Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Aura,superba imaginea! :)

Vazînd cum îi curge sucul de pe mînute spre coate,mi-am amintit de Denise,cînd era de vreo 2 ani si ceva,într-o vara,eram la mama în tara.

Ne-a adus cineva o sacosa maaare de piersici din alea cum numai acolo am vazut.Piersici adevarate.Coapte,parfumate si extrem de zemoase.

A început a înfuleca copilul meu,si nu se mai putea opri,iar zeama îi curgea de pe mîini spre coate,sub brat,pe talie în jos...în chiloti,genunchi...de pe barbie pe piept,burtica,din nou chiloti,si tot asa.Si se plimba fericita prin curte.Nu stiu daca va puteti imagina cum arata un copil plin de praf,nisip si zeama de piersici în cîteva rînduri, din cap pîna în picioare!În viata ei n-a fost mai jegoasa ca atunci,dar foaaaarte fericita!

multumesc pentru aprecieri.

daniela, ma bucur ca ai observat cat de artistica e fotografia...eu am fost autoarea :biggrin:

am sa pastrez poza asta, chiar vreau sa o scot si pe hartie.

Ii curgea sucul de la pepeni pana mai jos de coate.

Cand ii dau fructe il dezbrac, il asez pe scaun si il las sa se desfasoare. Cat timp mananca, e fericit si eu la fel, ca am timp sa mai arunc un ochi sa vad ce mai scrieti :unsure: )

inca nu mi-am dat seama daca ii place pepenele sau doar sa roada felia (a se citi molfaie, ca dintii se lasa asteptati)

chiar ca e de reclama poza asta. mie imi place cat e de serios :biggrin:

Broasca la apa!

auzi la ea!!! sa nu te mai aud ca zici asa cevahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif

manu e o scumpa!

Nu stiu daca va puteti imagina cum arata un copil plin de praf,nisip si zeama de piersici în cîteva rînduri, din cap pîna în picioare!În viata ei n-a fost mai jegoasa ca atunci,dar foaaaarte fericita!

stii ce mai lipsea? un roi de muste https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

buna seara!amintrat si eu sa va admir minunile,foarte frumosi toti sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

la chef sambata -_-

post-49-13109694096374_thumb.jpg

n-a impresionat-o deloc pe Sara, cand se uita clownul la ea incepea sa planga :blush:

post-49-13109694482936_thumb.jpg

post-49-13109695107438_thumb.jpg

Ada cu sarbatoritul (Devlyn) si clownul

post-49-13109695477306_thumb.jpg

• 3 weeks later...

super foto...el e un dulcic, zici ca-i mai maricel decat are :hungry:

era un clovn cam aiurea cred :)...am vazut altii mai buni

am fost la plimbare...cu carutul....

post-341-13130105675112_thumb.jpg

Voi doua.Fetele cu bebelusii :floare:

exact. Fetele cu bebelusii. :occasion14:

M-a inebunit, oriunde mergem vrea sa-l ia si pe bebe. Si carutul! care abia mai incape in portbagajul meu minuscul. Dar nu pot sa spun nimic, ca incepe drama...

Aura! Ce frumuseti de copii ai! Felicitari si numai de bine :)

tu ai o formatie asemanatoare cu a mea... ce varste au? ai nascut odata cu 'noi' (cele ce am nascut aici pe forum :boohoo: ) si n-ai zis nimic?

*

Sissi, acum vad pe bubuletul tau, ce mare si vesel e! numai bine in continuare :)

*

Angel, ce par au fetele tale (de frumoase nu zic nimic, nu vreau sa le deochi :) . am impresia ca Ada e copia ta fidela - am dreptate?). Fata mea s-a nascut cu putin par de care a chelit :hug: la cateva luni, mai apoi dupa un an a inceput sa-i creasca si ei ceva par, acum aproape de trei ani si dupa doua tunsuri i s-a indesit si ei, dar tot incet creste. nu ma deranjeaza, are o personalitate care compenseaza orice lipsuri :hug: - ba ma bucur chiar pentru ca nu trebuie sa ma chinui cu pieptanatul, ca sa nu mai zic ca e absolut oripilata de fire de par razlete :lol:

Aura, ce simpatici sunt amandoi. Sa va traiasca!

Ai mei au inceput azi scoala, Andrei prima zi de kindergarten....am fost asa de emotionati ca abia am reusit sa le facem 3 poze in viteza. Poate ii prind mai bine cand se intorc de la scoala. :boohoo:

post-701-13130825309446_thumb.jpg

post-701-13130825389333_thumb.jpg

Multumim ,asemeni si voua , sanatate si tot ce va doriti :D

Felicitari Andrei pt prima zi de kindergarten :D

Aura , schimba masina si nu supara dulceata de fetita sa nu iei si pt bebele ei carutul :D

Sissi ce dulce si ce vesel!

Chef-a ce ghiozdane mari au!

Aura mi se pare dragut sa iesiti asa ca fetele, fiecare cu bebele ei :D

Ptiu,ptiu,ptiu!Tzuca-i mama pe ei de frumosi! :toothy6:

Ti-i aduce pîna în fata casei?

Da, autobuzul scolii opreste chiar in fata casei noastre, dar s-a intamplat sa fie asa, are doar 3 statii in comunitatea noastra si de fapt sunt 2 autobuze doar pentru comunitatea noastra (aproximativ 200 case). Andrei a fost foarte emotionat in prima zi de scoala, a doua insa a zis ca e si "the last one". :tongue3: Bietul de el, nu stie ce-l asteapa mai departe.

Ptiu,ptiu,ptiu!Tzuca-i mama pe ei de frumosi! :cheers:

Ti-i aduce pîna în fata casei?

Da, autobuzul scolii opreste chiar in fata casei noastre, dar s-a intamplat sa fie asa, are doar 3 statii in comunitatea noastra si de fapt sunt 2 autobuze doar pentru comunitatea noastra (aproximativ 200 case). Andrei a fost foarte emotionat in prima zi de scoala, a doua insa [b]a zis ca e si "the last one". :toothy6: Bietul de el, nu stie ce-l asteapa mai departe.[/b]

dragul de el, cat e de frumos !!!! sa nu-l deochi :tongue3: las ca se obisnuieste :D

• 2 weeks later...

Iza , acum vreo luna , cu chef de photo shooting langa flori

Ptiu, frumoasa fata ai! Si vad ca si ei ii place sa poarte rochite.