November 27, 200916 yr Author comment_1790 Si ca sa nu va las cu aceste imagini peste noapte, va pun desert, bibiloi de desert.http://img.photobucket.com/albums/v507/ruxandra/emoticons/2169.gif Report
November 27, 200916 yr Author comment_1791 Super tare! Ieri n-a fost asa tare, dar azi era deja mult mai tare ca ieri. Report
November 27, 200916 yr comment_1792 Eu deja ma scurg sub masa. Inca un pic si ramaneam fara aer!!!!! Daca radeam mai tare, cred ca ma dadeau vecinii afara din sat! :mrgreen: Si, da, si la noapte o sa am cosmaruri din pricina "produselor" vizionate!!!!! Jos palaria! Report
November 27, 200916 yr comment_1833 Stai ca n-a aparut Zorzorelul, sa vezi ce minunaciuni pune. Aici nimic nu-i off topic si daca mai e loc, mai bag si eu creatii. =Da, deci DA! Boniceaoooo! Un asemenea compliment...Pacat ca de la prejitura de-o pusai dincolo s-o zmintit apareiul de fotat! Asa ca minunatii...Nu mai stiu dac-am fost cuminte, asa ca astept sa vad ce stie si ce-mi pune sub brad! Bomboanele-alea sigur nu le-a facut Milordu'? Ca verde...mai rarut! Vreau verde! Chiar, ii mai functioneste leptoapa? Iel cand s-arata? Ca ne e dor! :P Report
November 27, 200916 yr comment_1869 Deci io nu inteleg de ce atita zarva? Arata ca in original %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
November 28, 200916 yr comment_2018 Deci io nu inteleg de ce atita zarva? Arata ca in original %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />Ba chiar mai bine ca originalul! Daca n-as uri morcovul din tot sufletul, as putea zice chiar ca-mi place! Beyyy, Boniceao, se vede ca esti jeamana: asta-i fata ta cea nevazuta? ca-i tare fainuca , dar cam plicticoasa! Mi-e dor de "deriva continentelor"! Mai stii? Report
November 29, 200916 yr Author comment_2531 Foxy, hai ca azi am facut ceva mai omenesc. Raluca, sa stii ca nici eu n-am sesizat vreo diferenta, doar ca-i light. :laughing7: Zorzo, ce te mai alinti cu plictiseala! Azi am creat, pe langa o ciorbita de curcan, de o deosebita complexitate si care ne-a solicitat si mie si lui MdeB neuronii la maximum, doua produse revolutionare.Intai niste mufinshi, sigur, toata lumea stie sa faca mufinshi, dar ai mei sunt de post. Au iesit niste gogomarle bine crescute, pufoase si foarte bine bronzate, nu de la solarul din cuptor, ci de la cantitatea prea mare de cacao, care evident, nu m-am prins ca o sa le maroneasca asa rau.Deci am pus eu cam 170 gr faina, cacao, ...cat cuprinde praf de copt, zahar, cam putin, dar sunt mai bune asa mai amarui.Separat am facut praf un avocado (da, pe post de unt, are consistenta potrivita si nu da niciun gust specific) 180 ml de lapte de cocos (merge si de soia, dar nu-mi place) si vreo 50 ml de ulei (de masline) Le-am amestecat cu prafurile anterioare si am mai plusat cu niste fructe confiate, tot de post.Le-am bagat in camasute de hartie si le-eam copt fix 25 de minute la 180 de grade.Bestial de bune, merg cu frisca la fix. Acum ma duc sa pap ciorbita si revin cu al doilea produs plin de noutate si evident o inovatie culinara. Report
November 29, 200916 yr Author comment_2536 Ba nu, scriu acum si dupa ciorbita scriu la traista-n bat. Am hotarat ca anul asta sa fac niste daruri de Craciun unor prieteni, mai altfel decat de obicei. Asa ca acum sunt in probe.Creez tot felul de bomboni. Voi face multe feluri de bomboane si acum le inventez.Azi am creat bomboana cu visina confiata.Am luat camasute din alea crete mici, pe care le-am tapetat cu ciocolata topita, am pus cu maxima precizie fix in mijloc o visina, le-am umplut cu ciocolata, le-am bagat la frigider si tot bagam degetul in ele sa vad daca s-au intarit.Cand s-au intarit le-am scos camasutele si ar fi trebuit sa le decorez intr-un fel, dar m-am plictisit asa ca am taiat repede una-n doua si i-am facut poza.Acum vreau sa creez eu o ciocolata care curge, dar habar n-am cum (deci nu din aia de casa) si caut sa vad ce fel de aur este alimentar, am vazut eu aseara la televizor (dupa ce-am venit de party, care n-a fost foarte lung) cum punea un creator roman de bomboane foita de aur pe bomboane si-o vindea cu 100 000 lei/buc (10 roni)Eu am foita de aur, dar nu stiu daca-i comestibila. Report
November 29, 200916 yr comment_2548 Mda...... cica ceva simplu.... simplu de sade mata-n coada!!! Report
November 30, 200916 yr comment_3229 Bonicico, deci esti o adevaraciune! Pastreaza-mi si mie o visinoasa ca vin maine! De boambe-i vorba! Report
November 30, 200916 yr comment_3237 Arata foarte fain bomboanele alea Da cu ce le-ai umplut? Cu ciocolata simpla sau cu ganache?...eu le-as umple cu ganache, sa fie cremoaseeeee Report
November 30, 200916 yr comment_3245 Uite ca dupa multe ezitari si eforturi, am dat insfarsit de voi.Bine v-am gasit deci si urari de bine forumului. Dar eu ma simt ratacita rau de tot si nu imi gasesc locul si nici pozele de la bomboanele lui Boni.De ce nu vad pozele? Nu-mi raspundeti ca tocmai plec. Poate pana maine ma deslusec.Maine raman iar orfana de fiica asa ca voi revin cu fortele repuse Report
November 30, 200916 yr comment_3247 Yandiraaaaaaaaaaaaaa, bine ai venit. lasa ca daca am inteles pana si eu cum e aranjat aici , sigur le deslusesti tu maine. Report
December 1, 200916 yr comment_3455 Uite ca dupa multe ezitari si eforturi, am dat insfarsit de voi.Bine v-am gasit deci si urari de bine forumului. Dar eu ma simt ratacita rau de tot si nu imi gasesc locul si nici pozele de la bomboanele lui Boni.De ce nu vad pozele? Nu-mi raspundeti ca tocmai plec. Poate pana maine ma deslusec.Maine raman iar orfana de fiica asa ca voi revin cu fortele repuse Hola Yandira, bine ai venit! Report
December 1, 200916 yr comment_3468 Bonicelli imi plac mult bomboanele tale Yandira good to see you again Report
December 1, 200916 yr comment_3480 Uite ca dupa multe ezitari si eforturi, am dat insfarsit de voi.Bine v-am gasit deci si urari de bine forumului. Dar eu ma simt ratacita rau de tot si nu imi gasesc locul si nici pozele de la bomboanele lui Boni.De ce nu vad pozele? Nu-mi raspundeti ca tocmai plec. Poate pana maine ma deslusec.Maine raman iar orfana de fiica asa ca voi revin cu fortele repuse Ce bine c-ai reusit s-ajungi, in sfarsit! Voiam sa trimit salvamaru' si salvamontu' dupa tine! Bine-ai ajuns! Las-ca te deslusesti tu, avem toata increderea! Psst, vezi ca Boniceua iar ie de nerecunoscut! Aici ii cu fata "de fapt io stiu sa gatesc, v-am pacalit!" Asta ca sa n-ai un soc privind bunaciunile si adevaraciunile de-aici! Report
December 1, 200916 yr comment_3625 Boniceao? Da si mie , rogu.te , retzepta haia de pateu rulat. Da' pune p-aia horiginala , sa vad ce variatziuni fac io Report
December 1, 200916 yr Author comment_3655 Boniceao? Da si mie , rogu.te , retzepta haia de pateu rulat. Da' pune p-aia horiginala , sa vad ce variatziuni fac io Voaaaaai, adica iexplicatiile mele nu-i bune? Iete-aici si raspund mintenas la toata lumea, plus ca vin cu bomboni noi. (Psst http://i49.tinypic.com/2enngc1.jpg, una cu dovleac) http://azcookbook.wordpress.com/2008/05 ... e-roulade/ Report
December 1, 200916 yr Author comment_3671 foxyy[/color]":24txe3sl]Mda...... cica ceva simplu.... simplu de sade mata-n coada!!! Simplisor. :laughing7: Hazel[/color]":24txe3sl]Ce fain arata bomboanele tale Bonicello! =P~Multumesc, Hazel. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Au fost si bune. zoazorel[/color]":24txe3sl]Bonicico, deci esti o adevaraciune! Pastreaza-mi si mie o visinoasa ca vin maine! De boambe-i vorba! Adevaraciune-s, asta-i clar. Visine mai am, boambe, nu. KikenHana[/color]":24txe3sl]Arata foarte fain bomboanele alea Da cu ce le-ai umplut? Cu ciocolata simpla sau cu ganache?...eu le-as umple cu ganache, sa fie cremoaseeeee Le-am umplut cu ciocolata, dar azi le-am umplut cu ganache. Merci de idee. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> yandira[/color]":24txe3sl]Uite ca dupa multe ezitari si eforturi, am dat insfarsit de voi.Bine v-am gasit deci si urari de bine forumului. Dar eu ma simt ratacita rau de tot si nu imi gasesc locul si nici pozele de la bomboanele lui Boni.De ce nu vad pozele? Nu-mi raspundeti ca tocmai plec. Poate pana maine ma deslusec.Maine raman iar orfana de fiica asa ca voi revin cu fortele repuseEi, in sfarsit ai primit mp-ul meu. Bine-ai venit. Pozele nu le vezi, fiindca le soare te poti uita, dar la ele, ba. :laughing7: Cristina[/color]":24txe3sl]Bonicelli imi plac mult bomboanele tale Yandira good to see you again Si mie-mi plac, dar mai am de lucru la aspect. Multumesc. Report
December 1, 200916 yr Author comment_3681 V-am zis ca-s in probe de bomboane. Chestia e ca nu pot orice-ar fi sa fac de doua ori la fel. Nu ca n-as putea, ca daca ma-ncordez, sigur pot, dar e pacat, ca la fiecare cateva bomboane mi se schimba ideea. Azi mi-am pus pe masa cam ce aveam disponibil pentru bomboane. Ciocolata, martipan, alune, visine, frisca, ...si dand ochii roata vad dovleacul, care era copt.Bonicelli, bomboane cu dovleac n-a mai facut nimeni, asa ca dupa ce faci creatia de azi poti dezvolta subiectul. Evident ca am tot fost intrerupta de baieti, care terminau cuscutele de caini in casa, (pe hol, ca mai departe n-au avut voie), de Matisse, care mi-a darmat o farfurie cu laba dreapta de aripioarele picante care se faceau in cuptor si trebuiau intoarse, etc.Boooon, prima bomboana, martipan inverzit facut pleasca si taiat felii. No, bine, bine, ce pun pe el? Ciocolata? Ntz. Alune? Ntz. Dovleac! Am rulat martipanul si cu o dibacie caracteristica mie l-am invelit in ciocolata. Miscare destul de nereusita, fiindca mi se-mpletea mana stanga cu cea dreapta, in incercarea de a turna frumos ciocolata pe bomboni. In esenta a iesit o manjeala dar pe care am bagat-o repede-n congelator si s-a-ntarit pe-o parte. Am topit ciocolata alba pe care-am inverzit-o, da nu stiu de ce n-a mai curs, s-a facut ca plastilina. Cu doua betisoare am inceput s-o pun, in speranta ca va iesi ceva cat de cat uniform, ideea de a picura firisoare verzi si albe, cazand din start cu zgomot metalic. Pe urma am rugat copilul sa-mi tina lumina (data viitoare ma descurc singura) si el se uita la televizor profitand de pauza ivita la munca de custi, asa ca au iesit si niste poze, vai mama lor, tocmai la bijuteria de bomboana. Pe urma au fost rapid gustate si pe data terminate, asa ca atunci cand s-a oferit Bonicelul sa ma ajute, n-a mai avut obiectul muncii. :laughing7:Pot doar sa va spun, combinatia gusturilor :martipan, ciocolata dovleac, dar mai ales combinatia lor de consistente este mi-nu-na-ta! Report
December 1, 200916 yr Author comment_3684 Asa, in acelasi timp am creat bomboanele de ciocolata umplute cu ganache dupa ideea pe care mi-a dat-o Kiken. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Aici m-am izbit de aceeasi problema a firisoarelor de ciocolata alba, care s-a inchegat foarte bine la topire asa ca am pus guguloaie.Le-am mai pus eu diferite maruntisuri prin ele, pentru surpriza gustului, ca acoperite fiind, nu stii ce te-asteapta inauntru. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />In final au iesit bomboane tari pe-afara si moi inauntru. Report
December 1, 200916 yr comment_3686 Racan de mine..... ce-i aici!!!!! Si asta o spune cineva care nu sufera dovleacu' de nici o culoare!!!!!! Iar de ciucalati.... nici nu are rost sa mai precizez nica, pozele spun tot!!!!!! Bonicelli, jos palaria!!!!! Report
December 1, 200916 yr comment_3688 Si aparu si verdele bonicellian! Bomboane cu dovleac? N-ar avea de ce sa fie rele la gust! Mai zi odata cum scoti ciucalata intarita de pe "fustitele crete", ca mi-s batraioara si-am uitat! Report
December 1, 200916 yr Author comment_3704 Foxy, nici eu nu-s topita dupa dovleac, dar in combinatia asta-i chiar fain. Zorzo, fustitele se desprind usor atunci cand ciocolata se intareste. Unele se rup, altele, nu. (fustitele, adica, ciocolata, nu. :mrgreen: ) Report