April 4, 201313 yr comment_192654 Mai,eu la cafea m-am gandit ca-i ca apa.Si n-am pus-o in calcul. Gabitza, pana ne pune Titi cu spatele la perete, la "barbati frumosi" avem dezlegare. De masina nu ma intereseaza.Mai baga Titi intrebari, ca ne-am incalzit! Report
April 4, 201313 yr Author comment_192669 Voi ati vrut-o... Să se rezolve ecuaţia de gradul doi cu coeficienţi reali Stiind ca , S si P sunt respectiv discriminantul, suma si produsul radacinilor sale. Sau imi raspuneti la intrebari Deci vreau sa stiu tot!! (P.S. - masina nu ma intereseaza ) Report
April 4, 201313 yr comment_192672 Daca tot ne jucam..., si de la sarmale ajunseram la amante ) , o alta intrebare din anunt este: Daca ar fi sa saruti o singura persoana tot restul vietii, cine ar fi? Nu, nu va intreb si pe voi, nu sunt chiar asa de curioasa, dar daca vreti sa raspundeti, doar nu o sa va interzic P.S. Ca sa intelegeti tot anuntul (asa poate vi se pare ciudat) urmatoarea intrebare este: Daca ar fi sa conduci o singura masina tot restul vietii, care ar fi?Daca se pune pup-u pe bub',nu pot ca sa ma abtzinez' fie si cand trece pe langa mine ,il taxez! Dar daca vb. de sarut ,doar domnu' Geany' clar,e iubirea vietii mele anul asta implinim 20 de ani de cand am ''catadicsit'' sa-i acord atentia mea(ca a dus lupte crancene saracu' )eu sunt fidea' rau ,asta in cazul in care nu v-ati prins Si am grija sa fie si el prins in mreje,bine-bine Asa ca daca are cineva nevoie de lectii Sper sa fie luata ca pe pe o gluma,nu pe serioaselea' cum s-a mai intamplat ,daa??!! da' luati-o cum vreti pana la urma P.S Cu masinile nu le am,iau un taxi Report
April 4, 201313 yr comment_192673 Mămăligă (monti) cu unt și brânză și pt că mi-e fffff dor și un pic de carne afumata de la tataia. La sfârșit un pahar de vin roșu. Mașinile nu mă interesează, eu am abonamentul în buzunar și bici personală. Matematica îmi place, dar nu am înțeles ce vrei... Și off... Boni, iubire, scrie la monti rețeta la pizza. Sau este deja? Report
April 4, 201313 yr comment_192674 Voi ati vrut-o... Să se rezolve ecuaţia de gradul doi cu coeficienţi reali Stiind ca , S si P sunt respectiv discriminantul, suma si produsul radacinilor sale. Sau imi raspuneti la intrebari Deci vreau sa stiu tot!! (P.S. - masina nu ma intereseaza )Scrii relatiile lui Viete si discriminantul. S=D/P , P=S/P (din Viete) si D=D2-4PSVei obtine S=P2 si D=P3 cu conditia P diferit de 0 si introducand in relatia discrimantului obtii ecuatia P6-5P3=0 cu singura solutie convenabila. Next! Report
April 4, 201313 yr comment_192675 Vai de capu' nostru Batalia se duce intre cartofiori prajiti/ pichioci sau pizza. Eu tot cartofi prajiti si bere as alege. De sarutat doar pe unu' ...nu sunt capabila sa raspund, sunt amnezica. La masini... as prefera calatorii gratuite cu mijloacele de transport din toata lumea in locul unei masini. Report
April 4, 201313 yr Author comment_192676 Voi ati vrut-o... Să se rezolve ecuaţia de gradul doi cu coeficienţi reali Stiind ca , S si P sunt respectiv discriminantul, suma si produsul radacinilor sale. Sau imi raspuneti la intrebari Deci vreau sa stiu tot!! (P.S. - masina nu ma intereseaza )Scrii relatiile lui Viete si discriminantul. S=D/P , P=S/P (din Viete) si D=D2-4PSVei obtine S=P2 si D=P3 cu conditia P diferit de 0 si introducand in relatia discrimantului obtii ecuatia P6-5P3=0 cu singura solutie convenabila. Next! Nu te cred! Eu vreau detalii ! P.S. Nu-mi place matematica... Report
April 4, 201313 yr Author comment_192677 Mămăligă (monti) cu unt și brânză și pt că mi-e fffff dor și un pic de carne afumata de la tataia. La sfârșit un pahar de vin roșu. Mașinile nu mă interesează, eu am abonamentul în buzunar și bici personală. Matematica îmi place, dar nu am înțeles ce vrei... Și off... Boni, iubire, scrie la monti rețeta la pizza. Sau este deja? Nu vreau nimic...ne jucam, nu? Eu habar n-am de matematica...sunt de pe ramura cealalta... Report
April 4, 201313 yr comment_192682 Mai adaug si eu o intrebare? Ce carte e numarul 1, daca ar fi sa alegeti doar una, care ar fi? A mea ar fi Don Quixote. Report
April 4, 201313 yr comment_192685 Mai adaug si eu o intrebare? Ce carte e numarul 1, daca ar fi sa alegeti doar una, care ar fi? A mea ar fi Don Quixote.[/quote intrebarea asta e mai grea decat aia cu pupatu. uitasem sa scriu raspunsul.Manastirea din Parma de Stendhal.Dar...nici de Shogun nu ma pot desparti... Report
April 4, 201313 yr comment_192686 A mea, Jurnalul fericirii de Steinhardt. O ai cumva in format pentru carti electronice ? Am citit-o si eu cand eram liceanca dar sunt curioasa cum as percepe-o acum. Ei, mie aia cu pupatu' mi s-a parut mai grea. Eu am dezvoltat o fixatie pentru Don Quixote asa ca la mine a fost usor sa decid. Report
April 4, 201313 yr comment_192687 La aia cu pupatul eu am nimerit-o la fix! Depinde in ce mod m-a impresionat...As putea spune Pendulul lui Foucault.Dar si Podul de pe raul Kwai! M-am hotarat: Vin ploile de Louis Bromfield! Pentru ceva am carat-o eu in toate casele in care am stat! Report
April 4, 201313 yr comment_192691 FLoricica, imi pare rau, nu o am in format electronic. Eu mi-am cumparat-o din Iasi, acum multi ani si de atunci o port cu mine oriunde. Am ales-o pentru ca, in primul rand in plac cartile autobiografice si apoi pentru ca lectura ei m-a transformat, m-a facut sa cuget Report
April 5, 201313 yr comment_192694 Eu as alege mamaliga cu branza si smantana, pui prajit cu mujdei de usturoi iar la final vin rosu. Carte; "Cel mai iubit dintre pamanteni" de Marin Preda. Am intrebat-o si pe fiica-mea ce ar manca si-mi spune "salata de tuna,paine cu razmarin si cacao cu lapte" Report
April 5, 201313 yr comment_192700 Cu pupatul chiar nu stiu ce sa raspund, la masini as alege un Volswagen passat ca pentru mine ar fi mai mult decat suficient, iar carte, hm, greu de ales. "Vin ploile" mi-a placut si mie tare mult, o reciteam in fiecare vacanta, aproape. Si Shogun am recitit-o de cateva ori. Acuma asa, la repezeala, "Forsyte saga" mi-a venit in minte, pe asta as alege-o. Report
April 5, 201313 yr comment_192713 Manu a raspuns oua! Eram convinsa ca spune inghetata.Mr Eataly eram sigura: spaghetti! Carte, asa instinctiv as spune "Alchimistul" dar daca ma gandesc mai bine si as avea timp sa rasfoiesc biblioteca, poate altceva. Report
April 5, 201313 yr Author comment_192718 Buna dimineata! (mai la pranz ce-i drept)Imi place mult ideea sa puneti si voi intrebari Deci, sa recapitulam Chiftele calde cu paine neagra Si CC zeroPaul Walker - sper ca ii plac chiftelele Desi masinile nu-mi plac, nu m-ar deranja sa am un Audi Q7Viata pe un peron - Octavian Paler Va pup, o zi frumoasa! Report
April 5, 201313 yr comment_192726 Cărţi îmi plac multe. Asta mi se pare mai grea întrebarea. Aş alege un mai lungă aşa, să mă ţină mai mult. Cred că între "Fiul Risipitor" - Radu Tudoran şi "Kristin Lavransdatter" - Sigrid Undset aş alege-o pe ultima tocmai din considerentul de mai sus. Cu pupăturile ca şi Geany: definiţi sărutul, şi în funcţie de răspuns am varianta 1 sau varianta 2. Sunt fidea EDIT: că am uitat de sorinaȘi off... Boni, iubire, scrie la monti rețeta la pizza. Sau este deja?păi nu cred că e reţetă separată, da' am zis tot deja: blat 50-50, peşte, sos de roşii cu ierburi şi brânză peste. Report
April 5, 201313 yr comment_192733 Filet de vita cu sos de marar si cartofi fierti + CC la 3°C http://www.abnehmen-aktuell.de/images/abnehmen-bilder/2010/02/smilie_girl_320-1.gifAs pupa mai multe fiinte. Bipede si patrupede. Daca e vorba de sarutul ala, atunci cu Ahmed O carte mare si groasa, sa am ce citi! ... sau The Neverending Story, Michael Ende Nu conduc, ma las sofata de... ma'c sa cat la barbati frumosi Manu a raspuns oua! Eram convinsa ca spune inghetata.Mr Eataly eram sigura: spaghetti! Carte, asa instinctiv as spune "Alchimistul" dar daca ma gandesc mai bine si as avea timp sa rasfoiesc biblioteca, poate altceva. Pe mine m-a mirat Dan ca n-a spus înghetata Report
April 5, 201313 yr comment_192735 Masina : Orice masina cu revizia tehnica la zi. Imi place sa conduc cand sunt singura,drumul fuge sub mine si muzica e la maxim. Cartea : Sunt de fapt doua atat de diferite .Si inca altele multe,dar daca tre sa aleg iaca : Cartea de la San Michele de Axel Munthe si La rascruce de vanturi de Emily Bronte Report
April 5, 201313 yr comment_192736 Filet de vita cu sos de marar si cartofi fierti + CC la 3°C http://www.abnehmen-aktuell.de/images/abnehmen-bilder/2010/02/smilie_girl_320-1.gifAs pupa mai multe fiinte. Bipede si patrupede. Daca e vorba de sarutul ala, atunci cu Ahmed O carte mare si groasa, sa am ce citi! ... sau The Neverending Story, Michael Ende Nu conduc, ma las sofata de... ma'c sa cat la barbati frumosi Manu a raspuns oua! Eram convinsa ca spune inghetata.Mr Eataly eram sigura: spaghetti! Carte, asa instinctiv as spune "Alchimistul" dar daca ma gandesc mai bine si as avea timp sa rasfoiesc biblioteca, poate altceva. Pe mine m-a mirat Dan ca n-a spus înghetata Eu sunt innebunita dupa inghetata,dar stiu si cum e sa traiesti cu inghetata in curte,ca am produs inghetata pe linia de productie doi ani.Si in perioada aia nu cred ca am mancat 10 in total .Cand ai din belsug nu-ti mai trebuie .Acuma ,ca nu o mai am in batatura,manac iar cate un lighean .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icescream.gifNu ma pot lipsi de ea,dar nici nu as putea trai cu ea .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
April 5, 201313 yr comment_192751 Cu sarmale poti sa traiesti! Mai cu vitza, cu stevie, mai cu varza,mai cu amestec de carne, mai cu din alea clasice, mai cu orez , mai cu pasat, mai iuti, mai putin iuti, cu mai mult sos, mai perpelite, cu sau fara sos de rosii! Vin sa fie! Report