Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ati gatit astazi?

Featured Replies

Ieri am avut o salata cu nuci, mar si roquefort

post-1290-13396190897784_thumb.jpg

cotletele lui Any cu salvie si cartofi noi (productie proprie)

post-1290-1339619142092_thumb.jpg

Azi am repetat timbalele de vinete ale lui Uptown girl, dar n-am mai facut poze.

Eu am facut azi la pranz niste taietei prajiti.. dupa capul propriu:))

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_5865.jpg

Aseara in schimb am combinat niste orez cu muuult patrunjel, pilaf sa ii zicem... cu niste pulpe dezpelitzate(erau impelitzate:)) la cuptor.

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_5777.jpg

Clatite umplute cu branza si marar.

post-1400-13396839330412_thumb.jpg

Pentru o mica intalnire cu prietenii din seara asta am facut la mare repezeala si un sufleu de dovlecei ( pe langa saramura de scrumbie pe care o postez la locul ei).

Nu pea fu timp de poze...

Una de la locul faptei;

post-1400-13397006467473_thumb.jpg

Si-o sectiune gustoasa!

post-1400-13397007467416_thumb.jpg

Deci dau si fug! :toothy6:

Am scobit chifle si batoane umplut cu cartofi prajiti ,fasiute de bacon rumenite si ele ,maio' facuta de mine dintr-un galbenus,kechup picant si cascaval dat la cuptor pana s-a incalzit painea si topit branza.

post-405-1339763038418_thumb.jpg

Si mai fac o salata de ardei copti v-o arat mai tarliu' :pupic:

Nu ma mai certati voi ca o fac eu "sa-mi fie rusine'' :hug: ...Gata!...

:-* :-*

P.S ..

post-405-13397643134482_thumb.jpg

Geany,ce ai gatit tu acolo e foarte bun :toothy6:

Cred ca o sa fac si eu diseara la fel, ca nu mai am inspiratie la gatit

Am facut in fiecare seara cate ceva dar in seara asta habar n-am ce voi gati asa ca o sa te copiez :pupic:

Geany,ce ai gatit tu acolo e foarte bun :toothy6:

Cred ca o sa fac si eu diseara la fel, ca nu mai am inspiratie la gatit

Am facut in fiecare seara cate ceva dar in seara asta habar n-am ce voi gati asa ca o sa te copiez :pupic:

Hi hi! Baga o copie la indigo' :-*

post-405-13397675386285_thumb.jpg

Ma bucur daca te-am inspirat! :hug: :-*

Geany , m-ai "zbart" cu ardeii copti

Paii s-au mai ieftinit la pret 5 roni kg.si asa de proaspeti si frumosi erau ca nu am putut sa le rezist si castravetii 1 ron si rosiile 3,5 toate proaspete si bune,nu-mi vine a crede ,nu cred ca tine prea mult minunea! :toothy6:

Geany te zbarg!!! nu aveam chef sa merg maine in piata, vroiam sa deleg, dar asa o pofta mi-ai facut ca trebuie sa iau masuri drastice!!

Geany te zbarg!!! nu aveam chef sa merg maine in piata, vroiam sa deleg, dar asa o pofta mi-ai facut ca trebuie sa iau masuri drastice!!

Lasa ca ma zbargi' dupa ce-ti faci si papi ardei :tongue3:

Fuguta la piata ! =))

Paii s-au mai ieftinit la pret 5 roni kg.si asa de proaspeti si frumosi erau ca nu am putut sa le rezist si castravetii 1 ron si rosiile 3,5 toate proaspete si bune,nu-mi vine a crede ,nu cred ca tine prea mult minunea! =))

Ce bine suna preturile astea :tongue3: Si la noi ardeii sunt 7 ...da' euro /kg . Si-s doar din aia mari , plini de apa , unflati cu pompa Inca nu au aparut/adus din astia cum ai pus tu poza...abia astept .

Paii s-au mai ieftinit la pret 5 roni kg.si asa de proaspeti si frumosi erau ca nu am putut sa le rezist si castravetii 1 ron si rosiile 3,5 toate proaspete si bune,nu-mi vine a crede ,nu cred ca tine prea mult minunea! =))

Ce bine suna preturile astea :tongue3: Si la noi ardeii sunt 7 ...da' euro /kg . Si-s doar din aia mari , plini de apa , unflati cu pompa Inca nu au aparut/adus din astia cum ai pus tu poza...abia astept .

Haoleu! 7 euroi :D

Dar cand mi-a fost pofta eu am luat asta iarna destia mari galbeni si rosii (tot asa gasisem mai ieftin la oferta)si tare dulci si buni au fost si aia (sau mi-or placea mie atat de mult incat nu mai stiu sa apreciez corect :D ...posibil asi asta :D )

Geany, si mie mi-ai facut pofta de salata de ardei copti. Pe aici nu sunt de astia, dar ne facem pofta cu ce avem.

Azi am facut o lasagna cu niste carne tocata (de la niste carnati fara pielita), dovlecei, vanata si ciuperci.

post-1290-13397900241856_thumb.jpg

Lasagna aia arata tare fain.

Eu azi am bagat grupa mare : supa cu galuste de gris , salata "buf" , rulada din piept de pui umpluta cu cascaval , ardei gras si masline , invelita in bacon , mancarica de pastai si pilaf de bulgur

post-780-13398547522508_thumb.jpg

:notworthy: Tot fara poze, :floare: mancarica de fasole verde!S-a facut la Braila in gradina si-am adus de-acolo, oparita,Azi mi s-a pus pata si-am facut-o cu putina carne de purcel(a), cu marar verde, pus tot la conge , tot din gradina mamei. Doar am inchis focul!I-am pus si usturoi....:floare:

Aseara, pentru ca aproape in fiecare zi reusesc sa gatesc doar cina... Calamari pane si branza pe gratar, cu o salata asortata nepozata!

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_5868.jpg

In seara asta pentru mine am facut varza calita si pentru copii am facut o tocanita de pui cu melcisori , ardei copti si fasole verde cu usturoi, astea nu le-am mai pozat

Chiflele e-am facut ieri seara, am copiat-o pe Geany :rolleyes:

post-1233-13398806554533_thumb.jpg

post-1233-13398806758377_thumb.jpg

post-1233-13398806916855_thumb.jpg

Aseara, pentru ca aproape in fiecare zi reusesc sa gatesc doar cina... Calamari pane si branza pe gratar, cu o salata asortata nepozata!

Mie mi-a parut ca-s gogoase in farfurie,Alina.Si-mi place culoarea vesela a farfuriei.

Lili,vad ca ai muncit si tu la hectar,dar ce sa-i faci,daca-i lume multa si pofte diferite. :rolleyes:

Am cumparat si vinete (6 roni kg. sunt la noi)le-am copt de dimineata pe racoare asa ca sala' de vanatai! :rolleyes:

post-405-13399308929157_thumb.jpg

Salata de vanatai facui si eu mai deunazi, si am venit si cu vreo 4 kile dupa mine, asa ca maine le coc si le congelez...