November 28, 201213 yr comment_172520 mi-amintesc c-am facut si eu musuroiul cand a aparut si-a fost bunut, chiar daca prafurile alea au si niste prostioare prin ele.sa va fie de bine, Giorgi! Report
November 29, 201213 yr comment_172600 mi-amintesc c-am facut si eu musuroiul cand a aparut si-a fost bunut, chiar daca prafurile alea au si niste prostioare prin ele.sa va fie de bine, Giorgi! Cu asta sunt de acord cu tine, dar a fost facut la cererea publicului ascultator, nu aveam de ales. Fetelor, multumesc! Report
November 29, 201213 yr comment_172611 Scoicile Elanni de aici facute cu Philadelphia de data asta. Ca am avut musafiri neasteptati(dar bineveniti) si n-aveam branza facuta. Si turta dulce de aici, fara glazura, pudrate tot in graba. Report
November 29, 201213 yr comment_172622 Mousse de ciocolata la pahar cu topping crocant azi, iar ieri, gogosele cu banane in sirop de caramel si rom Report
November 29, 201213 yr comment_172623 Oumaigad Olgutza mama de pe ce planeta esti?Hai confeseaza-te! Cine le mananca, ca tu esti siluetata nascuta. Report
November 29, 201213 yr comment_172634 Oumaigad Olgutza mama de pe ce planeta esti?Hai confeseaza-te! Cine le mananca, ca tu esti siluetata nascuta. Multumesc, Lilly Cine sa le manance!!? Eu cu cel mic... ce vezi in poze au fost portiile mele Report
November 29, 201213 yr comment_172637 E clar esti extratereastra! deci fix, da' FIX asta am vrut eu sa scriu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif Report
November 29, 201213 yr comment_172641 adica mananca toate astea, si-i slaba? care n-am avut noroc! s-or face greu firele alea de zahar ars? ca m-ar chinui talentu' super, Olguta! Report
November 29, 201213 yr comment_172650 Cand am deschis topicul, am zis: "Wauu! Ce pofta mi/ai facut Geany cu placinta ta" , dar apoi au inceput sa/mi ploua in gura la fiecare poza.... Report
November 29, 201213 yr comment_172659 E clar esti extratereastra! E clar esti extratereastra! deci fix, da' FIX asta am vrut eu sa scriu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif Nu pot sa zic ca imi permit sa mananc dulciuri in nestire totusi, insa daca mi-e pofta de ceva, imi fac chiar daca mananc doar putin... de cele mai multe ori impart si cu vecinii adica mananca toate astea, si-i slaba? care n-am avut noroc! s-or face greu firele alea de zahar ars? ca m-ar chinui talentu' super, Olguta! Incerc maine sa reiau intreg procedeul si sa va arat procedeul si la alte decoratiuni din zahar, precum rocile, ghemele si alte cateva idei care ma bantuie de ceva timp Asta e o poza mai veche: Report
November 29, 201213 yr comment_172660 Rocile se fac cu gheata parca?Dar ghemele vreau sa vad cum le-ai facut. La vecini, ai? "Frumoasa-i vecina noastraCu desertul la fereastra.Imi da un tort frumos,Mananc pana cad pe jos!" Report
November 29, 201213 yr comment_172661 Rocile se fac cu gheata parca?Dar ghemele vreau sa vad cum le-ai facut. La vecini, ai? "Frumoasa-i vecina noastraCu desertul la fereastra.Imi da un tort frumos,Mananc pana cad pe jos!" Da, rocile se fac cu gheata, ghemele se fac la fel de simplu..revin maine cu poze Frumoase versuri :) Report
November 29, 201213 yr comment_172663 Numai bunatati pe aici, care mai de care. Georgiana, la multi ani fericiti plini de iubire si intelegere. Aura, la multi ani piticei. Olgutza moussul l-am admirat si pe FB, pe asta trebuie neaparat sa-l incerc Oumaigad Olgutza mama de pe ce planeta esti?Hai confeseaza-te! Cine le mananca, ca tu esti siluetata nascuta. Lasa Lilly ca nici cu tine nu-mi e rusine, la cate ciocolatoase faci si tot slaba esti , plus ca noi suntem femei bine la varsta noastra ce ne punem cu 22 de ani ai Olgutei Report
November 29, 201213 yr comment_172667 Da, rocile se fac cu gheata, ghemele se fac la fel de simplu..revin maine cu poze Astept cu nerabdare! plus ca noi suntem femei bine la varsta noastra ce ne punem cu 22 de ani ai Olgutei Ioana mama, m-ai facut baba? Pai nu vin eu la tine sa te bulgaresc?Sa vezi tu atunci bulgareala intre babe. Report
November 29, 201213 yr comment_172676 Superbe decoratiunile alea , ai maini de aur Olguta!!! :) Felicitari!!! Report
November 29, 201213 yr comment_172702 Olguta, gand la gand Eu ieri am facut gogosele cu mar si crema de vanilie, denumite de mine ''gogosele surpriza''. http://img849.imageshack.us/img849/999/p1130873g.jpg http://img42.imageshack.us/img42/6236/p1130866.jpg Report
November 29, 201213 yr comment_172709 Ce dragute gogoselele tale Vika! Le-ai facut din doua bucati una peste alta si mar la mijloc? Report
November 29, 201213 yr comment_172718 Ce dragute gogoselele tale Vika! Le-ai facut din doua bucati una peste alta si mar la mijloc? Multumesc Aura! Am facut un aluat din care am rupt bucatele mai mici, le-am aplatizat in palme, am pus cate un cubulet de mar si le-am rotunjit tot cu ajutorul palmelor. Le-am fript dupa care cu o seringa le-am umplut cu crema.Cine are ustensila speciala, norocul ei/lui. ( ) Report
November 29, 201213 yr comment_172734 Olguta, si eu abia astept tehnica de lucru pentru minunatiile tale. Sunt de mare efect :P Report
November 30, 201213 yr comment_172758 Ioana mama, m-ai facut baba? Pai nu vin eu la tine sa te bulgaresc?Sa vezi tu atunci bulgareala intre babe. hai te astept,ca acum zapada e taman buna.Eu baba nu sunt, ce tu te simti? Apropo de asta , dimineata cad plec la munca autobusul e plini de copii , statia unde cobor si unde e si capatul de linie e in fata unei scoli care are copii pana la 14-16 ani.Ei bine nenea soferul daca urc odata cu ei nici ca ma intreaba de bilet.Cu rucsac in spate, o basca trasa pe ochi nu se stie care-i care ,numai daca te uiti la maini si vezi veregheta.Asa ca concluzie: nu sunt baba si nici tu Vika, foarte interesante gogoselele tale Report
November 30, 201213 yr comment_172769 Fiind sarbatoare astazi am pregatit tortul meu simplu cu mousse simplu de dovleac si dulceata de gutui. O sa pun o poza veche,is cam identice torturile, oricum, (am o mica problema la aparatul foto, nu se mai inchide usita compartimentului pentru baterii si-i trimis la nenea reparatorul...)Dedic tortul sarbatoritilor acestei zile! Report
November 30, 201213 yr comment_172782 Si la mine ,aparatul vechi,nu se inchide la baterii si e prins cu banda scoch e a lui bub' acum..sa-mi spui daca ati rezolvat problema,poate il duc si eu pe al meu la dr. ca e bine sa fie unul de schimb In rest numai bunatati ati facut! nu mai nominez pe nimeni ,e valabil pt. toate! Report
November 30, 201213 yr comment_172783 Si la mine ,aparatul vechi,nu se inchide la baterii si e prins cu banda scoch e a lui bub' acum..sa-mi spui daca ati rezolvat problema,poate il duc si eu pe al meu la dr. ca e bine sa fie unul de schimb In rest numai bunatati ati facut! nu mai nominez pe nimeni ,e valabil pt. toate! O sa te tin la curent, Geany, sa vad ce-o sa iasa, e asa de rau fara...fara bunatati nu stam oricum, dar daca sunt si pozate! Report