March 9, 201313 yr comment_188931 [center]Astazi se împlinesc 6 ani de la nastrea blogului meu asa ca va invit la un mic snack. Mic, dar atît de buuun! La multi ani, Maya's World! Reteta, de fapt doar o parte din reteta, provine din categoria vegetariana - Jamie's 15 Minute Meals, by Jamie Oliver. Eu am facut doar crustele (Stilton, Apple and Walnut Croûtes) si le-am servit ca atare, deci fara supa crema de ciuperci, care este servita alaturi . Toata afacerea o gasiti aici : Mushroom soup with stilton, apple & walnut croûtes . Cum ai mei nu le au cu combinatiile astea, am facut doar pentru mine. [/center] Ingrediente pentru patru portii :(eu am facut 3 felioare) 4 felii de ciabatta 8 ciuperci chestnut, îndepartati piciorusul 1/2 catel de usturoi 1 mar, taiat betigase 1/2 legatura de patrunjel cret, proaspat 1 lamîie, doar putin azeama 50 g brînza Stilton 1 mînuta miez de nuca [center]Materia prima. Se grileaza ciupercile, iar cînd acestea sînt aproape gata, si feliile de ciabatta (n-am avut originala). Dupa ce feliile sînt rumenite pe ambele parti, se freaca cu o jumatate de catel de usturoi. Marul se rade grob sau se taie betigase si se amesteca cu patrunjelul tocat grob si putina zeama de lamîie. Se aseaza ciupercile pe feliile de pîine, deasupra se farîmiteaza Stiltonul si miezul de nuca, si se dau la cuptor pîna se topeste brînza. Asezati feliile direct sub gratarul cuptorului încalzit în prealabil. Merge rapid. Se servesc cu "salatica" de mere deasupra. Un deliciu... delicios! Pofta buna![/center] Report
March 9, 201313 yr comment_188935 La multi ani si la cit mai multe retete gustoase si aratoase! Report
March 9, 201313 yr comment_188938 La multi blogului, dar mai ales "blogaritei" care il mentine cu atata pasiune si inspiratie! Maya, chapeau Report
March 9, 201313 yr comment_188942 Multi ani blogului tau, Maya, si felicitari ptr eleganta care respira din toate pregatelile tale! O incantare! Report
March 9, 201313 yr comment_188943 Maya baby...Stilton, nuca si mar...si ce pot spune Pupam si la mai mare! Report
March 10, 201313 yr comment_188953 As manca crostini astia sase ani fara sa ma opresc. Sa ne incanti privirile, papilele si corzile sufletesti pentru inca minim 600 de ani. Si emoticonul asta nu e doar o figura de stil e chiar o plecaciune. Report
March 10, 201313 yr comment_188959 [center]Astazi se împlinesc 6 ani de la nastrea blogului meu asa ca va invit la un mic snack. [i]La multi ani inainte! Iar tu sa fii sanatoasa,caci inspirata esti mereu ! [/i] Cum ai mei nu le au cu combinatiile astea, am facut doar pentru mine. Las' daca tot e ziua ta privata oarecum,meriti un rasfat privat ,din cand in cand! Report
March 10, 201313 yr Author comment_188972 Carmella, Adriana, Ria, Moatza, Uma, Eataly, Ellani, multumesc fetelor! Crustele astea vor fi repetate, repetate si repetate. Mi-au placut tare mult! Sincera sa fiu, înainte de a le face, adica a servi mai bine zis, chiar ma intriga putin combinatia. Mai ales mar-ciuperca. Daaar, e fantastica amestecatura Report
March 10, 201313 yr comment_188973 La cat mai multi ani si cat mai multe retete. Blogul tau este o incantare, o sursa de inspiratie si si un loc pe care il vizitez des cu foarte multa placere. Te pup si la multi ani! Report
March 10, 201313 yr comment_188976 La Multi Ani blogului tau Maya! Si la cat mai multe retete delicioase, asa cum ne-ai obisnuit deja! Report
March 11, 201313 yr comment_189049 La multi ani inainte blogului tau, Maya, imi place si reteta asta si prezentarea, ca de obicei! Report
March 11, 201313 yr comment_189120 Eu intru mai rarut si era sa-mi scape festinul asta.Data viitoare,da o strigare (si dupa cum ne potrivim la gusturi),o iau si pe Lilly si aterizam direct la tine.Tu dai Traminerul ,eu vin cu Palinca si Lilly cu cafeaua .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifDupa cum am spus-o cred ca se face coada dupa noi .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
March 11, 201313 yr comment_189124 La Multi Ani blogului, Maya! multi ani inainte cu incantatoare retete, cu preparate elegante si delicioase, cu decoruri rafinate! Report
March 11, 201313 yr comment_189126 La multi ani blogului tau, Maya! Sa ne incanti inca muuuuulti ani de acum inainte cu retete la fel de bune si cu poze la fel de spectaculoase! Vin cu o intrebare: ce-s alea ciuperci chestnut? Report
March 11, 201313 yr Author comment_189129 La cat mai multi ani si cat mai multe retete. Blogul tau este o incantare, o sursa de inspiratie si si un loc pe care il vizitez des cu foarte multa placere. Te pup si la multi ani! Merci, Gabita! La Multi Ani blogului tau Maya! Si la cat mai multe retete delicioase, asa cum ne-ai obisnuit deja! Merci, draguta : ) Maya, îţi doresc mulţi ani înainte, cu aceeaşi eleganţă Merci La multi ani inainte blogului tau, Maya, imi place si reteta asta si prezentarea, ca de obicei! Multumesc, Bia Eu intru mai rarut si era sa-mi scape festinul asta.Data viitoare,da o strigare (si dupa cum ne potrivim la gusturi),o iau si pe Lilly si aterizam direct la tine.Tu dai Traminerul ,eu vin cu Palinca si Lilly cu cafeaua .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifDupa cum am spus-o cred ca se face coada dupa noi .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Sa fie! Hai tzurai tza! : D La Multi Ani blogului, Maya! multi ani inainte cu incantatoare retete, cu preparate elegante si delicioase, cu decoruri rafinate! Merci, Daniella La multi ani blogului tau, Maya! Sa ne incanti inca muuuuulti ani de acum inainte cu retete la fel de bune si cu poze la fel de spectaculoase! Vin cu o intrebare: ce-s alea ciuperci chestnut? Mai, sînt champignoane maro Aici le gasesc sub denumirea de Egerlinge, iar prin alte parti le zice ciuperci chestnut/castana. Sînt maro si mult mai aromate comparativ cu champignoanele albe. Report
March 11, 201313 yr comment_189132 Mai, sînt champignoane maro Aici le gasesc sub denumirea de Egerlinge, iar prin alte parti le zice ciuperci chestnut/castana. Sînt maro si mult mai aromate comparativ cu champignoanele albe.Am inteles. Multumesc pentru lamuriri! Report
March 11, 201313 yr comment_189147 Felicitari pentru blog Maya!!Eu te inteleg perfect de multe ori ard de nerabdare sa incerc ceva si pana la urma incerc doar pentru mine ca sunt multi care se uita ciudat! Acum ma gandesc cum merge marul cu ciuperca...la fel ca tine!! Report