January 18, 201115 yr comment_72744 caty de bine arata dulciurile voastreEu nu pozez intotdeauna ce fac, Azi fiind ziua fetei am facut niste fursecuri si le-am si pozat Report
January 18, 201115 yr comment_72756 Ceci, arata f bine fursecurile! La multi ani domnisoarei tale! Vin si eu cu niste fursecuri simple, umplute cu gem de prune si nuca macinata! Mai am cateva! Report
January 18, 201115 yr comment_72765 Bonsoar!Am lipsit mult de pe forum, nepermis de mult, dar am fost foarte ocupata cu pregatitul dulciurilor.Aseara am realizat aceste delicioase Branzoaice Ninja.Nu va lasati pacalite de aspectul lor de caracatite schingiuite, reteta e fabuloasa! P.S. Exista un topic de nenorociri culinare si eu nu stiu? Report
January 18, 201115 yr Author comment_72768 Bonsoar!Am lipsit mult de pe forum, nepermis de mult, dar am fost foarte ocupata cu pregatitul dulciurilor.Aseara am realizat aceste delicioase Branzoaice Ninja.Nu va lasati pacalite de aspectul lor de caracatite schingiuite, reteta e fabuloasa! P.S. Exista un topic de nenorociri culinare si eu nu stiu? Stiu ca ma repet(si,da,stiu ce se spune despre oamenii care o fac...da iaca fîs,de aia nu mai pot eu ),dar cum spuneam,în ochii mei arata ca o cunoscuta opera de arta a lui Edvard Munch!(The scream) Report
January 18, 201115 yr comment_72770 Stiu ca ma repet(si,da,stiu ce se spune despre oamenii care o fac...da iaca fîs,de aia nu mai pot eu ),dar cum spuneam,în ochii mei arata ca o cunoscuta opera de arta a lui Edvard Munch!(The scream) Draga mea, despre cuscre numai de bine, ca sa zic asa, deci te cred! Dar ia zi tu sincer, daca ai tine in casa o astfel de opera de arta, huh? Ma refer la opera mea de arta, nu la cea a lui Munch, bun inteles! Report
January 18, 201115 yr comment_72776 Cara, te pup si eu, cat despre opera de arta, asa era modelu' , e clar ?? cred ca le-ai facut pentru Mihnea cel frumos. Report
January 18, 201115 yr Author comment_72785 Stiu ca ma repet(si,da,stiu ce se spune despre oamenii care o fac...da iaca fîs,de aia nu mai pot eu ),dar cum spuneam,în ochii mei arata ca o cunoscuta opera de arta a lui Edvard Munch!(The scream) Draga mea, despre cuscre numai de bine, ca sa zic asa, deci te cred! Dar ia zi tu sincer, daca ai tine in casa o astfel de opera de arta, huh? Ma refer la opera mea de arta, nu la cea a lui Munch, bun inteles! Nu as tine-o,as hali-o! Report
January 18, 201115 yr comment_72814 Da, stiu ca a trecut Craciunul, da' vroiam si eu sa ma laud cu priml meu cozonac , framantat cu manutele mele (se stie cat de mult iubesc sa framant ), nu la masina de paine si nici la termomix.Facut inainte de Craciun. Report
January 19, 201115 yr comment_72868 Un pandispan, facut dupa reteta de pe acest blog. mi-au placut mereu retetele ei de pe un site italian, si acum ca am gasit blogul ei ( merci Lili ) am urmat reteta cu exceptia zaharului , pe care l-am diminuat la 180 gr.intradevar, nu se lasa deloc, e foarte aerian si usor. si din cele 6 oua mi-au iesit 2. probabil ca unul il congelez pentru un tort ceva cu ganache.mai gasisem si o reteta a lui luca montersino , dar am preferat s-o fac pe asta http://arabafeliceincucina.blogspot.com/ Report
January 19, 201115 yr comment_72871 Bonsoar!Am lipsit mult de pe forum, nepermis de mult, dar am fost foarte ocupata cu pregatitul dulciurilor.Atunci te iertam Report
January 19, 201115 yr comment_72887 Un pandispan, facut dupa reteta de pe acest blog. mi-au placut mereu retetele ei de pe un site italian, si acum ca am gasit blogul ei ( merci Lili ) am urmat reteta cu exceptia zaharului , pe care l-am diminuat la 180 gr.intradevar, nu se lasa deloc, e foarte aerian si usor. si din cele 6 oua mi-au iesit 2. probabil ca unul il congelez pentru un tort ceva cu ganache.mai gasisem si o reteta a lui luca montersino , dar am preferat s-o fac pe asta http://arabafeliceincucina.blogspot.com/ Mi-e drag si mie blogul asta!Pufos pandispan! Report
January 19, 201115 yr comment_72889 Mi-e drag si mie blogul asta!Pufos pandispan! Are retete superbe. eu o urmaream pe cook mereu. am facut mai multe din retetele ei. Report
January 19, 201115 yr comment_72918 Cara zapacita si inspirata inclusiv inspiranta!! Ma bucur tare mult sa te revad! Report
January 19, 201115 yr Author comment_72954 Stella,pandispanul asta e doar cu amidon de porumb,fara pic de faina,nu?Arata super!!! Report
January 19, 201115 yr comment_72966 Stella,pandispanul asta e doar cu amidon de porumb,fara pic de faina,nu?Arata super!!! da , exact. si eu am redus zaharul de la 240 gr la 180, fiind asta si cantitatea de amidon.trebuie intai batut albusul spuma, ( eu la ken) apoi adaugat "din mers" galbenusurile ( erau 6 oua mari)apoi zaharul tos tot 2din mers" incet incet, ca la bezele. apoi am pus zeama de lamaie, am micsorat viteza si am adaugat amidonul/maizena.se toarna in forme, Nu se niveleaza cu spatula, Nu se bat de masa ca sa se niveleze, Nu se pune praf de copt.se dau formele ( mi-au iesit 2 ) la cuptorul incalzit la 180° pentru cca 20 min, apoi se scade temp la 170° alte 15 min, ( cca 1-2 min mai mult sau mai putin cum credet si va stiti cuptorul) . dupa ce e gata, se stinge cuptorul si se lasa tavile inca 5 min cu usa intredeschisa.apoi se lasa sa se raceasca , si in final se scot pe gril.sunt extrem de lejere ( si consistenta si greutatea) si "nu cad"am uitat , usa la cuptor NU se deschide deloc in timpul coacerii. et voilàcred ca ar fi ideal la tortul acela cu pandispan si crema de zahar ars Report
January 19, 201115 yr comment_72977 Cara, chiar nepermis de mult!Te pup tare! Cara, te pup si eu, cat despre opera de arta, asa era modelu' , e clar ?? cred ca le-ai facut pentru Mihnea cel frumos. Nu as tine-o,as hali-o! Atunci te iertam Cara zapacita si inspirata inclusiv inspiranta!! :P Ma bucur tare mult sa te revad! Dragele mele, mă bucur să vorbim iar. Nu zic ma bucur ca ne revedem pentru ca eu am fost pe-aici tot timpul numai n-am glasuit, ca eram ragusita ;P Si ca sa nu fiu de tot off topic, sa stiti ca anul trecut retetele imi reuseau, am facut un tort de branza dulce combinand o reteta de-a KikenHanei cu una de-a lui Peter şi am mai facut si niste rulouri cu unt. Report
January 19, 201115 yr comment_72981 Ce bunatati ai ascuns tu acolo de ochii nostri! Pot să mă laud un pic cu tortul ala? Deci ma laud: a iesit de o finete rarisima, piesa de rezistenta la o masa ifosita unde eu trebuia sa vin cu desertul. Marturisesc sa nici eu n-am crezut ca-mi va reusi, fiind o combinatie la prima vedere Report
January 19, 201115 yr comment_72983 Chiar asa Arcadia!!! Ia un sirop de raguseala... Ma tratez, ma tratez! Report
January 19, 201115 yr comment_72984 Chiar asa Arcadia!!! Ia un sirop de raguseala... Ma tratez, ma tratez! Inseamna ca tre' sa evit sa mai intru pe la dulciuri...Eii nu-i nimik,intru ma semnez anonim si ma servesc virtual Report
January 19, 201115 yr comment_72987 Inseamna ca tre' sa evit sa mai intru pe la dulciuri...Eii nu-i nimik,intru ma semnez anonim si ma servesc virtual Draga mea, n-ai a te teme daca tot anul o sa am reusite ca aceea cu moristile! O sa fugi rupand pamantul de topicul asta! Report
January 19, 201115 yr comment_72988 Inseamna ca tre' sa evit sa mai intru pe la dulciuri...Eii nu-i nimik,intru ma semnez anonim si ma servesc virtual Draga mea, n-ai a te teme daca tot anul o sa am reusite ca aceea cu moristile! O sa fugi rupand pamantul de topicul asta! Uff!! M-am linistit atunci.Ca totul suna super asa la prima vedere(ma fac eu ca n-am vazut ,n-am auzit...nush' tiuuuu dom-ne despre ce e vb. in propozitie),dar adevarul e ca am apoi mustrari de cunostinta de cauza'',ma bantuie intelegi?! Aia e nashpa'... Report