April 8, 201214 yr comment_141942 Nici o problema, stai linistita Am mutat. Din graba mai dau si eu ca batul in balta Report
April 9, 201214 yr comment_142129 De post, bors de sfecla rosie si salata cu cartofi, masline, ardel capia si ceapa verde: Report
April 9, 201214 yr comment_142135 Turte din pasta de paine... Ciorba de perisoare...(leusteanul din gradina mea bunnnn) Report
April 10, 201214 yr comment_142244 Da' mie, si mai ales de turte, väleu!!! Azi am program de autoflagelare. Sedinta de training se mareste cu 10 minute din cauza de ganduri necurate. Report
April 11, 201214 yr comment_142612 Noroc ca am avut ciorba de perisoare saptamana trecuta, daca nu mi se facea pofta. Azi am mancat de post tocanita de rosii cu ardei copti, dar n-am mai pozat ca era foamea mare, iar ieri ciuperci umplute si cotlet de porc cu ardei si ceapa. Report
April 11, 201214 yr comment_142623 Supa crema de morcovi dupa reteta Olgutei.Te pup fata frumoasa, a iesit pe gustul meu, super buna! Report
April 11, 201214 yr comment_142628 Hamburger...cu toate facute in casa Carmen, nota 10 cu coroniţă, nu mai ai vreo 2, maxim 6, pentru un suflet pofiticos care are supă şi peşte în meniu? Report
April 11, 201214 yr comment_142629 Aninito, bine ai poposit la noi! Si acum da si tu te rog reteta de hamburgeri de la A la Z, ca sa imi fac si io sotu' ferict. Saru'muna! Report
April 12, 201214 yr comment_142734 Aninito, bine ai poposit la noi! Si acum da si tu te rog reteta de hamburgeri de la A la Z, ca sa imi fac si io sotu' ferict. Saru'muna! Carne de vita 800g (vitel crescut la noi in ferma fara hormoni ), putin piper, sare dupa gust, o lingurita de bicarbonat si multa supa (rece) facuta din oase de vita. Carnea fiind foarte parfumata, nu mi-au trebuit condimente...hamburgerii i-am facut pt. copii; cu cat mai putine condimente cu atat mai bine. Cand ii coceam a trebui sa-i tai pe jumatate...se umflasera ca niste piftele fiindca in forma am pus cam multa carne...astfel din 6 mi-au iesit 12. "Reteta" de chifle e la topicu' ce am copt azi. Report
April 12, 201214 yr comment_142740 Carmen, nota 10 cu coroniţă, nu mai ai vreo 2, maxim 6, pentru un suflet pofiticos care are supă şi peşte în meniu? Tre' sa ceri alor mei sa-ti dea...eu azi supa de pui cu un morcov, telina, ceapa si mult patrunjel.Am vazut ca sunteti o gramada la "detoxifiere"...si eu tin o specie de dieta dupa mintea mea astfel incat in 4 luni am dat jos 3 kg si mai tin inca Asa ca nu ma "invidia"...nu eu mananc ceea ce fac Report
April 12, 201214 yr comment_142855 Mersi Carmen! Ai pus si aluatul de turte ? Ma duc sa cercetez. Report
April 12, 201214 yr comment_142885 Aninito, bine ai poposit la noi! Si acum da si tu te rog reteta de hamburgeri de la A la Z, ca sa imi fac si io sotu' ferict. Saru'muna!Carne de vita 800g (vitel crescut la noi in ferma fara hormoni ), putin piper, sare dupa gust, o lingurita de bicarbonat si multa supa (rece) facuta din oase de vita. Carnea fiind foarte parfumata, nu mi-au trebuit condimente...hamburgerii i-am facut pt. copii; cu cat mai putine condimente cu atat mai bine.Cand ii coceam a trebui sa-i tai pe jumatate...se umflasera ca niste piftele fiindca in forma am pus cam multa carne...astfel din 6 mi-au iesit 12."Reteta" de chifle e la topicu' ce am copt azi.+1!Hamburger too.Cam aceeasi reteta de tocatura, dar mult mai puternic condimentata(gen mici: usturoi, cimmbru, enibahr, chimen si coriandru) si lasata 2 zile in frigider sa se matureze o leaca. Chifla de cumparat, ceapa - taiata de mine , maioneza de casa, Ketchup-ul productie propie, castraveti murati in familie, chili tocat cu finete , o frunza de laptuca. Report
April 18, 201214 yr comment_143910 Am avut pulpe de pui, partea de sus, am scos pielea pentru ca nu-mi place si osul, le-am pus intr-o tavita unsa cu un strop de ulei, am pus sare si garam masala si un pic de bere, cuptor 200°C.Alaturi am experimentat fenel la cuptor, tot in tava unsa cu un strop de ulei, taiat sferturi, pus sare si raz el hanout, un strop de bere, 200°C, dupa un pic am pus staniol deasupra ca mi-era teama ca se ard deasupra, in ciuda aspectului uscat din poza inauntru sunt moi si buni, desi nu ma dau deloc in vint dupa el mi-au placut asahttp://img.photobucket.com/albums/v427/Adisor/pollofinocchi.jpg Report
April 18, 201214 yr comment_143956 Eu am ramas tot la miel. Ptr ca azi este Miercuri si este zi de post, am gatit ciorba de dragavei (stevie), leurda si verdeturi, leustean si ptr felul al doilea am pregatit cartofi natur si sos de dragavei cu usturoi si leurda. In farfuria mea am pus si miel prajit (ador mielul cu sos de stevie si usturoi. de Pasti am facut alaturi de miel galusti din spanac si ricota cu sos de sparanghel (sosul nepozat) Report
April 18, 201214 yr comment_143993 Resturi- eu nu servesc, dar sunt foarte bune, garantez...!Piure de cartofi cu carne de ied luata de pe oase si facuta tocanita cu sos de smantana si merisoare , sfecla rosie si hrean... Report
April 18, 201214 yr comment_144010 fenel la cuptor, tot in tava unsa cu un strop de ulei, taiat sferturi, pus sare si raz el hanout, un strop de bere, 200°C, dupa un pic am pus staniol deasupra ca mi-era teama ca se ard deasupra, in ciuda aspectului uscat din poza inauntru sunt moi si buni, desi nu ma dau deloc in vint dupa el mi-au placut asa ...maine, dis-de-dimineata plec sa cumpar fenicul...Auzi tu...fenicul cu bere N-am incercat vreodata...dar cred ca imi va placea ffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mult.Misto idee Eu chiar ma dau in vant dupa el...dar nu crud!!!! Report
April 18, 201214 yr comment_144021 Garnitura de orez cu legume, snitele si ardei cu varza(murati). Report
April 18, 201214 yr comment_144054 ...maine, dis-de-dimineata plec sa cumpar fenicul...Auzi tu...fenicul cu bere N-am incercat vreodata...dar cred ca imi va placea ffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mult.Misto idee Eu chiar ma dau in vant dupa el...dar nu crud!!!!era doar putina, intr-un fund de cutie Report
April 18, 201214 yr comment_144057 ...maine, dis-de-dimineata plec sa cumpar fenicul...Auzi tu...fenicul cu bere https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif N-am incercat vreodata...dar cred ca imi va placea ffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mult.Misto idee https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Eu chiar ma dau in vant dupa el...dar nu crud!!!!era doar putina, intr-un fund de cutie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif nu e amar?sau aia e anghinarea? Report
April 18, 201214 yr comment_144070 fenicul amar iulia?nu, nu mi se pareasta ehttp://www.aequosnet.it/images/il_finocchio_01.jpgsi asta e anghinareahttp://www.freshplaza.it/images/2008/0530/Copy%20of%20Carciofo1.JPGcare mie personal imi place si mai putindar nu mi se par niciuna amare, poate daca ai avut fenel amar sa fi fost vechi adica cules de mult timp Report
April 18, 201214 yr comment_144071 Mie imi plac amandoua, feniculul il prefer crud, iar anghinarea o ador in orice forma. Report