January 28, 201115 yr comment_74472 am ramas datoare cu o sectiune la carrot cake superb la gust, o sa mai fac reteta asta da, frumoasa secsiune, cum e blatul? pare putin umed, place mie asa, ca nu mai trebuie insiropat multumim frumos...da' acuma vrem si reteta, daca nu-i cu supararecand ai timp, nu-i graba Report
January 28, 201115 yr comment_74476 100 grams pecans or walnuts 340 grams raw carrots (about 2 1/2 cups finely grated) 2 cups all-purpose flour 1 teaspoon baking soda 1 1/2 teaspoons baking powder 1/2 teaspoon salt 1 1/2 teaspoons ground cinnamon 4 large eggs 300 grams granulated white sugar 1 cup vegetable or canola oil 2 teaspoons vanilla extract Cream Cheese Frosting: 57 grams unsalted butter, room temperature 227 grams cream cheese, room temperature 2 cups icing sugar, sifted 1 teaspoon vanilla extract 1 teaspoon finely grated lemon zest Garnish: (Optional) 1 cup (100 grams) toasted and finely chopped walnuts or pecans am adaugat 1/2 cup apple sauce si a iesit extraordinar, nu e uscat e exact pe gustul nostru (si al prietenilor dupa cum am observat ) am facut morcovii din martipan colorat si gata.....o sa fac reteta mereu ca ne-a placut tare, nu mai schimb...e luata de pe un blog, daca e voie pun , blog american Report
January 28, 201115 yr comment_74492 am adaugat 1/2 cup apple sauce si a iesit extraordinar, nu e uscat e exact pe gustul nostru (si al prietenilor dupa cum am observat ) am facut morcovii din martipan colorat si gata.....o sa fac reteta mereu ca ne-a placut tare, nu mai schimb...e luata de pe un blog, daca e voie pun , blog american copiat, salvat, salivat din nou, tre' sa ma mobilizez cat mai repede (acum as face-o, da n-am tate cele)multumesc Report
January 29, 201115 yr comment_74621 merci angel pentru reteta. nu o sa-ti para rau daca ai chef sa incerci...place si copiilor mult si e usor de facut Report
January 29, 201115 yr comment_74675 cu siguranta am sa-l fac. Si pentru copii si pentru cei mari Report
February 1, 201115 yr comment_75177 Eu am luat baza de la prajitura cu pere a Petuniei si am facut o tarta cu gem de gutui( de la mama Eataly ).Cu restul de aluat, bine infainat, am facut fursecuri umplute cu cafea (adica am infipt in mijloc un drajeu cu cafea).Deasupra am presarat Nesquik. V-am mai spus ca o ador? Pe Petu, cu tot cu reteta ei de praji cu pere. Report
February 1, 201115 yr comment_75206 Eataly ce-mi place platoul tau cel alb Eu azi si pe post de mic dejun ,dar si ca desert budinca de quinoa dupa o reteta de-a Inei LA micul dejun am servit cu maracuja, iar la pranz cu piure de fructe Report
February 1, 201115 yr comment_75233 Ce de bunataturi pe aici!!! Azi am facut si eu ceva dulce ca a venit sefa mea in vizita la un ceai. Cand vine musafirul pe nepusa masa ma salvez mereu cu checul economic al lui Laura Sava . facut in forma rotunda si presarat cu stafide. A fost foarte bun, sefa a cerut si la pachet. Report
February 2, 201115 yr comment_75279 Checul nostru in forma de colac de toate zilele, cu ness caffèhttp://i825.photobucket.com/albums/zz171/Adisor3/fettaciambella.jpg Report
February 2, 201115 yr comment_75312 Eu am luat baza de la prajitura cu pere a Petuniei si am facut o tarta cu gem de gutui( de la mama Eataly ).Cu restul de aluat, bine infainat, am facut fursecuri umplute cu cafea (adica am infipt in mijloc un drajeu cu cafea).Deasupra am presarat Nesquik. V-am mai spus ca o ador? Pe Petu, cu tot cu reteta ei de praji cu pere. Asa as manca acum ceva dulce,cu o pofta de aia cum n-am mai avut de muuulta vreme.Dar n-am vreme sa-mi fac nimic ca-s la renovat/vopsit/mutat prin locuinta. Ma servesc totusi virtual cu o bucatica de tarta,mmm,gutui, si cu un fursec. Report
February 3, 201115 yr comment_75529 Mi-am potolit astazi pofta de dulce cu niste cornulete cu mac,dupa reteta Adrianei . Exceptionale!!!!! Maine daca am timp,fac varianta sarata de cornuri Initial am vrut astazi sa fac prajitura cu pere si nuci a Geninei,dar am avut neplaceri cu nucile Report
February 5, 201115 yr comment_75755 Aseara, dupa o cina lejera un desert rapid si de efect: crêpes cu sos de ciocolata: Sau cu inghetata de vanilie si sos de cirese Amarena: Report
February 5, 201115 yr comment_75846 Ce de bunatati !Eu pentru azi -briose -muffins (cum vreti ),cu alune, stafice si bucati de ciocolata! Mi-am incercat si o tava noua cu aceeasta ocazie , dar de cea de silicon am uitat ! Report
February 5, 201115 yr comment_75861 Ce de bunatati !Eu pentru azi -briose -muffins (cum vreti ),cu alune, stafice si bucati de ciocolata! Mi-am incercat si o tava noua cu aceeasta ocazie , dar de cea de silicon am uitat ! aha, te pregatesti cu inimioare de sf valentin..... Report
February 6, 201115 yr comment_75961 Tort, pentru ziua de azi!Iaurt, cu zahar, cu frisca si cu gelatina.Si cu mandarine din compot! Sectiune inca n-am!Am s-o pun mai tarziu, dupa ce vine mama lui Stefan si-l taiem! Florile sunt din bomboane Sugus! Report
February 6, 201115 yr comment_75996 Si vin si cu sectiunea!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif Report
February 6, 201115 yr comment_75997 Checul nostru in forma de colac de toate zilele, cu ness caffèAnd again, de data asta am dizolvat nessul in lapte si a iesit uniform pata de culoare. Report
February 6, 201115 yr comment_76009 O placinta "impletita" /cositza , cu mere si stafide , cu aluat frantzuzesc, si un rest de caramel shortbread , facut de dat , lasat o bucata pentru casa Report
February 6, 201115 yr comment_76021 Noaptea trecuta...vecinii aveau chef si nu am putut dormi. Deh...ma chinuie talentul dar mai e mult pana departe Report
February 6, 201115 yr comment_76024 M-as servi de la toata lumea cu o bucatica chec, briosa, cosita, prajiturica. Ce sa mai, o sa intru-n dunga pe usa! Report
February 6, 201115 yr comment_76033 Boabe de cafea, te rog, micsoreaza pozele inainte de a le incarca in mesaje. Report