Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Inseamna ca a fost cuminte frumusetea blonda, daca mosul i-a adus ciocolata :o

Asa e,Hazel!

JAYDEN. :)

Vai ce prichindel poznas! Tare dragalas e Paradis!Si ce-mi place si numele!

dac-aude c-a ajuns pe-aici nu-si mai face patu' cand o veni acasa :o

asta vara, dupa ce-a luat cu brio bacu' :o

mance-l mama!

Moatza, sa-ti traiasca barbatul si sa-ti aduca numai bucurii, ca si pana acum! :)

Doua din odraslele mele :drunken:

Mezinul nu era disponibil ... :)

Eu astazi am vazut poza aceasta si m-am oprit la ea sa o admir, deci, superba, pup eu dulce odraslele tale!!!

OOAAAUUU, ce poze frumoase am vazut pe aici!!!

Hazel, Piscotel, Gorgona sa va traiasca "majorii" si sa va vad cu nepotei!!!

Ajutor ??? Pai mai ai nevoie? Cu Ken, Bimby? :D

Asa-i :D si pe ei pot sa ii explotez cit vreau eu si nu imi zic ca n-au chef :D

JAYDEN. :D

Mi se pare mie sau e prima poza pe care o vad cu el? Ce scump e cu 2 dintisori :D

Eu am deja doi nepoti, am avut trei dar una, saraca, a decedat subit!

Nu va speriati, e vorba despre pisici dar fi-mea le iubeste ca pe ochii din cap, zice ca is copiii ei si ca, deocamdata, astia sunt singurii nepoti pe care e dispusa sa mi-i ofere! :D

Sarumana Giorgi, mai pune si tu poze cu frumosul tau :D

Eu am deja doi nepoti, am avut trei dar una, saraca, a decedat subit!

Nu va speriati, e vorba despre pisici dar fi-mea le iubeste ca pe ochii din cap, zice ca is copiii ei si ca, deocamdata, astia sunt singurii nepoti pe care e dispusa sa mi-i ofere! :-*

Si eu am o nepoata cu blana si mustetzi haha, da' suntem prea tinere sa devenim bunici, nu-i asa? 8-)

Bineinteles ca suintem tinere plus ca, la cit de zurlie sunt, intotdeauna ma pun la mintea copiilor, e cazul sa mai cresc intii eu si sa devin un adult responsabil! =))

Acum citeva zile, nepoata-mea de la tara, adolescenta, tot in cerea "mosului" ba nu-s ce haine, ba nu-s ce cercei, la care maica-sa, exasperata, se rasteste ca mai are si alte lucruri mai importante de rezolvat cu banii aia, la interventia mea impaciuitoare: "Lasa, nu mai certa fata, e mica si ea si asa e la virsta asta, ii sta gindul numai la haine si bijuterii, nu gindeste ca noi!" domnisorica, am discutii pe mess si telefon cu ea pe tot felul de teme ce-o intereseaza la 15 ani, se uita la mine intr-un mare fel si zice" Ce mincinoasa esti, care nu gindeste ca noi, ce, tu esti ca mama, mama gindeste ca o baba, tu esti la fel ca mine!" Atunci am realizat de ce copila asta e atit de apropiata de mine si-mi spune toate micile ei secrete, ea considera ca gindesc la fel ca pustii de virsta ei, de aia isi si permite sa mi se adreseze exact ca uneia dintre prietene, pe moment nu stiam, sa ma bucur sau sa ma simt aiurea ca ma percepe asa? :pupic:

mance-l mama!

Sunt sigura ca oricat ar fi de mari tot "puiul mamei" raman.

Piscotel, Gorgona, Adriana, Moatza, sa va traiasca bubuletzii si sa va aduca numai bucurii.

Paradis ce smecherila cu gene lungi :pupic: ..... si dintisori

Iaca, am micsorat si eu pozele lui Matei, ca sa va arat si eu bubuletzul meu :tongue3:

aici pletos....ca nu vroia deloc sa stea la tuns si ii mai puneam o agrafa sa nu ii vina in ochi

349_e381f437b827409b8d1fdbd4f00cd087_thumb.jpg

....si dupa tuns

349_bdab67876fd40a023a886c0acc962b5e_thumb.jpg

349_47d558337cc1f1ddf9f793ac9dfd27fe_thumb.jpg

Iaca, am micsorat si eu pozele lui Matei, ca sa va arat si eu bubuletzul meu :tongue3:

aici pletos....ca nu vroia deloc sa stea la tuns si ii mai puneam o agrafa sa nu ii vina in ochi

....si dupa tuns

Moammma ce ochi si ce privire are! Actor sa-l faci Louisa! 8-) Sa-ti traiasca!

Multumesc frumos.

Adriana,da este prima poza care-mi apare cel mai scump bubulete.

Sa va traiasca Bubuletzii,ca sint tare frumusei si dragalasi! :pupic:

Numai bubuleti si majoreti frumosi acia! ;)

Mai Vaxile,bubuletzii nostri-s bubuletzi si cînd îi luam la o bere! ;)

(Pe cînd apare bubuletzu no. 2?)

mai nu stiu ... poate asa gindesc mamele? in mintea mea, daca cineva vrea cu mine la o bere, e mare voinic si se descurca. asa ca pe vremea cind andrei o sa vrea o bere sper sa fie in stare sa-si duca propria viatza.

number 2 e calculat(a) prin septembrie la anu'. +/-. de ce neaparat? pi pe de o parte nu vrem sa fie prea mare difrenta intre ei. pe de alta, vrem sa-l punem pe andrei in gradinitz cind vine no 2 (si nu poa' sa fie prea mic) iar in mai vrem sa dam o tura pan iurop (including ro) si nu vreau eu sa fie prea avansata cu sarcina la vremea aia. de ce mai? pai andrei e obisnuit la o temperatura +/- constanta de 32 de grade. 99% din timp are doar scutecu' pe el. sa-l duc la temperaturi negative mi se pare o idee cel putin proasta.

Sa va traiasca bubuletzii, mici si mari, ca toti sunt frumosi!

Louisa, in prima poza puteam sa jur ca e fetita! :oops: E frumos foc! sa nu-i fie de deochi

mai nu stiu ... poate asa gindesc mamele? in mintea mea, daca cineva vrea cu mine la o bere, e mare voinic si se descurca. asa ca pe vremea cind andrei o sa vrea o bere sper sa fie in stare sa-si duca propria viatza.

si cînd o sa-si duca propria viata,vor exista momente cînd te uiti la el,si ti-l amintesti cu ochii mari si întrebatori,cu zîmbetul larg fara dinti..si chiar daca este barbat în toata firea,si sigur îl vei trata ca atare,în sufletul tau, o sa mai vezi cîteodata bubuletzul din el :D

number 2 e calculat(a) prin septembrie la anu'. +/-. de ce neaparat? pi pe de o parte nu vrem sa fie prea mare difrenta intre ei. pe de alta, vrem sa-l punem pe andrei in gradinitz cind vine no 2 (si nu poa' sa fie prea mic) iar in mai vrem sa dam o tura pan iurop (including ro) si nu vreau eu sa fie prea avansata cu sarcina la vremea aia. de ce mai? pai andrei e obisnuit la o temperatura +/- constanta de 32 de grade. 99% din timp are doar scutecu' pe el. sa-l duc la temperaturi negative mi se pare o idee cel putin proasta.

Sper sa-ti functioneze planul.Vezi ca-n iurop,paote fi chiar frig în mai.

Maya, lately in mai in Ro au fost si 30C...mai putin seara si dimineata...

In ghermanica, toata vara am tinut plapuma aproape... erau nopti cand inchideam si geamurile!! A fost rece vara asta pe aici. Nu stiu cum va fi la anu', da' vara asta a fost racoroasa.

Eu am muscat-o oadata,acu cîtiva ani,cînd am facut un tur mai lung...si am înghetat prin Bucovina.

Deci nu era înghet,dar nu era de tricou..ci de tricou acopierit cu chimesha si jaca subtire(adica onion look :floare: )..si inca un pic de dîrdîiala :D

Eu am muscat-o oadata,acu cîtiva ani,cînd am facut un tur mai lung...si am înghetat prin Bucovina.

Deci nu era înghet,dar nu era de tricou..ci de tricou acopierit cu chimesha si jaca subtire(adica onion look :D )..si inca un pic de dîrdîiala :D

Pai vara, in Bucovina, destul de des se doarme cu plapuma!!!! Ziua faceam baie si ma ardeam pe spinare (si nu numai...) si noaptea saltam plapumioara pe mine (nu din pricina arsurilor ci din pricina ca era racoare-n casa).