June 5, 201214 yr comment_151946 Varza cu multe rosii, ardei gras, morcov afumatura cimbru ,ceva vin alb si altele,mamaliguta si ardei iuti Eh nu ca te caftesc! Zoazo, cu mare placere, oricand! Report
June 5, 201214 yr comment_151955 Stai bre' nu dadea'! adica poti sa dai ,da niste ciulama deaia cu ceomberci'! Report
June 5, 201214 yr comment_151957 Varza cu multe rosii, ardei gras, morcov afumatura cimbru ,ceva vin alb si altele,mamaliguta si ardei iuti Eh nu ca te caftesc! Zoazo, cu mare placere, oricand! O tin eu pe Geany ! Apoi te tin pe tine si iti furam ciupercile, cu Zozo impreuna. On topic, doar supa de pastai...ultima punga din congelator, buuuna-buna! Report
June 5, 201214 yr comment_151958 Siiiii..... Tananaaaaaaa...... Kimchi!!!!!!! Hot-hot-hot-hot!!!! si foarte bun.Multam, Shef. Report
June 5, 201214 yr comment_151964 Deci pe mine ma tineti,si furati si ciupercile?! Mie ce-mi iese la afacerea asta?! P.S Asta seara snitele cu rosioare dulci si bune sau castraveciori acri si picanti ,(sunt pusi destia de vara abea acum s-au murat bine ) Report
June 5, 201214 yr comment_151969 Ce afacere, draga mea? Este pur si simplu justitie... Mnee! Paii eu nu ma mai joc ashea!! Report
June 5, 201214 yr comment_151971 Ce afacere, draga mea? Este pur si simplu justitie... Mnee! Paii eu nu ma mai joc ashea!! Buna incercare! Te alinti si , desi-ti sta bine, eu nu sunt domnul Geany... nu mai face botic. Eu, totusi, iti dau un , dar numai pentru ca asa vreau eu, nu pentru ca l-ai cerut tu! Report
June 5, 201214 yr comment_151972 Io o iert pe Geany ca mi-a pus varza din cauza ca a pus si castraveciorii!! Si cum am stabilit aia imi plac mie cel mai tare, am scotocit si am gasit un borcan, numai bun pentru criza mea, de nu mananc nimic!!!!! Report
June 5, 201214 yr comment_151990 Cotlete umplute cu nuci, fistic, curmale, goji si prune uscate. dupa reteta cotletelor de aici https://forum.artaculinara.ro/topic/1428-cotlete-umplute/page__pid__151823__st__20entry151823 servite cu salata de morcov, telina, mar.Tare, bune! Report
June 5, 201214 yr comment_151991 Koral , ai taiat morcovii la supa in forma de inimioare??? Tu stii ca nu am mancat niciodata supa de pastai? trimite si la mine, exact in vasutul ala, o portie ! Si felul 2 servesc cotletele umplute de la Gelutza ! Report
June 5, 201214 yr comment_151994 Koral , ai taiat morcovii la supa in forma de inimioare??? Tu stii ca nu am mancat niciodata supa de pastai? trimite si la mine, exact in vasutul ala, o portie ! Si felul 2 servesc cotletele umplute de la Gelutza !Serveste-le cu incredere, sunt de nedescris! Report
June 6, 201214 yr comment_152020 Bueeyy!Voi profitati ca CINEVA n-are chef sa cumpere modem sa am si io net si va faceti de cap, da?Kora, furam ciupercile, da' si casraveciorii de la Giany, si cotlelele Gelutzei! Te-ajut, daca-mi asiguri si mie o portie de supa.Morcovii ii las Daniellei!Giany, tie ce sa-ti iasa? Zi mersi ca nu-ti furam si bubuletzul! Te pup eu, asa, de draga ce-mi esti! Na!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
June 6, 201214 yr comment_152021 Supa de pastai de la Koral si cotlete de la Gelutza , gata , am pranzul asigurat Report
June 6, 201214 yr comment_152121 Supa de pastai de la Koral si cotlete de la Gelutza , gata , am pranzul asigurat Hahaha, pe astea le-am mancat eu ieri deja. Dau la schimb, ce am gatit duminica, un pranz minunat de coaste de miel (nu ma mai saturam ... ) marinate de je si coapte de cuptor in vas de iena cu capac (un gust si o fragezime delicioase), insotite de o proaspata salata asortata de sezon Report
June 6, 201214 yr comment_152134 Danooo, si tu te-ntreci cu gluma!Ia, vezi unde-si tine Gianny armura, s-apai vii p-aici, da? Eu, fara poze, da' ma credeti ( ), budinca de conopida cu branza.Am facut poza, da' cica am interzis la descarcat haleu in leptoapa! Cand voi avea vreodata net, jur ca va pun poza!E bestiala si miroase mirobolant!Acum se racoreste.Cred c-am s-o scriu la retete rapide, ca dureaza CU TOTUL 30 de minute!Reteta Edith Francu! Report
June 6, 201214 yr comment_152140 Am venit cu-o foame de la munci, Daniella, pur si simplu mi-ai adus aminte sa comand si eu la baci sa-mi taie un miel, sambata ma pun cu el din cauza ta, prea bine arata ce ai facut acolo!Zoaazo, te cred ca e buna fiindca si eu pregatesc des budinca de brocoli si se aseamana mult. Sa va fie de bine tuturor pentru gatelile de cinste!Eu am venit infometata, am papat sarmale, ca aveam, le-am pus si aici zilele trecute si acum doar ce baui o bere dupa trei portii de minipizza. Sunt full! Iata portia mea si cu berea Acesta este cosul pregatit pentru maine la serviciu, ca am facut douazeci si patru. Report
June 6, 201214 yr comment_152148 moamaaa, mori de inima de cate bunatati pe aici: io, orez cu turmenic, si pui cu legume: Report
June 6, 201214 yr comment_152159 Mama ce foame imi este cand privesc aici eu.... dovleceii invizibili (chiar daca nu ii vedeti bine ei sunt acolo cu ceva marar printre ei si glazura de cascaval) Report
June 6, 201214 yr comment_152165 zozo, dau coaste/friptura de miel oricand! imi ies delicioase! am mancat doar eu coastele de la jum de miel :shame: gelutza, si tu m-ai inspirat pentru portofelele Danei, le-am facut in seara asta Report
June 8, 201214 yr comment_152392 Danooo, si tu te-ntreci cu gluma!Ia, vezi unde-si tine Gianny armura, s-apai vii p-aici, da? Eu, fara poze, da' ma credeti ( ), budinca de conopida cu branza.Am facut poza, da' cica am interzis la descarcat haleu in leptoapa! Cand voi avea vreodata net, jur ca va pun poza!E bestiala si miroase mirobolant!Acum se racoreste.Cred c-am s-o scriu la retete rapide, ca dureaza CU TOTUL 30 de minute!Reteta Edith Francu! Dac-am promis, musai sa ma si tin de cuvant!Le-am adus la birou, si de-aici le pun(pe ele, poze!) Report
June 8, 201214 yr comment_152488 In seara asta pizza Io nu apuc sa fac poze artistice din lipsa de timp , asa ca pozata imediat dupa ce am scos-o din cuptor.Cristi si sotul erau rupti de foamne , eu n-am mancat ca era tarziu ,m-am saturat cu un pahar de apa Report
June 9, 201214 yr comment_152509 Sarmalute in varza dulce ( cea murata am folosit-o saptamana trecuta ...numa' sarmalute vrea familionul ) Report
June 9, 201214 yr comment_152526 Dorina, mi-ai facut pofta cu sarmalele! Trebuie sa fac si eu saptamana viitoare, ca si ai mei sunt fani... Azi, ciorba de cartofi.Paste cu papricas din piept de pui.Salata cu ridichi, ceapa verde, rosii si castraveti( si usturoi) cu sos de soya si otet balsamic. Report
June 9, 201214 yr comment_152545 Noi sarmale am avut saptamana trecuta,dar nu in varza (mai ales dulce,cum imi place mie),ci in foi de vita.Asa ca,Dorina,uitandu-ma la farfuria ta, visez cu ochii deschisi la sarmalele cu varza ale mamei,fiind cele mai bune mancate de mine pana acum,caci nici eu nu le pot copia,cu atat mai mult ca nici varza de-aici nu-mi permite. Corina,stiindu-te cu servici si copii mici,ma uimesc mereu cum de ai timp si rabdare sa le aranjezi pe toate asa frumos.Iar vasele alea mici cred ca-s deja 'trade-mark'-ul tau,la fel si floricelele artistice. Eu azi am 'crosetat' o tarta cu ficat. Report