Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Concurs de iarna pe Arta Culinara

Featured Replies

aoleuuuuuu ne mutam la alt spatiu sa detaliez??

Musai!

Mi se pare ca ai poza, nu-i asa? Poti sa o pui la retete de mancaruri fara poze pas cu pas - pui reteta si poza finala si gata, ai scapat de durere :) .

... si pune si reteta de Christmas cake, te rog :occasion14: , nu-i nici o graba, ai timp pana prin Noiembrie :) ...

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Normal! Doar daca n-o faci din nou, cu bilet! Dar cum deja ai pus o reteta...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Musai!

Mi se pare ca ai poza, nu-i asa? Poti sa o pui la retete de mancaruri fara poze pas cu pas - pui reteta si poza finala si gata, ai scapat de durere :) .

... si pune si reteta de Christmas cake, te rog :occasion14: , nu-i nici o graba, ai timp pana prin Noiembrie :) ...

Aia cu Mary si cu vaca ar mai tenta si pe altii !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Olguta :occasion14: Stiam eu ca vei reveni in forta cu ceva super bun

...si super elegant, bravo!

• Author
Imi pare rau ca tre' sa interpretez rolul vrajitoarei rele dar regulile trebuie respectate, cum au zis si alte fete, cred ca cel mai bine e sa se inceapa cu biletul, asa suntem sigure ca in febra pozatului produsului finit el (biletul) e ok :)

Imi pare rau ca tre' sa interpretez rolul vrajitoarei rele dar regulile trebuie respectate, cum au zis si alte fete, cred ca cel mai bine e sa se inceapa cu biletul, asa suntem sigure ca in febra pozatului produsului finit el (biletul) e ok :)

Ah nu e niciun rol rau in poveste, Adriana. Regulile au fost facute sa fie respectate, vina mea ca nu am verificat de doua ori inainte sa scriu biletelul prima oara si noroc ca mi-am amintit a doua oara :D

• Author

Ah nu e niciun rol rau in poveste, Adriana. Regulile au fost facute sa fie respectate, vina mea ca nu am verificat de doua ori inainte sa scriu biletelul prima oara si noroc ca mi-am amintit a doua oara :D

:)

WOW, Olguta - deci stiam io ceva de ciocolata :D ... Nu stiu daca ma mai incumet sa fac de la cap la coada vreo reteta pusa de tine, dar mousse-ul ala dom'le parca tot stiga dupa mine :) ... si cu ocazia asta mi-ai amintit ca n-am incercat niociodata reteta de glazura a Adrianei, ma duc chiar acum sa o caut.

Musai!

... si pune si reteta de Christmas cake, te rog :) , nu-i nici o graba, ai timp pana prin Noiembrie :P ...

Exact, cum zice Iulia! :tongue3:

Olguta, jos palaria! :notworthy:

mai am inca doua preparate cu eticheta de concurs

unde ma mai primiti cu ele ?

hai Sorina!

si nu in ultimul rand felicitari tuturor participantilor! totul arata asa de bine si miroase a sarbatoare si a condimente dulci ... :floare:

mai am inca doua preparate cu eticheta de concurs

unde ma mai primiti cu ele ?

hai Sorina!

si nu in ultimul rand felicitari tuturor participantilor! totul arata asa de bine si miroase a sarbatoare si a condimente dulci ... :-*

Posteaza-le la topicele la care se potrivesc - dulciuri sau mancaruri. In concurs poti avea o singura reteta. :floare:

Foarte simplu, nu am citit reteta Daniellei, pentru ca e o rusine, cand sunt atatea lipsuri, cineva cumpara 2 caracatite??? Ok, ea e mai norocoasa, o sa ma rog sa-i fie bine, dar daca eram la Catzavencu ii spuneam altceva!

O singura data am mancat caracatita si mi-a placut, asa ca Daniella, aruna si la mine o portie :appl:

Zerda, ce problema ai tu cu ce cumpara omul? Fiecare face ce vrea in propria ograda. Norocoasa sau nu, banuiesc ca munceste pentru ce are asa ca bravo ei, tine-o tot asa, Daniella!