December 17, 200916 yr comment_10025 ooo, jmekeriile alea-s tare populare pan sgp si malay. io n-am purtat in veci, am gasit in sgp (takashimaya, etaju' 4) niste sandale braziliene (!!!) facute din ceva uimitor de moale si flexibil. io vreau sa-mi iau si io. vazui intr-un magazin din singapore unii f misto da' nu eram inca hotarat. acum imi pare rau ca n-am loat. o sa ma uit si dupe papucii tai. unde-i localizat takamaka asta, ca sa nu umblu de nebun? pe langa lucky plaza? si da in orchard?duminica asta esti liber sa ne videm? pi cumnu? 'ai sa ne videm! itz dau nr. de tel pe pm. takashimaya e pe orchard, daca imi aduc bine aminte intre meritus mandarin si ion orchard/borders. pe partea aia, in tot cazu'. la etaju' 4 (aripa din stinga cum te uitz la magaxin) ie un magaxin de sport. linga ala is papucii. ca pretz is ... cum sa zic? 9.90 singaporezi. da' ca si sandale, the best I ever had. au si marimi mici, de vrei sa-i faci fetii o bucurie. ah, la b2 e magazin harley-davidson, daca te intereseaza Report
December 17, 200916 yr comment_10154 Vaaaai, numai copii unul si unul (fie ei mari sau mici)!!! Pt. toti bubuletzii Vin si eu cu cateva poze mai vechi: Sa-ti traiasca Georgy, zici ca-i fetita! si noi am fost la plimbare pe la inceputul luniicam blitzuite dar na... Misha, ce mare-i buburuza ta! Si tot mai frumoasa! Report
December 17, 200916 yr comment_10205 Multumesc, Eataly , probabil din cauza ca mi-am dorit mult o fetita Report
December 27, 200916 yr comment_12315 Rasete in camera.Ma duc sa vad: sotu' i-a facut tobogan din pat(pat care se ridica) lui Manu. :shock: :shock: Ce distractie pe capul lor! Report
December 28, 200916 yr Author comment_12585 Incantata de cunostinta, Misha. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Ce bubuleatza frumoasa incantata si eu %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> multumesc Report
December 28, 200916 yr Author comment_12586 doamne Misha ce tanara esti!!!! te credeam mai "mare" bubuleata iti seamana foarte bine. ce de bebei dulci au aparut. sa va traiasca si sa va bucurati de ei in fiecare zi %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> EDIT: mi-am dat seama ca aici nu am pus inca nici o fotografie cu a mea bubulina[attachment=0]out.jpg[/attachment] nu sunt asa mare..ma bucur ca spune lumea ca bubu seamana si cu mine-nu de alta da imi turuie "familia lui" toata ziua ca e leita tasu' si " parca ar fi el cand era mic"superba bubulina ta,mare si frumoasaabea astept sa creasca si bubu Report
December 28, 200916 yr Author comment_12587 Chifteaua va prezinta un glob dintr-un pom dintr-un hotel din germania in drum spre romania inainte de granita cu austria. Chifteaua nu vrea sa iasa din crocsi, poa sa ninga poa sa ploo. si nu orice crocsi ci aia imitatie facuti in china si cu cel mai de cacat model. a dormit si cu ei in picioare si au trebuit sa stea pe marginea cazii sa vaza si ei cum face chifteaua baie altfel se lasa cu urlete. bene, tine-ti crocsii http://lh6.ggpht.com/_F8cEeTNC8qs/SyfoAq-YFbI/AAAAAAAAENg/V1lF2QM7sUs/s512/IMG_5695.JPG cat e de dulce!!!!! Report
December 28, 200916 yr Author comment_12590 Misha, ce mare-i buburuza ta! Si tot mai frumoasa!multumescda ce frumoasa e si buburuza tace ochi superbi areo domnisoara in toata regula Report
December 30, 200916 yr comment_12906 Pun si eu o poza cu sufletelul meu nr.2 la putin timp de cand s-a nascut.Maine facem 1 saptamana ... Report
December 30, 200916 yr comment_12909 Sa va traiasca Nicholas, Danuta! E un ingeras perfect pentru Craciun.Refacere rapida si un pupic maaaare si lui Sofia! Report
December 30, 200916 yr comment_12925 Eataly, tare mi-e draga Manu, nu stiu daca ti-am zis vreodata. Pare diafana, nu m-as mira dac-as vedea-o zburand, plutind. Report
December 30, 200916 yr comment_12977 Bun venit,Nicholas! Ce dulceata de fata,cu gura pîna la urechi! ...zic de Manu Report
December 31, 200916 yr comment_12998 Eataly, Manu se face tot mai frumoasa. Dana, ce dulce e Nicholas. Report
December 31, 200916 yr comment_13010 Eataly, tare mi-e draga Manu, nu stiu daca ti-am zis vreodata. Pare diafana, nu m-as mira dac-as vedea-o zburand, plutind. Multumesc Moatza, asa am crezut si eu ca la spectacol la gradi o fac ingeras, dar au facut-o ren.Avea niste cornite de toata frumusetea. Eataly, Manu se face tot mai frumoasa. Dana, ce dulce e Nicholas. Multumesc Milena. Ce dulceata de fata,cu gura pîna la urechi! ...zic de Manu Pai daca Papi i-a facut parc de distractii in camera... Report
January 5, 201016 yr comment_13836 In sfarsit am ajuns unde am dorit - la acest topic .Avem o saptamana <!-- s>< Report
January 5, 201016 yr comment_13842 sa ma laud si eu putin cu ce am o poza cu bunica lor aici familia complecta 2 cu cel mic - Abel2 cu celalalt baietel - Manu (Emanuel) Report
January 5, 201016 yr comment_13894 Huviiiii, ce dulceata de fetita.....a meritat asteptarea! Sa fie intr-un ceas bun! Sa fie sanatoasa si sa aibe parte in viata de tot ce e mai bun! Report
January 5, 201016 yr comment_13895 Pup si ingerasul Nicholas al Danei si pe surioara lui Sofia Report
January 5, 201016 yr comment_13897 Sa-ti traiasca Cec, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii ....4 floricele Report
January 5, 201016 yr comment_13909 Cec, felicitari pentru familia numeroasa.multumescSa-ti traiasca Cec, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii ....4 floricele multumesc, ma rog mereu pt sanatatea lor Report
January 5, 201016 yr Author comment_13998 Pun si eu o poza cu sufletelul meu nr.2 la putin timp de cand s-a nascut.Maine facem 1 saptamana ...sa va traiiasca sufletelul,sa creasca mare sanatos si papaciosce dulce e refacere rapida Report
January 5, 201016 yr Author comment_13999 In sfarsit am ajuns unde am dorit - la acest topic .Avem o saptamana %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />HUVI sati traiasca ingerasul,si sa creasca mare si sa fie sanatose tare dulcepup nasuculiar tie,refacere rapida si bb papacios si cuminte Report
January 5, 201016 yr Author comment_14000 sa ma laud si eu putin cu ce am o poza cu bunica lor aici familia complecta 2 cu cel mic - Abel2 cu celalalt baietel - Manu (Emanuel) sati traiasca copilasii dragalasisa creasca mari si sa fie cumintice ochi frumosi am vazut acolo!!!!!!!(abel) Report
January 10, 201016 yr Author comment_14711 am fost si noi aseara la un party de prunci scuzati naframa meaeram nefrezata,nemachiata,nearanjata,nedormita si dupa lucru am terminat repede tortul si am plecat la "chef" Report