November 24, 201015 yr comment_66230 Ninge,ninge...babele se oua! Ninge cu niste fulgi ametiti,dar ma bucur ca ninge! Report
November 24, 201015 yr comment_66242 Ninge,ninge...babele se oua! ;)Ninge cu niste fulgi ametiti,dar ma bucur ca ninge! In primul rand felicitari pentru premiu In al doilea rand,eu m-am bucurat aseara cand numa se forta sa ninga.Au cazut aseara vreo doi-trei fulgi si eu eram la geam cu Patrick,bucurosi Report
November 24, 201015 yr comment_66289 Ninge,ninge...babele se oua! Ninge cu niste fulgi ametiti,dar ma bucur ca ninge! Deci nu sunt singura "anormala" care topaie de fericire cand ninge ? Am luat-o pe Maya in brate in balcon si o lasam sa prinda fulgii Nu a durat mult, doar vre-o 10 minute dar eu am fost tare fericita. Report
November 26, 201015 yr comment_66567 Ce poate fi mai frumos decat un sfarsit de saptamana "alb" ?! Report
November 26, 201015 yr comment_66573 Si aici a inceput!!!!!!!!!!!!!!!!! Mici si ametzitzi , dar sunt ALBI si sunt fulgi de nea............... !!!! Prima zapada in casa noua! ( Acum un an erau excavatoarele aici , pregateau fundatzia....die Zeit vergeht......... ) Report
November 26, 201015 yr comment_66578 Si aici a inceput!!!!!!!!!!!!!!!!! Mici si ametzitzi , dar sunt ALBI si sunt fulgi de nea............... !!!! Prima zapada in casa noua! ( Acum un an erau excavatoarele aici , pregateau fundatzia....die Zeit vergeht......... ) Sa petreceti cat mai multe ierni fericite in casa noua.La noi s-a asezat bine deja. Report
November 26, 201015 yr comment_66619 Vorba cuiva: acu asteptam sa treca Alpii ninsoarea asta!Let it snow, let it snow! Report
November 26, 201015 yr comment_66622 Vorba cuiva: acu asteptam sa treca Alpii ninsoarea asta!Let it snow, let it snow! http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE Report
November 26, 201015 yr comment_66624 Si la Bacau a nins ca-n povesti,dar s-a oprit(eu nu stiu dupa un cald de iunie,o ploaie torentiala cu fulgere si tunete,ninsoare cu fulgi mari ,ce clima ciudata nici nu mai stii cum sa te imbraci...) Report
November 26, 201015 yr comment_66625 Dimineata, cand a plecat jupanu' la scarbiciu ningea. Si se depusese ceva ninsoare. Dar acum aproape nu se mai cunoaste ca a nins. Pe de alta parte, aseara jupanu' mi-a facut o ciurpriza.... (si lui nu prea-i sta in fire sa faca ciurprize.. ): m-a asteptat acasa cu un buchet de trandafiri rosiiiiiii!!! Report
November 26, 201015 yr comment_66677 wow! Foxulica , avea jupanu' ceva ganduri Fata ,tu pe unde mai stai amu? Report
November 26, 201015 yr comment_66678 wow! Foxulica , avea jupanu' ceva ganduri Fata ,tu pe unde mai stai amu?Pai io lucru in Bucale, da' am venit o saptamana inapoi la Dunare, sa vad valurile iarna.... Report
December 11, 201015 yr comment_66757 Deci merge forumul???!!deci merge forumul???!!! niiihhhaaaa!!ma simt ca o caluta naravasa care galopeaza voioasa pe campiile forumului.... Report
December 11, 201015 yr comment_66762 Asa cum spune si admin.mac' sa inspectez,sa vedem daca nu s-a spart ceva cristalerie cu mutatul,arginaria e ok?! hi hi hi...Tii!!! ce fericita sunt Report
December 11, 201015 yr comment_66766 Da,functionam!Doamne aajuta! Geany,tre sa-ti spun eu cum poti scrie la mine pe blog(dar putei sa-mi scrii un mail ).Mi-a spus Stella ca i-ai scris Report
December 11, 201015 yr comment_66767 Draga Maya eu stii ca-mi prind urechile am incercat mult dar nu am reusit acolo ce parola imi cerea si adresa de mail,treceam si nik nu ma descurcam,dar bine ca suntem aici asa ca daca am ceva sa-ti spun pot sa-ti spun in derect' ca eu asa functionez cel mai bine...mi-a fost dor de toate fetele si le-am cautat prin alte zari,ca nu mai puteam de dorul lor,eram in sevraj,si de tine asa ca te imbratisez si te sarut dulce,doamne ce dor mi-a fost.... Pfuaiii!! cate am sa va povestesc..dar acuma trebuie sa plec undeva,si n-am chef deloc... Report
December 11, 201015 yr comment_66768 Eu nu stiu de unde sa încep!Tre sa verific daca totul e ok,daca a disparut ceva....nu mai stiu unde am ramas cu indexatul...sper sa nu-mi scape ceva ...si tot asa Puncte...puncte...Si eu va pup pe toate ,fetelor! Report
December 11, 201015 yr comment_66770 Maya , succes cu verificarile . Ce bine ca merge iar forumul , deja eram in sevraj ... Nici cafeaua nu mai avea gust ... Ca asta era primul lucru dimineata , cafeaua si arta ... Multumim celor care au muncit ca ''Arta'' sa fie din nou OK . Report
December 11, 201015 yr comment_66775 Iuhuuuuu E cea mai frumoasa zi, merge forumul offff cit i-am dus doru.Sper sa mearga foarte multi ani de acum in colo.Felictari echipei Report
December 11, 201015 yr comment_66776 Supeeeer!!! Geany saru'mana de instiintare! Tuturor care au muncit pentru ca sa ne regasim aici cat mai repede un maaaare multumesc si :P Maya, totul ok? Report
December 11, 201015 yr comment_66797 Supeeeer!!! Geany saru'mana de instiintare! Tuturor care au muncit pentru ca sa ne regasim aici cat mai repede un maaaare multumesc si :P Maya, totul ok? Da,ok printre rînduri...macar ma bucur ca merge forumul,ca în rest po' sa ma dau cu cooru de pamînt! Report
December 11, 201015 yr comment_66841 Supeeeer!!! Geany saru'mana de instiintare! Tuturor care au muncit pentru ca sa ne regasim aici cat mai repede un maaaare multumesc si :D Maya, totul ok? Da,ok printre rînduri...macar ma bucur ca merge forumul,ca în rest po' sa ma dau cu cooru de pamînt! M-am dus fuga dupa o pernuta, deci go ahead! Report
December 11, 201015 yr comment_66872 E pur si muove!!!!!!! Mulţumesc lui Galileo Galilei pentru expresia qvasiuniversală, mulţumesc administratoarelor( ştiu ele care ) şi mii de mulţumiri lui Mon Cher( se ştie care ) Wow, nu-mi mai încap în chiele... Report