September 8, 201016 yr comment_55874 E superba, Simo!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii Report
September 8, 201016 yr comment_55876 Gata , acum cred ca ne putem prezenta: Elena Maria ( cu mami in camasa de noapte ) Buuuneeeee! Report
September 8, 201016 yr comment_55887 si gata , sa nu va plictisim:nu ne plictisim de loc.va ce scumpa e! simo, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de fiecare moment impreuna Report
September 8, 201016 yr comment_55933 Felicitari! Chiar este un ingeras. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Report
September 9, 201016 yr comment_55983 ce dulce si nevinovata e mai tarziu isi arata ele true colours eu ador nou nascutii, atat ai mei cat si ai altora Report
September 10, 201016 yr comment_56085 Ce flacai frumosi ai Chefa.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Sa-ti taiasca ! Report
September 10, 201016 yr comment_56086 Simona, Ai un inger de fata !Ce poze frumoase.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
September 10, 201016 yr comment_56090 Asa am iesit noi din spital: ( Vezi , Vaxile , vezi ca se poate? ) Report
September 10, 201016 yr comment_56105 La chef-a pupam gropitele de la baietii frumosi Simona ce printesa frumoasa ai vad ca nici elena nu are mult par. Report
September 10, 201016 yr comment_56106 Dennis a pus monopol pe landoul lui patrickInvatam sa tinem bebelusul in brate Report
September 10, 201016 yr comment_56129 Aveti copii superbi!Sa va traiasca!Fetele care ati nascut,Anamaria,Sissi,Daniella felicitari!!! Report
September 10, 201016 yr comment_56154 Ce flacai frumosi ai Chefa.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Sa-ti taiasca ! Nu-i asa ca seamana cu mine:? Cea din avatar? Din pacate, de azi, baietelul cel mare chiar trebuie sa poarte ochelari, si el si catelusul cu care doarme de cand era bebe. (ca si mine de altfel). Report
September 10, 201016 yr comment_56157 Sissi, sa-ti traiasca!Amandoi!Unul mai frumos ca celalalt!La chefA, ai doi cavaleri in toata regula.Cat despre ochelari, nu-ti fa probleme, poate se rezolva in timp.Oricum ii sta bine! Report
September 10, 201016 yr comment_56167 La chefA, ai doi cavaleri in toata regula.Cat despre ochelari, nu-ti fa probleme, poate se rezolva in timp.Oricum ii sta bine! Multumesc mult. Sper sa ajunga cu ei inapoi de la scoala dupa prima zi cu ochelari. E clasa a II-a si dimineata cand a plecat a inceput sa planga. Mi-a fost asa mila de el....Noroc ca e vineri si urmeaza weekendul, poate ne mai obisnuim cu ei. Report
September 10, 201016 yr comment_56170 La chefA, ai doi cavaleri in toata regula.Cat despre ochelari, nu-ti fa probleme, poate se rezolva in timp.Oricum ii sta bine! Multumesc mult. Sper sa ajunga cu ei inapoi de la scoala dupa prima zi cu ochelari. E clasa a II-a si dimineata cand a plecat a inceput sa planga. Mi-a fost asa mila de el....Noroc ca e vineri si urmeaza weekendul, poate ne mai obisnuim cu ei. ai doi flacai frumosi chefA. sa-ti traiasca.referitor la ochelari, si eu am fost "ochelarista" cand am fost mica si mi-a trebuit ceva timp sa reusesc sa trec peste rautatile copiilor acum vad altfel lucrurile si lui ii vin bine cu adevarat. dar stiu ca el la inceput nu va crede asta. Report