November 30, 200916 yr comment_3069 ieri: gogosi de post1 cub drojdie proaspata2 linguri miere1 pahar ulei1 pahar vin1 pahar suc (compot) ananasfaina cat cuprinde 1 pahar = 100 ml MAaaaaaaaaaaaama, ce bine arata! Da' chiar sunt asa pufoase cum par? Daca ai sti cate retete am incercat pana acum si nici una nu m-a incantat...As vrea sa o incerc si pe asta, daca tu zici ca sunt tot asa de bune pe cat de bine arata... SorinaEdit: te rog, da mai multe detalii despre reteta si cate grame are cubul de drojdie? Report
November 30, 200916 yr comment_3097 MAaaaaaaaaaaaama, ce bine arata! Da' chiar sunt asa pufoase cum par? Daca ai sti cate retete am incercat pana acum si nici una nu m-a incantat...As vrea sa o incerc si pe asta, daca tu zici ca sunt tot asa de bune pe cat de bine arata... SorinaEdit: te rog, da mai multe detalii despre reteta si cate grame are cubul de drojdie? ma bucur ca iti plac. mie imi plac tare, nu ai zice ca sunt de post. aluatul este "mirobolant".cubul de drojdie are 25 grame. scrie pe el ca este pentru 500 gr faina.executia am invatat-o de la lauralaurentiu (crofnele de aici). din ce am constat eu secretul este sa le mai lasi sa creasca dupa ce le tai cu paharul. se vor umfla frumos la prajit. am mai uitat sa scriu la reteta ca se mai adauga arome. eu am pus esenta de vanilie. Report
November 30, 200916 yr comment_3135 Eu cred ca din cauza umezelii din frigider s-a lasat bezeaua. Cel putin mie asa mi s-a intamplat de fiecare data ,mai putin cand am uns bezeaua cu cioco topita ,dar nu e cazul la tarta asta.[/color]Si atunci ce trebuie facut mona cu tarte dintr-astea? nu trebuiesc puse la frigider? [color=#8000BF]Ma gandesc ca ai putea pune bezeaua inainte de servire. Acum sa nu ma intrebi ce se intampla cu ce ramane si trebuie bagata la frigi [/color] Report
November 30, 200916 yr comment_3311 Turnata lui Anat... cu branza de asta data Ti-a iesit splendid, simetrica si perfect taiata, foarte frumoasa [color=#8000BF]Ma gandesc ca ai putea pune bezeaua inainte de servire. Acum sa nu ma intrebi ce se intampla cu ce ramane si trebuie bagata la frigi [/color]Iar eu ma gindeam sa coc bezeaua si sa o pun apoi deasupra.Da' Laurei de ce nu i s-a pleostit? Report
November 30, 200916 yr comment_3314 Turnata lui Anat... cu branza de asta data Ti-a iesit splendid, simetrica si perfect taiata, foarte frumoasa [color=#8000BF]Ma gandesc ca ai putea pune bezeaua inainte de servire. Acum sa nu ma intrebi ce se intampla cu ce ramane si trebuie bagata la frigi [/color]Iar eu ma gindeam sa coc bezeaua si sa o pun apoi deasupra.Da' Laurei de ce nu i s-a pleostit? Multumesc mult, Adriana!! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Te invit la o felie Report
December 1, 200916 yr comment_3432 Mama ce harnice !Vad ca v-ati apucat de fursecurile de Craciun .Bravo !Eu inca nu am intrat in atmosfera de iarna.Nici nu pot,ca la noi sunt 16 grade.Trandafirii sunt ametiti si dau muguri,lalelele si zambilele au scos capul din pamant si intreaba:- Ce-i ?Ce sa fie,o iarna-primavara. :roll: Dar sa revenim la Dulciuri.Sambata i-am avut la masa pe prietenii nostri.Am avut 2 torturi.Unul facut de mine cu zmeura si unul facut si adus de prietena mea,cu crema de ciocolata.Nu le-am ornat.Am lasat "baietii" sa faca asta.Sa va arat ce a iesit,dupa ce i-am convins cu greu sa nu puna pasta de dinti sau silicon din tub. Au pus de toate,aproape tot ce le-a iesit in cale...comestibil sau nu.Important e ca ne-am distrat si la final zambeau fericiti.... Report
December 1, 200916 yr comment_3438 Mama ce harnice !Vad ca v-ati apucat de fursecurile de Craciun .Bravo !Eu inca nu am intrat in atmosfera de iarna.Nici nu pot,ca la noi sunt 16 grade.Trandafirii sunt ametiti si dau muguri,lalelele si zambilele au scos capul din pamant si intreaba:- Ce-i ?Ce sa fie,o iarna-primavara. :roll: Dar sa revenim la Dulciuri.Sambata i-am avut la masa pe prietenii nostri.Am avut 2 torturi.Unul facut de mine cu zmeura si unul facut si adus de prietena mea,cu crema de ciocolata.Nu le-am ornat.Am lasat "baietii" sa faca asta.Sa va arat ce a iesit,dupa ce i-am convins cu greu sa nu puna pasta de dinti sau silicon din tub. Au pus de toate,aproape tot ce le-a iesit in cale...comestibil sau nu.Important e ca ne-am distrat si la final zambeau fericiti.... Ooooooooooo..... ce buni "ornatori" sunt baietii!!!!!!! Bravo lor si bravo si voua, doamnelor, ca ati stiut sa-i gasiti!!!!! Arata superb! Report
December 1, 200916 yr comment_3486 Te invit la o felie Vin fuguta, numa' zi undi! Adriana, cand ajungi prin Bucuresti, te astept %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Simonaro, arata super fursecurile.. Nu ne dai si retetele? ... te rugam Pisco, priceputi barbatii vostri la ornat torturi eu daca l-as pune pe-al meu si-ar prinde urechile la chestii din astea Report
December 1, 200916 yr comment_3501 Adriana, cand ajungi prin Bucuresti, te astept Of, inseamna ca am de asteptat Report
December 1, 200916 yr comment_3510 Simonaro, arata super fursecurile.. Nu ne dai si retetele? ... te rugam quote] cu multa placere 2 retete sunt de aici de pe forum , biscuitii cu Nutella ai Laurei A si fursecurile cu nuca , Lauralaurentiu.Pe celelalte le pun in cursul saptamanii , ok? Report
December 1, 200916 yr comment_3536 Ooooooooooo..... ce buni "ornatori" sunt baietii!!!!!!! Bravo lor si bravo si voua, doamnelor, ca ati stiut sa-i gasiti!!!!! Arata superb! No lasa,ca au si defecteee....,dar s-au jucat ca niste copii spre deliciul nostru.Daca tot ni-s copiii plecti de acasa,ne-am jucat noi . Report
December 1, 200916 yr comment_3543 Simonaro, arata super fursecurile.. Nu ne dai si retetele? ... te rugam quote] cu multa placere 2 retete sunt de aici de pe forum , biscuitii cu Nutella ai Laurei A si fursecurile cu nuca , Lauralaurentiu.Pe celelalte le pun in cursul saptamanii , ok? Astept cu nerabdare %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 1, 200916 yr comment_3589 Repetitie ca sa vaz daca mai stiu sa invart ca cozonac:pupez pe toata lumea si imi pare bine ca v-am gasit aci ( io sunt ca ala micu optimist din banc si ma bucur de tot ce e de bine ) Report
December 2, 200916 yr comment_4218 Nu e de azi, e din w-e dar trebuia sa ma laud :dobos . A doua oara facut in 2 saptamani. Hana mii de multumiri . N-am mai mancat de ani de zile si nu mai eram curioasa sa incerc la cofetarie ca stiam ce gust aiurea incepuse sa aiba. Cu oglinda de caramel e jale, inca Report
December 2, 200916 yr comment_4471 am dezcapacit o cutie cu visine de la congi si iata ce o iesit: o super-tarta gatita cu cioco alba si mentapupicei Report
December 3, 200916 yr comment_4535 Tort Guguta da nu e de azi e de saptamina trecuta. Biscuiti cu ciocolata si fulgi de ovas Mini kekuri , dupa o receta de pe cutia de cacao neagra (tort de ciocolata trebuia sa fie dar o iesit o floare si kekulete) Report
December 3, 200916 yr comment_4547 Snej, Super Dobos !As manca o "oglinda "! Miha, Tare faina tarta si combinatia cu menta .... :roll: Edi, Esti harnicutza ca de obicei ! Report
December 3, 200916 yr comment_4570 Aseara am facut rapid o torta ciocolata, cocos si pere... a fost pt prima data cand am folosit ac reteta dar am ramas foarte placut impresionata. cu siguranta voi mai repeta reteta si o voi posta si pt voi, ca prea buna a fost.Si acum o sectiune Report
December 3, 200916 yr comment_4626 Sufganiot sau gogosi evreesti (umplute cu gem de zmeura si Nutella). Report
December 3, 200916 yr comment_4628 wow, snej, ce apetisanta e felia Snej, Super Dobos !As manca o "oglinda "! Merci fetele. Numai cand ma uit la el parca imi vine sa mai fac o tura dar mai beau o gura de apa si ma calmez . Urmeaza Tiramisu candva saptamana asta :laughing7: La dobos nu va mai pot chema -ce e in poza a fost ultima bucatica- dar la tiramisu fac o tava maaare si pun de cafea si ceai Report
December 3, 200916 yr comment_4629 Sufganiot sau gogosi evreesti (umplute cu gem de zmeura si Nutella). ce miam miam arataaaa Report