Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Partea cea mai haioasa e ca celui mic cu toate ca nu-i trebuie ochelari, bineinteles, ca ii place sa ii poarte si e singurul care ii vrea. :D

Daca are fratele mai mare vrea si el, musai :(

[center]post-701-128415038384_thumb.jpg

[/center]

Doamne , ce copii frumosi aveti ! :headbang: Sa va traiasca si sa fie sanatosi ! Bucurati-va de fiecare moment cu ei, ca vor creste si se duc....... :pupic:

Doamne , ce copii frumosi aveti ! :headbang: Sa va traiasca si sa fie sanatosi ! Bucurati-va de fiecare moment cu ei, ca vor creste si se duc....... :pupic:

Ne ducem noi inaintea lor...

Ne ducem noi inaintea lor...

ei se duc de-acasa......... :headbang:

noi..........care pe unde ... unii-n sus, alti-n jos ! :pupic:

a inceput din nou gradinita. mare bucurie =))

scufita rosie reincarnata ! pun pariu ca in manute are cosu` pt bunicuta :floare: o frumusete, ca si ceilalti pitici pe care i-am admirat mai sus. sa va traiasca sanatosi si norocosi !

• 2 weeks later...

Am admirat (si nu o data!) toti bubuletii, mai mari si mai mici. :D

Categoric, aveti cu ce va mandri :D ! Cei mai cei bubuleti!

Hai si cioara de mine sa se laude cu bubuloiu' de 14 ani juma' ;)

post-94-12856760559_thumb.jpg

Am admirat (si nu o data!) toti bubuletii, mai mari si mai mici. :rolleyes:

Categoric, aveti cu ce va mandri :thumleft: ! Cei mai cei bubuleti!

Hai si cioara de mine sa se laude cu bubuloiu' de 14 ani juma' :tongue3:

post-94-12856760559_thumb.jpg

Motanaaaa, care e bubuloiu de 14 ani? cel cretulin! Maica ce sexy, ascundeti minorii :violent6:

Daniella, :pupic: la printesa cu gene lungi

Al meu abia are 2-3fire de gene si alea abia se vad :study:

Motana, frumusel foc bubuloiul tau

Motanaaaa, care e bubuloiu de 14 ani? cel cretulin! Maica ce sexy, ascundeti minorii :P

Nu-l ascund, bre, il vrei ? :P Imi fac datoria sa iti reamintesc ca e adolescent :P. Noi inca n-am descoperit "limbajul comun" in care sa ne intelegem cu creatura :P, e mai rau decat la bebelanii vostri (eheeehe, Daniella, peste fro' 13-14 ani o sa te intrebi mai abitir ca acum "ce vreaaaa???"

Multam, sa fie sanatosi, frumosi sunt toti :P Pup ingerasul Beatrice :P

Multam si tie Sissi, io ce sa mai zic de printisorii tai? :P Pup si pe ei :P

Daniella, :P la printesa cu gene lungi

Al meu abia are 2-3fire de gene si alea abia se vad :P

aaa, dupa ce s-a nascut nici printesa nu avea, plus pe capsor in fata nu are par decat cateva fire de deasupra funtii pana in crestet, in opozitie cu ce are pe parti si in spate unde e mai tufa... zici ca are un inceput de cheliuta :P . Le cresc lor toate alea, se schimba de nu-i mai recunoastem daca ne uitam pe aceste foto peste un an :P Nu mai spun in prima zi ce nas mare avea pana-n gura si ce incruntata era ... de ne-a speriat!

Si io pup bubuletii tai frumosi :P

Auoleu Motana, nici nu vreau sa ma gandesc ca vine si pubertatea ... :P . Nici tati nu are limbaj comun cu bubuloiul? Cred ca el are deja limbaj comun cu fetele ca tare e aratos si smecherit ... :P

• 3 weeks later...

Vaxile , sa-tzi traiasca mandretzea de ficior!!!

Moama , ca cuciula i-ai dat :occasion14:

Daniella , intr-o poza se vede cum zambeste!!! E asa de dulce!

Vaxile , sa-tzi traiasca mandretzea de ficior!!!

Moama , ca cuciula i-ai dat :rolleyes:

Daniella , intr-o poza se vede cum zambeste!!! E asa de dulce!

nunu, fesu' ala a la basescu e de la maternitate. io nu pun la copil asa ceva

Bubuloiul 2 &father :wacko: E frumusel ... la cat sunt de ciudatei in primele zile! A mea in prima zi avea nasul luuung pana-n barba! ... ne-am si speriat :-* de ea! ... acu e sus ...deja e carn si cat un nasturel :wacko: .

Moaaaama ce plete areeee! Mai ceva ca fetitele noastre! Cred ca iti va tine loc de fetita ... o sa fie mai delicat si cuminte, sa vezi ...asa e si la frati-miu al doilea baiat! Si dupa ce ca are pleata iti dadura si cipilica de lana! Buuun! Cum e vremea acum la voi?

Simo, Sissi merci de complimente :P

Vaxile sa iti traiasca baietii :love7: Ii sta bine lui matei cu fes a la base :wub: , in a doua poza am crezut ca e andrei :D

Vaxile sa iti traiasca baietii :rolleyes: Ii sta bine lui matei cu fes a la base :lol: , in a doua poza am crezut ca e andrei :lol:

da, e ciudat cit de mult seamana. au si la comportament asemanari. iar adnrei e mai mereu gramada pe alamic. prima chestie dimineata cind se scoala vrea la fraxu'. cind il vede face yupii si sare-n sus de bucurie. p-orma tre' sa-l mingiie si sa-l strige pe nume. ii duce lapte, ii duce jucarii, vrea sa-l ia cu el sa-i arate nushce ... e greu sa-l fac sa inteleaga ca matei e miic si el nu poate saracu'.