Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Sa va traiasca puii, mari si mici, si sa va bucurati de ei si de copiii lor.

M-am bucurat sa vad aici copiii despre care stiam doar din povesti, ceea ce ma face sa cred ca va simtiti aici mai in elementul vostru.

Am vizionat si clipul Ioanei care face curatenie (felicitari Dragos pentru initierea in muncile gospodaresti) si Tudor a facut o remarca de genul 'nu este prea mica sa dea cu aspiratorul? she is just a baby'

Adriana a pus o poza de cind era Marco bebe si a spus ca este cum nu l-am vazut, si asa este. Multumiri Adriana!

Inspirata de ea, va pun o poza cu Tudor cum nu am pus niciunde; prinde o perioada de vreo doua saptamini cind imi era totuna daca traiesc sau mor.

http://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/incubator2-1.jpg

Aici insa este alta poveste:

http://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/Tudor_Mihaelaplayingcards1-1.jpg

Cit despre daca seamana baietii cu mamele... nu stiu, voi ce parere aveti?

Tudor si cu mine de un Revelion (cred ca acum un an)

http://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/friends2-rev2009-1.jpg

Cassia, nu faci exceptie de la regula, Tudor seamana foarte mult cu tine. M-a impresionat foarte mult prima poza :cheers: dar mi-am revenit la a doua. E frumos foc puiul tau, nu stiu ce face el pe podea dar m-as juca si eu cu el :angryfire:.
Cassia, nu faci exceptie de la regula, Tudor seamana foarte mult cu tine. M-a impresionat foarte mult prima poza :pupic: dar mi-am revenit la a doua. E frumos foc puiul tau, nu stiu ce face el pe podea dar m-as juca si eu cu el :angryfire:.

Incerca sa joace carti :cheers:

Multumesc pentru cuvintele frumoase. Prima poza este cea pe care o vizitez adesea cind sunt suparata pe el, sau il bestelesc pentru orice. Sa imi reaminteasca cum totul in viata ta se poate prabusi in citeva minute si cum nu trebuie sa luam nimic 'for granted'

Da,Cassia,asa este.Într-o secunda poate fi totul..sau nimic...

Tudor,este un frumos,si îti seamana perfect! :pupic:

El este frumos, eu mai putin- mi-a trecut.

M-am mai uitat la poza si am decis ca in loc sa merg sa framint piine, mai bine merg cu el afara. Este atit de fericit ca ninge si vrea atit de mult sa mergem si sa alergam, sa stam cu limba pe afara ca sa prindem fulgi de nea, incit este pacat sa stau in casa facind ceva ce pot face si peste jumatate de ora.

nu e cazul sa fii modesta, tudor e un frumos si chiar iti seamana bine de tot.

si era asa de dulce mic %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif=))<" title="arms" /> :occasion14:

Sa va traiasca bubuletzii, mici si mari, ca toti sunt frumosi!

Louisa, in prima poza puteam sa jur ca e fetita! :oops: E frumos foc! sa nu-i fie de deochi

:D Multumesc Alpha ! Pe strada toata lumea zice ca-i fetita :D

Si tie sa-ti traiasca fetele brunetelele :D

Louisa, Matei e ......Woaw! I mean.....WOW! :D

Ce ochi! Sa va traiasca!

Multumesc Eataly!

Apai de Manu ce sa mai zic! Pupam ochisorii albastri :D

Luisa,

Matei are ochi de catifea.

O sa vrajeasca multe fete... :roll:

:porc: Piscotel

Si voua sa va traiasca Bazu si sa va bucurati de implinirile ei.

Cassia, e baiatul lu' mami, e un frumos si iti seamana, sa iti aduca numai bucurii !
Cassia, e baiatul lu' mami, e un frumos si iti seamana, sa iti aduca numai bucurii !

Multumesc. Asemenea si tie :occasion14:

nu e cazul sa fii modesta, tudor e un frumos si chiar iti seamana bine de tot.

si era asa de dulce mic %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:scratch:<" title="arms" /> :occasion14:

Multam, dar sa stii ca spre deosebire de multe dintre voi (tu inclusiv) nu am fost niciodata frumoasa; poate interesanta, dar ma lasa si asta :thumleft:, asa ca definitiv nu a fost falsa modestie.

Dar Tudor este frumusel. In poza de la spital era la citeva zile de la nastere; desi a avut doar 3 kg si ceva si 52 cm, parea grasut, nu?

Ce copii frumosi.Cassia, asa e iti seamana tare mult, si e superb. sava traiasca , sa fie sanatos si fericit.
Ce copii frumosi.Cassia, asa e iti seamana tare mult, si e superb. sava traiasca , sa fie sanatos si fericit.

Merci, merci. Sper sa traim cit sa il vedem pe picioarele lui.

Ma uitam la adolescentii vostri, si ma gindeam cit de multi ani de acum inainte trebuie sa rezistam (sotul si cu mine) pe baricade pina ajunge si asta mic al nostru asa.

Vaaaai, numai copii unul si unul (fie ei mari sau mici)!!! Pt. toti bubuletzii :D

Vin si eu cu cateva poze mai vechi:

488_46d6a5b03048daa9296f3e3c1baef9f4_thumb.jpg

488_c2b16d11d3e541346c746b6b810f27f6_thumb.jpg

488_f0f37cf6030ce1f9de68a01d7c8a040f_thumb.jpg

488_d577877c4775dbef84475eee9e99eed1_thumb.jpg

Si preferata mea:

488_b8ebbe9c6c0ddb278b5e1df4daec3cce_thumb.jpg

• Author

doamne ce de copii frumosi

sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

si noi am fost la plimbare pe la inceputul lunii

cam blitzuite dar na... :floare:

118_e7c52a8ec3c2584c416c4bd6a962c321_thumb.jpg

118_9a2742c60f087859ad8e6d87882d5c88_thumb.jpg

• Author

moooaaaaaa......

acuma vad cat era nasul meu de umflat si de rosu...incredibil!!!!!!!!

Incantata de cunostinta, Misha. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" />

Ce bubuleatza frumoasa :notworthy:

Mai am 12 zile (sau poate mai putin) si vin si eu cu bubuletele meu. Aveti niste copii atat de frumos! Sa va fie sanatosi si norocosi cu totii.

doamne Misha ce tanara esti!!!! te credeam mai "mare" :notworthy: bubuleata iti seamana foarte bine.

ce de bebei dulci au aparut. sa va traiasca si sa va bucurati de ei in fiecare zi %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" />

EDIT: mi-am dat seama ca aici nu am pus inca nici o fotografie cu a mea bubulina

135_d39674ad2dd80054ba502be85e169f0c_thumb.jpg

Sa traiasca ani multi si fericiti toti bubuletzii vostri ,mai mari sau mai mici,sunt neadevarat de frumosi cu totzii. eu copii mai frumosi decat pe culinar nu am vazut.serios/

Chifteaua va prezinta un glob dintr-un pom dintr-un hotel din germania in drum spre romania inainte de granita cu austria.

Chifteaua nu vrea sa iasa din crocsi, poa sa ninga poa sa ploo. si nu orice crocsi ci aia imitatie facuti in china si cu cel mai de cacat model. a dormit si cu ei in picioare si au trebuit sa stea pe marginea cazii sa vaza si ei cum face chifteaua baie altfel se lasa cu urlete. bene, tine-ti crocsii

http://lh6.ggpht.com/_F8cEeTNC8qs/SyfoAq-YFbI/AAAAAAAAENg/V1lF2QM7sUs/s512/IMG_5695.JPG

In camera din acelasi hotel, la vanatoare dupa Gutza, chinuitul motan al familiei

http://lh6.ggpht.com/_F8cEeTNC8qs/SyfoSy_vcmI/AAAAAAAAEOA/58rLR7-PRb4/s640/IMG_5706.JPG

Gasit Gutza

http://lh5.ggpht.com/_F8cEeTNC8qs/SyfoUmfH7-I/AAAAAAAAEOE/cq6fa9XMAEM/s640/IMG_5707.JPG

ooo, jmekeriile alea-s tare populare pan sgp si malay. io n-am purtat in veci, am gasit in sgp (takashimaya, etaju' 4) niste sandale braziliene (!!!) facute din ceva uimitor de moale si flexibil. chiar, adu-tz si tu fata picolea, sta la plaja tuata ziua.

btw, biata pisica ...

ooo, jmekeriile alea-s tare populare pan sgp si malay. io n-am purtat in veci, am gasit in sgp (takashimaya, etaju' 4) niste sandale braziliene (!!!) facute din ceva uimitor de moale si flexibil.

io vreau sa-mi iau si io. vazui intr-un magazin din singapore unii f misto da' nu eram inca hotarat. acum imi pare rau ca n-am loat. o sa ma uit si dupe papucii tai.

unde-i localizat takamaka asta, ca sa nu umblu de nebun? pe langa lucky plaza? si da in orchard?

duminica asta esti liber sa ne videm?