Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

[color=#808000][b]Fetelor dragelor numai bunatati care mai de care ati facut voi aici!!!!

Eu am preparat niste Piramide cu portocale si cocos...

Pentru cei interesati reteta o gasiti la PASTICCERIA ITALIANA...adica aici[/b][/color]

[align=center]:floare: tuturor harnicutelor :-*

...si parca se simte miros de cetina ... :-* ,chiar v-ati hotarat asa in mare cam ce prajituri veti face,?...eu ma decid greu, dar oricum rege va fi cozonacul

..........

tot la cerere, am prestat gomboti cu pesmet proaspat si unt,iar prunele le-am stropit cu rom,mmmmm :-*

http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/gomboti.jpg[/align]

eu am facut cornuletele de vanilie ale Mayei !

alea cu nuca de cocos sunt bestiale! :floare:

nu am poze ca nu am lumina buna si o r sa iasa urat .....

am facut si eu obisnuita mea turta dulce colorata pt craciun

daca nu fac dinastea am impresia ca nu e craciunul

si impachetate cateva,pt sefa mea

NICO asa as veni si eu la un gombot... :D :D :(

118_43524ab449841a46fca0309e6d40a36c_thumb.jpg

118_94c24d765e78cb6c5d166c647e6a5b2b_thumb.jpg

118_045117221351e08aa303c9a36117b19b_thumb.jpg

118_06e7cc9b069815d575b8c038a69c24c6_thumb.jpg

ce bine arata dulciurile :lol: :love7:

acum vin si eu cu o intrebare...e tot de dulciuri... cum topiti ciocolata alba? eu am pus-o simpla la topit pe baie de abur si mi-a facut lichida si in cateva secunde s-a facut la loc groasa :love7: si nu s-a mai topit...aveti ceva ponturi la topitul ciocolatei albe?

multumesc anticipat! :lol:

eram s-o pecesc, postand dulciurile la ce gatim azi! pfoai, am scapat de facalet! ;)

Rulada de mure cu sos proaspat de zmeura

Eszterházy-szelet

82_0973f7a2b50a766b66bdc5a517fee3ff_thumb.jpg

82_3655f713fb7bd75b13d8529fae9e9e4c_thumb.jpg

ce bine arata dulciurile :) :)

acum vin si eu cu o intrebare...e tot de dulciuri... cum topiti ciocolata alba? eu am pus-o simpla la topit pe baie de abur si mi-a facut lichida si in cateva secunde s-a facut la loc groasa :) si nu s-a mai topit...aveti ceva ponturi la topitul ciocolatei albe?

multumesc anticipat! :)

Eu nu am facut dar am vazut la doamna laura-laurentiu,la reteta stelute albe (dulciuri in imagini)ca dumneaei a topit cioco alba pt glazura cu 3 linguri de apa.Ofi asta tipsul'? :)

ce bine arata dulciurile :) :love7:

acum vin si eu cu o intrebare...e tot de dulciuri... cum topiti ciocolata alba? eu am pus-o simpla la topit pe baie de abur si mi-a facut lichida si in cateva secunde s-a facut la loc groasa :( si nu s-a mai topit...aveti ceva ponturi la topitul ciocolatei albe?

multumesc anticipat! :love7:

Am patit si eu acasa in Ro cu ciocolata Candia paca :love7: !Cred ca depinde de calitatea ciocolatei!

la Kandia nu ar fi trebuit sa patesti, e mai buna totusi. asta de menaj e jalnica. eu am gasit ca carrefour una frantuzeasca, marca lor proprie, si zice ca-i de menaj - da' menaju' frantuzit! se comporta exemplar.

multumesc frumos :)

pana la urma am reusit sa topesc aseara....si m-am prins de jmen...ca sa zic asa....ciocolata alba e mult mai sensibila la temperatura....am avut grija ca imediat cum am auzit ca apa clocoteste sa inchid aragazu si sa se topeasca doar sub aburii ramasi si am tot aprins si stins aragazu ca sa nu fie temperatura prea mare....din ce am gasit pe net tb sa ajunga pe la 40-45 grade maxim ciocolata alba...dar eu nu am termometru pt gatit.

[align=center]Lapte de pasare, desertul favorit al fiicei mele :)

http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/SDC17264.jpg

http://i774.photobucket.com/albums/yy22/nicoleta_a/SDC17270.jpg[/align]

[align=center]Lapte de pasare, desertul favorit al fiicei mele :pupic:

Ce amintiri imi provoaca laptele de pasare si al tau arata asa de bine!!!!

Azi am incercat sa fac bomboane... sa fiu si io in rand cu lumea( Boni :pupic:)!

Povesteam io pe undeva ca-mi zace in camara, nefolosita, o forma de silicon pt gheata cu inimioare ... ee! io am facut bumboane!

Bineinteles ca cioco a mea nu luceste nici pe departe ca a Mayei, bineinteles ca nu toate bumboanele mi-au iesit din gaoace intregi... da' in viteza mea si lipsa de rabdare, cam asta e rezultatul:

166_e5cce2c43e5569022c4781af7c7f8256_thumb.jpg

am avut cea mai ordinara ciocolata de menaj alba pe care am rupt-o bucatele si am pus-o pe baie-marin dar in asa fel incat sa nu atinga apa din vasul de dedesupt si am intins-o in forme cu un penson.

acu' am emotii pt bounty! :roll:

am avut cea mai ordinara ciocolata de menaj alba pe care am rupt-o bucatele si am pus-o pe baie-marin dar in asa fel incat sa nu atinga apa din vasul de dedesupt si am intins-o in forme cu un penson.

acu' am emotii pt bounty! :roll:

ai topit cioco fara ulei sau grasime?

si ai folosit pensula? hmm buna idee

F frumusele inimioarele..

azi am terminat cu prajiturile de craciun:saratele,biscuiti glazurati ,cornulete si bombonici bounty

http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/b.jpg

Si eu am facut stelutele albe ! Si maine sper sa fac turta dulce a lui cec! =))

124_e125468c27c23857a39c939b792926e6_thumb.jpg

124_163e21bf6fa8a05c6e605fe2d4b924dc_thumb.jpg

si eu din nou cozonacii lui NICO

au fost facuti sambata

stiu ca cel cu nuca pare crud dar a fost taiat la aprox 1 min dupa ce a fost scos din cuptor

118_d34f36a63d2ac8e657902915e5f2a396_thumb.jpg

118_9ccfaef0dc642e36c166acbbf78a19c5_thumb.jpg

118_821e6725ede882ab45de80c186f34ff5_thumb.jpg

118_23135dc116330d14955068bedff7901a_thumb.jpg