November 27, 200916 yr comment_1618 Adevarul adevarat e ca prima a fost Bonicelli care mi-a trimis un mail alaltaieri :laughing7: Apoi aseara mi-a scris Tana.Apoi mama a fost complicele lui Raluca, Bunny si CarmenL si aseara mi-a dat cartile si felicitarea lor.Si pe voi abia acu v-am vazut :oops: Iertati-ma pentru intirzierea cu care raspund dar si eu trebuie sa ma obisnuiesc cu forumul si din pacate am foarte putin timp zilele astea ca sa o fac.Am in masina 2 lazi de Proseccohttp://www.drusian.it/immagini/gujot_big.jpgpentru prietenii mei italiani de la intilnirea de miine de pe forumul italianvoua nu pot decit sa vi-l ofer virtual dar va garantez ca e exceptional Va multumesc la fiecare in parte si va trimit fiecaruia cite un Report
November 27, 200916 yr comment_1628 LA MULTI ANI!!! multa sanatate si tot binele din lume. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> ce bine s-a potrivit sa fie un nou inceput de deceniu si de forum Report
November 27, 200916 yr comment_1630 Acum am gasit si eu topicul! :mrgreen: Ce de flori frumoase si de bunatati virtuale ai primit!!! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii si petrecere frumoasa cu cei dragi tie! Report
November 27, 200916 yr comment_1739 Multa fericire si indeplinirea tuturor dorintelor draga Adriana ! Petrecere buna alaturi de cei dragi Report
November 27, 200916 yr comment_1748 Multi ani fericiti alaturi de cei dragi ! Sanatate, bucurii, noroc...tot ce-ti doresti sa se implineasca ! Report
November 27, 200916 yr comment_1772 La multi ani Adriana, sa fi fericita alaturi de cei dragi ai tai Report
November 27, 200916 yr comment_1777 La multi ani buni, draga Adriana. Vin cu intarziere si scuze, astazi am aflat de ziua ta. Iti doresc sincer sa fii sanatoasa, fericita, iubita si implinita si sa te bucuri de o viata frumoasa alaturi de oamenii dragi. Nu vreau sa iti pun flori de pe internet si cum nu am altceva mai "nobil" decat niste ghiocei din curte, tii ofer cu drag . Report
November 27, 200916 yr comment_1806 Adraina, la multi ani si de la mine!Viata lunga si sanatoasa alaturi de cei dragi! Report
November 27, 200916 yr comment_1811 LA MULTI ANI !Sa-ti fie intr-un ceas bun schimbarea de prefix si sa iti aduca multi , multi ani frumosi si impliniti.[ Report
November 27, 200916 yr comment_1888 La multi ani, Adriana! Sa fii fericita alaturi de cei dragi! Sorina Report
November 28, 200916 yr comment_1915 Vin si eu cu La-Multi-Anii dupa doua zile, cand ti s-au terminat torturile si prajiturile.Sa vad pe unde mai scoti camasa ? :twisted: Mu(Uu-uu!)lta fericire si sanatate! Report
November 29, 200916 yr comment_2558 Stiu ca e cam tarziu dar daca e din suflet si sincer il accepti ? La multi ani si o viata frumoasa inconjurata de cei dragi si mai ales de prieteni adevarati. Chiar si "doar" virtuali. Report
November 30, 200916 yr comment_2971 Narnia, ghioceii sunt minunati Multumesc frumos tuturor. Din tot sufletul, Adriana! Dar...iti lipseste ceva si parca nu esti tu! Unde-s facaletele? %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
November 30, 200916 yr comment_3068 Din tot sufletul, Adriana! Dar...iti lipseste ceva si parca nu esti tu! Unde-s facaletele? %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />Non-piu-andrai-farfalone-amorosooooo In shefgareana se traduce:Fluturas nu mai ai ... facalete Dar ai o floare si o dedicatie muzicala de la Mamadeus prin intermediul lui Amadeus :[align=Center].tbsbfA1FDg0 .[/align]@ zaoazorel:Ideea e ca aici nu mai sunt necesare. Report
November 30, 200916 yr comment_3109 Din tot sufletul iti urez La Multi Ani !! sanatosi si plini de impliniri. Report
November 30, 200916 yr comment_3231 Non-piu-andrai-farfalone-amorosooooo In shefgareana se traduce:Fluturas nu mai ai ... facalete @ zaoazorel:Ideea e ca aici nu mai sunt necesare.Da' ma Shef, da' parca nu-i ea toata fara facalete( presimt c-am sa mi-o iau! ) Report
November 30, 200916 yr comment_3286 Dar ai o floare si o dedicatie muzicala de la Mamadeus prin intermediul lui Amadeus :.Bellissimo, grazie mille. Din tot sufletul, Adriana! Dar...iti lipseste ceva si parca nu esti tu! Unde-s facaletele? %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />Povestea cu facaletele s-a nascut acum multi ani intr-un context frumos, vesel si glumet.Aici sper sa nu fie nevoie de ele, momentan sunt in sertar Report
December 4, 200916 yr comment_5346 Cu intarziere , iti spun si eu La multi ani !Sa ai parte de sanatate , sa te bucuri de viata , alaturi de cei dragi tie . %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report