November 30, 201213 yr comment_172795 Am reusit (cu greu, recunosc!) sa salvez 3 mere de la rontaire.Si-am "devastat"iar gradina cu trandafiri a Gellutzei!Iaca, au iesit 6 frumuseti! Eu mananc cu lapte! Report
November 30, 201213 yr comment_172799 Lenias, dai si tu reteta de foi cu miere? Ca-s fan! Le-am incercat pe toate !Si-astea arata intr-un mare fel! Report
November 30, 201213 yr comment_172800 Sorry! Trebuia sa mentionez ca foile sunt cumparate... Sunt antitalent la intins foi de orice fel...Ai dreptate, arata foarte bine si sa stii ca sunt si foarte bune, dar nu este meritul meu Le cumpar de la un laborator... cu 10 lei. Report
November 30, 201213 yr comment_172842 Trandafirii tai, Zoazo, vad ca nu s-au ofilit in glastra, ba sunt foarte frumosi si savurosi pe deasupra! Lenias, ma si vedeam facand prajitura, are cumva si nuca in blaturi?Cum sunt cand le cumperi, moi, ca cele de pandispan, sau tari...poate reconstituim aici prajitura, ca prea bine arata, ma duc la borcanul cu miere, macar, daca alta nadejde, nu-i! Report
November 30, 201213 yr comment_172844 Gelutza, foile nu contin nuca. Sunt banalele foi cu miere de albine. Cand le/am cumparat au fost tari, casante... dar sau inmuiat foarte bine dupa doar cateva ore dupa ce am pus crema. Asa aratau... Report
November 30, 201213 yr comment_172846 Am montat prajitura direct in cutia in care au fost foile, dar inainte am tapetat/o cu folie alimentara... si dupa ace am terminat toate operatiunile, am invelit/o in folie alimentara si am dat/o la rece fara sa pun nici o greutate pe ea... Imi cer scuze daca pozele sunt prea mari, dar nu stiu sa le micsorez si nici nu stiu cum sa intercalez text si poze Report
November 30, 201213 yr comment_172863 Lenias, dai si tu reteta de foi cu miere? Ca-s fan! Le-am incercat pe toate !Si-astea arata intr-un mare fel!Da' reteta postata de mine ce are? Report
December 1, 201213 yr comment_172871 Fata, zisei ca -s fan foi cu miere si-ncerc tot ce prind! P-a ta o fac by default, ca-i simpla, dar vreau sa experimentez! Vazusi c-am facut-o si-o mai fac si anul asta de Craciun! Asta si Alba ca zapada de la Irenke! Report
December 1, 201213 yr comment_172874 Da' reteta postata de mine ce are? Vrei sa incep si eu? da a mea reteta ce are? deci nashico sa te vad ca le iei la rand da? a mea sti tu care zic da? Report
December 1, 201213 yr comment_172875 Buey, potoliti-va, ca ne facem de off topic si nu-i frumos! Ati vazut ca ce-am facut, a iesti si mi-a placut, am postat aici, da? Ia, gata, ca azi n-am timp, da ma faceti de m-apuc de prajiturit! Report
December 1, 201213 yr comment_172884 Azi , rapid , simplu , un chec cu nuca si fructe confiate Report
December 1, 201213 yr comment_172886 Lenias, dai si tu reteta de foi cu miere? Ca-s fan! Le-am incercat pe toate !Si-astea arata intr-un mare fel!Da' reteta postata de mine ce are? Reteta ta e cea pe care am incercat-o alte dati, credeam ca e ceva nou, Domne, feri', ce sa aiba, de dragul tau am sa o fac pentru Mos Nicolae, ca dovada ca te pretuiesc mult! Report
December 1, 201213 yr comment_172887 Eu am facut pentru astazi o praji de post cu fructe uscate, n-am aparat sa pun dovezi, dar nici nu m-a dat pe spate, foarte buna la gust, dar nu prea a crescut... Report
December 1, 201213 yr comment_172888 Azi , rapid , simplu , un chec cu nuca si fructe confiate Uite ce bine a crescut checul tau, imi face o pofta...acus incalec pe matura! Report
December 1, 201213 yr comment_172895 Hai Gelutza , te astept . Checul a crescut , nu ma pot plange , dar putin s-a bronzat la talpa , Doamne abia astept sa ma scap de cuptorul asta. Report
December 1, 201213 yr comment_172896 Azi , rapid , simplu , un chec cu nuca si fructe confiate Ne`am vorbit cumva? suntem pe aproape cu desertul de azi:) Eu am facut pentru astazi o praji de post cu fructe uscate, n-am aparat sa pun dovezi, dar nici nu m-a dat pe spate, foarte buna la gust, dar nu prea a crescut... Cu tine chiar ca m`am nimerit imi pare rau ca nu ti``a iesit pe placul tau prajiturica ta. Eu am facut prajiturica mea ''prajitura de post cu fructe uscate'' eu am facut`o intr`o tava de 42 cm si este inalta de 2 degete si jumatate de ale mele. Eu tre sa impart din ea si am facut in tava mare daca o faceam intr`o tava mai mica era mult mai inalta si a mea. Eu consider ca este destul de inalta a mea. Ce prajitura ai facut? si nu te necaji este important ca este buna la gust. este un platou nu farfurie ptr felul al doilea(a iesit multa) ce se vede am lasat ptr acasa si restul am pus ptr prieteni. Report
December 1, 201213 yr comment_172923 Azi , rapid , simplu , un chec cu nuca si fructe confiate Ne`am vorbit cumva? suntem pe aproape cu desertul de azi:) Eu am facut pentru astazi o praji de post cu fructe uscate, n-am aparat sa pun dovezi, dar nici nu m-a dat pe spate, foarte buna la gust, dar nu prea a crescut... Cu tine chiar ca m`am nimerit imi pare rau ca nu ti``a iesit pe placul tau prajiturica ta. Foarte bine arata prajitura ta, e mai aerata, a mea e mai compacta, dar toata lumea care a gustat-o, a laudat-o, are gust de turta dulce a mea, cred ca a ta e cea cu cocos si merisor. Azi am facut placinte si cu branza si cu mere, ca am avut ieri tort cu dovleac si n-am mai vrut cu bostan...am taiat-o in bucatele micute, micute, fiindca am chemat toti vecinii sa "ne cinstim" de ziua noastra. Report
December 1, 201213 yr comment_172932 Cu tine chiar ca m`am nimerit are gust de turta dulce a mea, ei, sa stii ca cel mai bine te-ai potrivit cu mine. si eu tot de post, o negresa cu stafide, caise uscate si rahat cu fistic. iar praf de copt am pus de-ala special de turta dulce- asa am avut! am dus-o la biserica ptr impartit. si-acasa, bonus, un cremsnit. ar tb sa mai fac si eu poze Report
December 1, 201213 yr comment_172933 Cu tine chiar ca m`am nimerit are gust de turta dulce a mea, ei, sa stii ca cel mai bine te-ai potrivit cu mine. si eu tot de post, o negresa cu stafide, caise uscate si rahat cu fistic. iar praf de copt am pus de-ala special de turta dulce- asa am avut! am dus-o la biserica ptr impartit. si-acasa, bonus, un cremsnit. ar tb sa mai fac si eu poze Sa va fie de bine, pozele sunt binevenite !In legatura cu prajitura mea...La inceput, m-am intristat pentru ca nu a crescut mai mult, dar pe urma, stand stramb si judecand drept...am zis ca nemultumitului i se ia darul. Toata lumea a cerut reteta, in schimb, asa ca, am reevaluat situatia si nu o trec la traume! Eu nu stiu cum arata praful de copt special pentru turta dulce, cum arata acela, e de la Dr. Otk? Unde se gaseste, la Kaufland? Report
December 1, 201213 yr comment_172936 iote-l! si ca arome are scortisoara, cuisoare, nucsoara, ghimbir, piper. Report
December 1, 201213 yr comment_172940 Foarte bine arata prajitura ta, e mai aerata, a mea e mai compacta, dar toata lumea care a gustat-o, a laudat-o, are gust de turta dulce a mea, cred ca a ta e cea cu cocos si merisor. Da ai prajiturit nu gluma:) A me praji are si nuca de cocos si nuca din nuc macinata , rahat, merisor, samburi de nuca, cacao (azi am pus pudra de roscove). Report
December 2, 201213 yr comment_172964 Vika, foarte interesante gogoselele tale Multumesc Ioana ......................................................Apropo de asta , dimineata cad plec la munca autobusul e plini de copii , statia unde cobor si unde e si capatul de linie e in fata unei scoli care are copii pana la 14-16 ani.Ei bine nenea soferul daca urc odata cu ei nici ca ma intreaba de bilet.Cu rucsac in spate, o basca trasa pe ochi nu se stie care-i care ,numai daca te uiti la maini si vezi veregheta.Asa ca concluzie: nu sunt baba si nici tu La fel si la mine , daca imi prind parul in coada cred ca as putea beneficia de reduceri la bilete pe oriunde as merge Report
December 2, 201213 yr comment_173026 iote-l! si ca arome are scortisoara, cuisoare, nucsoara, ghimbir, piper.Multumesc, n-am vazut pana acum, dar nici nu am sansesa vad in iarna asta; asa ma enervez ca trebuie sa depind de cineva(sofer) cand merg la cumparaturi si mai bine nu ma mai duc, iar d-l Gelu nici atat nu cauta decat ce-i dau pe lista...e cu cantec mare! Iata si turta mea dulce,am imbunatatit putin reteta, buna, buna,acum o iubesc! Report
December 2, 201213 yr comment_173050 Chiar nustiu ce ai cu prajiturica? arata foarte bine este detul de inalta (ca doar nu vrei s afie cat un tort) si sunt siguuuuura ca este si foarte gustoasa. Eu simplu si bun azi Mere umplute cu merisor, nuci, scortisoara, zahar , coapte apoi racite si glazurate cu cioco fara lapte. si ptr mine bonus niste dulceata de afine acrisoara Report