December 16, 200916 yr comment_9833 Placinta cu mere Yummm--yyy! Se poate spune? Mi-e o pofta de o placinta cu mere , buna si simpla , dar tot ma complic cu altele .Dimond ! Report
December 16, 200916 yr comment_9855 [color=#808000][b]Fetelor dragelor numai bunatati care mai de care ati facut voi aici!!!!Eu am preparat niste Piramide cu portocale si cocos...Pentru cei interesati reteta o gasiti la PASTICCERIA ITALIANA...adica aici[/b][/color] Report
December 17, 200916 yr comment_10158 [align=center] tuturor harnicutelor ...si parca se simte miros de cetina ... ,chiar v-ati hotarat asa in mare cam ce prajituri veti face,?...eu ma decid greu, dar oricum rege va fi cozonacul .......... tot la cerere, am prestat gomboti cu pesmet proaspat si unt,iar prunele le-am stropit cu rom,mmmmm http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/gomboti.jpg[/align] Report
December 17, 200916 yr comment_10176 eu am facut cornuletele de vanilie ale Mayei ! alea cu nuca de cocos sunt bestiale! nu am poze ca nu am lumina buna si o r sa iasa urat ..... Report
December 17, 200916 yr comment_10293 am facut si eu obisnuita mea turta dulce colorata pt craciundaca nu fac dinastea am impresia ca nu e craciunul si impachetate cateva,pt sefa mea NICO asa as veni si eu la un gombot... Report
December 19, 200916 yr comment_10806 ce bine arata dulciurile acum vin si eu cu o intrebare...e tot de dulciuri... cum topiti ciocolata alba? eu am pus-o simpla la topit pe baie de abur si mi-a facut lichida si in cateva secunde s-a facut la loc groasa si nu s-a mai topit...aveti ceva ponturi la topitul ciocolatei albe? multumesc anticipat! Report
December 20, 200916 yr comment_11011 eram s-o pecesc, postand dulciurile la ce gatim azi! pfoai, am scapat de facalet! Rulada de mure cu sos proaspat de zmeura Eszterházy-szelet Report
December 21, 200916 yr comment_11207 ce bine arata dulciurile acum vin si eu cu o intrebare...e tot de dulciuri... cum topiti ciocolata alba? eu am pus-o simpla la topit pe baie de abur si mi-a facut lichida si in cateva secunde s-a facut la loc groasa si nu s-a mai topit...aveti ceva ponturi la topitul ciocolatei albe? multumesc anticipat! Eu nu am facut dar am vazut la doamna laura-laurentiu,la reteta stelute albe (dulciuri in imagini)ca dumneaei a topit cioco alba pt glazura cu 3 linguri de apa.Ofi asta tipsul'? Report
December 21, 200916 yr comment_11215 ce bine arata dulciurile acum vin si eu cu o intrebare...e tot de dulciuri... cum topiti ciocolata alba? eu am pus-o simpla la topit pe baie de abur si mi-a facut lichida si in cateva secunde s-a facut la loc groasa si nu s-a mai topit...aveti ceva ponturi la topitul ciocolatei albe? multumesc anticipat! Am patit si eu acasa in Ro cu ciocolata Candia paca !Cred ca depinde de calitatea ciocolatei! Report
December 21, 200916 yr comment_11218 la Kandia nu ar fi trebuit sa patesti, e mai buna totusi. asta de menaj e jalnica. eu am gasit ca carrefour una frantuzeasca, marca lor proprie, si zice ca-i de menaj - da' menaju' frantuzit! se comporta exemplar. Report
December 21, 200916 yr comment_11260 multumesc frumos pana la urma am reusit sa topesc aseara....si m-am prins de jmen...ca sa zic asa....ciocolata alba e mult mai sensibila la temperatura....am avut grija ca imediat cum am auzit ca apa clocoteste sa inchid aragazu si sa se topeasca doar sub aburii ramasi si am tot aprins si stins aragazu ca sa nu fie temperatura prea mare....din ce am gasit pe net tb sa ajunga pe la 40-45 grade maxim ciocolata alba...dar eu nu am termometru pt gatit. Report
December 21, 200916 yr comment_11304 [align=center]Lapte de pasare, desertul favorit al fiicei mele http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/SDC17264.jpg http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/SDC17270.jpg[/align] Report
December 21, 200916 yr comment_11335 [align=center]Lapte de pasare, desertul favorit al fiicei mele Ce amintiri imi provoaca laptele de pasare si al tau arata asa de bine!!!! Report
December 21, 200916 yr comment_11359 Azi am incercat sa fac bomboane... sa fiu si io in rand cu lumea( Boni )!Povesteam io pe undeva ca-mi zace in camara, nefolosita, o forma de silicon pt gheata cu inimioare ... ee! io am facut bumboane!Bineinteles ca cioco a mea nu luceste nici pe departe ca a Mayei, bineinteles ca nu toate bumboanele mi-au iesit din gaoace intregi... da' in viteza mea si lipsa de rabdare, cam asta e rezultatul: Report
December 22, 200916 yr comment_11487 wow , ce bine arata bombonele !cum ai topit ciocolata alba ,Iulia? Report
December 22, 200916 yr comment_11488 am avut cea mai ordinara ciocolata de menaj alba pe care am rupt-o bucatele si am pus-o pe baie-marin dar in asa fel incat sa nu atinga apa din vasul de dedesupt si am intins-o in forme cu un penson.acu' am emotii pt bounty! :roll: Report
December 22, 200916 yr comment_11501 am avut cea mai ordinara ciocolata de menaj alba pe care am rupt-o bucatele si am pus-o pe baie-marin dar in asa fel incat sa nu atinga apa din vasul de dedesupt si am intins-o in forme cu un penson.acu' am emotii pt bounty! :roll: ai topit cioco fara ulei sau grasime?si ai folosit pensula? hmm buna ideeF frumusele inimioarele.. Report
December 22, 200916 yr comment_11560 azi am terminat cu prajiturile de craciun:saratele,biscuiti glazurati ,cornulete si bombonici bountyhttp://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/b.jpg Report
December 22, 200916 yr comment_11580 Si eu am facut stelutele albe ! Si maine sper sa fac turta dulce a lui cec! Report
December 22, 200916 yr comment_11590 Eu, cu albusurile ramase de la casuta de turta dulce, bezele: Report
December 22, 200916 yr comment_11616 si eu din nou cozonacii lui NICO au fost facuti sambatastiu ca cel cu nuca pare crud dar a fost taiat la aprox 1 min dupa ce a fost scos din cuptor Report