Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Concurs de iarna pe Arta Culinara

Featured Replies

Lilli !!!! Au ajuns ! Uite:

post-115-1423670643632_thumb.jpg

post-115-14236706447031_thumb.jpg

Multumesc mult de tot ! Ma bucur ca un copil mic !

Abia astept sa-mi fac unghiile si sa fac saleuri ! Vin neaparat si cu dovezi ! :rolleyes:

Uhu ce bine!!! :blob8:

Ciocolata cu curry e preferata mea.Pana si Manu o mananca.

Ceaiul de cafea e preferatul meu.

Ojele sunt preferatele mele.

Esarfele sunt pasiunea mea.Ti-am luat si tie.Sa te imbratisez virtual cu ea.

Restul cioccolatini-lor sunt specialitati piemonteze.Sper sa-ti placa.

:hug:

Eu inca n-am reusit sa fac pafait-ul tau, ca durerile de gat si gripa nu mi-au permis.

Dar abia astept sa-l prestez, m-ai lovit in papila cu reteta ta! :drool:

Eataly, earfa si ojele o sa le port cu mare drag si o sa ma gnadesc la tine de fiecare data !

Nu am mancat pana acum nici una din felurile de ciocolata pe care mi le-ai trimis ! Am gustat in seara asta cate o bucatita de fiecare ! sunt foarte bune ! Urmeaza sa gust si ceaiul !

Imi place mult si prosopelul de bucatarie !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Si uite cine e inspector sef:

post-115-14236830059679_thumb.jpg

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Foxyiiiiiii! A sosit si la mine Mos Craciun! sau cel putin asa mi s-a parut cand am desfacut pachetul, ca "moasa" a pus pe langa premiu si alte cele. Multumesc pentru tot :drool: , inca nu am trecut la atac la dulciuri ca nici n-am mancat de cina, m-am grabit sa fac poza! Imi place si saculetul pentru cartofi, sa nu ma mai plimb la beci, il pun in functiune chiar azi si o sa-ti spun cum se comporta! Cat despre "etajera" pentru prajituri, era cat pe ce sa o inaugurez azi cu biscuitii Iuliei cu alune, dar... asta e alta poveste :blob8: ....

post-192-14237820248605_thumb.jpg

Foxyiiiiiii! A sosit si la mine Mos Craciun! sau cel putin asa mi s-a parut cand am desfacut pachetul, ca "moasa" a pus pe langa premiu si alte cele. Multumesc pentru tot :hug: , inca nu am trecut la atac la dulciuri ca nici n-am mancat de cina, m-am grabit sa fac poza! Imi place si saculetul pentru cartofi, sa nu ma mai plimb la beci, il pun in functiune chiar azi si o sa-ti spun cum se comporta! Cat despre "etajera" pentru prajituri, era cat pe ce sa o inaugurez azi cu biscuitii Iuliei cu alune, dar... asta e alta poveste :hug: ....

Bine c-au ajuns intregi! :drool: Le-am impachetat eu cu grija..... dar niciodata nu stii ce se poate intampla. Sa le folositi / consumati pe toate cu mare placere! :blob8:

A ajuns!!!!!!!! :notworthy:

Multumesc draga Foxyy :hiding: .

Imi place foarte mult termometru deoarece e mic.Am rugamintea sa imi spui la ce anume il pot folosi (ex. o crema, sos, friptura,... etc) si sa imi spui daca se stinge singur.

Chiar sapatamana trecuta vroiam sa cumpar folia pentru copt in cuptor insa cum nu era momentul potrivit am lasat-o pe alta zi. Bine am facut ca am mai asteptat

:o

DSCF4100 (Medium).JPG

A ajuns!!!!!!!! :lol:

Multumesc draga Foxyy :lol: .

Imi place foarte mult termometru deoarece e mic.Am rugamintea sa imi spui la ce anume il pot folosi (ex. o crema, sos, friptura,... etc) si sa imi spui daca se stinge singur.

Chiar sapatamana trecuta vroiam sa cumpar folia pentru copt in cuptor insa cum nu era momentul potrivit am lasat-o pe alta zi. Bine am facut ca am mai asteptat

:-*

Ma bucur tare ca a ajuns premiul! Si ca te-am si nimerit cu folia! :lol: Sa le folosesti pe toate cu mult drag si placere!

Sonda o bagi in congelator, pentru a determina temperatura, iar cutia cu ecran ramane in afara, ca sa poti vedea valoarea. Sau, bagi totul in congelator / frigider.... Cum vrei tu. Rezista pana la -24 de grade.

al doilea părtaș la deconspirare s-a alăturat grupului :rolleyes:

termometrul a fost probat deja și a dat alarma să bag ceapa in casă că de nu îngheață in desagă :lol:

foxyy, mulțumiri maxime din nou!

post-1215-1424463023214_thumb.jpg

ps - adriana, gianduiotii au fost ex-quis-ite, parcă nu am mincat niciodată așa de buni!