Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Daca ar fi sa alegi...

Featured Replies

Sotul tau gandeste ca mine, apa e inclusa, fara ea nu se poate!

Sa zicem ca, poate n-ar fi toata viata mea, dar e genul de mancare pe care eu l-as putea repeta de cele mai multe ori, fara sa urlu la pereti!

Asa a zis si el, ca oricum i-ar iesi fasolea pe ochi, dar e o mîncare care ar putea-o mînca foarte des.

Eu, am ramas cu pofta la sos de marar discutînd despre... si pentru ca mi se pare, ca cel mai bine potriveste cu felia aia mea moale de vita si cartofi fierti, am ramas tot acolo :rolleyes:

În toata nehotarîrea mea, ce stiu sigur, e ca fara legume m-as arunca de la etaj, cu tot cu dragostea pentru cola =)) Fara carne, nu zic, as suferi cîteodata, dar daca e nevoie as putea renunta, dar la legume NU!

La mine e simplu: carne cu legume. Scurt si cuprinzator, da? :rolleyes:

Acu', pe bune, chiar am avut o perioada in care nu mi-am batut capul cu mancarea. Da' deloc! Vreo luna de zile am mancat cam aceeasi chestie - carne fiarta (pui sau vita) si niste legume crude (rosii sau castraveti sau ceapa). Atat. Dimineata nu mancam, imi luam traista si ma zburataceam catre scarbi, la pranz si la cina serveam cele de mai sus. Si n-am avut nici o apasare, nimic. Nici nu mi-am dat seama ca am restrans arealul mancarii, decat dupa vreo 3 saptamani. Nu prea aveam conditii de gatit, nici de cumparaturi (magazinele erau la naiba-n praznic), asa ca..... m-am adaptat.

Asta e o minciuna. Cei mai multi au cite-o scorpie de nevasta, proasta si puturoasa, de-aia-s adulterini :D

M-am uitat de doua ori la poza, sa fiu sigura ca nu se ascunde in spatele unui nick-name feminin, un mic misogin frustrat... cel putin am ras bine pe ziua de astazi :rolleyes:

Eu m-am gandit la branza si legume...deci ca sa fie ceva care sa aiba si branza si legume, aleg pizza (si aleg ca Eataly, in fiecare zi, alta) . Si de baut Prosseco =))

Asta e o minciuna. Cei mai multi au cite-o scorpie de nevasta, proasta si puturoasa, de-aia-s adulterini :D

M-am uitat de doua ori la poza, sa fiu sigura ca nu se ascunde in spatele unui nick-name feminin, un mic misogin frustrat... cel putin am ras bine pe ziua de astazi =))

Si de baut Prosseco :D

Cred ca Uma a spus tot ce era de spus!

Dar de curiozitate: Stiai ca sunt barbati care-si inseala nevasta pentru ca e prea realizata, sau pentru ca nu e acasa niciodata?? Ca e carierista?!? Nici nu le pasa daca e buna sau e rea, desteapta sau proasta, daca NU E! Ma duc sa scriu asta unei amice, o sa radem!

Dar ar merge si Prosecco! :rolleyes:

La mine ar fi sarmalele. Cu carne, fara carne, nu conteaza. sunt in stare sa le mananc 3 zile la rand :rolleyes:

Bautura, un spritz cu vin alb.

M-am uitat de doua ori la poza, sa fiu sigura ca nu se ascunde in spatele unui nick-name feminin, un mic misogin frustrat... cel putin am ras bine pe ziua de astazi :rolleyes:

Cred ca Uma a spus tot ce era de spus!

Dar de curiozitate: Stiai ca sunt barbati care-si inseala nevasta pentru ca e prea realizata, sau pentru ca nu e acasa niciodata?? Ca e carierista?!? Nici nu le pasa daca e buna sau e rea, desteapta sau proasta, daca NU E! Ma duc sa scriu asta unei amice, o sa radem!

Plus ca mai sînt altii care pretind ca îsi iubesc nevestele, dar le înseala... asa de dragul artei, sau vin cu replici de genul ca un barbat nu e conceput monogam, sau ca hormonii lor joaca mai cu foc, bla, bla... ( astia chiar nu au dat de femei active :D ). Clisee...

Barbatii astia nici nu stiu ca exista în lumea animala specii mult mai "primitive", dar care dispun de inteligenta superioara lor :D

Si again la subiect. Voi o cam dati pe proseccouri, berici si alte licori. Deci e clar ca nu veti supravietui cu un fel de mîncare. De fapt în afara de Geany, nici unul dintre noi nu a spus ca ar mînca doar un fel de mîncare, ci mai multe. Carne cu legume si sos, chiftele cu pîine calda sau pîine neagra cu sunca, ceai, ardei iuti, sau pui la ceaun cu cartofi prajiti, mujdei, mamaliguta... aici deja vorbim de mîncaruri, aproape meniuri =))

De putut însa se poate trai cu pîine si apa... chiar daca nu pîna la 120 de ani :D

De putut însa se poate trai cu pîine si apa... chiar daca nu pîna la 120 de ani :rolleyes:

Da mai, dar nu vrem! Gasim o portita in acel "numai un fel de" si ne jucam cu ideea. Amu de are una sau alta pe ea..tot pizza e, nu?

Mmmmmm, mici cu mustar, cartofi prajiti (e tot leguma, nu?) si sa curga multa bere. Nu-mi trebuie apa. :rolleyes:

Cu mancatul ar mai fi cum ar mai fi dar cred ca as muri numai la gandul ca trebuie sa ma las de gatit. =))

• Author

Daca tot ne jucam..., si de la sarmale ajunseram la amante =))) , o alta intrebare din anunt este:

Daca ar fi sa saruti o singura persoana tot restul vietii, cine ar fi?

Nu, nu va intreb si pe voi, nu sunt chiar asa de curioasa, dar daca vreti sa raspundeti, doar nu o sa va interzic :rolleyes:

P.S. Ca sa intelegeti tot anuntul (asa poate vi se pare ciudat) urmatoarea intrebare este: Daca ar fi sa conduci o singura masina tot restul vietii, care ar fi?

Eu masini nu conduc ca am avut un accident si am traume!

De sarutat as putea raspunde la indemana :"Pe omul meu", sau romantic" Pe D'Artagnan" sau cinematografic " Pe cutare actor". Niet!

Merg pe mana experientei, un coleg de liceu cu care m-am sarutat 7 ore batute pe muchie in Herastrau. Mai mult 7 ore n-am trecut, deci as zice ca el se califica! :rolleyes:

• Author

Eu masini nu conduc ca am avut un accident si am traume!

De sarutat as putea raspunde la indemana :"Pe omul meu", sau romantic" Pe D'Artagnan" sau cinematografic " Pe cutare actor". Niet!

Merg pe mana experientei, un coleg de liceu cu care m-am sarutat 7 ore batute pe muchie in Herastrau. Mai mult 7 ore n-am trecut, deci as zice ca el se califica! :rolleyes:

Masinile nu imi plac nici mie...asta v-am scris-o ca sa intelegeti tot anuntul (care este pentru o masina).

La a doua intrebare ma mai gandesc =))

Si again la subiect. Voi o cam dati pe proseccouri, berici si alte licori. Deci e clar ca nu veti supravietui cu un fel de mîncare. D

Pai Titi nu ne-a interzis sa ne vizitam. =))

Deci eu vin la tine la cina si mananc mancarea ta.Tu vi la mine si-ti dau pizza.

Daca vreau sarmale ma duc la Aura si tot asa.

La intrebarea cu sarutul refuz sa raspund. :rolleyes:

Mai da' nimeni nu vrea sa-si ia vreo bucatica de ciocolata, uitata, ascunsa, ma rog =)) , prin buzunar? Eu n-as putea sta fara ceva dulce.

Pai Titi nu ne-a interzis sa ne vizitam. :D

=))

ardei copti cu smantana.

acu'aper sa' ma primiti si pe mine in vizita la sarmale,pizza,cartofi prajiti, bere ,coca cola,ciocolata.

da serios acum;nimeni nu bea cafea? :((

Daca e vorba de tot restul vietii suna mai mult ca un fel de pedeapsa. Caz in care ma duc sa dau o tura pe la barbati frumosi sa-mi aleg macar unul care sa-mi usureze chinul. =))

Masina cred ca as conduce una electrica sau hybrid ca la cat conduc aici, poate doar asa as mai reduce "my carbon footprint".

Altfel ar trebui sa aleg intre un Lexus GS 350 F sau Porsche Cayenne, asta ca sa aleg ceva ce nu e imposibil. Modestie nu gluma.

Deci sa recapitulam, pentru tot restul vietii voi bea bere si voi conduce un Porsche sarutandul pe William Levy. Acu sa nu-mi spuneti ca mai am putin de trait. :D :D :((

:D asta cu vizita e buna...Pai in cazul asta, eu fac sarmale de post vin si Zerda le face cu carne =)) Ciocolata avem de la Any, ardei cu smantana de la Rym (sorry Rym, fara cafea!) si tot asa...

Pe mine masinile ma lasa rece, volan si motor sa fie, in rest nu ma intereseaza cum arata. As prefera in schimb o bicicleta :((

• Author

Nu, nu, nu.... Cine vine in vizita, vine cu pachetel :D ca la gradinita.

V-am dat un deget = =)) si voi imi luati toata mana?? :((

:D asta cu vizita e buna...Pai in cazul asta, eu fac sarmale de post vin si Zerda le face cu carne =)) Ciocolata avem de la Any, ardei cu smantana de la Rym (sorry Rym, fara cafea!) si tot asa...

Pe mine masinile ma lasa rece, volan si motor sa fie, in rest nu ma intereseaza cum arata. As prefera in schimb o bicicleta :D

ha ha ha, ce-mi place unde s-a ajuns. bicicleta o dau eu. aveti voie cate o tura in jurul blocului https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

pai Titi, tu credeai ca noi, femeile, putem respecta regulile stricte?! :((

da serios acum;nimeni nu bea cafea? :((

Beau eu cafea :D

Dar nu stiu ce sa-mi aleg de mancare =))