Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filme

Featured Replies

Apropos Busuioc. Cine-l îmbraca? =)) Nu de film zic, ci la TV/Pro-TV.

Am vaga senzatie ca el singurel.... la cum arata.......

Asta e si senzatia mea :scratch:

Cînd e tot într-o culoare, de exemplu rosu aprins, de parca-i clownul pompoierilor, e ok. Dar l-am vazut cu camasa rosie, pantaloni vezi, papuci maro... si alte doua culori pe el... s.a.m.d :love7:

• Author

Apropos Busuioc. Cine-l îmbraca? =)) Nu de film zic, ci la TV/Pro-TV.

Cînd e tot într-o culoare, de exemplu rosu aprins, de parca-i clownul pompoierilor, e ok. Dar l-am vazut cu camasa rosie, pantaloni vezi, papuci maro... si alte doua culori pe el... s.a.m.d :love7:

Mie mi-e cam scarba sa-l vad asa, drept sa-ti zic. Parca-i boschetar. E drept ca n-am teveu acasa, da' cand ma gandesc ca pot da peste mecla lui, parca-mi pere tot chefu' de cumparaturi.... (de tv).

Apropos Busuioc. Cine-l îmbraca? :D Nu de film zic, ci la TV/Pro-TV.

Cînd e tot într-o culoare, de exemplu rosu aprins, de parca-i clownul pompoierilor, e ok. Dar l-am vazut cu camasa rosie, pantaloni vezi, papuci maro... si alte doua culori pe el... s.a.m.d :scratch:

=))) eu cred ca'l imbraca acelasi creator neinteles care ii intoleste si pe Cabral & SolcanuLaNaiba... ce "parada" de inspiratie artistica se revarsa si la Acasa, maaaaaamamamama

This must be the place-de cand am vazut afisul speram sa nu fiu dezamagita.Nu stiam la ce sa ma astept.

post-9-13196366464436_thumb.jpg

Superb, mi-a placut enorm.

Sean Penn de milioane, de vazut in original.Muzica de nota 10, replici amuzante.

am mai vazut mai multe filme de cand nu am mai scris, dar nu mi le mai amintesc pe toate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

din ce imi amintesc mi-au placut:[b]

[/b]

The Jacket - cu Adrien Brody si Keira Knightley

Good Night, and Good Luck - o gramada de actori cunoscuti. stiu ca e mai vechi, dar eu doar acum am reusit sa-l vad :blush:

Goya's Ghosts - Javier Bardem, Natalie Portman, Stellan Skarsgård

Iris - Kate Winslet, Judi Dench - filmul asta mi-a dat senzatia ca nu a iesit chiar bine. nu stiu cum sa explic, of... parca tot filmul asteptam ceva...

The Tree of Life - Brad Pitt, Sean Penn - imi place stilul lui Terrence Malick foarte mult, dar trebuie sa ai totusi o anumita dispozitie ca sa apreciezi filmul asta. nu e de vazut cand esti obosit, dupa o zi grea

September 11 - 11 povestioare a cate 11 minute, 11 puncte de vedere. unele dintre povestioare au fost previzibile , dar marea majoritate sunt intersante. cu ocazia asta am inceput sa caut filme in regia lui Sean Penn. si sa imi dau seama ca vazuzem mai multe, dar nu am dat atentie atunci

Into the Wild - regia Sean Penn

Margin Call -itzuokey, itzuokey filmu'.

Mi-a placut desi bursa pentru mine e o necunoscuta totala.Actiunea se desfasoara in 24 de ore si a reusit sa ma tina in suspans, probabil datorita schimbului de replici.

Faces in the crowd-piredere de timp.

The son of no one-un Al Pacino plictisit. :lol:

Priest-varcolaci, draci, raci.Actiune cu sange pe ecran. :71: Da bine facut!

Beautiful Boy-discret.

The river murders-alta pierdere de timp.

in italiana "Il ragazzo con la bicicletta" , pentru putin Geomy

pe mine m-a ravasit total, nu am reusit sa adorm decat dpre dimineata, putin inainte de ora 4

in italiana "Il ragazzo con la bicicletta" , pentru putin Geomy

pe mine m-a ravasit total, nu am reusit sa adorm decat dpre dimineata, putin inainte de ora 4

Bine ca ai spus, sa nu ma uit. Momentan nu am putere sa vad filme care jupoaie interiorul. Asa am patit eu dupa ce am vazut The Boy in the Striped Pyjamas.

Si cu toate ca La vita è bella e atît de =)) este cel mai frumos film. Asta mi-a ravasit toate sentimentele pe care le poate avea un om, 4 zile într-una! Si de atunci, de fiecare data cînd îmi amintesc...

Snow cake-frumos, intens.Alan Rickman o minunatie de actor.Joaca atat de bine incat o eclipseaza pe Sigourney Weaver in rolul unei mame cu probleme psihice.

Multumesc Eataly, la recomandarea ta, l-am vazut si eu si mi-a placut mult. bine, eu sunt amorezata de Rickman de multisor deci existau sanse mari sa-mi placa oricum. dar am descoperit-o pe Weaver (pe care o asociez in minte doar cu Alieni).

Si cu toate ca La vita è bella e atît de :scratch: este cel mai frumos film. Asta mi-a ravasit toate sentimentele pe care le poate avea un om, 4 zile într-una! Si de atunci, de fiecare data cînd îmi amintesc...

si eu la fel, pt mine este cel mai frumos si "rotund" film ever.

pe mine la vita e bella, contrar aparentelor, este singurul film care ma ridica atunci cand sunt la podea si'mi coloreaza tot, de jur imprejurul meu. nush cum reuseste dar traiesc cu fiecare por bucuria lor de viata. chiar si la final.

este filmul pe care il revad de drag daca nu in fiecare an, la 2 ani sigur.

"baiatul cu bicicleta" este mai in stil european alcatuit, dar fantastic de expesiv si intens si concentrat iar subiectul este foarte simplu si prezent din pacate in natura unor oameni (fie tati, fie mame :floare: )...

Bine ca ai spus, sa nu ma uit. Momentan nu am putere sa vad filme care jupoaie interiorul. Asa am patit eu dupa ce am vazut The Boy in the Striped Pyjamas.

Si cu toate ca La vita è bella e atît de :floare: este cel mai frumos film. Asta mi-a ravasit toate sentimentele pe care le poate avea un om, 4 zile într-una! Si de atunci, de fiecare data cînd îmi amintesc...

Maya, nu-i tragic asa ca "La vita e bella" sau "Baiatul cu pijama in dungi", mai mult m-am 'nervat, cred ca eu aveam "baza" deja pregatita. Poti sa-l vezi linistita, e o realitate a zilelor noastre, din pacate

Si cu toate ca La vita è bella e atît de :floare: este cel mai frumos film. Asta mi-a ravasit toate sentimentele pe care le poate avea un om, 4 zile într-una! Si de atunci, de fiecare data cînd îmi amintesc...

pe mine la vita e bella, contrar aparentelor, este singurul film care ma ridica atunci cand sunt la podea si'mi coloreaza tot, de jur imprejurul meu. nush cum reuseste dar traiesc cu fiecare por bucuria lor de viata. chiar si la final.

este filmul pe care il revad de drag daca nu in fiecare an, la 2 ani sigur.

"baiatul cu bicicleta" este mai in stil european alcatuit, dar fantastic de expesiv si intens si concentrat iar subiectul este foarte simplu si prezent din pacate in natura unor oameni (fie tati, fie mame :floare: )...

asta m-a bulversat si pe mine

• Author

Cum putea sa se cheme daca nu Without Men??? :floare: Am scotocit in filmografia lu' tante Eva si am descoperit imediat numele! Sar'naaaa! Am anuntat ca mi-s sclerozata si incurc tot. Nici de Cristian Slater nu mi-am amintit.... m-am babutit de-a binelea! :floare:

L-am vazut, pana la urma. Mai bine nu-mi bateam capul! Jupanul chiar a adormit! :floare: Nu-i nica de capu' lui, in afara de vreo 4 scene mai.... altfel, ca nu le pot cataloga nici deocheate, nici nimic. S-ar fi vrut a fi ceva, da' nu mi se pare ca le-a iesit. :?:

pe mine la vita e bella, contrar aparentelor, este singurul film care ma ridica atunci cand sunt la podea si'mi coloreaza tot, de jur imprejurul meu.

Cu toate ca zguduie toate filingurile posibile, dragostea este atît de prezenta, de intensiva, ca o simti în fiecare por, în parte! Te face sa constientezi valorile adevarate si sa apreciezi viata... altfel. De aici impulsul colorat si puterea. Asa patesc si eu, cu toate ca atunci cînd îl revad ma ia cu muci :pupic: