December 3, 200916 yr comment_4635 Pa, ba, ba, bammmm Smochine umplute cu ganache si trase-n ciocolata. Report
December 3, 200916 yr comment_4649 Arata de notra 10 bonicelli.Cum le-ai umplut?taiat- umplut -lipit -dat prin cioco?bune la gust asa?Bine v-am gasit si pe aici,io momentan va citesc si execut retete.Pina la imgini mai este. Report
December 3, 200916 yr comment_4651 Arata de notra 10 bonicelli.Cum le-ai umplut?taiat- umplut -lipit -dat prin cioco?bune la gust asa?Bine v-am gasit si pe aici,io momentan va citesc si execut retete.Pina la imgini mai este. Multumesc, Iuliana. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Am iecsplicat la topicul meu de la off topic. Report
December 3, 200916 yr comment_4665 Am iecsplicat la topicul meu de la off topic. Cre ca tu incepi sa devii off topic la off topic Report
December 3, 200916 yr comment_4723 Snej, vreau si eu tiramisuuuuu! :cry: N-am mai vazut smochine preparate asa...Arata interesant. Report
December 3, 200916 yr comment_4746 Cre ca tu incepi sa devii off topic la off topic :-* :-*Asta da, compliment. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 3, 200916 yr comment_4764 Boni,Eu nu vin sa-ti cer . Stiu ca nu ai avut decat 3. Pai da, baietilor le-arat doar pozele, ca sa-i invat minte. Report
December 3, 200916 yr comment_4896 Nu pot sa descriu sentimentele trezite de gogosile de mai sus asa ca m-am prezentat in bucatarie cu linguroiul in mana si am purces la realizarea urmatoarelor:pupicei %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 3, 200916 yr comment_4911 wow, snej, ce apetisanta e felia Snej, Super Dobos !As manca o "oglinda "! Merci fetele. Numai cand ma uit la el parca imi vine sa mai fac o tura dar mai beau o gura de apa si ma calmez . Urmeaza Tiramisu candva saptamana asta :laughing7: La dobos nu va mai pot chema -ce e in poza a fost ultima bucatica- dar la tiramisu fac o tava maaare si pun de cafea si ceai Sa ma chemi si pe mine la ceaiu' ala, da? :laughing7: Report
December 3, 200916 yr comment_4914 Io nu mai citez pe nimeni, ca n-am atata loc de scris..... Toate-s super, una mai apetisanta ca alta.... Mama ce de bunataturi gateste lumea!!!! :laughing7: Report
December 3, 200916 yr comment_4991 si ieri 2 torturiprimul cu visineal 2-lea cu 2 creme: 1-cioco-cafea2-vanilie-nuca caramelal doilea e mai uratel si cu scrisul stramb da a fost facut in mare grabae recordul meu-un tort in 2 ore a fost pt mama unei prietene care a fost incantata de gust si nu a interesato aspectul (din fericire) Report
December 3, 200916 yr comment_4994 NICO sarumana pt retetacozonacul MARIANAunul cu nucaunul cu rahatunul cu coaja porto confiatafff pufosiam scimbat putin compozitia dar au iesit fff binesunt curioasa cum se pastreaza pana maine,daca se intaresc sau se usuca cum am mai patitsper sa nunu cred pt ca sint fff pufosirevin cu impresii Report
December 4, 200916 yr comment_5266 Scovergi.Nu sunt facute de manusitele mele, le-a facut buna mea eu doar le-am invitat la un shooting si le-am dichisit cu peltea de gutui (productzie proprie). trebuie insa sa va arat minunea: uitai sa spun cum le cheama :oops: Report
December 4, 200916 yr comment_5267 Sa ma chemi si pe mine la ceaiu' ala, da? :laughing7: Roiboos de caramel sau mere cu scortisoara e pe gustul tau? Sa mai dau o raita dupa alte sortimente? %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 4, 200916 yr comment_5268 Scovergi.Nu sunt facute de manusitele mele, le-a facut buna mea eu doar le-am invitat la un shooting si le-am dichisit cu peltea de gutui (productzie proprie). trebuie insa sa va arat minunea: uitai sa spun cum le cheama :oops: Pelteaua aia e belea !! Report
December 4, 200916 yr comment_5404 Sa ma chemi si pe mine la ceaiu' ala, da? :laughing7: Roiboos de caramel sau mere cu scortisoara e pe gustul tau? Sa mai dau o raita dupa alte sortimente? %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Mere cu scortisoara!!!!!!! Perfect!!!!!! Report
December 4, 200916 yr comment_5405 Scovergi.Nu sunt facute de manusitele mele, le-a facut buna mea eu doar le-am invitat la un shooting si le-am dichisit cu peltea de gutui (productzie proprie). trebuie insa sa va arat minunea:uitai sa spun cum le cheama :oops: Maaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaaaa, ce-i aici???? Numa' bunataturi!!! Chiar ca-i belea pelteaua!!!! Report
December 4, 200916 yr comment_5491 in seara asta 2 cozonaci la cerere (fara framantare-ca nam avut vreme)unul cu rahat si unul cu rahat si nucaca al de aseara cu rahat a disparut in cateva minutefff pufosinam mai facut niciodata,dar mai facEDITH multumesc pt reteta Report
December 5, 200916 yr comment_5659 Misha, Tare harnica esti !Chiar ca e cumite buburuza ta de te lasa sa cocaleshti atat ! Miha, Repet si eu ce au zis fetele...pelteua e belea.O faci din toata gutuia,sau numai din coji si casute seminale ?Eu fac din pulpa gem,iar din"" resturi" peltea.Dar nu am mai facut de mult.Cojile si cotoarele contin cea mai are cantitate de pectina naturala.Nu mai e nevoie de Gelfix.Spune-ne te rog si reteta ta. Report
December 5, 200916 yr comment_5678 Eu cred ca din cauza umezelii din frigider s-a lasat bezeaua. Cel putin mie asa mi s-a intamplat de fiecare data ,mai putin cand am uns bezeaua cu cioco topita ,dar nu e cazul la tarta asta.[/color]Si atunci ce trebuie facut mona cu tarte dintr-astea? nu trebuiesc puse la frigider? Ar trebui sa incerc sa mai fac una si s-o pun in frigiderul nou sa vad daca si acolo se pleosteste ca de buna era foarte buna, si cind ma gindesc ca imi venea sa nu pun bezeaua pe deasupra cit era de frumoasa numai cu crema de vanilie, dar am zis sa fiu cuminte si sa respect reteta ca ma Laura Draga mea, nu imi explic... eu am facut tarta seara, iar poza cu felia langa ceasca de cafea, pe care am postat-o aici, am facut-o a doua zi dimineata, cred ca se vede ca e la lumina zilei. Evidnet, peste noapte a stat la frigider si... nu s-a lasat! Report