May 21, 201214 yr comment_149506 Gianino, erau in special grozav de gustoase:) , ca altfel erau intortochiate rau Mnee! Cred si eu mneam, mneam! Daca am o calitate e aceea ca recunosc imediat chestiile bune Sa va fie de bine Steluto! Eu azi mancarica de pastai (contine : ceapa,rosii ,ardei,morcov,usturoi,pastai, costita,boia dulce ,fulgi de cilli,foaie de dafin,bobite de piper si marar) Totul facut in ceaun de tuci.(poza derect' de la locul comiterii faptei) Cu gogosari marinati din rezerva mamii (ca eu i-am terminat de mult )poza din borcan Report
May 21, 201214 yr comment_149523 Rulada de carne tocata cu oua si bacon , alaturi de niste legume sote Report
May 21, 201214 yr comment_149526 Rulada de carne tocata cu oua si bacon , alaturi de niste legume sote Izuk, te-ai vorbit cu moftanescu sa ma omoriti incet, dar sigur ? rulada ta arata splendid !!! Report
May 21, 201214 yr comment_149536 UTG , nici vorba . Hai la masa , ca nu esti asa departe Izuk, nu cred sa ajung prin zona prea curind, dar merci de invitatie. poate scrii reteta cind ai timp si o incerc. Report
May 21, 201214 yr comment_149554 Salata de rosii cu dressing de iaurt cu usturoi & ginger. Conopida pane Vinete umplute cu branza in sos de rosii cu legume (dupa cum se vede sosul meu a fost mai gros ). Report
May 21, 201214 yr comment_149571 Supa din spate de curcan cu galuste Salata de legume (morcov, pastarnac, telina, ceapa verde, oua, carnita dupa spatele de curcan,castraveti murati, maioneza) nu ii zic de beouf ca are si ceapa si nu are carne de beouf. Report
May 22, 201214 yr comment_149655 Drop de pasare. Foarte fain arata dropul tau ! Imi faci poftaaaaa Report
May 22, 201214 yr comment_149670 Drop de pasare. Foarte fain arata dropul tau ! Imi faci poftaaaaa Iti pastrez si tie ca nu l-am taiat inca, era cald cand l-am pozat.La schimb cu o portie de galuste, ca de o luna nu am facut si eu, dar urmatoarea supa asta va fi, bine ca mi-ai amintit, sar'na! Report
May 23, 201214 yr comment_149788 Gelutza, pui si tu reteta la drob te rog? Multumesc!Nu m-am gandit sa o postez gandindu-ma ca lumea face drob de cand lumea! Dar o postez cu placere.Ingrediente:1 kg. organe de pasare, 200 de grame piept de pui, 4 oua mari, o legatura de marar verde, o legatura de patrunjel, 3 legaturi de ceapa verde, piper, sare, cimbru dupa gust, o foaie de dafin. Mod de preparare: Se spala si se pun organele si carnea la fiert in apa cu putina sare si o foaie de dafin, boabe de piper. In timp ce acestea fierb se toaca mararul, patrunjelul si ceapa vede. Atentie, nu se fierb prea tare, se scot si se lasa la racit dupa care se taie marunt.Amestecam intr-un castron totul: carnea, organele, ouale, verdeturile.Condimentam cu piper, cimbru, potrivim de sare si asezam totul in tava, eu am folosit una de silicon si nu trebuie unsa.Se coace in cuptor preincalzit la 180 de grade aproximativ o jumatate de ora. Tava aceasta are model ondulat pe fund si eu l-am rasurnat.Simplu, usor de digerat si bun. pofta buna! PS.Daca am gresit postand aici, rog adminii sa o mute unde cred de cuviinta, poate mai e topic si o lipim acolo, important e sa fie de folos, multumesc! Report
May 23, 201214 yr comment_149792 Iti pastrez si tie ca nu l-am taiat inca, era cald cand l-am pozat.La schimb cu o portie de galuste, ca de o luna nu am facut si eu, dar urmatoarea supa asta va fi, bine ca mi-ai amintit, sar'na! Facem targul Report
May 24, 201214 yr comment_149824 Tarta cu branza, ceapa verde si marar (aluat Monti, cu faina integrala si tarate, de-aia arata asa dubios).Scuzati calitatea pozelor, dar era tare intuneric dimineata cand am facut poza Report
May 24, 201214 yr comment_149854 Tarta cu branza, ceapa verde si marar (aluat Monti, cu faina integrala si tarate, de-aia arata asa dubios).Scuzati calitatea pozelor, dar era tare intuneric dimineata cand am facut poza care`i, unde`i dubiosenia? Arata foarte bine si sunt sigura ca si la gust este foarte buna. Report
May 24, 201214 yr comment_149855 Tarta cu branza, ceapa verde si marar (aluat Monti, cu faina integrala si tarate, de-aia arata asa dubios).Scuzati calitatea pozelor, dar era tare intuneric dimineata cand am facut poza care`i, unde`i dubiosenia? Arata foarte bine si sunt sigura ca si la gust este foarte buna. Mie mi-a placut tare mult, se simte asa fain mararul. Report
May 24, 201214 yr comment_149862 Nu-s chiar de azi, ci de marti, dar le pun totusi ca-s delicioase. Timbale cu vinete, reteta Uptown girl. Report
May 24, 201214 yr comment_149909 Mancare de vinete cu legume si garnitura de orez cu garam masala si un strop de curry (nu are culoarea galben ptr ca am pus putin ca altfel nu manica barbatu) vinetele le am prajit separat apoi am adaugat usturoiul zdrobit si ghiveciul de legume gatit in alta tigaie separat apoi imbinate ardeiul kapia din ghiveci este copt dinainte. Report
May 24, 201214 yr comment_149933 Daca dau desertul , dai tu o portie din mancarica ta ? Mi-ai facut o pofta de ghiveci de legume de numa' ... Report
May 24, 201214 yr comment_149935 Sa pun si eu ceea ce am reusit sa si pozez, ca de facut am facut mai multe...Clatite cu pateu de ficat (home-made) si ciuperci. Report
May 24, 201214 yr comment_149936 Nu-s chiar de azi, ci de marti, dar le pun totusi ca-s delicioase. Timbale cu vinete, reteta Uptown girl.Te-a laudat cineva ?Si pe toate fetele care au postat minunatii pe pagina aceasta?Iaca, o fac eu. Report
May 24, 201214 yr comment_149958 Nu-s chiar de azi, ci de marti, dar le pun totusi ca-s delicioase. Timbale cu vinete, reteta Uptown girl.Te-a laudat cineva ?Si pe toate fetele care au postat minunatii pe pagina aceasta?Iaca, o fac eu. Multumesc frumos , dar eu n-am nici un merit, decat acela de a o fi copiat pe Uptown girl. Este o reteta ce chiar merita incercata. Report
May 24, 201214 yr comment_150003 Felii de carne de vitel prajite intr-o lingura de ulei, am avut vreo 800 de gr deci pina la urma au fiert in sos propriu, apoi am adaugat sare, piper si garam masala. In sosul care s-a format in wok am "prajit" apoi dovleceii. Report
May 24, 201214 yr comment_150008 Daca dau desertul , dai tu o portie din mancarica ta ? Mi-ai facut o pofta de ghiveci de legume de numa' ... Daaaaaaaaaaaa! facem schimbul facemmmmmmm Report
May 25, 201214 yr comment_150124 Chiftele in sos marinat cu salata de rucola, rosii, ridichi.Poza naspa, mancarica buna, de cand pofteam la ea:)))))))))) Report