December 31, 201015 yr comment_69628 Chef-A, tare frumusei sunt feciorii tai! Au niste ochisori..... or sa bage multe fete-n boale acusi! Daniella, cum ziceau Stella si Maya, ai o familie superba! Cu totii sunteti niste frumosi! Report
January 1, 201115 yr comment_69715 Chefa,tare frumosi baieti ai tu acolo!Cel mic se vede ca-i mai "mic"...face mutrite de alea de-ti vine sa-l strîngi de obrajori si sa-l pupi pe nas!Cel mare,are figura protectoare..e fratele mai mare,normal!Mocute de strengari au amîndoi! Multumesc Maya. Cel mare e exact asa cum ai banuit, protector si grijuliu, foarte atent la detalii. Cel mic dulce rau, a fost tare emotinat la intalnirea cu Mosu' de anul asta. A primit un iepuras 'caliu (portocaliu) pe care el singur la numit "Chifla" si cu care e nedspartit de atunci. Acum il are pe Mamaliga, un ursulet cu care doarme de cand s-a nascut si Chifla. Uite inca o poza cu el si Mosul. Report
January 1, 201115 yr comment_69716 Chef-A, tare frumusei sunt feciorii tai! Au niste ochisori..... or sa bage multe fete-n boale acusi! Multumesc frumos. Report
January 1, 201115 yr comment_69725 Multumesc Maya. Cel mare e exact asa cum ai banuit, protector si grijuliu, foarte atent la detalii. Cel mic dulce rau, a fost tare emotinat la intalnirea cu Mosu' de anul asta. A primit un iepuras 'caliu (portocaliu) pe care el singur la numit "Chifla" si cu care e nedspartit de atunci. Acum il are pe Mamaliga, un ursulet cu care doarme de cand s-a nascut si Chifla. Uite inca o poza cu el si Mosul. Superba si imagine asta!Incredibil cît este de "scufundat" în situatie!Emotia,într-adevar puternica.Parca nici nu observa ca mai e si altcineva în încapere în afara lui si a Mosului E un dulce! Report
January 2, 201115 yr comment_69759 Sa-ti traiasca feciorii Gabita!Pozele sunt de revista, si-au luat in serios rolul. Daniella sa va traiasca papusica. Report
January 2, 201115 yr comment_69774 dulce Beatrice foc, imi plac cercelusii ei tare chefa, belea pustiu imi plac cozondracii lui(asa le zice??), mi-au placut intotdeaua baieteii care poarta, imi plac si pentru mine Sara n-a fost chip sa faca poza anuala cu mosu, i-a tras niste priviri ucigase si imi tot zicea: io nu vreau sa fac cunostinta, e spooky, ma cracanam de ras....this is not real, the real one comes at night, this is not real !!!!!! n-a fost chip sa o convingem sa se apropie macar....sor'sa i-a zis ca e doar un ajutor de santa ca el e ocupat toata noaptea cu toti copii si astia sant ajutoare nimic: this is not real, e spooky! nu prea cred ca o s-o pacalim mult pe Sara .....Ada i-a zis mosului de la shoppingcentre: hello, did you get my letter? im not telling you again what i want, i put it in the letter already! asta a fost tot! Report
January 2, 201115 yr comment_69804 ne sta mintea si noua cateodata de ce le poate coace mintea li se invart rotitele de nu se poate Report
January 2, 201115 yr comment_69853 la multi ani,mamici si pitici!Mi-am clatit si eu ochii cu bubuleti si bubuline,unul si unul,care mai de care mai dulci si/sau mai smecheri .Sa va traiasca ,tuturor,sa fie sanatosi si cumintei si ascultatori.Nu nominalizez,ca tare mi-e frica sa nu sar peste careva si sa nu fac suparari de la inceput de an,dar vreau sa va spun ca mai ales pozele cu bebeii mici,mici,mici...mi-au facut pofta de bebe . Danielle si mie imi plac tare tare cercelusii fetei,imi poti zice,te rog de unde sunt luati.Ca ale mele,desi au cate 2 perechi de cercei,inca nu au gaurite urechiusele,dar nici cercelasii nu imi plac,eu vreau ceva in genul celor pe care ii are bebelina ta.SUnt cumva de la Cellini? Report
January 3, 201115 yr comment_69963 Sa-ti traiasca feciorii Gabita!Pozele sunt de revista, si-au luat in serios rolul. Multumesc Lili. O pupam si noi pe Manu. Lui strengarul de Andrei ii cam plac fetitele si in special cele blonde. Poate tragem o vacanta la vara prin Europa. Report
January 3, 201115 yr comment_69964 chefa, belea pustiu imi plac cozondracii lui(asa le zice??), mi-au placut intotdeaua baieteii care poarta, imi plac si pentru mine Cozondraci le zice. Si noua ne plac, avem de toate culorile sa ii asortam la cravate. Report
January 3, 201115 yr comment_69991 Sa-ti traiasca feciorii Gabita!Pozele sunt de revista, si-au luat in serios rolul. Multumesc Lili. O pupam si noi pe Manu. Lui strengarul de Andrei ii cam plac fetitele si in special cele blonde. Poate tragem o vacanta la vara prin Europa. Intre timp, va trimit o poza. Report
January 3, 201115 yr comment_70004 woaaaw!ce scumpeturi de copii!de la ce varsta i-ati pus pe schiuri? Si o intrebare inspirata de foto cu schiurile, catre toti parintii: concediu cu bebelusii in primul an de viata? cu sau fara bebelus? Unde (avion, masina) si cum s-a simtit bebelusul? la ce varsta a bebelusului l-ati luat in primul concediu? Bimbilica, am primit cerceii cadou de la nasi, cu ocazia botezului. Toata lumea ni i-a admirat si vorba lui tati: parca e alt copil dupa ce i.am pus cercelusii. E si ea fetita si apare mai frumoasa! Gaurile le-am facut la spital (maternitate), atunci la 2 luni inainte de botez. Seara la baie s-au dus cojitele. Ma uit maine daca scrie ceva pe cutiuta, ca e la ea in camera si as trezi-o de as intra acum. Report
January 4, 201115 yr comment_70008 la 4 luni in concediu, pe avion...nici o problemanu ne-a deranjat cu nimic, ne-am facut concedii in functie de copii, ca si acum de altfel....cand sant mici e si mai bine, nu iti faci griji prea multe zic eu.....depinde de fiecare Report
January 4, 201115 yr comment_70031 Manu acum s-a suit pe skiuri si are 4 ani jumate.Noi vacantele le-am facut mereu adaptate la necesitatiile copilului.N-am lasat-o niciodata.Undea ne-am dus noi , a venit si ea.N-ar fi vacanta fara ea! Report
January 4, 201115 yr comment_70041 Daniella , Bea e o papusica!!!Chef-A , tare frumosi baietzii. Ce mari sunt!!! Noi am inceput sa mancam : Report
January 4, 201115 yr comment_70058 Noi vacantele le-am facut mereu adaptate la necesitatiile copilului.N-am lasat-o niciodata.Undea ne-am dus noi , a venit si ea.N-ar fi vacanta fara ea! asa si noi, peste tot am luat-o cu noi. vara din anul cand s-a nascut e singura in care nu a fost la mare. avea 6 luni. in anul acela am facut excursii mai scurte, de weekend, pe unde s-a putut. in restul anilor (deja sunt 5!!!!) am petrecut cate 2 saptamani la mare, in cort, si a fost totul bine. Noi am inceput sa mancam :doamne ce frumoasa e Elena. o scumpa! sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Daniella sunteti toti 3 niste frumosi.Gabi ai tai sunt de revista. cel mic, in ultima poza, m-a topit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Apai Lili, asta nu e poza cu manu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif de ce nu se uita in aparat? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif Darki, mie mi-e dor de ale tale. stiu ca ai scris motivele, si ti le respect, dar tot imi e https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif azi, in sfarsti, am intrat si eu in posesia unei poze care imi place tare mult si v-o arat si voua Report
January 4, 201115 yr comment_70131 Daniella , Bea e o papusica!!!Chef-A , tare frumosi baietzii. Ce mari sunt!!! Noi am inceput sa mancam : Pfuai ce dragalasa e!Si ce-i place.Pupam o pofticioasa. Report
January 4, 201115 yr comment_70170 Bimbilica, m-am uitat si nu scrie nimic, e o doar o cutie cadou mai frumoasa ...fara urme... . Imi pare rau, dar nu pot afla. Ioooi Mutti! Ce frumoasa este mozolici! Ce ochisori zglobii si nu e mofturoasa vad! Cand vad manutele alea mici io mooor! Sunt topita dupa manute si talpite. Stiti cum as putea sa pastrez o amprenta ...sau ceva similar? Report
January 5, 201115 yr comment_70262 Ce de bb frumosi pe aici! Cand mai vad cate unul mic sau una mica ma apuca nostalgiile si parca as mai face o fetita, dar pe vremurile astea... Report
January 5, 201115 yr comment_70266 Bimbilica, m-am uitat si nu scrie nimic, e o doar o cutie cadou mai frumoasa ...fara urme... . Imi pare rau, dar nu pot afla. Ioooi Mutti! Ce frumoasa este mozolici! Ce ochisori zglobii si nu e mofturoasa vad! Cand vad manutele alea mici io mooor! Sunt topita dupa manute si talpite. Stiti cum as putea sa pastrez o amprenta ...sau ceva similar? in gips??????? Report