Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Ninge,ninge...babele se oua! ;) ;)

Ninge cu niste fulgi ametiti,dar ma bucur ca ninge! :D

In primul rand felicitari pentru premiu :pupic:

In al doilea rand,eu m-am bucurat aseara cand numa se forta sa ninga.Au cazut aseara vreo doi-trei fulgi si eu eram la geam cu Patrick,bucurosi :D

Ninge,ninge...babele se oua! :floare: :hungry:

Ninge cu niste fulgi ametiti,dar ma bucur ca ninge! :D

Deci nu sunt singura "anormala" care topaie de fericire cand ninge :P? Am luat-o pe Maya in brate in balcon si o lasam sa prinda fulgii :P Nu a durat mult, doar vre-o 10 minute dar eu am fost tare fericita.

Si aici a inceput!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mici si ametzitzi , dar sunt ALBI si sunt fulgi de nea............... !!!!

Prima zapada in casa noua!

( Acum un an erau excavatoarele aici , pregateau fundatzia....die Zeit vergeht......... )

Si aici a inceput!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mici si ametzitzi , dar sunt ALBI si sunt fulgi de nea............... !!!!

Prima zapada in casa noua!

( Acum un an erau excavatoarele aici , pregateau fundatzia....die Zeit vergeht......... )

Sa petreceti cat mai multe ierni fericite in casa noua.La noi s-a asezat bine deja.

Si la Bacau a nins ca-n povesti,dar s-a oprit(eu nu stiu dupa un cald de iunie,o ploaie torentiala cu fulgere si tunete,ninsoare cu fulgi mari ,ce clima ciudata nici nu mai stii cum sa te imbraci...) :floare:

Dimineata, cand a plecat jupanu' la scarbiciu ningea. Si se depusese ceva ninsoare. Dar acum aproape nu se mai cunoaste ca a nins. =))

Pe de alta parte, aseara jupanu' mi-a facut o ciurpriza.... (si lui nu prea-i sta in fire sa faca ciurprize.. :lol:): m-a asteptat acasa cu un buchet de trandafiri rosiiiiiii!!! :floare:

• 2 weeks later...
Deci merge forumul???!!deci merge forumul???!!! :floare: :hungry: niiihhhaaaa!!ma simt ca o caluta naravasa care galopeaza voioasa pe campiile forumului.... :love7: ;)

Asa cum spune si admin.mac' sa inspectez,sa vedem daca nu s-a spart ceva cristalerie cu mutatul,arginaria e ok?! hi hi hi...Tii!!! ce fericita sunt

:hungry:

Draga Maya eu stii ca-mi prind urechile am incercat mult dar nu am reusit acolo ce parola imi cerea si adresa de mail,treceam si nik nu ma descurcam,dar bine ca suntem aici asa ca daca am ceva sa-ti spun pot sa-ti spun in derect' ca eu asa functionez cel mai bine...mi-a fost dor de toate fetele si le-am cautat prin alte zari,ca nu mai puteam de dorul lor,eram in sevraj,si de tine asa ca te imbratisez si te sarut dulce,doamne ce dor mi-a fost.... :lol: :P

Pfuaiii!! cate am sa va povestesc..dar acuma trebuie sa plec undeva,si n-am chef deloc... :appl:

Maya , succes cu verificarile .

Ce bine ca merge iar forumul , deja eram in sevraj ... Nici cafeaua nu mai avea gust ... Ca asta era primul lucru dimineata , cafeaua si arta ... :appl:

Multumim celor care au muncit ca ''Arta'' sa fie din nou OK . :lol:

Iuhuuuuu :appl: E cea mai frumoasa zi, merge forumul offff cit i-am dus doru.Sper sa mearga foarte multi ani de acum in colo.

Felictari echipei :P :lol:

Supeeeer!!! Geany saru'mana de instiintare!

Tuturor care au muncit pentru ca sa ne regasim aici cat mai repede un maaaare multumesc si :P :P :lol:

Maya, totul ok? :appl:

Tuturor care au muncit pentru ca sa ne regasim aici cat mai repede un maaaare multumesc si :P :P :lol:

Maya, totul ok? :appl:

Da,ok printre rînduri...macar ma bucur ca merge forumul,ca în rest po' sa ma dau cu cooru de pamînt!

Tuturor care au muncit pentru ca sa ne regasim aici cat mai repede un maaaare multumesc si :D :D :D

Maya, totul ok? :D

Da,ok printre rînduri...macar ma bucur ca merge forumul,ca în rest po' sa ma dau cu cooru de pamînt!

M-am dus fuga dupa o pernuta, deci go ahead!

post-12-1292077244442_thumb.jpgpost-12-12920772596762_thumb.jpgpost-12-12920772740993_thumb.jpg

E pur si muove!!!!!!!

Mulţumesc lui Galileo Galilei pentru expresia qvasiuniversală, mulţumesc administratoarelor( ştiu ele care :-* :angryfire: ) şi mii de mulţumiri lui Mon Cher( se ştie care =(( )

:-* Wow, nu-mi mai încap în chiele... :((