May 5, 201610 yr comment_236952 Deci tata de 2 baieti si 2 fete Adica cum iahnie cu fasole cu de toate la cuptor? Ca la iahnie. Am mai pus de la mine carnoase tot ce am prins prin frigider.Apoi am fiert cit am fiert, Poza de la WA si inca vreo ora la cuptor sa mai scada din lichid. Lecker. Peter Report
May 5, 201610 yr comment_236955 Cum poa' sa arate branza aia topicioasa Pet' cu dulceata mi-ar place si mie(sunt singura din familie care ar degusta asa ceva ) Eu am gasit ardei la reducere,asa ca am facut salata de ardei copti am servit cu piure si friptura de pui maine o sa servim restul cu o fasole cu costita afumata... Report
May 6, 201610 yr comment_236968 Salatzic' de vanatai (am cumparat la reducere si vinete si ardei,le-am copt...arata asa ca am avut ardei rosu,am pus si putina maio',mai exact am facut cu mixerul vertical maioneza la minut dintr-un ou crud si am pus doar jumatate din cantitatea ce mi-a iesit)poza urata direct dintr-un lighenas portocaliu(imi place ca are capac ce se inchide ermetic si nu-mi miroase in frigider a ceapa ) Si fasolic' (poza direct din ceaun) Servita cu salata de ardei copti pe care v-am aratat-o ieri.. Report
May 10, 201610 yr comment_237011 Azi fu intunericios si o ploaie rece,asa ca merge numa bine o supita calda de pui ,am vrut sa fac cu paine prajita cu cascaval,dar am facut cu galuste pana la urma Nu ma intrebati reteta de galuste ca eu fac din ochi,sexiune' galusca(cam mari galustele ce-i drept dar pufoase si bune) Si pui fript(simplu la tigaie) cu mamaligusion' si branza de oi de la borcan(aia de va povestii ca a primit domnu' Geany cadoo' de la un coleg de scarbici')mujdei de usturoi verde ,nepozat din pacate(unii is pun,altii nu,il servesc separat).. Report
May 12, 201610 yr comment_237076 Cartofi fierti in coaja, somon si pesto pe scobitoare Merge cu o salata verde din sera. Peter Report
May 13, 201610 yr comment_237084 Cartofi fierti in coaja, somon si pesto pe scobitoare Peter Asta da idee faina! Report
May 23, 201610 yr comment_237294 Ajunge portia si ptr. noi? Venim! Eu tot mancarica din Italia adusa.Pulpe inferioare de pui, champignons intregi la borcan.Cam atit; ca vinul a fost nemtesc, celalalte ciuperci tot de aici, la fel si ceapa verde de la mine... Dar am reusit ceva bun si asta prin greaseala. Ciupercutele din Italia au fost marinate in ulei si otet....nu am citit si nici nu asifi inteles prea mare lucru, cred. Dar gustul mancarii a fost super.Cu orez si salata verde. Lecker. Peter Report
May 23, 201610 yr comment_237295 mamma mia ce bunătăți pe aici cremă cu legumele din supa de pui legume cu aripioare și orez japonez Report
May 25, 201610 yr comment_237336 mamma mia ce bunătăți pe aici legume cu aripioare și orez japonez La aripiaore m-asi invita si eu. Eu azi ceva ptr. puradai(pardon-Kinderi)Cirnati in aluat de paine cu sos de tomate cu ceapa si alea, alea.. Peter Report
May 29, 201610 yr comment_237369 Un inceput de ied cu cartofi, ceapa, usturoi si ierburi... Peter Report
May 29, 201610 yr comment_237371 mai un finisaj(carnea si cartofii tinuti sub un grill scurt), sosul si gata dar inainte servim o supa de gaina batrina de Timis cu fidea tot de acolo Peter Report
May 29, 201610 yr comment_237373 Eu azi ceva ptr. puradai(pardon-Kinderi)Cirnati in aluat de paine cu sos de tomate cu ceapa si alea, alea..Ce fain a crescut si s-a copt aluatul desi era umplutura umeda inauntru Report
May 30, 201610 yr comment_237404 Daa!!! o supa de aia nu asi refuza nici eu,ca tare bine mai arata! Report
June 3, 201610 yr comment_237464 Ploua! ploua urat rau(ploaie nervoasa care toarna,ploaie de inundatie ) aveam chef de ceva fara carne ,asa ca din ciclul ''niste vinete'',eu am prajit felii de vinete,dar cine vrea mai sanatos se pot grilia,le-am scos pe hartie absorbanta si le-am pus in straturi cu felii de ceapa rosie,felii de ardei gras ,rondele de rosii(astea 3 toate crude),sos de rosii,masline,oregano uscat de la plic,piper,fulgi de ardei iute,busuioc proaspat (din ghiveciul de pe balcon),cine are parmezan sau pecorino,ferice de el cine nu se descurca cum poate,la fel e bun cu mozzarella dar daca nu merge si cascaval dulce sau afumat ,dat la cuptor,cum vinetele mele erau prajite baltea de ulei ca la zacusca ,cand e facuta,asa ca l-am scurs simplu,inclinand vasul si lasat sa se scurga excesul..cam asta ie'.. Se poate servi si pe felie de paine prajita ca o bruscheta,ca si aperitiv Si ca atare... Si condimentat cu sos de rosii paste(Ale' asa a servit,i-a placut de numa') Domnu' Geany e inebunit dupa acest fel de mancare in orice forma i l-asi servi,e bun si pe o focaccia si pe pizza si facut spre sf. coacerii cuiburi cu lingura si spart ou acolo in cuib si lasat la cuptor pana se coace oul (ca la Shakshuka,i-am facut in trecut lui domnu' Geany asa ceva si i-a placut f. mult)..in fine e pt. toate gusturile.. Report
June 4, 201610 yr comment_237492 Nu ma pot compara cu Geanina cind e vorba de pizza , dar azi am incercat o reteta noua de la "Brotdoc", ca mai aveam 200 g farina di grano duro si ceva pulbere secreta , aluat "pus la lant" in frigider. Reusita totala(daca mai invat sa minuiesc spatula si piatra..) In rest perfect. Ce am mai ramas din "batalie" Peter Report
June 4, 201610 yr comment_237495 Ma lasa numa' putin interzisa combinatia umpluturii da' in rest mi se pare ca aluatul arata superb Ai pus piatra in cuptor? Report
June 4, 201610 yr comment_237496 Ma lasa numa' putin interzisa combinatia umpluturii da' in rest mi se pare ca aluatul arata superb Ai pus piatra in cuptor? Da, prima data cu piatra. Dar cu ce am gresit? Peter Report
June 4, 201610 yr comment_237497 Cu nimic stai linistit Doar combinatia de ingrediente de deasupra e ciudata pentru mine Report
June 4, 201610 yr comment_237500 Aseara salata cu fleica de vitel masata cu piperuri diferite macinate Azi spaghetti da's la locul lor Report