January 30, 201016 yr comment_17892 Fursecurile ELAIDEI, in care-am pus coaja de lamaie si stafide! Multe-multe!Super bune si frumoase! Pacat ca n-au apucat sa se raceasca! Report
January 31, 201016 yr comment_18057 deci...eu weekendu asta am fost cu burta pe gatit.. am inceput de vineri si am inceiat ieri :roll: Am produs:Chec( un fel de negresa (poca)- ca asta a fost reteta originala.. dar am facut asa incat sa fie si vanilie si cioco..Budinca de taietei cu branza dulce O prajitura .. no name.. ca m-am lasat dusa de val , dar a fost de la buna la f buna ( era minunata de era mai insiropata).. Ideea e ca e cu blat vanilie , crema de mascarpone cu cafea, blat cacao, crema de mascarpone cu cioco alba...SI pt ca a fost o onomastica in familie am facut cadou un tort crocant cu piersici ( gabi-cara)Se vede bine ce frumos m-m relaxat.... Report
January 31, 201016 yr comment_18068 Fata, da' stiu ca te-ai odihnit, nu gluma ! Cat despre "odihna activa", o pot rezuma doar in WoooW! Pot sa-mi permit sa sugerez un nume pentru prajitura ta "no name"?Mi-as permite sa-i spun : "Prajitura mascarponata Criss" Report
January 31, 201016 yr comment_18073 Fata, da' stiu ca te-ai odihnit, nu gluma ! Cat despre "odihna activa", o pot rezuma doar in WoooW! Pot sa-mi permit sa sugerez un nume pentru prajitura ta "no name"?Mi-as permite sa-i spun : "Prajitura mascarponata Criss" Multu zoazo.. asa sa fie praji mascarponata fara criss.. ca nu mi-am taiat vre-uh degt' sa ma folisesc drept ingredient...Cu odihna.. fizic obosita lata.. psihic .. super relax... mai ales ca tre sa ma "dezbrac " de cateva ganduri si pb...Oricum iti dai seama ca desi cu atatea dulciuri eu poftesc la fursecurile tale.. Report
January 31, 201016 yr comment_18079 Nu-s ale mele ! Dar stii ce repede se fac...si se coc 10 min la foc iute!Cat poate sa-ti aia sa amesteci ou cu zahar, cu ulei si cu faina? Chiar ca te relaxeaza!Si fa-ne bucuria de-a posta prajitura mascarponata la "imagini" Report
January 31, 201016 yr comment_18101 pe bune ca as face-o .. dar reteta o am.. imaginile nu!!!Data aviatoare promit.. Report
January 31, 201016 yr comment_18137 pe bune ca as face-o .. dar reteta o am.. imaginile nu!!!Data aviatoare promit.. Macar zi-ne reteta, poate o face careva mai repede..... Report
January 31, 201016 yr comment_18166 pe bune ca as face-o .. dar reteta o am.. imaginile nu!!!Data aviatoare promit..Pune-o la "retete fara imagini". Ce io nu tre' sa-mi "cunosc" finuta? Report
February 2, 201016 yr comment_18418 Am facut din nou pizza cu nutellaSi rezultat coptil fffff.fericit Report
February 2, 201016 yr comment_18433 Geany, pai rezultatul e muuult mai dulce decat toate dulciurile de-aici! Sa traiasca sanatos si fericit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
February 2, 201016 yr comment_18443 Geany, pai rezultatul e muuult mai dulce decat toate dulciurile de-aici! Sa traiasca sanatos si fericit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifMultumesc zoazorel,e dulce tare intradevar(seamana numa'cu tacsu'si la propriu si la figurat) Report
February 2, 201016 yr comment_18483 simplu.foi de pandispan,le-am uns cu gem si gata ceva dulce pentru seara. Report
February 2, 201016 yr comment_18510 simplu.foi de pandispan,le-am uns cu gem si gata ceva dulce pentru seara.Am inteles dar chestia aia verde ce e?? Arata super asa colorat pt. copii..... Report
February 3, 201016 yr comment_18571 simplu.foi de pandispan,le-am uns cu gem si gata ceva dulce pentru seara.Am inteles dar chestia aia verde ce e?? Arata super asa colorat pt. copii..... Geany,am pus ceai de matcha(este un ceai japonez sub forma de pudra) Report
February 3, 201016 yr comment_18587 Taylor esti surprinzatoare ca de obicei pana acum era pandispan ziua si noaptea tu ai facut reforma primavara si vara Report
February 3, 201016 yr comment_18687 Taylor esti surprinzatoare ca de obicei pana acum era pandispan ziua si noaptea tu ai facut reforma primavara si vara multumesc Nicoleta sunt bune si reformele cateodata Report
February 3, 201016 yr comment_18689 Taylor esti surprinzatoare ca de obicei pana acum era pandispan ziua si noaptea tu ai facut reforma primavara si vara multumesc Nicoleta sunt bune si reformele cateodata dar numai cele bune Report
February 4, 201016 yr comment_18830 Eu ieri : Kutja-coliva ruseasca. Etaly, e alta reteta la coliva ruseasca? Report
February 4, 201016 yr comment_18888 Da' de cefaceti voi coliva (chiar si ruseasca?) asa fara motiv? Pe mine ma-nfioara!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif Report
February 4, 201016 yr comment_18915 Eu ieri : Kutja-coliva ruseasca. Etaly, e alta reteta la coliva ruseasca? Reteta aici: https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/777-kutja/ Report
February 4, 201016 yr comment_18916 Da' de cefaceti voi coliva (chiar si ruseasca?) asa fara motiv? Pe mine ma-nfioara!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif Pentru ca e buna si nu suntem superstitiosi? Report
February 5, 201016 yr comment_18960 din ciclul daca v-ati saturat de o praji, combinati, inventati, creati una nouafacusem prajitura cu cioco a Stellei , dupa doua zile m-am gandit sa o tranform, asa ca, dintr-un albus ratacit in congi am facut 2 foi de bezea (care mi-au iesit superextra faine) si un rest de ricotta ce mai avea putin si expira, am "creat" asta praji Stella+crema ricotta+bezea+crema ricotta cu cacao+bezeadelicioasa Report