March 15, 201016 yr comment_26903 Narnia, daca-mi permiti, vin si eu cu o modesta contributie la reteta:Taina: Daca taiati crumpenii cu un cutit ~~ ondulat se prinde mai multa poleiala mujdeioasa, ce ramane lipitaprintre-munti-si-printre-vai.[center]..[/center]Nu am vrut sa stric reteta din prima. Ma rezerv pentru experimentele urmatoare .Asa ca i-am dat doar o usoara nota personala, hai poate doua. Am amestecat in alifie si un varf de cutit de smoked chilli si nu m-am putut abtine sa nu scap si o lingurita de rozmarin-in-coltzu-me-e-esiii-mai-doruleeee-e-maiiiiiii , caci impreuna cu chimenul (azi m-am abtinut) e condimentul ce se asociaza cel mai bine cu cartoful.[center]..[/center]Si mi-a ramas suficienta glazura asa ca am luat kefirul productie proprie si am lungit-o. De aici se poate evolua in doua directii de succes:a. Un sos-gustos in ton cu aroma cartofilor - unitate stilistica.b. Un foarte eficient mediu de marinareala pentru carne (enzimele din kefir fragezesc muchii)[center]..[/center] Cotatia personala:Face parte din categoria: Buna sa-ti bati copiii cu basca!(daca Giunior nu se oprea la timp si halea si portia lasata pentru Dumneaei, vorba se schimba in fapta )[i]..[/i] Report
March 15, 201016 yr comment_26919 Aoleooo..ce-mi faci "soro" ..Din ciclul da tata cu basca-n mine..ca n-am ascultat de tine ..si facui sarmalute...mai duc sa-mi pun o portie ca sa nu mai jelesc pe aciPam pam Report
March 19, 201016 yr comment_28173 I-am facut si eu.Buni rau, aveti dreptate.Vreau si eu mustar cu aroma de usturoi!Narnia, saru'mana pentru reteta.Spune una care adora mustarul. Aici, langa somon! Report
March 19, 201016 yr Author comment_28207 Va rog sa-mi scuzati absenta, da' sa stiti ca am prezentat scutirea la administrator. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gifSa va fie de bine tuturor, ma bucur ca v-a placut reteta Inei, la noi are succes doar la mine si la copil, seniorului nu-i plac. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif Vad ca au aparut combinatii noi intre timp, si eu am mai incercat cu alte condimente, ba chiar fara usturoi, au fost buni oricum. O sa incerc si combinatiile citite aici, sa vedem care prinde mai bine.Nu pot sa nu fac o mentiune speciala pentru onduleurile cartofilor domnului Paparotti, sefu' ...arata de zile mari. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
March 20, 201016 yr comment_28298 Vreau si eu mustar cu aroma de usturoi!Narnia, saru'mana pentru reteta.Spune una care adora mustarul. Mustarul de casa se prepara in 5-10 minute.+ 3 - 4 zile pentru maturare Report
March 20, 201016 yr comment_28302 ... Sunt tare curioasa cum or iesi Si eu sunt curioasă la fel ca anti-vorbitorul , vorbitoarea ...Si de reteta, dar de ea ma lamuresc in curand si daca lui Dragos trebuie sa-i spun duduie.Il / o rog sa aleaga:a. b. http://images.zaazu.com/img/shades-animated-animation-shades-smiley-emoticon-000387-large.gif Report
March 24, 201016 yr comment_29464 [center][b]I-am comis si eu,si o sa-i comit tot mai des! Barabulele mele,taiate bucati. Daca a zis petunica ca mai tre' mustar,am pus 3 linguri ca sa ajunga(si mai mergea )Petunico,pune granulat sau usturoi uscat din rîsnita.Nu face rau tie,dar face bine cartofilor Asa bine mirosea combinatia sosului! Am amestecat frumos! I-am servit cu dressing de iaurt cu busuioc si usturoi!Nu pot decît sa zic: Mamma mia! Merci,Ina si Narnia! [/b][/center] Report
April 7, 201016 yr comment_31586 I-am facut deja de doua ori pana acum... exceptionali. Prima data am facut pt noi, asa o cina usoara... au zburat imediat. Asa ca mi-am propus sa-i fac si de Paste... au fost foarte apreciati si de musafiri asa ca au furat reteta...Se vor repeta cu siguranta. Multumesc pt idee! Sorina Report
February 9, 201214 yr comment_129056 Eu nu mi-i aminteam, in seara asta vroiam sa fac cartofi asa ca i-am facut asa, buni buni, 2 tavi, pe a doua o mincam la prinz eu si Marco miine Report
January 27, 201610 yr comment_234239 În seara asta am făcut o tavă de cartofi glazurați pt popor. Cică au fost buni. Îi cred pe cuvânt că eu nu pot să pap cartofi. Report
January 28, 201610 yr comment_234272 I-am mai facut eu, dar i-am uitat iarasi, chiar acum sunt in cuptor. Merci ca ati scos iarasi la iveala. Peter Report
January 28, 201610 yr comment_234276 Pai am un borcanoi cre ca de vreo 800 de gr de mustar deci tre sa-i refac, nici nu-mi mai aminteam de ei Report
August 18, 201610 yr comment_238563 Eu nu mi-i aminteam, in seara asta vroiam sa fac cartofi asa ca i-am facut asa, buni buni, 2 tavi, pe a doua o mincam la prinz eu si Marco miine Sunt buni si a doua zi? Report
August 18, 201610 yr comment_238565 Buni dar nu ca in prima cind sunt abia facuti, ideal ar fi sa ii poti reincalzi in cuptor 10-15 minute Report
August 18, 201610 yr comment_238566 Buni dar nu ca in prima cind sunt abia facuti, ideal ar fi sa ii poti reincalzi in cuptor 10-15 minute Multumesc Adriana! Report