October 28, 201114 yr Author comment_108746 am cumparat diverse din 'piata' (pe naiba! supermarket si mini-market), asa ca incerc un meniu pentru urmatoarele trei zile- gulas cu carne de porc si ciuperci pe langa ceapa, morc, telina si cartofi- supa de vita cu linte rosie- bucati de pui si cartofi la cuptor, turnip la aburi Imi mai trebuie: lamai, paprica, ceva fructe, lapte Report
October 28, 201114 yr comment_108747 3 huni si + colegi de serviciu sot,ca-si ia si la pachet (lucra 24 de ore si au acolo cuptor cu microunde sa incalzeasca ) si se mananca la gramada...Deaia fac eu asa cu ceaunoiu',ca sa nu va speriati e multi barbati care mananca din ea... Si nu ca ma alud dar sunt f. apreciata ,na' ca mi-or murit laudatorii,maii! acu' pricep eu...brava! multe aprecieri in continuare! Report
October 28, 201114 yr comment_108748 3 huni si + colegi de serviciu sot,ca-si ia si la pachet (lucra 24 de ore si au acolo cuptor cu microunde sa incalzeasca ) si se mananca la gramada...Deaia fac eu asa cu ceaunoiu',ca sa nu va speriati e multi barbati care mananca din ea... Si nu ca ma alud dar sunt f. apreciata ,na' ca mi-or murit laudatorii,maii! acu' pricep eu...brava! multe aprecieri in continuare! Hi hi hi! Iar azi am zi de relax Report
November 11, 201114 yr Author comment_110394 Aluat de placinta de post:1 pahar apa + 1 pahar ulei + 1 pahar zahar + 2 pahare faina + 1lg de otet Report
November 14, 201114 yr Author comment_110708 Am inceput sa fac poze cu iPadul si sunt tare bucuroasa. simt de mult nevoia sa contribui si eu la minunea asta de comunitate care m-a inspirat de atat de multe ori si in atat de multe moduri. Cu iPadul fac o poza si o trimit pe adresa mea de email; la servici descarc poza, o editez putin si o incarc pe arta. e suficient de usor asa, mi se par cativa pasi oarecum usori. am observat ca unele poze ies destul de neclare, asa ca am inceput sa fiu atenta cand pozez. daca e zi si e lumina de afara, iese mai clara poza. apoi depinde cum tin iPadul, la ce distanta, la ce inclinatie... asa ca acum petrec putin timp sa privesc farfuria pe ecran si ma 'plimb' pana cand imaginea arata cat mai clar. mut si farfuria daca e nevoie, aprind becuri si din astea. sper sa imbunatatesc calitatea pozelor curand. de acum cina dumnealui asteapta pana cand e pozata si abia apoi e servita . imi place la nebunie, vorba lui, un cadou mai bun ca asta greu va mai putea nimeri in viata asta! Report
November 14, 201114 yr comment_110726 imi place la nebunie, vorba lui, un cadou mai bun ca asta greu va mai putea nimeri in viata asta! nu-l subestima, incurajeaza-l sa mai incerce! Report
November 14, 201114 yr Author comment_110727 imi place la nebunie, vorba lui, un cadou mai bun ca asta greu va mai putea nimeri in viata asta! nu-l subestima, incurajeaza-l sa mai incerce! ai dreptate Report
January 23, 201214 yr Author comment_124313 Am o supa de pui simpla, cam iutica. Oare au mancat copiii la pranz din ea?Pentru deseara am in plan ceafa la grill cu cartofi fierti in coaja si legume la abur. Am facut chiftele fara ou care au avut un succes neasteptat.Am improvizat o reteta de fish&chips care deja face parte din meniu, macar odata pe saptamana avem fish&chips. Report
January 23, 201214 yr comment_124314 Bine ai revenit Maria! vezi ca te-au dat fetele la disparuti pe la han,eu iti facusem si o cantare ca sa apari .... Sper ca sunteti ok.,te pup! Report
January 23, 201214 yr Author comment_124317 Geany suntem OK, foarte ocupata am fost in perioada asta, dar desigur am gatit ca de obicei, cam zilnic si am dus dorul forumului. sper sa revin incet incet. ce cantare mi-ai facut? haha! Report
January 23, 201214 yr comment_124319 Geany suntem OK, foarte ocupata am fost in perioada asta, dar desigur am gatit ca de obicei, cam zilnic si am dus dorul forumului. sper sa revin incet incet. ce cantare mi-ai facut? haha!Hi hi ! Ma bucur ca sunteti ok. Acuma cantarea citez(ma citez): Hmmm,hhmm (imi dreg vocea) Marie si MarioarraaIa un par de ma omoarraa... Stai bre' nu da' ca asa e cantecu Am incheiat citatu' Report
January 24, 201214 yr comment_124406 suntem OK, foarte ocupata am fost in perioada asta...hello, bine ai revenit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Report
January 24, 201214 yr comment_124407 Geany suntem OK, foarte ocupata am fost in perioada asta, dar desigur am gatit ca de obicei, cam zilnic si am dus dorul forumului. sper sa revin incet incet. ce cantare mi-ai facut? haha!Bun re-venit! Report
January 24, 201214 yr Author comment_124461 Uau ce primire calduroasa, cu cantari si tot ce trebe , va imbratisez pe toate! * Aseara am trantit o mamali-cu-br-cu-la adica mamaliga cu branza si cu lapte. de fapt mamaliga cu smantana :haha: si mamaliga cu unt pentru beb. Tot aseara o friptura de porc in ulei de masline si vin roz. De dimineata am gatit orezul simplu si legumele aburite, pe care apoi le-am amestecat cu orezul. Din pacate n-o sa fiu acasa la pranz sa savurez bunatatea, sper sa mai ramana si pe seara. Report
January 24, 201214 yr comment_124472 Uau ce primire calduroasa, cu cantari si tot ce trebe , va imbratisez pe toate! * Aseara am trantit o mamali-cu-br-cu-la adica mamaliga cu branza si cu lapte. de fapt mamaliga cu smantana :haha: si mamaliga cu unt pentru beb. Tot aseara o friptura de porc in ulei de masline si vin roz. De dimineata am gatit orezul simplu si legumele aburite, pe care apoi le-am amestecat cu orezul. Din pacate n-o sa fiu acasa la pranz sa savurez bunatatea, sper sa mai ramana si pe seara. Eu cu mama tot asa zicem mamali cu br cu la ! Report
January 26, 201214 yr Author comment_125045 am gacit o supa crema de ciuperci delicioasa si o tocanita cu carne de porc si galuste din faina si gris (fara ou!). in doua ore o sa aflu cum au fost primite LOL Report
January 26, 201214 yr comment_125096 Maria am citit undeva ca te -ai mutat la casa noua! sa va fie de bine si sa fiti fericiti in ea!numai bine si multa, multa sanatate! si la noi tot mamali cu bra cu la Report
January 27, 201214 yr comment_125103 se mai spune si colè cu br cu la (colesha cu branza si - felul 2 - cu lapte) Maria, ma bucur ca te vad pe-aici si ca sunteti bine Report
January 27, 201214 yr Author comment_125170 Maria am citit undeva ca te -ai mutat la casa noua! sa va fie de bine si sa fiti fericiti in ea!numai bine si multa, multa sanatate! si la noi tot mamali cu bra cu la Daniella, mersi! Ne-am mutat la casa 'noua' cu chirie, banca a fost miloasa si a zis sa nu ne lase sa ne indatoram pe 30 de ani imi place avatarul tau cel nou Report
January 27, 201214 yr Author comment_125172 se mai spune si colè cu br cu la (colesha cu branza si - felul 2 - cu lapte) Maria, ma bucur ca te vad pe-aici si ca sunteti bine cole cu br cu la suna fain colesa/coleasa se zice la mamali prin banat, este? am copilarit in banat Report
January 27, 201214 yr comment_125203 nu stiu daca si in Banat, in Bistrita si Maramures am auzit eu Report