima data au explodat Cerra, cat le-ai lasat tu? Report
March 30, 201214 yr comment_140155 maine incerc iar oua la mo. ultima data au explodat Cerra, cat le-ai lasat tu? cum sa explodeze? Poi eu le`am pus in capacul de la yena mica rotunda intr`un strop de apa si am pus folie peste ele (sparte oole)si le am pus 1 min pe 70grade (la mine asa este power de la 10-100) probabil 700w nustiu si pe urma pe 80 inca 1 min ca eu vreau asa mai moi. Cand le scoti afara le scoti pe farfurie si stropesti cu ulei sau unt deasupra.Asa fac la MO cand imi este lene sa tot umblu sa spal tigai de 7ori. Te uiti la ele si faci stop cand crezi ca sunt pe placul tau. Report
March 30, 201214 yr comment_140159 Te uiti la ele si faci stop cand crezi ca sunt pe placul tau. Cerra, daca reusesc te pup de-o mie de ori ca mi-ai reamintit si mi-ai dat curaj cred ca le-am lasat mai mult, au explodat pur si simplu, galbenusul era f coagulat si s-a lipit bucati-bucatele de peretii mo. Report
March 30, 201214 yr comment_140164 Te uiti la ele si faci stop cand crezi ca sunt pe placul tau. Cerra, daca reusesc te pup de-o mie de ori ca mi-ai reamintit si mi-ai dat curaj cred ca le-am lasat mai mult, au explodat pur si simplu, galbenusul era f coagulat si s-a lipit bucati-bucatele de peretii mo.Deja simt pupatura Sunt sigura ca vei reusi. Pui apa pe fundul vasului, apoi spargi ouale si pui folie transparenta peste vas si il pui frumos in MO la mai mic cum am zis si pui cate un minut si scoti vasul afara si te uiti la oo.Cand sunt gata le scoti frumusel cu paleta pe farfurie. Maine vreu sa vad oole tale aici ochi. Report
March 31, 201214 yr comment_140197 az cartofi seci fac ...mersi cerra de idee. ceilalti ii facea si bunica si mama si sor'mea, cei cu mujdei, sant dementiali Report
March 31, 201214 yr comment_140248 az cartofi seci fac ...mersi cerra de idee. ceilalti ii facea si bunica si mama si sor'mea, cei cu mujdei, sant dementiali Cu placere! Ma bucur ca am putut fi de folos. Report
March 31, 201214 yr comment_140358 Azi, adica ieri ca-i dupa miezu' noptii la mine, am inaugurat grill-ul. Piuré de naut cu piuré de avocado (facut de barbate-miu nu stiu cum de-o reusit ) cu carne de porc. Rusine mie ca nu stiu cum ii zice in romana!! Cam grasa portia mea dar am sa ard caloriile cu mersul pe jos. Report
April 1, 201214 yr comment_140391 Va pun ce am facut ieri deocamdata ptr ca abia acu am descarcat pozele dupa telefon. Gateala in deplasare cu prietenii. tortilla lipie umpluta cu piept de pui, piept de porc prajit ou , cascaval, praz, prajita apoi. friptura de caprioara cu whiskey (nebaituita ca nu era in plan) dar a iesit foarte buna. nepregatita (pulpa si o bucata din gat am pregatit) Azi: Varza verde proaspata la cuptor cu legume. Report
April 1, 201214 yr comment_140407 Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola Report
April 1, 201214 yr comment_140410 Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola Foarte bine arata!!!!!!!!!!!!! mai ales sufleul. Report