June 13, 201214 yr comment_153052 Ieri am avut o salata cu nuci, mar si roquefort cotletele lui Any cu salvie si cartofi noi (productie proprie) Azi am repetat timbalele de vinete ale lui Uptown girl, dar n-am mai facut poze. Report
June 14, 201214 yr comment_153123 Supa de pui cu taitei si "caserola" de pui ( ce cuvant romanesc poate inlocui acest "casserole" ?) Report
June 14, 201214 yr comment_153165 Eu am facut azi la pranz niste taietei prajiti.. dupa capul propriu:))http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_5865.jpgAseara in schimb am combinat niste orez cu muuult patrunjel, pilaf sa ii zicem... cu niste pulpe dezpelitzate(erau impelitzate:)) la cuptor.http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_5777.jpg Report
June 14, 201214 yr comment_153194 Pentru o mica intalnire cu prietenii din seara asta am facut la mare repezeala si un sufleu de dovlecei ( pe langa saramura de scrumbie pe care o postez la locul ei).Nu pea fu timp de poze...Una de la locul faptei;Si-o sectiune gustoasa! Report
June 15, 201214 yr comment_153360 Deci dau si fug! Am scobit chifle si batoane umplut cu cartofi prajiti ,fasiute de bacon rumenite si ele ,maio' facuta de mine dintr-un galbenus,kechup picant si cascaval dat la cuptor pana s-a incalzit painea si topit branza. Si mai fac o salata de ardei copti v-o arat mai tarliu' Nu ma mai certati voi ca o fac eu "sa-mi fie rusine'' ...Gata!... P.S .. Report
June 15, 201214 yr comment_153374 Geany,ce ai gatit tu acolo e foarte bun Cred ca o sa fac si eu diseara la fel, ca nu mai am inspiratie la gatitAm facut in fiecare seara cate ceva dar in seara asta habar n-am ce voi gati asa ca o sa te copiez Report
June 15, 201214 yr comment_153378 Geany,ce ai gatit tu acolo e foarte bun Cred ca o sa fac si eu diseara la fel, ca nu mai am inspiratie la gatitAm facut in fiecare seara cate ceva dar in seara asta habar n-am ce voi gati asa ca o sa te copiez Hi hi! Baga o copie la indigo' Ma bucur daca te-am inspirat! Report
June 15, 201214 yr comment_153400 Geany , m-ai "zbart" cu ardeii coptiPaii s-au mai ieftinit la pret 5 roni kg.si asa de proaspeti si frumosi erau ca nu am putut sa le rezist si castravetii 1 ron si rosiile 3,5 toate proaspete si bune,nu-mi vine a crede ,nu cred ca tine prea mult minunea! Report
June 15, 201214 yr comment_153402 Geany te zbarg!!! nu aveam chef sa merg maine in piata, vroiam sa deleg, dar asa o pofta mi-ai facut ca trebuie sa iau masuri drastice!! Report
June 15, 201214 yr comment_153405 Geany te zbarg!!! nu aveam chef sa merg maine in piata, vroiam sa deleg, dar asa o pofta mi-ai facut ca trebuie sa iau masuri drastice!!Lasa ca ma zbargi' dupa ce-ti faci si papi ardei Fuguta la piata ! Report
June 15, 201214 yr comment_153430 Geany , m-ai "zbart" cu ardeii coptiPaii s-au mai ieftinit la pret 5 roni kg.si asa de proaspeti si frumosi erau ca nu am putut sa le rezist si castravetii 1 ron si rosiile 3,5 toate proaspete si bune,nu-mi vine a crede ,nu cred ca tine prea mult minunea! Ce bine suna preturile astea Si la noi ardeii sunt 7 ...da' euro /kg . Si-s doar din aia mari , plini de apa , unflati cu pompa Inca nu au aparut/adus din astia cum ai pus tu poza...abia astept . Report
June 15, 201214 yr comment_153445 Geany , m-ai "zbart" cu ardeii coptiPaii s-au mai ieftinit la pret 5 roni kg.si asa de proaspeti si frumosi erau ca nu am putut sa le rezist si castravetii 1 ron si rosiile 3,5 toate proaspete si bune,nu-mi vine a crede ,nu cred ca tine prea mult minunea! Ce bine suna preturile astea Si la noi ardeii sunt 7 ...da' euro /kg . Si-s doar din aia mari , plini de apa , unflati cu pompa Inca nu au aparut/adus din astia cum ai pus tu poza...abia astept .Haoleu! 7 euroi Dar cand mi-a fost pofta eu am luat asta iarna destia mari galbeni si rosii (tot asa gasisem mai ieftin la oferta)si tare dulci si buni au fost si aia (sau mi-or placea mie atat de mult incat nu mai stiu sa apreciez corect ...posibil asi asta ) Report
June 15, 201214 yr comment_153469 Geany, si mie mi-ai facut pofta de salata de ardei copti. Pe aici nu sunt de astia, dar ne facem pofta cu ce avem. Azi am facut o lasagna cu niste carne tocata (de la niste carnati fara pielita), dovlecei, vanata si ciuperci. Report
June 16, 201214 yr comment_153590 Lasagna aia arata tare fain. Eu azi am bagat grupa mare : supa cu galuste de gris , salata "buf" , rulada din piept de pui umpluta cu cascaval , ardei gras si masline , invelita in bacon , mancarica de pastai si pilaf de bulgur Report
June 16, 201214 yr comment_153598 Azi da , chiar am stat in bucatarie juma' de norma , fara pauza. Report
June 16, 201214 yr comment_153600 Tot fara poze, mancarica de fasole verde!S-a facut la Braila in gradina si-am adus de-acolo, oparita,Azi mi s-a pus pata si-am facut-o cu putina carne de purcel(a), cu marar verde, pus tot la conge , tot din gradina mamei. Doar am inchis focul!I-am pus si usturoi.... Report
June 16, 201214 yr comment_153605 Aseara, pentru ca aproape in fiecare zi reusesc sa gatesc doar cina... Calamari pane si branza pe gratar, cu o salata asortata nepozata!http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_5868.jpg Report
June 16, 201214 yr comment_153664 In seara asta pentru mine am facut varza calita si pentru copii am facut o tocanita de pui cu melcisori , ardei copti si fasole verde cu usturoi, astea nu le-am mai pozatChiflele e-am facut ieri seara, am copiat-o pe Geany Report
June 17, 201214 yr comment_153692 Aseara, pentru ca aproape in fiecare zi reusesc sa gatesc doar cina... Calamari pane si branza pe gratar, cu o salata asortata nepozata! Mie mi-a parut ca-s gogoase in farfurie,Alina.Si-mi place culoarea vesela a farfuriei. Lili,vad ca ai muncit si tu la hectar,dar ce sa-i faci,daca-i lume multa si pofte diferite. Report
June 17, 201214 yr comment_153699 Am cumparat si vinete (6 roni kg. sunt la noi)le-am copt de dimineata pe racoare asa ca sala' de vanatai! Report
June 17, 201214 yr comment_153704 Salata de vanatai facui si eu mai deunazi, si am venit si cu vreo 4 kile dupa mine, asa ca maine le coc si le congelez... Report