July 11, 201115 yr comment_95612 Aura,superba imaginea! Vazînd cum îi curge sucul de pe mînute spre coate,mi-am amintit de Denise,cînd era de vreo 2 ani si ceva,într-o vara,eram la mama în tara.Ne-a adus cineva o sacosa maaare de piersici din alea cum numai acolo am vazut.Piersici adevarate.Coapte,parfumate si extrem de zemoase.A început a înfuleca copilul meu,si nu se mai putea opri,iar zeama îi curgea de pe mîini spre coate,sub brat,pe talie în jos...în chiloti,genunchi...de pe barbie pe piept,burtica,din nou chiloti,si tot asa.Si se plimba fericita prin curte.Nu stiu daca va puteti imagina cum arata un copil plin de praf,nisip si zeama de piersici în cîteva rînduri, din cap pîna în picioare!În viata ei n-a fost mai jegoasa ca atunci,dar foaaaarte fericita! Report
July 11, 201115 yr comment_95635 multumesc pentru aprecieri. daniela, ma bucur ca ai observat cat de artistica e fotografia...eu am fost autoarea am sa pastrez poza asta, chiar vreau sa o scot si pe hartie. Ii curgea sucul de la pepeni pana mai jos de coate. Cand ii dau fructe il dezbrac, il asez pe scaun si il las sa se desfasoare. Cat timp mananca, e fericit si eu la fel, ca am timp sa mai arunc un ochi sa vad ce mai scrieti ) Report
July 12, 201115 yr comment_95657 inca nu mi-am dat seama daca ii place pepenele sau doar sa roada felia (a se citi molfaie, ca dintii se lasa asteptati)chiar ca e de reclama poza asta. mie imi place cat e de serios Broasca la apa!auzi la ea!!! sa nu te mai aud ca zici asa cevahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gifmanu e o scumpa! Nu stiu daca va puteti imagina cum arata un copil plin de praf,nisip si zeama de piersici în cîteva rînduri, din cap pîna în picioare!În viata ei n-a fost mai jegoasa ca atunci,dar foaaaarte fericita!stii ce mai lipsea? un roi de muste https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
July 12, 201115 yr comment_95815 buna seara!amintrat si eu sa va admir minunile,foarte frumosi toti sa va traiasca si sa va bucurati de ei! Report
July 18, 201115 yr comment_96639 la chef sambata n-a impresionat-o deloc pe Sara, cand se uita clownul la ea incepea sa planga Ada cu sarbatoritul (Devlyn) si clownul Report
July 18, 201115 yr comment_96679 Ce copii frumosi aveti! ma binedispune topicul asta.Sa va traiasca! Report
August 9, 201115 yr comment_99558 Mirela,nici Devlyn nu parea încîntat de clown Sissi,ai grija sa nu-l prinda radaru' pi ficior-tu!Scump mai este! Report
August 9, 201115 yr comment_99567 super foto...el e un dulcic, zici ca-i mai maricel decat are era un clovn cam aiurea cred ...am vazut altii mai buni Report
August 9, 201115 yr comment_99579 ce simpatic eeeeee! Si e asa de vesel. Sa-ti traiasca, sissi! Report
August 10, 201115 yr comment_99734 am fost la plimbare...cu carutul.... Voi doua.Fetele cu bebelusii Report
August 10, 201115 yr comment_99735 am fost la plimbare...cu carutul.... Voi doua.Fetele cu bebelusii exact. Fetele cu bebelusii. M-a inebunit, oriunde mergem vrea sa-l ia si pe bebe. Si carutul! care abia mai incape in portbagajul meu minuscul. Dar nu pot sa spun nimic, ca incepe drama... Report
August 11, 201115 yr comment_99819 Aura! Ce frumuseti de copii ai! Felicitari si numai de bine tu ai o formatie asemanatoare cu a mea... ce varste au? ai nascut odata cu 'noi' (cele ce am nascut aici pe forum ) si n-ai zis nimic? * Sissi, acum vad pe bubuletul tau, ce mare si vesel e! numai bine in continuare * Angel, ce par au fetele tale (de frumoase nu zic nimic, nu vreau sa le deochi . am impresia ca Ada e copia ta fidela - am dreptate?). Fata mea s-a nascut cu putin par de care a chelit la cateva luni, mai apoi dupa un an a inceput sa-i creasca si ei ceva par, acum aproape de trei ani si dupa doua tunsuri i s-a indesit si ei, dar tot incet creste. nu ma deranjeaza, are o personalitate care compenseaza orice lipsuri - ba ma bucur chiar pentru ca nu trebuie sa ma chinui cu pieptanatul, ca sa nu mai zic ca e absolut oripilata de fire de par razlete Report
August 11, 201115 yr comment_99821 Mi-am luat permisul si plec la agatat Dragul de el ce bucuros e! Aura, e frumos asa: Voi doua si bebelusul. Report
August 11, 201115 yr comment_99833 Aura, ce simpatici sunt amandoi. Sa va traiasca! Ai mei au inceput azi scoala, Andrei prima zi de kindergarten....am fost asa de emotionati ca abia am reusit sa le facem 3 poze in viteza. Poate ii prind mai bine cand se intorc de la scoala. Report
August 11, 201115 yr comment_99854 Multumim ,asemeni si voua , sanatate si tot ce va doriti Felicitari Andrei pt prima zi de kindergarten Aura , schimba masina si nu supara dulceata de fetita sa nu iei si pt bebele ei carutul Report
August 11, 201115 yr comment_99873 Sissi ce dulce si ce vesel!Chef-a ce ghiozdane mari au!Aura mi se pare dragut sa iesiti asa ca fetele, fiecare cu bebele ei Report
August 13, 201115 yr comment_100067 Asa cum am zis, am reusit sa-i prind mai bine pe baieti la intoarcere. Report
August 13, 201115 yr comment_100084 Ptiu,ptiu,ptiu!Tzuca-i mama pe ei de frumosi! Ti-i aduce pîna în fata casei? Report
August 13, 201115 yr comment_100095 Ptiu,ptiu,ptiu!Tzuca-i mama pe ei de frumosi! Ti-i aduce pîna în fata casei? Da, autobuzul scolii opreste chiar in fata casei noastre, dar s-a intamplat sa fie asa, are doar 3 statii in comunitatea noastra si de fapt sunt 2 autobuze doar pentru comunitatea noastra (aproximativ 200 case). Andrei a fost foarte emotionat in prima zi de scoala, a doua insa a zis ca e si "the last one". Bietul de el, nu stie ce-l asteapa mai departe. Report
August 14, 201115 yr comment_100105 Ptiu,ptiu,ptiu!Tzuca-i mama pe ei de frumosi! Ti-i aduce pîna în fata casei? Da, autobuzul scolii opreste chiar in fata casei noastre, dar s-a intamplat sa fie asa, are doar 3 statii in comunitatea noastra si de fapt sunt 2 autobuze doar pentru comunitatea noastra (aproximativ 200 case). Andrei a fost foarte emotionat in prima zi de scoala, a doua insa [b]a zis ca e si "the last one". Bietul de el, nu stie ce-l asteapa mai departe.[/b] dragul de el, cat e de frumos !!!! sa nu-l deochi las ca se obisnuieste Report
August 25, 201115 yr comment_100984 Iza , acum vreo luna , cu chef de photo shooting langa flori Report
August 25, 201115 yr comment_101009 Iza , acum vreo luna , cu chef de photo shooting langa flori Ptiu, frumoasa fata ai! Si vad ca si ei ii place sa poarte rochite. Report