December 15, 201015 yr comment_67759 Steluto, bine ai revenit Multa sanatate! Fetelor, sunteti fantastice!!! De aceea e asa de faina atmosfera aici, pe forum, pentru ca sunt oameni frumosi Geany, sa va bucurati de cadouri si sa le folositi/mancati sanatosi. Pupa apasat si de la mine bubuletul cel ochios Report
December 15, 201015 yr comment_67769 Ce ma bucur cand citesc ce citesc!!!Fetele de nota zece ,va doresc un Craciun deosebit,ca meritati. Geany ,bubuletul tau e total in poza cu masinuta Stella,insanatosire rapida iti dorim! Report
December 15, 201015 yr comment_67783 stella- lapo - acesta este craciunul adevarat ! bravo voua , fete strasnice ! ieri am aflat ca s-a mai intamplat ceva de genu` , si sunt atat de fericita sa vad ca inca mai exista OAMENI ! Report
December 15, 201015 yr comment_67795 Sar'na fetelor si voi sunteti exceptionale,toate,pup bubuletul intruna de la voi ca e hotz,si bandit cred ca ati vazut dupa privire,obtine absolut tot ce vrea si face absolut tot ce vrea(e ca tac'su),si ca sa ma lase la calculator eu tre' sa-i spun ca tre' sa vb. cu tanti' cutare,ca tanti cutare ii trimite pup si tot,tre' sa stie el tot ca nu se poate altfel...Asa are el ce are cu tanti fosiii(cu fox) care apropo scoate nasucu mai rar asa parca nu mi-i indemana mie...Sotul in schimb incepe sa faca mishto de mine ca ma striga prin casa laponel,si Steluta,inainte deasta avea el ce avea cu Maya(ca doar e mama noastra)si ma tot intreba ca ce mai spune Maya...ia ce am achizitionat eu azi(asa o am pe Maya in buzunar si pe buze toata ziua,biata de ea )... Hi hi hi ...zau ca suntem nebuni rau de la A la Z in familia mea... Report
December 15, 201015 yr comment_67807 Foarte frumos gest, Stella si Lapo!Geany ma bucur pentru tine, imi imaginez cat de fericita te-au facut fetele ! Stella, multa sanatate ! Report
December 17, 201015 yr comment_67987 Uff!!din nou...Trecuram hopul si de data asta...Un lucru nu se poate spune despre forumul nostru,acela ca e anost si lipsit de suspans, Eii nu-i nimik,asa apreciem mai bine,ca nu poti aprecia un lucru mai mult decat atunci cand vezi ca nu-l mai ai... Pff!!!Mai tineti minte cand am zis eu ca-mi iau jucariile si plec?!!!Mda,asta sa io' zic io' lu' Mutu' di la natzionala,asta daca m-o mai crede si el...V-ati capatuit cu mine ca si cu o boala incurabila,asa ca nu aveti altceva de facut decat sa va inpacati cu ideea,atat cat merge forumul,aicea sunt si eu cu voi de v-o place ori nu... Maii da stiu ca am migrat de ne-o durut arichile''am mai ajuns si prin tarile calde,ca ne-am mai ratacit,da' acuma' gata bre' ca-i iarna sha' la noi si tre' sa mai ne tragem si noi pe la gura sobii...Pii nu?!! Report
December 17, 201015 yr comment_67988 Geanii mi-ai facut seara frumoasa, citind postul tau.Da si ti pup fata draga :) Ieri am crezut ca numa eu nu pot intra, ma gindeam ca merge netu meu mai greu Report
December 17, 201015 yr comment_67990 Geanii mi-ai facut seara frumoasa, citind postul tau.Da si ti pup fata draga :) Ieri am crezut ca numa eu nu pot intra, ma gindeam ca merge netu meu mai greuSi eu te pup Sissi,asa am crezut si eu la inceput. Report
December 17, 201015 yr comment_68039 Astazi ziua mea este mai frumoasa ca mama a ajuns cu bine,am omenit-o,i-am pregatit patutul si am trimis-o sa se întinda,ca n-a dormit de doua zile.Eu ma pregatesc sa dau atacul la cîrnatii de casa Ramona a primit avizul,si asta ma face sa dansez! Report
December 17, 201015 yr comment_68049 Astazi ziua mea este mai frumoasa ca mama a ajuns cu bine,am omenit-o,i-am pregatit patutul si am trimis-o sa se întinda,ca n-a dormit de doua zile.Eu ma pregatesc sa dau atacul la cîrnatii de casa Ramona a primit avizul,si asta ma face sa dansez! Imi creste inima cat o paine sa te vad asa fericita.... Ce m-am abtinut sa nu-ti scriu :Mayyaaa!!!! Nu merge forumul..De ce nu merge forumul?!!! Tiii ci dishteapta' sunt(uneori ma sperii si eu) ca m-am abtinut....Numa' asta nu-ti mai lipsea tie... Report
December 17, 201015 yr comment_68055 Astazi ziua mea este mai frumoasa ca mama a ajuns cu bine,am omenit-o,i-am pregatit patutul si am trimis-o sa se întinda,ca n-a dormit de doua zile.Eu ma pregatesc sa dau atacul la cîrnatii de casa Ramona a primit avizul,si asta ma face sa dansez! Iote la ea - chiar ca ai o zi faina!Am avut si io o zi buna - am fost la serbarea de Mos pentru nepot-miu. A venit imbracat in dinozaurila, toti l-au admirat, apoi a inlemnit cand l-a vazut pe Mos Craciun..... si, de emotie, cand a venit randu' lui sa zica poezia, a soptit-o - numa' Mosu' l-a auzit! Da' a spus totul, cap-coada! Report
December 17, 201015 yr comment_68058 Astazi ziua mea este mai frumoasa ca mama a ajuns cu bine,am omenit-o,i-am pregatit patutul si am trimis-o sa se întinda,ca n-a dormit de doua zile.Eu ma pregatesc sa dau atacul la cîrnatii de casa Ramona a primit avizul,si asta ma face sa dansez! Imi creste inima cat o paine sa te vad asa fericita.... Ce m-am abtinut sa nu-ti scriu :Mayyaaa!!!! Nu merge forumul..De ce nu merge feorumul?!!! Tiii ci dishteapta' sunt(uneori ma sperii si eu) ca m-am abtinut....Numa' asta nu-ti mai lipsea tie... Cred ca dupa pauza asa lunga cu schimbarea serverului si migrarea forumului/siteului,am stat toti înghesuiti la usa,si cum s-a deschis am dat navala ca nebunii,am povestit,am postat ca bolunzii,am avut trafic prea aglomerat pentru gustul unora...care s-au gîndit sa ne faca o bucurie(adica sa ne dea cu mucii prin fasole... )Ces't la vié... Report
December 17, 201015 yr comment_68064 Auciii!!!deci noi suntem de vina?!!!paii sa-mi spuneti ca eu pot sa ma mai abzinez,si sa ma multumesc numai cu cititul. Report
December 17, 201015 yr comment_68069 Auciii!!!deci noi suntem de vina?!!!paii sa-mi spuneti ca eu pot sa ma mai abzinez,si sa ma multumesc numai cu cititul. Hhaaha!Nu ai tu nici o vina,nimeni nu are.Tu nu te abtine,da frîu liber fanteziei! Ma bucur ca macar am reusit sa-mi salvez reteta de polos a lui Sissi,ca altfel nu erau înca gata ) Report
December 17, 201015 yr comment_68071 Uff!!ce bine ma temeam ca o sa trebuiasca sa-mi tin limba-n gura... lucru extrem de greu pt. mine... Report
December 17, 201015 yr comment_68076 Important ca merge forumul din nou si sper sa nu mai pice.Maya ai facut polos, iti plac? Report
December 17, 201015 yr comment_68079 Astazi ziua mea este mai frumoasa ca mama a ajuns cu bine,am omenit-o,i-am pregatit patutul si am trimis-o sa se întinda,ca n-a dormit de doua zile.Eu ma pregatesc sa dau atacul la cîrnatii de casa Ramona a primit avizul,si asta ma face sa dansez! Iote la ea - chiar ca ai o zi faina!Am avut si io o zi buna - am fost la serbarea de Mos pentru nepot-miu. A venit imbracat in dinozaurila, toti l-au admirat, apoi a inlemnit cand l-a vazut pe Mos Craciun..... si, de emotie, cand a venit randu' lui sa zica poezia, a soptit-o - numa' Mosu' l-a auzit! Da' a spus totul, cap-coada! Deci dinozaurel a fost copilotul... Al meu ingeras(ni' la el ce fata are)... Si el abea a baiguit poezia la mos si acasa are o gura cat o sura,gluma lui preferata daca vrei sa-ti spuie poezia e:''mos craciun ...iesi afara...'',da' cand l-a vazut i s-au muiat piciorutele,si a baiguit poezia numa el s-auda (altii nici nu au vrut sa iasa in fata sau sa spuna asa ca el tot viteazul lui mami e...) Report
December 17, 201015 yr comment_68084 Geany, cum iti ziceam si mai devreme.... superb ingerasu' tau! Report
December 17, 201015 yr comment_68089 Geany, cum iti ziceam si mai devreme.... superb ingerasu' tau! Multumesc frumos Fox,cred ca si copilotul a fost de milioane,dinozaurel...Sa-i dai un pup si din partea mea ... Report
December 17, 201015 yr Author comment_68098 Geany sa-ti traiasca ingerasul, dar cum sa-ti spun eu parca are asa un aer de gladiator in armura - doar aripile ce-l tradeaza ca e de fapt un ingeras Maya sa te bucuri de sarbatori alaturi de mama ta si de familie. Ce bine ar fii sa fie si mama la mine - dar mai e putin pana la anul! Ziua mea azi e cea mai frumoasa din mai multe motive:1) a venit vacanta cu trenul de Franta!!!! 2) m-am trezit de dimineata si abia am nimerit baia - cum se intampla de vreo doua saptamani asa 3) - revin mai tarziu sa micsorez poza Report
December 17, 201015 yr comment_68100 Hi hi hi hi!!Cris,am zis eu ca-i viteazu lui mami chiar daca abea a baiguit poezia cand a vazut moshu.Costumul era de la gradi,din hartie creponata si beteala,acolo l-au imbracat si au zis ca e ingerash,ma rog.... Report
December 17, 201015 yr comment_68101 Foxule,o poza cu blonducu frumos nu ai?Daca da,poate ne-o arati! Geany,pupam îngerasul! Sissi,am facut polos,si imi plac.I-am umplut cu ganache de ciocolata alba si vanilie.Superbi.Am si poze,dar nu a timp de micsort.Dar o sa le pun! Cristina,sper sa te potolesti cu nimeritul baii daca o tii ca mine 8 luni de cîteva ori pe zi,sa vezi cum o nimeresti din somn cu ochii închisi Report
December 17, 201015 yr comment_68106 Foxule,o poza cu blonducu frumos nu ai?Daca da,poate ne-o arati!Am mai multe.... Dino: Tot Dino: S-un Dino miscat: Am obosit, ia sa ne hodinim nitel: Cand a intrat Mosu', individu' era atent la alergat: Cum a dat cu ochii de Mos, a inlemnit: N-a miscat, n-a respirat: Poezia au auzit-o numa' Mosu' si sor-mea: Uraaaaaa, am capatat cadou!!!!! Report