Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Concurs de iarna pe Arta Culinara

Featured Replies

Sigur, fiecare face ce vrea! Eu n-as face!

Eu iti dadeam tie premiul!

Dar altii nu au nevoie sa fie umiliti! Si da, eu pot cumpara doua caracatite!

Da, dar nu e cazul sa exageram. Reteta nu e o rusine si munca pe care o implica e enorma. Habar nu am cat costa caracatita si nici nu ma intereseaza, nu mi-o permit caci am alte prioritati si conditiile sunt cu totul altele, dar pot sa o admir macar.

In poze poti s-o admiri pe google! E vorba de sfidare totala! Adica ce faceti voi acolo, ia ca fac eu in 3 etape!

Macar tortul tau poate il mancam!

Nu cred ca ideea Daniellei a fost sa ne sfideze. In plus, a si spus la final ca doua dintre retete apartin lui Lili si Adrianei.

Bun venit in concurs, Daniella. Bafta!

Ai auzit in viata ta de linguseala?

Bafta, sa aiba multe caracatite de cumparat! Si toate fetele care nu pot, or sa zica, bine ca n-am pus o reteta, tot n-aveam caracatita!

Aia ar trebui sa va pese!

Fiecare cu parerea ei. Sa-mi fie cu iertare daca eu inca mai vreau sa vad buna credinta in faptele oamenilor :appl:
Sa-mi fie cu iertare, dar toleranta mea..... dupa zilele trecute! Nici macar nu-mi pasa de reteta ei, imi pasa de oamenii care dorm sub cerul liber si sunt! Ce caracatita.....
Si vrei sa spui ca daca Daniella nu mai cumpara caracatita se rezolva problema oamenilor care nu au ce manca. Alta e rezolvarea, nu mancatul de paine goala sau caracatita. Iti inteleg frustrarea, dar comentariul tau nu-si avea rostul. Ai putea spune acelasi lucru despre mine care fac cel putin un tort pe saptamana - asta nu e o rusine? In fine, inchei discutia aici ca mi se pare ca ma lup cu morile de vant. Noi sa fim sanatosi si sa mancam ce vrem, cand vrem.

Eu spun ceea ce e corect, Daniella nu trebuia sa se laude ca ea cumpara ceea ce majoritatea nu pot si tu ai o problema daca faci un tort pe saptamana.

Cel putin un tort!

Aia era sfidarea!

Bine, daca era in Grecia sau Italia poate costul nu era asa de mare!

Asa e, am o mare problema, dar muncesc pe branci pentru problema asta asa ca sa nu-ti fie cu suparare, dar o sa tin cu dintii de problema mea cat pot eu de mult.

Tu ce faci pentru a imbunatati viata acelor oameni despre care vorbesti? Ca vorbe goale stim cu totii sa aruncam :D

Va rog sa ma scuzati de off topic, daca se poate sa stergeti postarile astea sa sa le mutati undeva... Multa bafta la concurs tuturor ca mai e putin si se incheie. Si multumesc Adriana, Maya, Ioana, Foxxy, Eataly si ceilalti pentru organizare :appl:

Intamplator chiar fac! Si nu torturi!

edit le dau mancare mai ieftina, cum pot, caracatita nu pot!

Poftim???

Nici nu imi vine sa cred! Atata invidie, atata dusmanie! Nu cred ca e de nivelul acestui topic ca eu sa ma justific macar, mi se pare totul o aberatie rusinoasa! Totusi ca sa se inteleaga pana unde merge rautatea unora, critica, judecata si ura: Masa familiei mele de revelion, cu cele doua caracatite (+ sare, piper, ulei, usturoi, patrunjel, lamaie) si o salata de fructe ca desert, care ne-au ajuns 2 zile a fost 230 lei totul, adica 50 euro! Cu siguranta masa majoritatii familiilor din Romania, care cumpara preparate din porc, pasare sau ce vrea/poate muschiul fiecaruia a fost de multe multe multe ori mai scumpa de atat... si foarte bine ca-i asa! Dar ce m-ar interesa pe mine omul care vrea si poate sa cumpere jumatate de porc, carnati, mezeluri, branzeturi, ori rata, curcan, peste, caviar, gasca, ciocolati sau mirodenii de nu stiu care, sau mai stiu eu ce???

Foarte trist, de compatimit si foarte urat! Atat am de spus celor pe care ii freaca intotdeauna grija altuia!

Da, hai sa facem ceva pentru altii, hai sa aducem frumos, bucurie, iubire si lumina in inimi! Nu rautate, judecati si dusmanie! Love, love, love!

Multumesc pentru intrarea in concurs.

Vrei o poza?

si fosrte bine! Dar ce m-ar interesa pe mine omul care vrea si poate sa cumpere jumatate de porc, carnati, mezeluri, branzeturi, ori rata, curcan, peste, caviar, gasca, ciocolati sau mirodenii de nu stiu care, sau mai stiu eu ce??? Foarte trist si foarte urat! Atat am de spus celor pe care ii freaca intotdeauna grija altuia!

Da, hai sa facem ceva pentru altii, hai sa aducem frumos, bucurie, iubire si lumina in inimi! Nu rautate, judecati si dusmanie! Love, love, love!

Eu nu mi-am batut joc de nimeni! Si cand am putut am ajutat! tu ai judecat!

Daniella, Sorina, bine ca ati reusit sa ajungeti la party :appl: ! si ce de bunatati ati adus :D !
Pfai ce veste buna mi-ai dat Adriana!!!!!!!!!!!!! :appl: Multumesc

Eu nu inteleg , de ce , de fiecare data, o initiativa frumoasa se transforma in camp de lupta. Pacat!

Felicitari Sorina , Daniella, Yoyo :appl:

Ma simt oarecum responsabila pentru scandalul asta, mai bine nu ziceam nimic si o lasam sa-si vada de rautatile ei. Mii de scuze, fetelor! :D Doar ca toleranta mea e zero cand vad oameni care judeca si pun etichete fara a sti povestea din spate. Si gata, nu mai zic nimic :D

Bomboanele astea tare ma tenteaza, yoyo. A treia reteta seamana cu brigadeiro sau mi se pare mie?

Daniella, Sorina, Yoyo bine ati venit in concurs si multa bafta !

M-am intors la prima pagina la regulament, s-au schimbat datele concursului?

Citez:

2. Concursul are loc de la data de 8.12.2014 ora 00.00 (ora Romaniei) pina la data de 15.01.2015 ora 23.59 ora Romaniei. Orice reteta postata inainte sau dupa acea data nu va fi luata in considerare.<br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: 'trebuchet ms', verdana, arial, tahoma, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 19.5px; background-color: rgb(199, 213, 240);">