Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Izuk, ochii ca ochii dar sprancenele au asa un contur frumos. Pupam printesa ca tare frumusica e. :floare:

Boni, sa inteleg ca este vorba de aceeasi fetita cu cea de la avatar? Cu sau fara coronita tot prinesa e si ea. :appl:

Boni, sa inteleg ca este vorba de aceeasi fetita cu cea de la avatar?

Da Gabi, una singura am :floare: in avatar avea 4, repsectiv 2 ani. acum are 6.

am facut rost si eu de o poza de duminica asta.

era soare si frumos afara, asa ca am facut coronite :violent6:

mai, tu ai incurcat pozele, spune drept. Nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut frumusetea ta de fata!!! Boni, sa-ti traiasca!

izuk, fetita ta e o scumpa, dulce tare.

gabi, am sa spun si eu ce toata lumea deja a spus. Sarbatoritul tau e tare frumusel si e simpatic tare cum sta drept la pozat.

Acu' i-am vazut si pe ai Aurei!Ptiu!Ca frumos mai sînt,si ce bine seamana unu cu altu! :violent6:

asa spune toata lumea care-i vede. Si mie imi pare ca seamana, cu toate ca baiatu'i blondin, iar fata e brunetica.

Monatibi sa-ti traiasca frumusetile.

Aici o happy baby Izabela , cu balon , la malul marii , ieri in Helsinki( si o mamica ciufulita de vant )

post-780-13048562313432_thumb.jpg

Maine sugubetul de Andrei implineste 5 ani. :mad:

Nici nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul si ce repede cresc copiii nostri.

'La-Chef-A, sa-ti traiasca Andrei sanatos si norocos ...ca restul vin! e nascut in aceeeasi zi cu mine (3 cicluri a cate 12 ani mai tarziu!). La ce ora? ce ascendent? :( poate ii poti scana viitorul in ochii mei :(

tauroii sunt nascuti sa traga la jug ... cred ca stii ... orice banut e obtinut prin munca (cu capul sau cu spinarea ...depinde ...) ...dar le place si luxul si relaxarea ..dar nu prea au stare sa se relaxeze (si am multi tauri apropiati din familie si prieteni, despre care vorbesc).

Adriana sa-ti traiasca si tie sotul, se confirma cu munca?

Maya? confirmi?

Boni, Etaly si Izuk absolut splendide fetite! ce nasuc frumos ...de ochi si culoarea parului ce sa mai spun (e tati cu parul blond Eataly?, ca pe tine parca mi te vazui bruneta)! ce ochisori splendizi sub coronita de flori galbene! bine ca ai facu operatia Izuk, ca iata ce ochisori frumosi are Izabela!

Izuk si tu esti o frumoasa, o tanara si o silueta :( !

frumosi copii aveti sa va traiasca comorile, sa fie ascultatori si cuminti, dar si un pic nazdravani cat sa va bucurati impreuna si de ei! :(

sa-ti traiasca monatibi! frumosi! cati dintisori aveti la 9 luni?

Daniella , si eu sunt fericita ca am facut ceea ce trebuia pentru Izabela , chiar daca asta a insemnat sa ma lupt ca o leoaica cu toti cei care erau impotriva.Iar eu ...silueta ?De unde draga mea ... :pupic: nici pe departe ....am 1.67 m si 68 kg. :angryfire:

Daniella , si eu sunt fericita ca am facut ceea ce trebuia pentru Izabela , chiar daca asta a insemnat sa ma lupt ca o leoaica cu toti cei care erau impotriva.Iar eu ...silueta ?De unde draga mea ... :pupic: nici pe departe ....am 1.67 m si 68 kg. :angryfire:

Atunci, ne bagam amandoua la dieta ...cand ne vom simti in stare.

Si gandacelul la soare:

Vai ce veselie ai acolo, Dani, se vede ca i-a placut in vacanta. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Mor dupa talpile goale de copii...
Maine sugubetul de Andrei implineste 5 ani. :floare:

Nici nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul si ce repede cresc copiii nostri.

'La-Chef-A, sa-ti traiasca Andrei sanatos si norocos ...ca restul vin! e nascut in aceeeasi zi cu mine (3 cicluri a cate 12 ani mai tarziu!). La ce ora? ce ascendent? :P poate ii poti scana viitorul in ochii mei :P

tauroii sunt nascuti sa traga la jug ... cred ca stii ... orice banut e obtinut prin munca (cu capul sau cu spinarea ...depinde ...) ...dar le place si luxul si relaxarea ..dar nu prea au stare sa se relaxeze (si am multi tauri apropiati din familie si prieteni, despre care vorbesc).

Adriana sa-ti traiasca si tie sotul, se confirma cu munca?

Maya? confirmi?

Nu stiu daca Maya sau Adriana confirma, dar eu sigur confirm.

La multi ani!!!!! Am fost prea ocupata cu ziua lui Andrei si n-am apucat sa-ti urez chiar de ziua ta.

Sper doar ca Andrei sa traga cu folos la jug si sa aibe rezultate pe masura muncii. La fel si tie.

Te pup si iti urez inca o data la multi ani sanatosi si fericiti! :P

Cat despre gandacel vad ca e mai mult broscuta. :P

daaa, de regula trag cu folos la jug ... muncesc oricat de mult pana realizeaza ce isi doresc! multumesc de urari, sa-ti traiasca feciorul, amandoi feciorii si voi sa va bucurati de ei!

Boni, Izuk va pup! merci!

Si gandacelul la soare:

un gandacel adorabil! e o scumpete, sa-ti traiasca!

Sunt mamica mandra a unui proaspat absolvent de gradinita. :wub:

ai si de ce!!!! felicitari https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

hihihih, uite ca in pozele astea nu sta drepti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

Boni si Stella multumesc.

Aseara au avut ceremonia, erau toti asa de dulci. Fetitele au fost imbracate in alb si baieteii in albastru. Parca erau toti niste ingerasi. Ne-au cantat si ne-au incantat, ne-au spus poezii si au primit diplome.

post-701-13058989544028_thumb.jpg

P.S. Fetita de jos cu carlionti e prietena lui despre care imi povesteste in fiecare zi :wub: