Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Topic bonicellian culinar

Featured Replies

Ii modesta, foxyy! Mi-a soptit mia un pasaroi ca-i si desteapta si priceputa si baftoasa! d-aia ziceam cu ciocolatierii! Sa-ti zica ce i-a facut lu' ditai Paul de Dorobanti! :D
Ii modesta, foxyy! Mi-a soptit mia un pasaroi ca-i si desteapta si priceputa si baftoasa! d-aia ziceam cu ciocolatierii! Sa-ti zica ce i-a facut lu' ditai Paul de Dorobanti! :D

Ce-a facut??? Ce-a facut????? :D

[align=center]Asa deci eu nu mai zic nimic !

Sunt Interzisa.... :floare:

M-au interzis imaginile. :shock:

Nu credeti ?

Ia[/align][align=center]99_5b872f774defd7bffb166a654c4f0414_thumb.gif[/align]

99_8fc7a23dade1cdd20d57cb84c06d9310_thumb.gif

bonicello, vad ca esti tare intreprinzatoare :mrgreen: , la mai mare! Hai ca poate zilele urmatoare iti fac si eu o dedicatiune speciala...da pana atunci, daca te intereseaza, la Real se gasesc, in gama lor de produse, aia pe care scrie Real :floare: , coaja de lamaie si coaja de portocala confiate. Mi-am luat ieri si tare-mi plac, am planuri mari pentru ele :lol: ...daca te intereseaza iti pozez maine si ambalajul :D
Bonicelli - esti experta in bomboane de ciocolata facut in casa :floare: De idei si meticulozitate ce sa mai zic....
  • Author

Nici nu stiu ce sa zic. Va multumesc mult pentru aprecieri si incredere, eu stiu sigur insa cum sunt. :D

Daca as avea macar jumatate din rabdarea expertelor de aici, poate ca as putea sa ma laud, dar n-am. La mine e totul, repede, repede, acum.

Acum imi vine ideea, acum trebuie sa fac. Evident ca n-am tot timpul ce-mi trebuie. Atunci improvizez, n-am aia, pun ailalta. Sunt tot timpul pe graba, intre alte activitati, dar daca ma apuc, vreau sa vad si finalitatea, n-am rabdare sa las ceva sa creasc, sa dospeasca, sa se-ntareasca si-atunci iese ce iese.

Tocmai de-aia va multumesc mult pentru incurajari, indraznesc sa le iau de bune :oops:

Realitatea este ca-mi place sa improvizez, ca-mi place sa creez ceva nou, ceva ce atunci pe loc imi imaginez. De aceea mi-e greu sa urmaresc o reteta, desi de multe ori as vrea, fiindca sunt lucruri pe care daca nu le faci exact cum trebuie, nu ies. :D Dar n-am rabdare. Si-atunci fac si eu ce pot.

Scuze de intarziere, dar azi am fost terminata de somn, m-am culcat azi noapte la 3 :laughing7: chestie care pentru mine e teroare. Eu trebuie sa ma culc inainte de 12, fiindca altfel a doua zi nu-s in stare de nimic.

Deci am facut mascote cu caramel. Caramel n-am stiut sa fac, asa ca am topit caramele :D si le-am amestecat cu frisca lichida, dar a iesit ceva atat de bun, incat pana la urma nu mi-a ajuns pentru mascotele mele, din motiv de mancat cu lingurita. :laughing7:

Am pus ciocolata neagra si alba amestecata in fustite, am scobit niste pricomigdale, in care am picurat coniac, am pus cate-o zmeura, am turnat caramel si pe urma le-am capacit cu ciocolata si gata. Dar...n-au iesit plate pe fund, insa ma scuzati si intelegeti voi, in fond, gustul e important. :D

58_fe3b22030d58f08b8b7b81ca736e3a5d_thumb.jpg

58_5ade27e27cf490389c0824f6519ef7d8_thumb.jpg

58_f38638d6b5b552654858e0b061138680_thumb.jpg

58_b69a32434ba52ed464dc75798ce9fb63_thumb.jpg

58_155fd1ce420cb552811b1136d2609563_thumb.jpg

58_6ac032e2b07763287277f50fccffadc8_thumb.jpg

58_320aaa390d0bf0a673f1555cc227d570_thumb.jpg

58_c2dac36d1261987af6c490fe89418e50_thumb.jpg

58_ece97ed5a9dcbdb6c460926d3ddce9f9_thumb.jpg

58_d16d0e714f6e28d2a2dcde84583c52c3_thumb.jpg

58_248325bc38d08f11ead7cd54db75d913_thumb.jpg

58_77fdf0d6aea0c70f9b1d1ed627df1f59_thumb.jpg

58_e2c13c1e5eeb6218175e6b83a0673452_thumb.jpg

58_ac60541c597d5f9ee65877c5bd77ebf8_thumb.jpg

58_3f05bd2f37f7198d834613a36eae9a6f_thumb.jpg

Nici nu stiu ce sa zic. Va multumesc mult pentru aprecieri si incredere, eu stiu sigur insa cum sunt. :D

Daca as avea macar jumatate din rabdarea expertelor de aici, poate ca as putea sa ma laud, dar n-am. La mine e totul, repede, repede, acum.

Acum imi vine ideea, acum trebuie sa fac. Evident ca n-am tot timpul ce-mi trebuie. Atunci improvizez, n-am aia, pun ailalta. Sunt tot timpul pe graba, intre alte activitati, dar daca ma apuc, vreau sa vad si finalitatea, n-am rabdare sa las ceva sa creasc, sa dospeasca, sa se-ntareasca si-atunci iese ce iese.

Tocmai de-aia va multumesc mult pentru incurajari, indraznesc sa le iau de bune :oops:

Realitatea este ca-mi place sa improvizez, ca-mi place sa creez ceva nou, ceva ce atunci pe loc imi imaginez. De aceea mi-e greu sa urmaresc o reteta, desi de multe ori as vrea, fiindca sunt lucruri pe care daca nu le faci exact cum trebuie, nu ies. :D Dar n-am rabdare. Si-atunci fac si eu ce pot.

Scuze de intarziere, dar azi am fost terminata de somn, m-am culcat azi noapte la 3 :laughing7: chestie care pentru mine e teroare. Eu trebuie sa ma culc inainte de 12, fiindca altfel a doua zi nu-s in stare de nimic.

Deci am facut mascote cu caramel. Caramel n-am stiut sa fac, asa ca am topit caramele :D si le-am amestecat cu frisca lichida, dar a iesit ceva atat de bun, incat pana la urma nu mi-a ajuns pentru mascotele mele, din motiv de mancat cu lingurita. :laughing7:

Am pus ciocolata neagra si alba amestecata in fustite, am scobit niste pricomigdale, in care am picurat coniac, am pus cate-o zmeura, am turnat caramel si pe urma le-am capacit cu ciocolata si gata. Dar...n-au iesit plate pe fund, insa ma scuzati si intelegeti voi, in fond, gustul e important. :study:

Io ma mut la tine!!!!!!!! :D :D :D

• Author
io ma mut la tine!!!!!!!! :study: :D :D

%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> Poate ma si ajuti. :D

Stella, ei sunt cobaii. :D Si abia asteapta sa mai incerc ceva. :D

• Author
BonBon, te invit la o cafea! Adu si vro 2 dude de alea, pliz!

Buey, tu ma pui la munca :hungry: da' crezi c-a mai ramas vreuna? 15 am avut si 6 am fost aseara cu totii.

Bataie a fost pe ele. Unii le-au descoperit in frigider si le-au papat pe post de aperitiv. :bounce:

BonBon, te invit la o cafea! Adu si vro 2 dude de alea, pliz!

Buey, tu ma pui la munca :bounce: da' crezi c-a mai ramas vreuna? 15 am avut si 6 am fost aseara cu totii.

Bataie a fost pe ele. Unii le-au descoperit in frigider si le-au papat pe post de aperitiv. :D

Ce-as vrea sa descopar si io frigideru' ala..... :hungry:

Esti geniala draga,cate-ti trec tie prin capshor,delicios arata
  • Author

:bounce: Uite, vezi? Concurenta asta ma stimuleaza pe mine. Astea-s bomboane profesioniste, miam, miam. :hungry:

Ziceai ceva de-o cafea? :D

Foxy, frigiderul e usor de gasit. :D

Stella, le-am dat peste mana, dar mi-i stiu, parca-s la concurs. :laughing7:

Otti, prin capsor imi trec mie multe, daca ar si arata pe viu cum arata in imaginatie... :D

:D Uite, vezi? Concurenta asta ma stimuleaza pe mine. Astea-s bomboane profesioniste, miam, miam. :bounce:

Ziceai ceva de-o cafea? :D

Foxy, frigiderul e usor de gasit. :D

Stella, le-am dat peste mana, dar mi-i stiu, parca-s la concurs. :laughing7:

Otti, prin capsor imi trec mie multe, daca ar si arata pe viu cum arata in imaginatie... :D

No binie, ma apuc sa cat frigideru' cu buonbuoni! :hungry:

foxyy, 1 ca io am zis mai prima ca ma mut la BonBonica si 2 ca frigi e usor de gasit, interesant e sa (mai ) gasesti si bonbonii p-acolo, ca"cobaii", in frunte cu Matisse, is experti-cercetasi: descopera si ce-i in curs de prestare, d-apai deja prestat! Si la cum arata.... :drool: Neah, ca io simpt ca mor!

Bonicico, fii tu bunaciune, come dabitude si povesteste-i si lu' foxyy cum fu cu macaronsii si painea di la Paul de Dorobanti, ca faza merita! =))

foxyy, 1 ca io am zis mai prima ca ma mut la BonBonica si 2 ca frigi e usor de gasit, interesant e sa (mai ) gasesti si bonbonii p-acolo, ca"cobaii", in frunte cu Matisse, is experti-cercetasi: descopera si ce-i in curs de prestare, d-apai deja prestat! Si la cum arata.... :drool: Neah, ca io simpt ca mor!

Bonicico, fii tu bunacune, come dabitude si povesteste-i si lu' foxyy cum fu cu macaronsii si painea di la Paul de Dorobanti, ca faza merita! =))

Apai io m-asad la usa, stau la coada! Dac-ai sa te saturi vreodat' de halit bonbonuri la Bonicella si vrei sa pleci (desi nu stiu cum de-ai putea sa faci o astfel de gresala..... =)) ), io-s aproape!!! =))

=)) =)) =)) hai, ca-ti las si tie ce-oi mai gasi negasit de "cobaii' BonBonicellei! =)) :drool:

Vezi, Bonicico, ce batalie-i pa dudele tele? =))

Io as facea un topic de BonBon Bonicellian! =))

=)) =)) =)) hai, ca-ti las si tie ce-oi mai gasi negasit de "cobaii' BonBonicellei! =)) :drool:

Vezi, Bonicico, ce batalie-i pa dudele tele? =))

Io as facea un topic de BonBon Bonicellian! =))

Saru'mana!!!!! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> :-* =))

Hai, bre, foxulita, ca nu-s asa de nehalita, am doar glecemia miiiica ! Da' la Boniceaua se mai gasesc si alte alea , nu doar dude! :floare: Om avea loc toti! Ca ei is oameni buni cu curte larga! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:pupic:<" title="arms" /> :-*