February 17, 201313 yr comment_186128 Dani, foarte frumos totul. M-ar interesa cum ai facut ragu.Aura, multumesc. Reteta este aici: Linkul meu Dani, mananca Bea tot ce era in farfuria aia?Am trait s-o vad si pe-asta, n-a facut Cerra mancare nuuu, mananca foarte putin ea, dar ciuguleste toata ziua. A mancat cate o bucatica din fiecare si oul. Apoi din restul de legume am facut azi salata buf, cu maioneza dietetica/falsa (iaurt grecesc 10% + mustar dijon) Pentru azi, ca nu pot sa lenevesc la nesfarsit , o mancarica de fasole pastai cu carne tocata, mazare si cartofi. Cum vine asta?Poftiti la masaaa!Am poftit la toate farfuriile tale apetisante, indiferent ca-s pentru dieta , sau nu!Brava Dani! Soata si mamica demna de a fi data exemplu! Multumesc, eu nu prea reusesc sa pozez sau sa postez pozele, dar gatesc pt fiecare in parte Imi plac mult barcutele si poftesc la snitelele de cocos, sunt fun snitele si chiftele facute de altii! Ce ingenioasa esti, pe langa harnicie! Cerra, ce portii abundente!!! Cum fu mamaliga de naut? Cristina, Adriana si Geany care v-a mai ramas ceva ? incotro sa imi fac bagajul ... ca poftesc de toate Adriana, preparatul tau e idee pt meniu detox , cred ca la tine vin! Si eu azi:1. salata buf 2. cod Alaska cu rosioare cherry, puse la meniul de pesti 3. fasole verde cu pui 4. piept de pui (si pulpe superioare nepozate) cu salata verde 5. cheese cake cu ananas, pe care ma duc sa-l pun la locul lui Report
February 18, 201313 yr comment_186167 Sparanghel verde fiert la abur cu oua ochiuri deasupraDestabilizator!!! si sparanghelul, ultima oara cand am vazut era pe jumatate vestejit! Si ouale ca asa imi plac si mie!! Report
February 18, 201313 yr comment_186183 Cerra, ce portii abundente!!! Cum fu mamaliga de naut? Mamaliga a fost foarte buna si avea mai mult tarate in ea decat naut. Portii zici bine! pe farfuria aia era si portia mea si a Denisei, doar ca am pus intr`o singura farfurie sa fac poza. Sa sti ca taratele de ovaz, sunt foarte satioase si nici sa vrei, nu poti minca mult sau multe pe linga ele. Report
February 18, 201313 yr comment_186191 Dani, mancarica mea e simpla de tot. Am pus totul in cratita si am dat focul mic (am avut carne tocata). Un pic de bulion, sare, piper si ceva condimente italienesti. Report
February 18, 201313 yr comment_186206 Eu sunt racita cobza, mda, mi-a trebuit ciorba, am facut-o, de cocos, off cours. Pulpele le-am bagat la cuptor cu legume si din piept am facut salata cu castraveti murati, porumb si rodie, sos de smantana integrala si usturoi, multa verdeata.Va pun doar poza salatei ca sa nu va exasperez cu cocosii mei pusi pe lista de exterminare ! Report
February 18, 201313 yr comment_186222 Gelutza, Arata bine tare salatica ta! Sa stai cumunte sa te faci bine Eu...experimente, experimente:) Supa crema de broccoli, aromata cu pudra de chimen,usturoi, bacon crunchy,ceapa verde si patrunjel verde. Cubulete de mamaliga in loc de crutoane. Foarte gustoasa Report
February 18, 201313 yr comment_186247 Lasaaaaa, exaspereaza-ma pe mine pana cedez nervos si apar in usa ta!!! Report
February 18, 201313 yr comment_186289 Tarta sarata(e cam parpalita,stiu,''sultanu '' /serialul,e divin') Report
February 18, 201313 yr comment_186291 Lasa,Geany serialul si sultanul si zi-ne,te rog, cu ce e tarta ! Report
February 18, 201313 yr comment_186295 Lasa,Geany serialul si sultanul si zi-ne,te rog, cu ce e tarta ! Hi hi hi! aluat foietaj(cumparat de la billa decongelat 3 lei si ceva) ingrediente cheadoo(de la sorica: anghinare la borcan in ulei proshuto crudo,branza afumata scamortza,parmezan/grana) am mai pu si smantana batuta cu oua su nucsoara.. Report
February 18, 201313 yr comment_186296 Gela, intr-o zi o sa te trezesti cu mine la usa ! Sa dea D.D.asa sa fie, sa ma trezesc cu tine la usa, sa am cu cine jumuli la cocosi! Report
February 18, 201313 yr comment_186297 Priceput,arata tare apetisant! Sotul a mancat? ce-a zis ,ca stiu ca nu prea accepta 'intrusii'. Eu una n-as zice nu,s-o am acum in fata.Dar mai bine ca n-o am,desi cred c-as fi gustat un patratel si restul as fi lasat-o pentru maine la dejun,c-atunci imi permit mai multe. Report
February 18, 201313 yr comment_186301 Sotul motaie deja ,dar sunt gusturi neutre nu am eu probleme cu destea' Report
February 18, 201313 yr comment_186303 In seara asta dezmat cu peste.Am bagat la cuptor o tava cu capere, lamaie, ceapa, usturoi, vin alb, ulei EV. Pe de alta parte am prajit pentru om, ca asta fuse pohta ce-a pohtit. Am facut mamaliga, am fiert si lapte, ca s-a brodit sa vina laptareasa,mda, mujdei cu usturoi, hrean, fulgi de chili smantana smantanita de la oala cu lapte acru.N-am fost singuri, a venit lumea sa ma vada c-am tusit la telefon, nu de alta, dar lumea vrea Dragobete.Om vedea, deocamdata, atat pe azi! Report
February 18, 201313 yr comment_186313 Ehe, dupa cum vad eu aici, trai pe vtrai. cina noastra: ceafa pikanta la cuptor, ciuperci cu apio si fenel la tigaie, sos de rosii cu ardei gras rosu marinat cu usturoi si piper, ciupercute din mamaliga cu naut si tarate umplute cu cascaval. ciupercutele din mamaliguta umplute cu cascaval puse la MO sa se topeasca cascavalul Report
February 18, 201313 yr comment_186340 vai Gelutzaaaa, ce e pe masa ta:drool:! Vreau si eu peste din Dunare si cucosii gatiti felurit, si salata cu porumb si pestiucii mai ales ... totul arata grozav! Cerra, ai mare noroc ca sotul tau sa vrea sa guste din toate cate le inventezi. Geany, nici al tau nu e rau, atata vreme cat vrea sa manance ce nu a mai mancat si pomenit de la mamica-sa! Tarta arata super si imi place si mie mult tarta de anghinare! Report
February 18, 201313 yr comment_186341 Gela, intr-o zi o sa te trezesti cu mine la usa ! Sa dea D.D.asa sa fie, sa ma trezesc cu tine la usa, sa am cu cine jumuli la cocosi! Adica tu crezi ca nu ma pricep?? Stai linistita ca ai ajutor de nadejde, m-a pus mama si la de-astea ! Report
February 18, 201313 yr comment_186344 Vai Gela, mai bine nu intram aici!!Dani, hai sa plangem impreuna ! Report
February 18, 201313 yr comment_186345 Geany, tia iesit super tarta!Cerra, esti de belea si tu!!!! Report
February 18, 201313 yr comment_186348 [quote name='Daniella' date='19 February 2013 - 12:03 AM' Cerra, ai mare noroc ca sotul tau sa vrea sa guste din toate cate le inventezi. Tu ce ai impresia ca daca ai fi musafira mea ai sti ce maninci? Te`ai orienta ce este pe masa si dupa instinct/ochit ce`i pe platou si dupa ce ai papa ti`as zice ce ai mincat asa si cu sotul meu: ce avem la masa? raspuns promt: ceva foarte bun maninca si imi zici pe urma cum a fost este cel mai bun bucatar. Nu comenteaza la prea multe. Report
February 18, 201313 yr comment_186350 Vai Gela, mai bine nu intram aici!!Dani, hai sa plangem impreuna ! plangem ce mai plangem mpreuna, dar tu te duci la Rambo, sau arunci batzul in balta mai hacana ... si rezolvi problema=)), dar eu unde ma duc ? eu sunt a nimanui?! Report
February 18, 201313 yr comment_186351 Cerra, ai mare noroc ca sotul tau sa vrea sa guste din toate cate le inventezi.Tu ce ai impresia ca daca ai fi musafira mea ai sti ce maninci? eu nu sunt mofturoasa, daca nu ingrasa si e sanatos, vin la masa ta si rad tot nici macar rusinoasa nu sunt al meu nu gusta macar, daca nu arata, miroase, are fix toate ingredientele si taietura cum stie el incepe: dar ce ai pus aici, dar ce e asta ... apoi zice ca nu-i place lui asa ceva si nici macar nu gusta! Asta zic: sa te bucuri ca ai asa sos bun! Bineinteles ca si farfuriile tale arata intotdeauna de nota 10! Report
February 18, 201313 yr comment_186352 Cerra, esti de belea si tu!!!! Poi ce sa fac? asa cum am invatat celelalte, asa trebuie sa invat/experimentez si cu noul trai nu? Nu exista nu se moare de foame. Acum inventator shef sunt si stai ca este doar inceputul. Ma bucur ca uite cu tot ce vedeti mie imi merge bine.Deja incep sa imi imbrac tzoalele din dulap:) Tu macar mi`ai zis mai mandru . Sotul meu zice la fiecare inventie cam asa: mai mama tu cred ca te tzacanesti pe zi ce trece tot mai tare. Sora mea zicea azi la telef ca vine la mine si ce sa faca sa vina cu pita in straitza? am zis daca nu iti place meniul meu vina cu pita ta clisa am eu Report