Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La multi ani, REDIVIVUS!!!!

Featured Replies

• Author

La multi ani, Redi! Tare mi-as dori sa fiu langa tine si sa te-mbratisez si sa te pup mult, dar...le fac asa, de departe si-ti doresc sanatate multa, fericire, bucurii si inspiratie! Sa ai o viata buna si frumoasa, ca sufletul tau! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

post-73-13912510542922_thumb.jpg

La mulți ani Redivivus, multă sănătate și chef de viață, să primești un lan de frezii și uite și tortul sărbătoresc cu patru lumânări. :happy2:

HA HA! eu m-am jucat si mi-am deschis singura un topic de sarbatoare, dar acum vad ca ma felicitati si voi.

va multumesc la tuspatru, va imbratisez cu drag si va doresc idem si la fel :happy2:

Redi, un buchet cu florile tale preferate. La multi ani! Sanatate cu carul si multe impliniri si fericire alaturi de cei dragi! :happy2:

post-591-1391282878451_thumb.jpg

clau_ash, Geany, roth, Daniella, Ioana - si pe voi va imbratisez cu drag si va multumesc pentru urari.

Redi, Camelia draga, iti urez tot binele din lume, sanatate-sanatate multa si multi ani fericiti!

Te sarut cu drag!

Moatza, Maya, cu splendidele tale flori(lalele mi-a adus si Dan :) ), Stella, cu repetitie :), Foxxy, iubita mea si trandafirii ei care pastreaza secrete freziile mele preferate ;) si Boni cu asa o pictura frumoasa - va multumesc din inima si jur ca doar de sanatate am nevoie, ca cu restul ma descurc.

va iubesc pe toate si astept sa revin printre voi, ca-mi lipsiti.

Eataly, M_rules, rain si CarmenL - va iubesc si va multumesc pentru urari - va doresc la fel si inca cu asupra masura!

Eataly, M_rules, rain si CarmenL - va iubesc si va multumesc pentru urari - va doresc la fel si inca cu asupra masura!

:D :) multumim!