Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ale mele

Featured Replies

• Author

am cumparat diverse din 'piata' (pe naiba! supermarket si mini-market), asa ca incerc un meniu pentru urmatoarele trei zile

- gulas cu carne de porc si ciuperci pe langa ceapa, morc, telina si cartofi

- supa de vita cu linte rosie

- bucati de pui si cartofi la cuptor, turnip la aburi

Imi mai trebuie: lamai, paprica, ceva fructe, lapte

3 huni si + colegi de serviciu sot,ca-si ia si la pachet (lucra 24 de ore si au acolo cuptor cu microunde sa incalzeasca ) si se mananca la gramada...Deaia fac eu asa cu ceaunoiu',ca sa nu va speriati :) e multi barbati care mananca din ea... :-* Si nu ca ma alud dar sunt f. apreciata ,na' ca mi-or murit laudatorii,maii! :hug:

acu' pricep eu...

brava! multe aprecieri in continuare! :hug:

3 huni si + colegi de serviciu sot,ca-si ia si la pachet (lucra 24 de ore si au acolo cuptor cu microunde sa incalzeasca ) si se mananca la gramada...Deaia fac eu asa cu ceaunoiu',ca sa nu va speriati :P e multi barbati care mananca din ea... :) Si nu ca ma alud dar sunt f. apreciata ,na' ca mi-or murit laudatorii,maii! :hug:

acu' pricep eu...

brava! multe aprecieri in continuare! :hug:

Hi hi hi! :-* Iar azi am zi de relax :)

• 2 weeks later...
  • Author

Aluat de placinta de post:

1 pahar apa + 1 pahar ulei + 1 pahar zahar + 2 pahare faina + 1lg de otet

• Author

Am inceput sa fac poze cu iPadul si sunt tare bucuroasa. simt de mult nevoia sa contribui si eu la minunea asta de comunitate care m-a inspirat de atat de multe ori si in atat de multe moduri.

Cu iPadul fac o poza si o trimit pe adresa mea de email; la servici descarc poza, o editez putin si o incarc pe arta. e suficient de usor asa, mi se par cativa pasi oarecum usori.

am observat ca unele poze ies destul de neclare, asa ca am inceput sa fiu atenta cand pozez. daca e zi si e lumina de afara, iese mai clara poza. apoi depinde cum tin iPadul, la ce distanta, la ce inclinatie... asa ca acum petrec putin timp sa privesc farfuria pe ecran si ma 'plimb' pana cand imaginea arata cat mai clar. mut si farfuria daca e nevoie, aprind becuri si din astea. sper sa imbunatatesc calitatea pozelor curand.

de acum cina dumnealui asteapta pana cand e pozata =)) si abia apoi e servita :lol: . imi place la nebunie, vorba lui, un cadou mai bun ca asta greu va mai putea nimeri in viata asta!

imi place la nebunie, vorba lui, un cadou mai bun ca asta greu va mai putea nimeri in viata asta!

nu-l subestima, incurajeaza-l sa mai incerce! :lol:

• Author

imi place la nebunie, vorba lui, un cadou mai bun ca asta greu va mai putea nimeri in viata asta!

nu-l subestima, incurajeaza-l sa mai incerce! :)

=))

ai dreptate :lol:

• 2 months later...
  • Author

Am o supa de pui simpla, cam iutica. Oare au mancat copiii la pranz din ea?

Pentru deseara am in plan ceafa la grill cu cartofi fierti in coaja si legume la abur.

Am facut chiftele fara ou care au avut un succes neasteptat.

Am improvizat o reteta de fish&chips care deja face parte din meniu, macar odata pe saptamana avem fish&chips.

Bine ai revenit Maria! :blink: vezi ca te-au dat fetele la disparuti pe la han,eu iti facusem si o cantare ca sa apari :blink: .... :blink:

Sper ca sunteti ok.,te pup! :blink: :hug:

• Author

Geany :blink: :blink:

suntem OK, foarte ocupata am fost in perioada asta, dar desigur am gatit ca de obicei, cam zilnic si am dus dorul forumului. sper sa revin incet incet. :blink:

ce cantare mi-ai facut? haha!

Geany :hug: :blink:

suntem OK, foarte ocupata am fost in perioada asta, dar desigur am gatit ca de obicei, cam zilnic si am dus dorul forumului. sper sa revin incet incet. :hug:

Hi hi ! Ma bucur ca sunteti ok. :hug:

Acuma cantarea :blink: citez(ma citez):

Hmmm,hhmm (imi dreg vocea)

Marie si Marioarraa

Ia un par de ma omoarraa... :blink:

Stai bre' nu da' ca asa e cantecu :hug:

Am incheiat citatu' :blink:

suntem OK, foarte ocupata am fost in perioada asta...

hello, bine ai revenit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Geany :) :)

suntem OK, foarte ocupata am fost in perioada asta, dar desigur am gatit ca de obicei, cam zilnic si am dus dorul forumului. sper sa revin incet incet. :)

Bun re-venit! :)

• Author

Uau ce primire calduroasa, cu cantari si tot ce trebe :occasion15: , va imbratisez pe toate!

*

Aseara am trantit o mamali-cu-br-cu-la :occasion14:

adica mamaliga cu branza si cu lapte. de fapt mamaliga cu smantana :haha: si mamaliga cu unt pentru beb.

Tot aseara o friptura de porc in ulei de masline si vin roz.

De dimineata am gatit orezul simplu si legumele aburite, pe care apoi le-am amestecat cu orezul. Din pacate n-o sa fiu acasa la pranz sa savurez bunatatea, sper sa mai ramana si pe seara.

Uau ce primire calduroasa, cu cantari si tot ce trebe :occasion15: , va imbratisez pe toate!

*

Aseara am trantit o mamali-cu-br-cu-la :notworthy:

adica mamaliga cu branza si cu lapte. de fapt mamaliga cu smantana :haha: si mamaliga cu unt pentru beb.

Tot aseara o friptura de porc in ulei de masline si vin roz.

De dimineata am gatit orezul simplu si legumele aburite, pe care apoi le-am amestecat cu orezul. Din pacate n-o sa fiu acasa la pranz sa savurez bunatatea, sper sa mai ramana si pe seara.

Eu cu mama tot asa zicem mamali cu br cu la :occasion14: !

• Author
am gacit o supa crema de ciuperci delicioasa si o tocanita cu carne de porc si galuste din faina si gris (fara ou!). in doua ore o sa aflu cum au fost primite LOL

Maria :)

am citit undeva ca te -ai mutat la casa noua! sa va fie de bine si sa fiti fericiti in ea!

numai bine si multa, multa sanatate!

si la noi tot mamali cu bra cu la

se mai spune si colè cu br cu la (colesha cu branza si - felul 2 - cu lapte) :)

Maria, ma bucur ca te vad pe-aici si ca sunteti bine

• Author

Maria :notworthy:

am citit undeva ca te -ai mutat la casa noua! sa va fie de bine si sa fiti fericiti in ea!

numai bine si multa, multa sanatate!

si la noi tot mamali cu bra cu la

Daniella, mersi! Ne-am mutat la casa 'noua' cu chirie, banca a fost miloasa si a zis sa nu ne lase sa ne indatoram pe 30 de ani :hungry:

imi place avatarul tau cel nou

• Author

se mai spune si colè cu br cu la (colesha cu branza si - felul 2 - cu lapte) :notworthy:

Maria, ma bucur ca te vad pe-aici si ca sunteti bine

cole cu br cu la suna fain :hungry:

colesa/coleasa se zice la mamali prin banat, este? am copilarit in banat