February 16, 201115 yr comment_77586 LILIANA, ce de bunatati ai facut!!!!Eu vreau reteta de la budinca cu fulgi de porumb, te roooog!!!! Report
February 16, 201115 yr comment_77607 Eu vreau reteta de la budinca cu fulgi de porumb, te roooog!!!! Si eu sunt curioasa.Si guguluful cum l-ai colorat asa frumos? Report
February 18, 201115 yr comment_77915 LILIANA, ce de bunatati ai facut!!!!Eu vreau reteta de la budinca cu fulgi de porumb, te roooog!!!! sa pun reteta maine atat pe blog cat si aici..a fost tare buna Report
February 18, 201115 yr comment_77916 Eu vreau reteta de la budinca cu fulgi de porumb, te roooog!!!! Si eu sunt curioasa.Si guguluful cum l-ai colorat asa frumos?am lasat un pic de compozitie in care am pus colorant . Am pus un rand de compozitie apoi cea colorata si pe urma iar compozitia galben iar deasupra am presarat nuca Report
February 19, 201115 yr comment_78071 rulada cu marmelata de soc Wow,sunt tare curioasa cum e marmelada de soc.Ai cumparat-o sau ai facut-o tu? Report
February 19, 201115 yr comment_78075 E facuta din boabele de soc, dupa ce trec florile, e facuta acu multi ani, pe vremea aceea aveam per marginea drumului copacii, acu e o parcare e placuta doar ca eu nu am stiut sa-i scot semintele si iti ramin printre dinti Report
February 20, 201115 yr comment_78127 E facuta din boabele de soc, dupa ce trec florile, e facuta acu multi ani, pe vremea aceea aveam per marginea drumului copacii, acu e o parcare e placuta doar ca eu nu am stiut sa-i scot semintele si iti ramin printre dinti Mmm,daca nu uit,cand e perioada socului,o sa fac si eu,sau macar o sa incerc.Ne place mult si sucul de soc,si banuiesc ca o sa ne placa si marmelada.Mersi,Adriana! Report
February 20, 201115 yr comment_78142 [font=Comic Sans MS]Azi zi de waffles ... La desert cu frisca, banane si capsuni in soarele dupa-amiezii: Desi nu se observa, sunt facute cu faina dinkel, 1/2 alba, 1/2 integrala. Capsunile sunt de la congelator, dulci si aromate.[/font] Report
February 20, 201115 yr comment_78167 LILIANA, ce de bunatati ai facut!!!!Eu vreau reteta de la budinca cu fulgi de porumb, te roooog!!!! Georgiana am reusit sa scriu reteta .Eu am luat-o din Carticica Practic nr.2/2011.Am scris-o aici: https://forum.artaculinara.ro/topic/2477-budinca-cu-fulgi-de-porumb/ Report
February 20, 201115 yr comment_78196 Foi de napolitana cu nuca si caramel,si rulourile cu crema de lapte praf. Report
February 20, 201115 yr comment_78204 Foi de napolitana cu nuca si caramel,si rulourile cu crema de lapte praf. Imi zici te rog cum faci rulourile?Crema,mai bine zis.Multumesc! Report
February 21, 201115 yr comment_78333 [font=Comic Sans MS]Of ... Tot ce puneti voi aici ingrasa numai privind ... nu ma mai satur. Ca sa nu mai vorbim de aspectul estetic care inzeceste efectul. De sarbatori am mancat in ro mere coapte si merele Stellei au trezit amintirile unor momente placute - stat la povesti cu prietene vechi in aroma de mere coapte. Trebuie sa le fac! Sorry pt. off-topic[/font] Report
February 21, 201115 yr comment_78346 prajitura cu bile de cocos - inainte de glazurare (reteta de pe net) servita cu "bile" de inghetata Report
February 21, 201115 yr comment_78351 prajitura cu bile de cocos - inainte de glazurare (reteta de pe net) servita cu "bile" de inghetata Foarte interesant!Nu ma prind cum ai facut-o,da` daca e cu,cocos e buna tare! Abia astept sa vina primavara!uoooof!Am facut si eu macarons,eram tare curioasa cum sunt,intr-adevar deosebiti ,da cam dulci pentru gustul meu,Am citit cu atentie reteta Irinei,si m-am uitat si pe net,sunt foarte asemanatoare toate intre ele,cantitatea de zahar mai difera pe ici pe colo,ce mai tura- vura le-am facut pt prima data ,si o sa mai fac.Am gasit pe blogul unei englezoaice o reteta care mi-a convenit din cauza albusului,ca nu trebe scos afara cu o zi-doua inainte,tipa zice ca nu e nici o diferenta si merita-ncercat.Am eu o chestie cu albusul,desi am o gramada la congi,nu prea sunt de acord cu albusul scos afara cu zilele,asa stiam eu ca albusul ori e congelat imediat,ori folosit,altfel e toxic,ma rog nu stiu cat o fi de adevarat,m-am condus dupa lozinca asta.Fine si bune! Irina iti multumesc si tie ca m-ai intrigat,foarte faine de facut cadou,am sa incerc si eu sa le colorez ha,ha! [center] [/center] Report
February 22, 201115 yr comment_78354 Nico, ne-ai prezentat o feerie. Imi vine sa bag mana in monitor si sa apuc o prajiturica cu tot cu o floricica. P.S. Am eu o banuiala ca ti-a fost cam greu sa decizi care poza e mai frumoasa si mai expresiva. Report
February 22, 201115 yr comment_78355 am facut si eu minieclere,de ziua puiului,alaturi de polosi blonzi cu crema de portocale Vreau si eu reteta la paleuri? cele cu cioco. Arata minunat! Report
February 22, 201115 yr comment_78356 Ce sint minunatiile albe? Ce reteta au? Par diafane! Kiken...bine a zis Eataly!! Prajiturele si fursecuri Report
February 22, 201115 yr comment_78399 Georgiana am reusit sa scriu reteta .Eu am luat-o din Carticica Practic nr.2/2011. Am vazut-o, am studiat-o, o sa-o fac cu siguranta cat de curand. Miei imi place tare mult si branza si fulgii de porumb. Report
February 23, 201115 yr comment_78604 Nico, ne-ai prezentat o feerie. Imi vine sa bag mana in monitor si sa apuc o prajiturica cu tot cu o floricica. P.S. Am eu o banuiala ca ti-a fost cam greu sa decizi care poza e mai frumoasa si mai expresiva. M-ai ghicit chefi-co! :pupic:mi-am umplut sufletul de frumos.Florishelele astea te fac sa crezi ca primavara-i aproape,s-afara e o vreme sa nu scoti nici nasu`,ploua-ntruna. Nico, love your pics girl! They're great, you're great! xxEsti o draguta!Inca mai invat! (al naibii de greu ) Report
February 23, 201115 yr comment_78635 I'm just honest Nu m ai stiu pe unde e topicul specific, asa ca intreb aici: ce obiectiv ai? E un non zoom? Report
February 24, 201115 yr comment_78847 Nico, love your pics girl! They're great, you're great! Subscriu! Eu am facut prajitura turnata.Da, stiu am stricat-o, prajiturica asta e asa buna ca nu avea nevoie de modificari, dar ma manca in palma.Dreapta. Am adaugat Nesquik in aluat. Report