May 9, 201214 yr comment_147789 Angel e minunata tarta ta, de la culori pana la aspect! Sunt convinsa ca e buna! Report
May 10, 201214 yr comment_148032 Lasagne ciorba de burta ( aseara ) Ce se vede rosu in polonic, sunt fasii de gogosar murat. Report
May 11, 201214 yr comment_148091 vreau si eu ciorba de burta ...n-am mai mancat de mult de tot, trebuie sa-mi vizitez macelarul Report
May 11, 201214 yr comment_148105 placinta cu dovleac copt, spanac si ricotta miroase a toamna la mine in casa si pe geam se vede la fel, ploua maruntel La voi vine toamna acum, ca aveti anotimpurile pe invers fata de noi si ai venit sa ne innebunesti cu placinta asta care arata intr-un mare fel!!! Doamne, ce bine poate sa arate! Ce mamica harnica, sa-ti traiasca fetele si cavalerul! Dar poate imi spui si mie cum o pregatesti. Report
May 11, 201214 yr comment_148116 "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" - says Doktor H. ... LeckerNu tu ficat - e vineri-zi-de-post si pentru c(h)annibali -, nu tu Chianti, doar o iahnie de bob. Koukia Yahnista . Bobi(vicia faba), untdelemn de masline, ceapa, morcov, tije de telina,cuburi de rosii. Mirosenii: Frunze de dafin, chimion turcesc, fructe de coriandru proaspat macinate, paprica afumata, fulgi de chili, piperuri proaspat macinate, sarea - la sfarsit.Pentru un plus de dulceata, am plusat cu o pumn de fructe uscate de coacaze negre.[center]..[/center] Report
May 11, 201214 yr comment_148125 Maestre, imi place ce-ai facut acolo ! Mare gateala , ieri la pranz ca am fost singura.Salata verde, rosii cherry, masline (pe care le-am luat varsate de la alimentara deja condimentate cu oregano, piper, ardei iute bucati, usturoi felii, ulei de masline) si ton Si de zilele trecute, pulpe de iepure cu sos aromathttps://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1375-pulpe-de-iepure-cu-sos-aromat/ Report
May 12, 201214 yr comment_148212 Datele problemei:1 kg cartofi noi bio=4 lei1 legatura de marar bio, primit cadou de la tantea cu cartofii300 ml smantana bio, de la tantea de la care iau laptele. Ati ghicit! Cartofi noi, prajiti in untura, cu smantana si marar! Geanny e di vina! Report
May 12, 201214 yr comment_148221 Ce bine arata Zoazo! Am facut si eu ieri tot cartofei destia am gasit si eu 3 roni kg. Report
May 12, 201214 yr comment_148224 Ce bine arata Zoazo! Am facut si eu ieri tot cartofei destia am gasit si eu 3 roni kg. iar eu cu 2,5 lei. viata grea la Buzau! inca nu i-am prestat, dar dupa-amiaza inchid ochii sa nu-i vad si prestez cativa. Bravo, Zozorico! tu i-ai facut, Giani? Report
May 12, 201214 yr comment_148226 Da, aseara dar nu am mai pozat ca foame mare,i-am presarat cu marar si branza de burduf de oi,fleica la gratar (ala cu riduri de se pune pe flacara) si salata de rosii, rosii crete frumoase dar cam scumpe 8,5 roni kg. Ca idee... Report
May 12, 201214 yr comment_148228 Familia Geanny a fost pe gand cu dl Zoazo, ca si el tot cu branza de oi a halit, pe langa smantana si marar.Fara carne, insa!La 8 lei, inca nu ma bag la rosii.Azi sl la mine-n piata erau 3 lei cartofii, dar eu i-am luat de la Bolintin si stiu sigur ca tantea aia ii are de la ea din gradina.Tot aseara i-am facut.Azi...habar n-am ce-oi facea!Si pentru mine-i surpriza!Grea viata, Motzulino, cu 2.5 fata de 4!Pup ca dor mi-a fost de tine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
May 12, 201214 yr comment_148232 Tot mancasem salata verde cu ridichi ,am mai schimbat cu salata de varza,am luat 2 rosii crete frumoase de ciorchine aproape 4 roni cat am vazut cat sunt de dulci si gustoase m-am dus si am mai luat ca la mine salata e baza eu doar fur de pe la astia 1 rondica de cartofi ,pt. mine si bub am facut piept de pui la gratar ca hunii au avut borc' Report
May 12, 201214 yr comment_148236 Zoazo, arata minunat cartofii tai, as manca nu una, chiar 2 portii. Report
May 12, 201214 yr comment_148243 mersi Giorgi. iti pun la han linkul dar nu acusica, zilele viitoare. mie mi-a placut mult, sotul a zis ca nu i-a placut ca a facut crusta deasupra (am inlocuit ceva, data viitoare nu mai fac schimbari ) zoazo, arata cartofii aia de lingi monitorul. Report
May 12, 201214 yr comment_148264 Io nu pot da 4 lei pe cartofi, ca sunt tare zgarcita,asa ca mai astept un pic pana se mai ieftinesc, mai mancam si alte legume si cereale pana atunci. Dar evident ca am salivat din greu vazandu-i pe ai vostri... Am facut ciorba de perisoare, fara smantana ( ceea ce, va spun drept, e o mare incercare si un risc neacoperit in Ardeal)dar a meritat, caci a placut tuturor! Planul B- aveam smantana in frigider... Report
May 12, 201214 yr comment_148265 Si orez cu parjoale si salata de rosii, castraveti, ceapa verde si salata verde. Report
May 12, 201214 yr comment_148277 Eu doar checul Zoazei l-am pozat, am avut si ciorba si ostropel de cocos rau:)) ca batea curcanul de-l zapacea si de rau ce a fost nu a meritat poza! Sa va fie de bine gatitul de weekend! Report
May 12, 201214 yr comment_148293 Am facut ciorba de perisoare, fara smantana ( ceea ce, va spun drept, e o mare incercare si un risc neacoperit in Ardeal)dar a meritat, caci a placut tuturor! Planul B- aveam smantana in frigider... de ce nu ai pus poza la suap de galuste? nu era perfecta?m-ai starnit si cu ciorba de perisoare! exact cum imi place mie! brava ca ai avyut succes! ce parjoala e aia ? ca pare snitel?tu si o salata de sezon o aranjezi de stau aia la MC sa ia notite! cerra, vreau si eu reteta lui jammie dupa care ai facut porcul toata lumea a postat numai bunataturi Report
May 12, 201214 yr comment_148297 Koralule, jos cu clopu'! (nu vezi ce scrie aici, da? [size=2]Si mie tot cu smantana-mi plac ciorbele!) https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Gelutz, ce faint ti-a iesit checul! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif [/size] Report
May 12, 201214 yr comment_148302 Supa de galuste era superfaina , chiar taiasem morcovii cu cutitul ondulat, dar m-am gandit ca nu mai e nimic nou.Si imi dadea Dexter ban(i). Nu erau snitele, era compozitie de chiftele date prin pastela de snitele, asta a fost doleanta majoritatii.Salata era doar turnata dintr-un bol in altul si am presarat seminte si parmezan, nu's ce aranjament vezi tu acolo... Zozo, si noi mancam cu smantana ciorbele, dar asta era asa de buna FARA, incat am vrut sa incercam si gusturi noi. Deci, se poate, vad... Geluta, eu cred ca tu cresti cocosi de lupte... Bietul curcan... Report
May 12, 201214 yr comment_148308 Salata era doar turnata dintr-un bol in altul si am presarat seminte si parmezan, nu's ce aranjament vezi tu acolo... tu, Koralino, pe langa cel putin 100 de lei parmezanul, 4 lei cartofii noi mi se par parfum ieri am facut si eu supa cu galuste si zau! ca m-am gandit la tine. ma gandeam sa retin cu care lingurita fac galustele, ca sa-mi iasa mereu rotunde si la fel, ca ale tale. morcovul inca n-am putut gandi sa-l tai cu vreun cutit ondulat, cred ca nici n-am. Report
May 12, 201214 yr comment_148315 Koralule, jos cu clopu'! (nu vezi ce scrie aici, da? [size=2]Si mie tot cu smantana-mi plac ciorbele!) https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Gelutz, ce faint ti-a iesit checul! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif [/size]Sa stii ca i-am adugat si 1/2 lingurita praf de copt(compozitia din 6 oua) din cauza ca am bagat multa umplutura si mi-era ca-l ingreuneaza. ne-a placut foarte mult si te-am pomenit la gustarea de la ora zece. Am baut bere dupa si nu-ti spun ce repede face"galc" dupa checul tau! Report
May 13, 201214 yr comment_148353 cerra, vreau si eu reteta lui jammie dupa care ai facut porcul toata lumea a postat numai bunataturi Sper sa nu ma certe nimeni ca pun poza asa de mare (cartea este la prietena mea) daca o maresti se vede bine reteta. Report
May 13, 201214 yr comment_148356 Salata era doar turnata dintr-un bol in altul si am presarat seminte si parmezan, nu's ce aranjament vezi tu acolo... Koral, smotoceala in castroane, prezentarea in vasut, culorile, combinatia si tusa finala ... totul face ca multe din posturile tale sa faca si din un preparat fara aspect comercial (am un exemplu dar nu pot sa-l dau aici), un platou mai atragator decat cel al proprietarului retetei. Stiu eu ce spun, nu te gratulez. Mai bine spune de unde ai luat vasutele alea mici, din poertelan, de prezentare, ca de feiecare data ma incanta!? Si altdt sa imi bucuri ochii fara retineri cu supa de galuste. cerra, merci mult! Report