April 30, 201214 yr comment_146268 Am facut costata lu' Eataly postata cateva pagini in urma...M-am asteptat la altceva...carnea are gust de fiert si nu-mi place...In schimb cred ca aceeasi tehnica merge foarte bine la roast-beef...si cat de curand o voi proba. Report
April 30, 201214 yr comment_146298 Minicroissant cu aluat frantuzesc si cremwurstTarta sarata, aluatul cu vin facut in Thermomix, umplutura de oua, creme fraiche, ementhal, un rest de cremwurst de mai sus si 3 cartofi fierti ramasi de la raclette de aseara Report
April 30, 201214 yr comment_146352 Pe langa altele (vai ce gospodina sunt ) , am facut cornete umplute cu pasta de avocado si ca motz, un crevete (inspiratie cerra). Cornetele le-am facut cu aluatul de tarta a la Adriana (tarta cu crema de vanilie, fara zahar ). Report
May 1, 201214 yr comment_146433 Imi pare rau ca va prezint asa preparatele dar.... ceafa, pulpa de porc, piept de porc condimentate de ieri si azi pe gratar mici (mai arsi, mai putin arsi asa sa multumim toata suflarea:) si turte normal( puse la copturi cele de Duminica) Report
May 1, 201214 yr comment_146441 Wooaauu, Cerule! Arata atat de apetisant! Eu vanataili' https://forum.artaculinara.ro/topic/2988-niste-vinete/(pt. je') Si pizza la hectar (pt. coptii') Report
May 1, 201214 yr comment_146446 Wooaauu, Cerule! Arata atat de apetisant! Eu vanataili' https://forum.artaculinara.ro/topic/2988-niste-vinete/(pt. je') Si pizza la hectar (pt. coptii') Multumesc Geany, Sa sti ca mi`ai facut pofta de vinete. Azi nu am mai facut si vinete ptr ca era prea mare poporul si mancam amu sara. Nici carofi nu am facut. Mujdei, salata, mustar. De pizza............ nici nu are rost sa iti mai zic. Report
May 1, 201214 yr comment_146448 Pe langa altele (vai ce gospodina sunt ) , am facut cornete umplute cu pasta de avocado si ca motz, un crevete (inspiratie cerra). Cornetele le-am facut cu aluatul de tarta a la Adriana (tarta cu crema de vanilie, fara zahar ). Sa va fie de bine! Ma bucur ca am putut fi de ajutor, macar cu o idee. Report
May 1, 201214 yr comment_146455 Mamaliga si champignon cu smintina Auch, ma uit la farfuria ta si cred ca nu dorm la noapte:) Report
May 2, 201214 yr comment_146688 Auch, ma uit la farfuria ta si cred ca nu dorm la noapte:)Vai di mini, sper ca ai dormit, tare bune au fost, azi le-am terminat. Report
May 2, 201214 yr comment_146700 Vai di mini, sper ca ai dormit, tare bune au fost, azi le-am terminat. Poi sa sti ca numa la ciupercute si mamaligutza m`am gandit. Tre sa hotarasc cu sotul cand mancam ca nu pot face doar ptr mine. Supa de chimion cu legumele pasate si in loc de faina am fiert un cartof si am pasat totul la gramada, iar deasupra am tocat ceapa verde si am pus crutoane cu usturoi. Report
May 3, 201214 yr comment_146737 ou fiert in apa. ...cat de perfect poate sa arate oul... Spune-mi te rog frumos care-i tehnica... Report
May 3, 201214 yr comment_146780 ou fiert in apa. ...cat de perfect poate sa arate oul... Spune-mi te rog frumos care-i tehnica... Mie mi se pare ca a fost fiert intr-o punga stransa usor, dar s-ar putea sa ma insel Sper sa vina ela sa ne lamureasca ca arata tare bine Report
May 3, 201214 yr comment_146881 Ma bucur ca v-a placut oul meu. Asa cum a zis si Olguta, a fost fiert intr-o punguta. Am taiat un patrat dintr-o punga, l-am uns cu ulei si l-am pus intr-o pahar. Am spart oul, dupa care am legat punguta cu ata de bucatarie, fara a lasa aer inauntru. Am scunfundat pungutele in apa fierbinte (apa sa fiarba, dar nu foarte tare) si am lasat 4-5 minute. Daca incercati, sa nu uitati, asa ca mine, sa ungeti pungutele cu ulei, ca se lipeste oul. Abia la ultimul mi-am adus aminte. Report
May 3, 201214 yr comment_146888 Ma bucur ca v-a placut oul meu. Asa cum a zis si Olguta, a fost fiert intr-o punguta. Am taiat un patrat dintr-o punga, l-am uns cu ulei si l-am pus intr-o pahar. Am spart oul, dupa care am legat punguta cu ata de bucatarie, fara a lasa aer inauntru. Am scunfundat pungutele in apa fierbinte (apa sa fiarba, dar nu foarte tare) si am lasat 4-5 minute. Daca incercati, sa nu uitati, asa ca mine, sa ungeti pungutele cu ulei, ca se lipeste oul. Abia la ultimul mi-am adus aminte. Maine dimineata le fac la baieti. Report
May 3, 201214 yr comment_146896 Oare si ce se vinde pe net pe post de wasabi e tot facatura? indubitabil. o rădăcină de 100g de wasabi japonez costă cam 150 $. Report
May 3, 201214 yr comment_146900 in seara asta simplu, flan tricolor Ela, tare interesana ideea cu punguta, tb sa incerc si eu Report
May 3, 201214 yr comment_146903 Oare si ce se vinde pe net pe post de wasabi e tot facatura? indubitabil. o rădăcină de 100g de wasabi japonez costă cam 150 $. Asa de scump ?? Report
May 3, 201214 yr comment_146904 Dexter...Any http://www.ebay.it/itm/Wasabi-Wasabia-japonica-japanischer-Meerrettich-Pflanze-Bio-/290706022488?pt=DE_Haus_Garten_Garten_Blumen_Pflanzen&hash=item43af6de058 Report
May 3, 201214 yr comment_146906 eu nu am văzut decît o singură dată la mine in sat, la preţul ăla. dacă din planta de la linkul lui carmen iese şi rădăcina, atunci e foarte convenabil. Report
May 3, 201214 yr comment_146916 In seara asta o omleta. Aveam cateva chestii in frigider de care voiam sa scap .Am calit ceapa cu cabanos, muschiulet de porc , am prajit cartofii taiati bucatele mici , le-am amestecat si am pus ouale batute cu sare si piper. Le-am bagat la cuptor si le-am lasat la foc ptrivit.Am facut un sos cu pasta de rosii , usturoi, cimbru, si gata .Eu am mancat cu kechap ca mie imi place kechapul.Poze artistice nu reusesc sa fac nicicum , era tarziu si foamea mare Report
May 3, 201214 yr comment_146920 Pe langa altele (vai ce gospodina sunt ) , am facut cornete umplute cu pasta de avocado si ca motz, un crevete (inspiratie cerra). Cornetele le-am facut cu aluatul de tarta a la Adriana (tarta cu crema de vanilie, fara zahar ). Sa va fie de bine! Ma bucur ca am putut fi de ajutor, macar cu o idee.Am renuntat la tuna pentru ca nu aveam, cu toate ca eram sigura ca am in camara o cutie. Data viitoare abia astept sa le fac asa cum mi-ai zis, cu ton. Pentru azi am facut o ciorbita (daca-i acrita cu lamaie tot ciorba ii zice?) cu spanac. naut si linte verde. Report