January 16, 201511 yr Author comment_225019 PS: si eu sunt de acord cu propunerea Sorinei de a permite participarea unui user cu mai multe reteteCu multe nu, experienta trecutului ne invata dar probabil ca tu ori nu frecventai pe vremea aceea ori nu-ti amintesti. Dar daca concursul are mai multe sectiuni, cu cite o reteta in fiecare sectiune asta s-ar putea. Tot uitandu-ma la probele de la Masterchef, ma gandeam daca va plac cateva idei pentru concursuri viitoare:Daca va mai exista vreun concurs te pun pe tine sa-l organizezi, sa vezi ce repede iti trec toate ideile astea (evident tonul meu e glumet, sper sa te superi) Report
January 16, 201511 yr comment_225021 Adriana, daca scopul concursurilor e adunarea de retete cred ca se poate participa cu doua retete, gen ceva de mancare si ceva dulce...adica doua farfurii pentru un singur premiu, zic si eu..... Report
January 16, 201511 yr Author comment_225022 Vă spun doar că eu am aflat dintr-o întâmplare. Poate nu știau prea multe persoane. Imi pare rau, eu credeam ca se stia. Eu cind intru in forum apas pe Vezi continut nou sus in dreapta si apar toate subiectele recente, in felul asta se vede ca cineva a postat in subiectul acela si esti destul de actualizat zic eu cu mersul subiectelor. Report
January 16, 201511 yr comment_225024 Hahaha! Dexter, te-ai bagat la concurs, acum trebuie sa te desconspiri ...! noroc ca e in privat!se desconspira Dexter? Stati calme ca mi se desconspira numai mie Noi asteptam cuminti Ca daca e peste balta abia isi bea cafeaua.....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
January 16, 201511 yr Author comment_225026 Adriana, daca scopul concursurilor e adunarea de retete cred ca se poate participa cu doua retete, gen ceva de mancare si ceva dulce...adica doua farfurii pentru un singur premiu, zic si eu.....Din partea mea proprie si personala scopul e sa ne bucuram impreuna, facind cadouri, stimulind fetele sa faca si sa publice o reteta noua, frumoasa. Dupa aceea repet, daca va mai fi vreun concurs, om vedea.Idei sunt multe binenteles si va rog sa ma credeti ca nu e usor de gindit cum poate fi mai bine. Report
January 16, 201511 yr Author comment_225027 Adriana, setul pentru ciocolata e atat de interesant, abia astept sa-l incerc, sa ma joc putin.eu am capacelul care se pune pe deget pentru intins ciocolata cumparat mai demult dar nu cred ca l-am folosit niciodata in schimb acum l-a inlocuit hopa-mitica ala care e durere de misto, il folosesc la intins orice pe piine si imi place, cred ca o sa va placa penseta nu stiu cit de utila poate fi pentru ciocolata dar cred ca se poate folosi si la altele, eu am una care cred ca e aproape identica pentru scos frunzulitele de la capsuni Report
January 16, 201511 yr comment_225033 Multumesc organizatorilor pentru ca faptul ca m-au ales, pentru implicare, timp, rabdare, efortul financiar . Felicitari participantilor si castigatorilor! Yupii Report
January 16, 201511 yr comment_225051 Hahaha! Dexter, te-ai bagat la concurs, acum trebuie sa te desconspiri ...! noroc ca e in privat!Nu e musai..... Daca se-ncordeaza putin, gaseste solutii sa nu se desconspire: adresa prietenului, numele vecinei, o casuta postala, sediul firmei la care lucreaza, scrie initiala prenumelui si apoi numele de familie.... Report
January 17, 201511 yr comment_225077 Adriana, te cred si te inteleg perfect . Oricand aveti nevoie de mine si pentru origanizare si pentru participare cu premii sunt aici si ma ofer voluntar. Report
January 17, 201511 yr comment_225084 Felicitari castigatoarelor,a-ti adus retete minunate.Si bineinteles felicitari si multumiri organizatorilor care au pus in joc premii de toata frumusetea. Report
January 17, 201511 yr comment_225086 mulțumiri de premiere, meritul rețetei aparține maestrului vissani, eu doar cu execuția și mîncatul mulțumiri maxime organizatorilor care nu numai să au oferit premii super ci trebuie să fie și martorii desconspirării lui dex Report
January 18, 201511 yr comment_225143 Felicit si eu castigatoarele! Dar eu cred ca-s cea mai castigata: am castigat experienta si multe retete bune!Bravo! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Report
January 19, 201511 yr comment_225172 Phoenix, premiul e în drum spre tine. Sa ajungă cu bine si sa te folosești sănătoasa de formele de muffins si inele - le poți purta ( si ) ca brățări )))))) Glumesc Report
January 19, 201511 yr comment_225174 Felicitari participantilor si mai ales castigatorilor. Sa va bucurati de premii si noi ceilalti de retetele pe care ni le-ati oferit. Report
January 19, 201511 yr comment_225177 Phoenix, premiul e în drum spre tine. Sa ajungă cu bine si sa te folosești sănătoasa de formele de muffins si inele - le poți purta ( si ) ca brățări )))))) Glumesc Multumesc Maya Report
January 19, 201511 yr comment_225181 Azi dimineata a plecat si premiul spre Olguta! Multumesc mult, Adriana! Report
January 24, 201511 yr comment_225361 Phoenix, premiul e în drum spre tine. Sa ajungă cu bine si sa te folosești sănătoasa de formele de muffins si inele - le poți purta ( si ) ca brățări )))))) Glumesc Multumesc Maya Ma gîndeam ca daca-l pun recomandat, par avion..etc, ajunge mai repede în tara, doar nu e asa departe. Pai din 20 tot în avion o fi, ca nu mai misca. Se roteste în jurul Terrei Report
January 25, 201511 yr comment_225378 O sa rog postasul sa verifice, poate sta la posta, astia sunt tare neseriosi. Report
January 26, 201511 yr comment_225417 O sa rog postasul sa verifice, poate sta la posta, astia sunt tare neseriosi.Abia de azi functioneaza link-ul postei române, cu toate ca DHL nostru mi l-a dat deja din 20 sau 21, nu mai stiu. In orice caz, acum statusul suna asa : la 26.01.2015 15:26 In prelucrare - BSI Bucuresti, deci nu e înca la posta ta Report
January 26, 201511 yr comment_225420 Adriana, azi am luat pachetelul de la Posta, multumesc mult de tot. Fac poze zilele astea. Saru'mana pentru ciocolata si razatoarea aceea mica care e super. Abia astept sa le incerc, sa-mi fac timp sa ma joc putin cu ciocolata saptamana asta. Multumesc din suflet inca o data :crying: Report
January 26, 201511 yr comment_225422 O sa rog postasul sa verifice, poate sta la posta, astia sunt tare neseriosi.Abia de azi functioneaza link-ul postei române, cu toate ca DHL nostru mi l-a dat deja din 20 sau 21, nu mai stiu. In orice caz, acum statusul suna asa : la 26.01.2015 15:26 In prelucrare - BSI Bucuresti, deci nu e înca la posta ta Ok Maya, vine el Report
January 26, 201511 yr Author comment_225428 Adriana, azi am luat pachetelul de la Posta, multumesc mult de tot. Fac poze zilele astea. Saru'mana pentru ciocolata si razatoarea aceea mica care e super. Abia astept sa le incerc, sa-mi fac timp sa ma joc putin cu ciocolata saptamana asta. Multumesc din suflet inca o data :crying: Ma bucur ca a ajuns cu bine, gianduiotti-i erau bonus Sunt sigura ca ai sa le folosesti in modul cel mai potrivit Report