November 25, 200916 yr comment_463 Bine v-am regasit fetelor!! Foarte mult ma bucura acest nou forum si va doresc mult succes si la cat mai multi utilizatori. Si pentru ca tot se apropie sarbatorile cu pasi repezi, va propun o reteta rapida de biscuiti cu nutella: http://farm3.static.flickr.com/2581/4078083522_b43297911f_o.jpg [b]Ingrediente 14 biscuiti 125 gr faina 2 oua 80 gr unt 2 linguri cacao 2 linguri zahar 75 gr nutella 1 lingurita praf copt[/b] Amestecam ouale cu zaharul, adaugam untul topit si racit si apoi cacaoa, nutela, faina si la sfarsit praful de copt. Aluatul va rezulta molcut dar il bagam 30 minute la frigider si se va intari, http://farm3.static.flickr.com/2601/4077421943_6bbaf69d62_o.jpghttp://farm3.static.flickr.com/2592/4078177090_bf61d29956_o.jpg Dupa 30 minute, scoatem aluatul, care s-a intarit , de la frigider si forma bilute cat o nuca mare. Le formam destul de rapid pentru ca in contact cu caldura mainii aluatul tinde sa devina lipicios. Asezam bilutele in teva de cuptor tapetata cu hartie de copt si mai dam pentru 15 minute tava la frigider dupa care ii coacem la 170 grade, cuptor preincalzit, pentru 10-15 minute, http://farm3.static.flickr.com/2596/4077425975_5deb50016c_o.jpg Sunt deliciosi si cu un gust ciocolatos tare, http://farm3.static.flickr.com/2763/4077333347_84d36d4e4b_o.jpg Pofta buna!! Report
November 25, 200916 yr comment_471 Laura, bine ai venit... Ma bucur tare mult sa te "revad" Faina reteta, multumim... Report
November 25, 200916 yr Author comment_481 Laura, ce ma bucur sa te vad! Minunati biscuitii! Bine te-am regasit Fata cu parul de aur!!! Tare ma bucur sa te regasesc aici! Te pup si ma bucur ca iti plac biscuitii! Report
November 25, 200916 yr Author comment_483 Laura, bine ai venit... Ma bucur tare mult sa te "revad" Faina reteta, multumim... Corinaaa cat ma bucur sa te revad!! Tare faina idee au avut fetele cu forumul pentru ca mi-ati lipsit tare mult si chiar ma gandeam ce frumos ar fi sa ne regasim intr-un loc nou nout. Te pup si ma bucur ca iti place reteta!! Report
November 25, 200916 yr comment_486 [b][color=#808000]Bine ai venit Laura draga!...imi place mult reteta ta..cu siguranta o voi prestade sarbatori [/color][/b] Report
November 25, 200916 yr Author comment_488 [b][color=#808000]Bine ai venit Laura draga!...imi place mult reteta ta..cu siguranta o voi prestade sarbatori [/color][/b] Dora draga bine te-am regasit!! Ma bucur ca iti plac biscuitii. Simplu de tot se fac si la fel de repede se si duc. Te pup! Report
November 25, 200916 yr Author comment_495 Bine-ai revenit Laura ! Bine te-am regasit Any!! Ma bucur muuult sa te vad aici! Te pup! Report
November 25, 200916 yr comment_520 Heeei, tiza mea, cu o reteta grozava, ilustrata cu poze de exceptie! Bine ai venit, Laura! Report
November 25, 200916 yr comment_633 Lauraaaaaa!Te pup si ma bucur ca te vad!Biscuitii,sînt superbi! Report
November 25, 200916 yr comment_673 ce imi place ce lume gasesc pe aici!!!!! laura, de multe ori te-am pomenit cand iti faceam retetele (panini e la loc de cinste, am mai refacut si altele...). acum te-am regasit. iuhu biscuitii am sa ii fac de craciun si vin cu dovada. Report
November 25, 200916 yr comment_712 Laura , incepe sa-mi placa forumul asta si mai mult , acum ca ai aparut si tu! Report
November 25, 200916 yr comment_813 Laura cred ca trebuie sa fac retetaX3, ca numai eu am capacitate de 2 portii la cum arata! Faine poze! Bine ai venit! Report
November 26, 200916 yr comment_939 Laura, ma bucur sa te revad si-mi place si reteta de nutelosi. E trecuta pe lista de facut, mai ales ca ai mei adora nutella. Report
November 26, 200916 yr Author comment_950 Heeei, tiza mea, cu o reteta grozava, ilustrata cu poze de exceptie! Bine ai venit, Laura! Bine te-am gasit tiza mea frumoasa!! Pupicei scumpa si multumesc ca iti plac biscuitii!! Report
November 26, 200916 yr Author comment_951 Lauraaaaaa!Te pup si ma bucur ca te vad!Biscuitii,sînt superbi! Mayaaaa felicitari pentru forum!! O idee mai stralucita nici ca putea exista. Te pup si bine te-am regasit!! Report
November 26, 200916 yr Author comment_953 ce imi place ce lume gasesc pe aici!!!!! laura, de multe ori te-am pomenit cand iti faceam retetele (panini e la loc de cinste, am mai refacut si altele...). acum te-am regasit. iuhu biscuitii am sa ii fac de craciun si vin cu dovada. Boniiiii cat ma bucur sa te revad!! Iti multumesc draga mea pentru cuvintele tale si abia astept sa vad biscuiteii!! Te puuup!! Report
November 26, 200916 yr Author comment_954 Laura , incepe sa-mi placa forumul asta si mai mult , acum ca ai aparut si tu! Simo draga mea eu dupa ce am vazut anuntul pe blogul Mayei am dat fuga aici in speranta ca va voi reintalni pe toate si uite ca asa a fost!! Abia acum imi dau seama cat mi-ati lipsit !! Te pup si bine te-am regasit!!! Report
November 26, 200916 yr Author comment_958 Laura cred ca trebuie sa fac retetaX3, ca numai eu am capacitate de 2 portii la cum arata! Faine poze! Bine ai venit! Bine te-am regasit Raluca!! Pai sa stii ca multi nu prea ies si daca iti place nutella chiar iti recomand o portie mai mare. Eu in ultima perioada gatesc des si putin si daca mi se intampla sa fac cantitate mai mare o impart pe la cunostinte ca sa nu fiu tentata. Te pup si ma bucur ca iti plac! Report
November 26, 200916 yr Author comment_959 Laura, ma bucur sa te revad si-mi place si reteta de nutelosi. E trecuta pe lista de facut, mai ales ca ai mei adora nutella. Dana a trecut o vesnicie de cant nu te-am mai vazut!! Te pup si tare ma bucur sa te revad in noua formula!! Report
November 26, 200916 yr comment_1008 Laura cred ca trebuie sa fac retetaX3, ca numai eu am capacitate de 2 portii la cum arata! Faine poze! Bine ai venit! Bine te-am regasit Raluca!! Pai sa stii ca multi nu prea ies si daca iti place nutella chiar iti recomand o portie mai mare. Eu in ultima perioada gatesc des si putin si daca mi se intampla sa fac cantitate mai mare o impart pe la cunostinte ca sa nu fiu tentata. Te pup si ma bucur ca iti plac! Ahaaaaaaaaaaaaaam, la fel fac si eu, fac si dau, ca nu pot de buna voie si nesilita de nimeni sa stau cu dusmanul in frigider Report
November 27, 200916 yr comment_1621 Am facut acesti biscuiti, doar ca reteta am luat-o de pe blogul Laurei. Sunt foarte deliciosi si foarte pufosi. Multumesc mult de reteta, Laura. Report