Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ati gatit astazi?

Featured Replies

Am facut costata lu' Eataly postata cateva pagini in urma...

M-am asteptat la altceva...carnea are gust de fiert si nu-mi place...

In schimb cred ca aceeasi tehnica merge foarte bine la roast-beef...si cat de curand o voi proba.

post-199-133578988898_thumb.jpg

post-199-13357899224559_thumb.jpg

post-199-13357899604259_thumb.jpg

Minicroissant cu aluat frantuzesc si cremwurst

post-4-13357999661663_thumb.jpg

Tarta sarata, aluatul cu vin facut in Thermomix, umplutura de oua, creme fraiche, ementhal, un rest de cremwurst de mai sus si 3 cartofi fierti ramasi de la raclette de aseara

post-4-13358000370717_thumb.jpg

Pe langa altele (vai ce gospodina sunt :lol:) , am facut cornete umplute cu pasta de avocado si ca motz, un crevete (inspiratie cerra). Cornetele le-am facut cu aluatul de tarta a la Adriana (tarta cu crema de vanilie, fara zahar :lol: ).

Imi pare rau ca va prezint asa preparatele dar....

ceafa, pulpa de porc, piept de porc condimentate de ieri si azi pe gratar

post-1316-13358978070328_thumb.jpg

mici (mai arsi, mai putin arsi asa sa multumim toata suflarea:)

post-1316-1335897829463_thumb.jpg

si turte normal( puse la copturi cele de Duminica)

Wooaauu, Cerule! Arata atat de apetisant! :pupic:

Eu vanataili' :-* https://forum.artaculinara.ro/topic/2988-niste-vinete/(pt. je')

Si pizza la hectar :-* (pt. coptii')

Multumesc Geany,

Sa sti ca mi`ai facut pofta de vinete. Azi nu am mai facut si vinete ptr ca era prea mare poporul si mancam amu sara. Nici carofi nu am facut. Mujdei, salata, mustar.

De pizza............ nici nu are rost sa iti mai zic.

Pe langa altele (vai ce gospodina sunt :pupic:) , am facut cornete umplute cu pasta de avocado si ca motz, un crevete (inspiratie cerra). Cornetele le-am facut cu aluatul de tarta a la Adriana (tarta cu crema de vanilie, fara zahar :-* ).

Sa va fie de bine!

Ma bucur ca am putut fi de ajutor, macar cu o idee.

Mamaliga si champignon cu smintina

Auch, ma uit la farfuria ta si cred ca nu dorm la noapte:)

Vai di mini, sper ca ai dormit, tare bune au fost, azi le-am terminat. :105:

Poi sa sti ca numa la ciupercute si mamaligutza m`am gandit. Tre sa hotarasc cu sotul cand mancam ca nu pot face doar ptr mine.

Supa de chimion cu legumele pasate si in loc de faina am fiert un cartof si am pasat totul la gramada, iar deasupra am tocat ceapa verde si am pus crutoane cu usturoi.

post-1316-13359913534653_thumb.jpg

ou fiert in apa.

...cat de perfect poate sa arate oul... :(

Spune-mi te rog frumos care-i tehnica...

:lol:

ou fiert in apa.

...cat de perfect poate sa arate oul... :(

Spune-mi te rog frumos care-i tehnica...

:(

Mie mi se pare ca a fost fiert intr-o punga stransa usor, dar s-ar putea sa ma insel :lol: Sper sa vina ela sa ne lamureasca ca arata tare bine :(

Ma bucur ca v-a placut oul meu. Asa cum a zis si Olguta, a fost fiert intr-o punguta. Am taiat un patrat dintr-o punga, l-am uns cu ulei si l-am pus intr-o pahar. Am spart oul, dupa care am legat punguta cu ata de bucatarie, fara a lasa aer inauntru. Am scunfundat pungutele in apa fierbinte (apa sa fiarba, dar nu foarte tare) si am lasat 4-5 minute. Daca incercati, sa nu uitati, asa ca mine, sa ungeti pungutele cu ulei, ca se lipeste oul. Abia la ultimul mi-am adus aminte.

Ma bucur ca v-a placut oul meu. Asa cum a zis si Olguta, a fost fiert intr-o punguta. Am taiat un patrat dintr-o punga, l-am uns cu ulei si l-am pus intr-o pahar. Am spart oul, dupa care am legat punguta cu ata de bucatarie, fara a lasa aer inauntru. Am scunfundat pungutele in apa fierbinte (apa sa fiarba, dar nu foarte tare) si am lasat 4-5 minute. Daca incercati, sa nu uitati, asa ca mine, sa ungeti pungutele cu ulei, ca se lipeste oul. Abia la ultimul mi-am adus aminte.

Maine dimineata le fac la baieti.

:rolleyes:

Oare si ce se vinde pe net pe post de wasabi e tot facatura?

indubitabil. o rădăcină de 100g de wasabi japonez costă cam 150 $.

in seara asta simplu, flan tricolor

post-479-13360688971331_thumb.jpg

Ela, tare interesana ideea cu punguta, tb sa incerc si eu

Oare si ce se vinde pe net pe post de wasabi e tot facatura?

indubitabil. o rădăcină de 100g de wasabi japonez costă cam 150 $.

Asa de scump :rolleyes: ??

eu nu am văzut decît o singură dată la mine in sat, la preţul ăla. dacă din planta de la linkul lui carmen iese şi rădăcina, atunci e foarte convenabil.

In seara asta o omleta. Aveam cateva chestii in frigider de care voiam sa scap .

Am calit ceapa cu cabanos, muschiulet de porc , am prajit cartofii taiati bucatele mici , le-am amestecat si am pus ouale batute cu sare si piper. Le-am bagat la cuptor si le-am lasat la foc ptrivit.

Am facut un sos cu pasta de rosii , usturoi, cimbru, si gata .Eu am mancat cu kechap ca mie imi place kechapul.

Poze artistice nu reusesc sa fac nicicum , era tarziu si foamea mare

post-1233-13360756513457_thumb.jpg

Pe langa altele (vai ce gospodina sunt :rolleyes:) , am facut cornete umplute cu pasta de avocado si ca motz, un crevete (inspiratie cerra). Cornetele le-am facut cu aluatul de tarta a la Adriana (tarta cu crema de vanilie, fara zahar :rolleyes: ).

Sa va fie de bine!

Ma bucur ca am putut fi de ajutor, macar cu o idee.

Am renuntat la tuna pentru ca nu aveam, cu toate ca eram sigura ca am in camara o cutie. Data viitoare abia astept sa le fac asa cum mi-ai zis, cu ton.

Pentru azi am facut o ciorbita (daca-i acrita cu lamaie tot ciorba ii zice?) cu spanac. naut si linte verde.