Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Carmen L , La multi ani

Featured Replies

La multi, multi ani! :toothy6: Sa fii fericita si iubita, la fel ca si pana acum, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa ai parte numai de lucruri bune si sa fii sanatoasa, ca sa te poti bucura de viata! :)

post-46-1393224015146_thumb.jpg

La multi ani, Carmen, multi, sanatosi, buni si fericiti, langa familia ta cea frumoasa si cu toti cei dragi aproape!

La mulţi ani, dragă Carmen!

Să fii sănătoasă şi fericită şi să fii înconjurată de oameni buni. Te îmbrăţişez cu drag. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Draga mea Carmenusha, cu dor in suflet iti urez viata lunga, fericita si implinita.Zic "cu dor", ca mi-as fi dorit sa te pot pupa de-adevaratelea, nu doar virtual!Dar vine ea si ziua aia!

Deci, sa traiesti multi ani sanatosi, voiosi si fericiti, alaturi de "haita" ta draga! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

post-73-1393227230542_thumb.jpg

La multi, multi ani! :occasion15: Sa fii fericita si iubita, la fel ca si pana acum, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa ai parte numai de lucruri bune si sa fii sanatoasa, ca sa te poti bucura de viata! :pupic:

Foxy, multumesc draga mea.Ce orhidee minunate si toate ale mele!Multumesc pentru gestul tau frumos, pentru florile viu colorate ce imi zambesc inca din vaza. :pupic:

La multi ani, Carmen, multi, sanatosi, buni si fericiti, langa familia ta cea frumoasa si cu toti cei dragi aproape!

Asa sa fie! Multumesc pentru urari 2ut :pupic:

La multi ani Carmen :occasion15: ,multa sanatate si tot ce iti doresti tu iti urez :hug: :-*

Superbi trandafiri! Multumesc frumos Geany :pupic:

Draga mea Carmenusha, cu dor in suflet iti urez viata lunga, fericita si implinita.Zic "cu dor", ca mi-as fi dorit sa te pot pupa de-adevaratelea, nu doar virtual!Dar vine ea si ziua aia!

Deci, sa traiesti multi ani sanatosi, voiosi si fericiti, alaturi de "haita" ta draga! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Multumesc frumos pentru urari Zoazorica!

Lasa ca vine ziua cand te intorci in Bucuresti si te voi imbratisa cu drag atunci, acum te pupacesc virtual :pupic:

Superbi trandafiri! Multumesc frumos Geany :occasion15:

Hi hi hi! ma bucur daca te-am numerit',nu stiam ce flori sa-ti aleg,astia erau asa de fini si de delicati asa ca tine,cel putin asa mi s-a parut mie . :pupic:

Care sunt florile tale preferate?! :occasion15:

Superbi trandafiri! Multumesc frumos Geany :occasion15:

Hi hi hi! ma bucur daca te-am numerit',nu stiam ce flori sa-ti aleg,astia erau asa de fini si de delicati asa ca tine,cel putin asa mi s-a parut mie . :pupic:

Care sunt florile tale preferate?! :occasion15:

Zic io, Geanny: TRANDAFIRII! dar ii plac toate florile.Pe locul intai sunt, insa trandafirii! Dai o bere ca ti-am zis?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Care sunt florile tale preferate?! :pupic:

Geany, trandafirii sunt preferatii mei, sunt florile pe care le primeam cu regularitate de cand eram prieteni de la iubitul si sotul meu, apoi orhideele, freziile, lalelele si apoi toate celalalte flori in ordinea asta. Ai nimerit perfect. Multumesc :occasion15:

La multi ani, draguta mea!

:pupic:

(Ti-am trimis un mail dis de mornig tare, dar nu stiu daca mai folosesti adresa de mail).

Maya, multumesc :occasion15: ca te-ai gandit la mine. Cat despre adresa de mail, sincer nu mai stiu cu ce adresa m-am inscris. In anii de inceput culinar aveam o adresa, aceea e veche asa ca am sa-ti scriu adresa buna.

Zic io, Geanny: TRANDAFIRII! dar ii plac toate florile.Pe locul intai sunt, insa trandafirii! Dai o bere ca ti-am zis?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Zozorico smechero, tu stiai deja :pupic:

• Author
Carmencita draga mea, un La multi ani calduris si sa ai multe bucurii, voie buna si veselie alaturi de cei dragi toate astea insotite de multa sanatate, noroc si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca. cu mult drag

post-16-13932574343997_thumb.jpg

Am cautat peste tot un cadou decent, dar nu am gasit nimic potrivit pentru o persoana atat de speciala ca tine! Accepta asadar acest gand bun insotit de un sincer “La Multi Ani”!

Carmencita draga mea, un La multi ani calduris si sa ai multe bucurii, voie buna si veselie alaturi de cei dragi toate astea insotite de multa sanatate, noroc si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca. cu mult drag

Multumesc draga mea Stella :occasion15: Te imbratisez cu mult drag :pupic:

Am cautat peste tot un cadou decent, dar nu am gasit nimic potrivit pentru o persoana atat de speciala ca tine! Accepta asadar acest gand bun insotit de un sincer “La Multi Ani”!

Georgiana, m-au emotionat cuvintele tale, multumesc frumos pentru urari! Gandurile bune si urarile sincere sunt bucuria sufletului si un cadou bineprimit :occasion15:

:occasion15: La multi ani Carmen,multa sanatate i-ti doresc si multe,muuulte bucurii alaturi de cei dragi. :occasion15:

:occasion15: La multi ani Carmen,multa sanatate i-ti doresc si multe,muuulte bucurii alaturi de cei dragi. :occasion15:

Multumesc frumos Ramy :pupic:

Carmen, multa sanatate, bucurii de la copii, sanatate si impliniri!

Daniela multumesc, asa sa fie :pupic:

La multi ani fericiti,sanatosi, plini de bucurii si impliniri,Carmen!

Ce ghiocei frumosi! Multumesc Destiny.:blush:

la multi ani, Carmen!

Multumesc frumos, redivivus.:blush:

La multi ani draga mea, toate urarile mele de bine sa se realizeze cat mai repede!! :read2:

La multi ani draga mea, toate urarile mele de bine sa se realizeze cat mai repede!! :read2:

Multumesc Ioana, draga mea, asa sa fie! :P