December 5, 200916 yr comment_5786 Ii modesta, foxyy! Mi-a soptit mia un pasaroi ca-i si desteapta si priceputa si baftoasa! d-aia ziceam cu ciocolatierii! Sa-ti zica ce i-a facut lu' ditai Paul de Dorobanti! Report
December 5, 200916 yr comment_5793 Ii modesta, foxyy! Mi-a soptit mia un pasaroi ca-i si desteapta si priceputa si baftoasa! d-aia ziceam cu ciocolatierii! Sa-ti zica ce i-a facut lu' ditai Paul de Dorobanti! Ce-a facut??? Ce-a facut????? Report
December 5, 200916 yr comment_5829 [align=center]Asa deci eu nu mai zic nimic !Sunt Interzisa.... M-au interzis imaginile. :shock: Nu credeti ?Ia[/align][align=center][/align] Report
December 5, 200916 yr comment_5846 bonicello, vad ca esti tare intreprinzatoare :mrgreen: , la mai mare! Hai ca poate zilele urmatoare iti fac si eu o dedicatiune speciala...da pana atunci, daca te intereseaza, la Real se gasesc, in gama lor de produse, aia pe care scrie Real , coaja de lamaie si coaja de portocala confiate. Mi-am luat ieri si tare-mi plac, am planuri mari pentru ele ...daca te intereseaza iti pozez maine si ambalajul Report
December 5, 200916 yr comment_5850 Bonicelli - esti experta in bomboane de ciocolata facut in casa De idei si meticulozitate ce sa mai zic.... Report
December 6, 200916 yr Author comment_6055 Nici nu stiu ce sa zic. Va multumesc mult pentru aprecieri si incredere, eu stiu sigur insa cum sunt. Daca as avea macar jumatate din rabdarea expertelor de aici, poate ca as putea sa ma laud, dar n-am. La mine e totul, repede, repede, acum. Acum imi vine ideea, acum trebuie sa fac. Evident ca n-am tot timpul ce-mi trebuie. Atunci improvizez, n-am aia, pun ailalta. Sunt tot timpul pe graba, intre alte activitati, dar daca ma apuc, vreau sa vad si finalitatea, n-am rabdare sa las ceva sa creasc, sa dospeasca, sa se-ntareasca si-atunci iese ce iese. Tocmai de-aia va multumesc mult pentru incurajari, indraznesc sa le iau de bune :oops: Realitatea este ca-mi place sa improvizez, ca-mi place sa creez ceva nou, ceva ce atunci pe loc imi imaginez. De aceea mi-e greu sa urmaresc o reteta, desi de multe ori as vrea, fiindca sunt lucruri pe care daca nu le faci exact cum trebuie, nu ies. Dar n-am rabdare. Si-atunci fac si eu ce pot. Scuze de intarziere, dar azi am fost terminata de somn, m-am culcat azi noapte la 3 :laughing7: chestie care pentru mine e teroare. Eu trebuie sa ma culc inainte de 12, fiindca altfel a doua zi nu-s in stare de nimic. Deci am facut mascote cu caramel. Caramel n-am stiut sa fac, asa ca am topit caramele si le-am amestecat cu frisca lichida, dar a iesit ceva atat de bun, incat pana la urma nu mi-a ajuns pentru mascotele mele, din motiv de mancat cu lingurita. :laughing7: Am pus ciocolata neagra si alba amestecata in fustite, am scobit niste pricomigdale, in care am picurat coniac, am pus cate-o zmeura, am turnat caramel si pe urma le-am capacit cu ciocolata si gata. Dar...n-au iesit plate pe fund, insa ma scuzati si intelegeti voi, in fond, gustul e important. Report
December 6, 200916 yr comment_6078 Nici nu stiu ce sa zic. Va multumesc mult pentru aprecieri si incredere, eu stiu sigur insa cum sunt. Daca as avea macar jumatate din rabdarea expertelor de aici, poate ca as putea sa ma laud, dar n-am. La mine e totul, repede, repede, acum. Acum imi vine ideea, acum trebuie sa fac. Evident ca n-am tot timpul ce-mi trebuie. Atunci improvizez, n-am aia, pun ailalta. Sunt tot timpul pe graba, intre alte activitati, dar daca ma apuc, vreau sa vad si finalitatea, n-am rabdare sa las ceva sa creasc, sa dospeasca, sa se-ntareasca si-atunci iese ce iese. Tocmai de-aia va multumesc mult pentru incurajari, indraznesc sa le iau de bune :oops: Realitatea este ca-mi place sa improvizez, ca-mi place sa creez ceva nou, ceva ce atunci pe loc imi imaginez. De aceea mi-e greu sa urmaresc o reteta, desi de multe ori as vrea, fiindca sunt lucruri pe care daca nu le faci exact cum trebuie, nu ies. Dar n-am rabdare. Si-atunci fac si eu ce pot. Scuze de intarziere, dar azi am fost terminata de somn, m-am culcat azi noapte la 3 :laughing7: chestie care pentru mine e teroare. Eu trebuie sa ma culc inainte de 12, fiindca altfel a doua zi nu-s in stare de nimic. Deci am facut mascote cu caramel. Caramel n-am stiut sa fac, asa ca am topit caramele si le-am amestecat cu frisca lichida, dar a iesit ceva atat de bun, incat pana la urma nu mi-a ajuns pentru mascotele mele, din motiv de mancat cu lingurita. :laughing7: Am pus ciocolata neagra si alba amestecata in fustite, am scobit niste pricomigdale, in care am picurat coniac, am pus cate-o zmeura, am turnat caramel si pe urma le-am capacit cu ciocolata si gata. Dar...n-au iesit plate pe fund, insa ma scuzati si intelegeti voi, in fond, gustul e important. Io ma mut la tine!!!!!!!! Report
December 6, 200916 yr comment_6081 O, Boni:) . io cred ca baietzii tai sunt hiperincantati de incercarile tale atat de reusite Brava. Report
December 6, 200916 yr Author comment_6085 io ma mut la tine!!!!!!!! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Poate ma si ajuti. Stella, ei sunt cobaii. Si abia asteapta sa mai incerc ceva. Report
December 6, 200916 yr comment_6091 BonBon, te invit la o cafea! Adu si vro 2 dude de alea, pliz! Report
December 6, 200916 yr Author comment_6107 BonBon, te invit la o cafea! Adu si vro 2 dude de alea, pliz!Buey, tu ma pui la munca da' crezi c-a mai ramas vreuna? 15 am avut si 6 am fost aseara cu totii.Bataie a fost pe ele. Unii le-au descoperit in frigider si le-au papat pe post de aperitiv. Report
December 6, 200916 yr comment_6111 io ma mut la tine!!!!!!!! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Poate ma si ajuti. Stella, ei sunt cobaii. Si abia asteapta sa mai incerc ceva. Ohoooo, cum sa nu!!!!!!! Report
December 6, 200916 yr comment_6112 BonBon, te invit la o cafea! Adu si vro 2 dude de alea, pliz!Buey, tu ma pui la munca da' crezi c-a mai ramas vreuna? 15 am avut si 6 am fost aseara cu totii.Bataie a fost pe ele. Unii le-au descoperit in frigider si le-au papat pe post de aperitiv. Ce-as vrea sa descopar si io frigideru' ala..... Report
December 6, 200916 yr comment_6114 Esti geniala draga,cate-ti trec tie prin capshor,delicios arata Report
December 6, 200916 yr comment_6136 BonBon, nu indraznesc sa iti fac concurenta, dara tot bomboane am facut si eu sa dau cadou de St. Nick: Report
December 6, 200916 yr Author comment_6144 Uite, vezi? Concurenta asta ma stimuleaza pe mine. Astea-s bomboane profesioniste, miam, miam. Ziceai ceva de-o cafea? Foxy, frigiderul e usor de gasit. Stella, le-am dat peste mana, dar mi-i stiu, parca-s la concurs. :laughing7: Otti, prin capsor imi trec mie multe, daca ar si arata pe viu cum arata in imaginatie... Report
December 6, 200916 yr comment_6147 Uite, vezi? Concurenta asta ma stimuleaza pe mine. Astea-s bomboane profesioniste, miam, miam. Ziceai ceva de-o cafea? Foxy, frigiderul e usor de gasit. Stella, le-am dat peste mana, dar mi-i stiu, parca-s la concurs. :laughing7: Otti, prin capsor imi trec mie multe, daca ar si arata pe viu cum arata in imaginatie... No binie, ma apuc sa cat frigideru' cu buonbuoni! Report
December 6, 200916 yr Author comment_6156 Nooo, numai dac-i seara, altfel cateva cu cofeina. (fara numar, fara numar) ca la tensiune 8 cu 4... Report
December 6, 200916 yr comment_6157 foxyy, 1 ca io am zis mai prima ca ma mut la BonBonica si 2 ca frigi e usor de gasit, interesant e sa (mai ) gasesti si bonbonii p-acolo, ca"cobaii", in frunte cu Matisse, is experti-cercetasi: descopera si ce-i in curs de prestare, d-apai deja prestat! Si la cum arata.... Neah, ca io simpt ca mor! Bonicico, fii tu bunaciune, come dabitude si povesteste-i si lu' foxyy cum fu cu macaronsii si painea di la Paul de Dorobanti, ca faza merita! Report
December 6, 200916 yr comment_6160 foxyy, 1 ca io am zis mai prima ca ma mut la BonBonica si 2 ca frigi e usor de gasit, interesant e sa (mai ) gasesti si bonbonii p-acolo, ca"cobaii", in frunte cu Matisse, is experti-cercetasi: descopera si ce-i in curs de prestare, d-apai deja prestat! Si la cum arata.... Neah, ca io simpt ca mor! Bonicico, fii tu bunacune, come dabitude si povesteste-i si lu' foxyy cum fu cu macaronsii si painea di la Paul de Dorobanti, ca faza merita! Apai io m-asad la usa, stau la coada! Dac-ai sa te saturi vreodat' de halit bonbonuri la Bonicella si vrei sa pleci (desi nu stiu cum de-ai putea sa faci o astfel de gresala..... ), io-s aproape!!! Report
December 6, 200916 yr comment_6165 hai, ca-ti las si tie ce-oi mai gasi negasit de "cobaii' BonBonicellei! Vezi, Bonicico, ce batalie-i pa dudele tele? Io as facea un topic de BonBon Bonicellian! Report
December 6, 200916 yr comment_6176 hai, ca-ti las si tie ce-oi mai gasi negasit de "cobaii' BonBonicellei! Vezi, Bonicico, ce batalie-i pa dudele tele? Io as facea un topic de BonBon Bonicellian! Saru'mana!!!!! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 7, 200916 yr comment_6533 Hai, bre, foxulita, ca nu-s asa de nehalita, am doar glecemia miiiica ! Da' la Boniceaua se mai gasesc si alte alea , nu doar dude! Om avea loc toti! Ca ei is oameni buni cu curte larga! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report